|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
No dobra, koniec zastawiania się pogodą. Spinam włosięta, włączam Media Player z muzyczką, media classic z Mel B i zaczynam się pocić.
Zgapię od was : Najpierw rozgrzewka, potem całe ciało a na koniec nogi ![]() Albo inaczej... nie wiem sama. Chcę się wyszczuplić a nie umięśnić. Ide trenować, potem się zamelduję ![]()
#332 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Koniecznie! ![]() ja odkryłam nowy patent na spanie- mel B przed snem. Zmęczyć się i problem z zasypianiem z głowy ![]()
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
martit potwierdzam
![]() ![]() Kurde, nie mogę żadnego odcinka dobić do końca. Zawsze odpadam w połowie albo robie cały z długimi przerwami... Dzisiaj dzień drugi z Mel B -rozgrzewka 90 % - cardio 40 % - ramiona 80 % - pośladki 5 % [ ![]() - nogi 5 % Nie mogę więcej...;d ahh po tych treningu jestem taka ... LEKKA ![]()
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ćwiczenia z Mel ;D
Mi najbardziej chodzi, żeby spalić tłuszcz z brzuszka i pośladków ![]()
#336 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!! Można dołączyć? Podziwiam niektóre z Was że dajecie z tą wariatką Mel ćwiczyć godzinę, u mnie niestety jeszcze słabo z kondycją, ale pracuję nad tym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Rozeznanie
|
Jak tutaj jedna drugą pięknie motywuje
![]() ![]() Ja wczoraj zaliczyłam rozgrzewkę, cardio i pośladki. A ćwiczę z tego samego powodu co Sylwusia238907, czyli spalić brzuch i pośladki oraz ujędrnić co nieco ![]() Wczoraj dopiero udało mi się zrobić zdjęcia (czyli po 3 tygodniach ćwiczeń) i się załamałam jaki mam brzuch "ulany". Ale z drugiej strony to chyba dobrze, bo może jeszcze bardziej się przyłożę do ćwiczeń na brzuch. Tak mi się marzy płaski brzuch bez boczków... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ćwiczysz rozgrzerwkę na początek i ćwiczenia rozciągające na koniec? ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() Ja niedawno wstałam jem śniadanko, a jak mały uśnie serie ćwiczeń zrobię dziś na brzuszek ![]()
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!
![]() ![]() Płytę z ćwiczeniami mam już ponad rok ![]() ![]() ![]() ![]() Najgorsze dla mnie jest niejedzenie słodyczy ![]()
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam ten ból ![]() Jak coś w domu dobrego jedzą to się oblizuje smakiem ![]()
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile ma twoja dzidzia?
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi mały bardziej przeszkadza jak biega przy laptopie albo zaczyna ruszać różne rzeczy
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
zaraz zrobimy wątek "dzieciowy"
![]() ![]() ![]() kiedy planowo ma drzemkę?
#346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś 4 dzień jak ćwiczę z Mel ![]() Coraz lepiej mi ćwiczenia wychodzą ![]()
![]() |
#347 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Ktoś już widzi jakieś efekty po Mel B ?
Ja dziś mam dzień przerwy na rzecz stepperka i rowerka. Kurde, nie wiem czy nie za dużo ćwicze w ciągu tygodnia.
#349 |
Raczkowanie
|
Sylwusia238907:
zaczynam od cardio-15 minut potem pośladki a rozciąganie to już jakieś własne , kilka minut, bo wysiadam:P Edytowane przez marcheweczka188 Czas edycji: 2012-09-13 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już mi zakwasy z pośladków zeszły ![]() Mały mi zasnął to zrobię 5min rozgrzewki, 20 minut treningu na całe ciało i ćwiczenia na brzuch ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Dziewczyny mały zasnął idę ćwiczyć ![]() Lubie czuć że ze mięśnie pracują ![]() Mój tż dodaje mi dodatkowej motywacji bo widzi efekty z samej dietki ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() Mam 158 wzrostu a waże ponad 60 kg ![]() Tęsknie za figurą jaką miałam w liceum, mam nadzieję, że dzięki ćwiczeniom waga troszkę zmniejszy się wagi z czasów liceum ![]()
![]() |
#351 |
Rozeznanie
|
Zapraszamy wszystkie chętne pod warunkiem wzajemnego motywowania się
![]() Ja widzę, że wy dziewczyny dodatkowo to dietę stosujecie a ja nie ![]() Fakt, że mi nie chodzi o zrzucenie kilogramów tylko o wyszczuplenie brzucha i boczków (no przy okazji marzą mi się jędrne pośladki ![]() Efekty widzę na pewno w postaci wydajniejszych ćwiczeń, spokojnie daję radę całe serie zrobić no i brak zakwasów. No i to co pisałam wczesniej mam wrażenie, ze pośladki się uniosły. Dzisiaj nie wiem czy dam radę ćwiczyć bo mam coczwartkowe sprzątanie mieszkania ![]() Ale razem damy radę, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bedziemy będziemy się nawzajem motywować, jesteśmy taką małą grupą wsparcia w walce z tluszczykiem ![]() Ja już zrobiłam ćwiczenia tylko tym razem zamiast 20 min treningu całego ciała to cardio, jest bardziej męczący, jak skończyłam myślałam, że z dywanu sie nie podniosę ![]()
![]() |
#353 |
Rozeznanie
|
Poszperałam jeszcze w necie co do naszych boczków i znalazłam coś takiego:
" Dobry trening Jest świetnym dopełnieniem diety i przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej również w tej newralgicznej części ciała. Wiele z was myśli, że robiąc popularne brzuszki lub inne odmiany ćwiczeń ABS (na mięśnie brzucha) pozbędzie się fałdek. Niestety, to nie tak działa. Ćwiczenia mięśni brzucha są potrzebne. Spłaszczają i wzmacniają brzuch, ale nie spalają tkanki tłuszczowej, a już na pewno nie spalą boczków. Głównym elementem wysiłku fizycznego pozwalającym ich się pozbyć jest wysiłek aerobowy (zwany popularnie wysiłkiem cardio) - zarówno klasyczny, jednostajny jak i trening interwałowy. Pragnę jeszcze zaznaczyć, iż najwłaściwszym i najefektywniejszym sposobem na kształtowanie sylwetki, jest połączenie wysiłku aerobowego z ćwiczeniami kształtującymi- np. siłownia, pilates. Wracając do sposobu na niechciane boczki - czas trwania treningu pomagającego w ich redukcji to min. 40-60 min. Częstotliwość to min. 4 razy w tygodniu, ale idealnie, na początek, kiedy redukujemy tkankę tłuszczową nawet do 6 razy w tygodniu, zaczynając od choćby i 15 minut dziennie, ważne, by wdrożyć się w tryb systematyczności i w miarę, jak forma będzie wzrastała wydłużać i intensyfikować trening. Rodzaje treningów, które najefektywniej wpływają na pozbywanie się boczków: - skakanie na skakance - pływanie kraulem i grzbietem - jazda na rolkach, łyżwach - bieganie - aeroboxing, inne rodzaje treningu fitness z wykorzystaniem elementów sztuk walki, ale w formie ciągłej, aerobowej. Jeśli pomimo regularnych i dość intensywnych ćwiczeń macie problem z boczkami, to należy zwrócić baczną uwagę na swoją dietę (błędy żywieniowe są najczęstszym powodem ich powstawania), bądź na rodzaj ćwiczeń i czas ich trwania." Coś w tym jest... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie bym zaczęła przygodę z twisterem, albo właśnie skakanka ![]()
![]() |
#355 |
BAN stały
|
to ja też może dołączę
![]() uwielbiam ćwiczyć z Mel B pośladki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ćwiczę głównie dla brzucha bez boczków więc jesteśmy dwie ![]() Można ![]() Cytat:
![]() Ja jak nie widzę słodyczy mogę nie jeść, ale jak mam pod ręką to zjem ile widzę ![]() To chyba wyglądamy tak samo bo ja mam 163 cm i ważę 52 kg ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#357 |
BAN stały
|
ja mam 159 cm / 54 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
a ja mam 175 cm i waże około 66 kilo, chciałabym zrzucić te 3 kilo ale nie więcej , jakoś lubię te swoje krągłości, a ćwiczeniami z Mel B chciałabym je ujędrnić i popracować po prostu, bo są takie sflaczałe trochę.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Długo już z Mel ćwiczysz? Dziewczyny zazdroszczę wam figur ![]() Ja mam 158cm a waże coś ponad 69 kg dokładnie nie wiem bo wagi nie mam ![]() Jak wam wieczór mija? U mnie pada, a miałam z tż na spacer wieczorny isc ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Też lubię ćwiczenia na pośladki ![]() Robie je na przemian z ćwiczeniami na brzuszek ![]()
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Sylwusia u nas też leję. Ale lepiej niech pada niż ma być ta susza
![]() wieczór mi mija przy laptopie i telewizji ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.