|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
meedzik korci mnie zeby sie zwazyc ale postanowilam byc uparla i jak minie mc to sie zwaze
a poza tym tak mnie ciagnie do slodkiego ze szok w kuchni mam torty, ciasta, ciasteczka, chipsy, lody, slodkie jogurty, czekolady, popcorn, babeczki i nic nie moge ruszyc bo dietka az mnie normalnie sciska z tego powodu ![]()
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Agniesik dziękuję
![]() Dorisek oj to współczuję, tyle pyszności a Ty musisz być twarda, ja bym chyba nie dała rady ![]()
#333 |
Zakorzenienie
|
A od wczoraj znowu łykam te tabletki Fit Effect to dzisiaj już 3 razy w WC byłam się wypróżnić! Super się czuję!
Meeedzik a cóż to za sexi foteczki ![]() ![]() Eivor mówisz, że teraz moda na krzywe nogi heheh ![]() Piekiełko a czemu myślisz, że gdybyś ważyła 55 kg to wyglądałabyś strasznie? Przy Twoim wzroście wyglądałabyś ładnie moim zdaniem ![]() Tinekk no dziś widzę, że już jest spora poprawa w Twoim jedzeniu ![]() ![]() Ola ale ten Twój szef to naprawdę cham! Nie ludzki prostak pozbawiony wszelkich uczuć! Życzę mu aby jemu się tez takie coś przytrafiło jak Tobie! A z tymi koktajlami to naprawdę sobie daruj! Sama widzisz, że tego się pić nawet nie da!!!! Nie truj się dla kilku kilogramów których zapewne i tak nie zrzucisz dzięki tym koktajlom. Szybciej schudniesz naszą dietą - uwierz mi! hot_brilliant Ty jesteś na Dukanie? Bo widzę w podpisie. ada i o to własnie chodzi, żeby brzuch się mocno pocił - szybko zobaczysz efekty ![]() Dorisek po miesiącu dopiero chcesz się zważyć??? Po co Ci to??? Ja się tam codziennie ważę i nie wyobrażam sobie inaczej ;p Trzeba codziennie sprawdzać czy są rezultaty ![]() agniesik no było sporo jedzenia i słodkości ale byłam twarda i zjadłam tylko kawałek torta ![]()
#334 |
Raczkowanie
|
ja wole trzymac rygor i zwazyc sie po misiacu
jak waga pokaze za duzo to moge sie zlamac i porzucic diete a tego nie chce ![]()
#335 |
Przyczajenie
|
Właśnie teraz skończyłam gotować obiadek na jutro :P a raczej tyle ugotowałam ze będę miała go na 4 dni
![]() Jutro mam wole więc odpoczne sobie od pracy (choć pewnie od telefonu z pracy się nie obejdzie bo zawsze mi muszą popsuć humor że coś potrzebują :/) Dziś mój TŻ poszedł na nocke do pracy więc znów nie będę mogła usnąc do puki się nie pojawi w domku i nie przytuli ![]() Jakoś w w sierpniu mam zamiar sobie wykupić karnet na Vacu (jak wrócę z wakacji) Chodziła któraś z was na vacu?? były efekty?? I do tego mam zamiar sobie kupić orbitreka (coś o nim wspominałyście) pomaga?? Bo muszę coś zacząć działać skoro nie mam wogole ruchu ![]() A propo tabletek na odchudzanie, słyszałyście o czymś takim jak ZELIXA?? już zostały wycofane (i bardzo dobrze) ja je kiedyś łykałam przez 3 dni (bo mi była szefowa dała)... i zwątpiłam. Nie byłam wogole głodna... nie mialam wogole apetytu na nic... a jak cos przezywałam to mnie brało na wymioty, kreciło mi sie w głowie przez co prawie zemdlałam.. serce mi waliło jak opętane.. i wpadałam w jakaś depresje.. :/ wiec szybko z nich zrezygnowałam.. a moja szefowa zjadła ich 3 opakowania... owszem schudła.. ale pozniej je wycofali i juz nie miala z kąd ich brać... ona zawsze była drobna.. bo tych tabletkach jeszcze bardziej.. a po (jak już nie brała) przytyła... ostatnio ją spotkałam... szczęka mi opadła... noge to chyba ma potężniejszą odemnie... także tabletki to ZŁOOO.
#336 |
Zakorzenienie
|
Szyszolka bardzo mi miło, że mój wygląda Cie motywuje i chcesz ze mnie brać przykład
![]() ![]() ![]() ![]()
#337 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hmmm pół roku.. jak dla mnie spoko ![]() ![]() ![]() ![]() Suplementy spoko do nich nie mam.. ale to takich tabletek typowo odchudzających tak :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 |
Wieczne Kutango
|
Szyszolka ja chodziłam od marca do lipca i bardzo bardzo polecam
![]() ![]() A jeśli chodzi o zelixe to wzięłam 6 tabletek i myślałam, że umrę na pogotowiu się znalazłam przez to gówno miałam takie same objawy jak ty
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2011-07-16 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
To w takim na Vacu na pewno sie skuszę ![]() a jak tam z orbitrekiem?? ![]() bez kitu ja pamietam ten straszny dzień jak lewno doczłapałam z pracy do domu... glebnęłam sie na łóżko nogi na ściane wyłożyłam i głęboko oddychałam... też myslalam że umre... dobrze ze zrezygnowałam z tego wcześniej.. niż póżniej. A w szpitalu co Ci powiedzieli??
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
Szyszolka zgadzam się z tobą, żadne tabletki nie dadzą takich rezultatów jak właściwa dieta i minimum ruchu
ja zażywałam kilka opakowan CLA, apetyt stop, linessa i inne specyfiki a rezultat zaden, ale to juz bylo dawno, tylko kase stracilam najwiecej schudlam jak porzucilam slodycze, fast foody, slone przekaski i inne bomby kaloryczne i dorzucilam naprawde minimum ruchu ( jakies skłony, przysiady i takie wygibasy + spacery z psem) a w tym czasi pracowalam w biurze i ruchu bylo zero praktycznie bo wiadomo ze to glownie praca siedzaca takze nie pozostaje nic jak dietka i troszke cwiczen ja jestem len i nienawidze cwiczen, wole dlugie spacery i piesze wycieczki pozdrawiam ![]()
#341 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ![]() Co mi powiedzieli w ogóle zdziwili się, że mi to lekarz przypisał ( a nie miałam tego od lekarza tylko od kolegi który w aptece pracuje i na lewo recepty załatwiał ![]() Dorisek ja brałam bio cla i efektów też raczej nie było. Wzięłam 2 opakowania i przestałam. Teraz przed treningami biorę 2 tabletki spalacza jest świetny i przede wszystkim nic mnie po nim nie boli itp a mam bardzo wrażliwy żołądek i np. thermo speed było dla mnie za mocne ale to bralam kiedyś. Ten spalacz co biorę teraz nazywa się Thermo Fat Burner trener na siłowni mi to polecił za 120 kapsułek zapłaciłam 44 zł, w dni treningowe biorę 2 tabletki ale można zwiększyć z czasem a w nietreningowe 1
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2011-07-16 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Szyszolka wiesz co ja Ci powiem tak: tabletki typowo odchudzające są dla ludzi bardzo otyłych którym nic innego nie pomogło choć próbowali, takich 120 kilo wzwyż. Ale dla osób poniżej 100 kilo naprawdę wystarczy dobra dieta, trochę ruchu i ewentualnie jakiś suplement. Moim zdaniem w następne wakacje będziesz już taka laska, że szok! Masz na to rok czasu więc spokojnie i bez pośpiechu. Pamiętaj, że nie ważne ile czasu Ci to zajmie ale ważne że osiągniesz swój cel. Znalazłam takie śmieszne zdjęcie z tamtego roku z jeziora jak mój mąż chciał mnie podnieść i ledwo nie dostał zawału hehhe, a ja na tym zdjęciu i tak już mniej ważyłam niż 85 kg bo tak ok. 78-80 kg. Wkleje Ci tu:
DSC01735.jpg Dorisek to tak jak ja! "ja jestem len i nienawidze cwiczen, wole dlugie spacery i piesze wycieczki" w tym jesteśmy identyczne ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-16 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Praca siedząca to jest chyba najgorsze co może być, ja też teraz jak jestem w pracy to nic nie robie tylko kiszę sie przed tym kompem jak glupia.. przez ostatnie 3 dni w sumie nic do pracy nie miałam więc mogłąm to jakos lepiej wykorzystać a tu odsiedzieć trzeba swoje... choć teraz mam troszkę wiecej ruchu przez te ostatnie 3 dni niż zwykle bo pije teraz dużo wody... i co 15 min latam do wc ![]() ![]() I w sumie też mam z tym dobrze ze mam możliwość jedzenia w pracy o tych samych porach, nikt mi nie przeszkadza bo nie ma nikogo, spokojnie sobie jem, dopiero godzine przed moim wyjsciem z pracy ktoś przychodzi wiec kolacyjke już jadam w domku ![]()
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Monia, podziwiam... Ja to nie umiem sie powstrzymac przed slodkosciami. Najgorsze jest to, ze uwielbiam wszelkie ciasta, no jak ktos postawi na stol to bite 3 kawalki zjem, jak nic
![]() ![]() 50 minut cwiczen za mna- wrocilam do gimnastykowania sie, bo przez prace ostatnio sie zaniedbalam w tej kwestii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Wieczne Kutango
|
Monia dokładnie zelixa, meridia adipex i inne pochodne leki z sybutraminą najczęściej to leki które działają na nerwy w mózgu odpowiedzialne za apetyt i mają za zadanie hamować go. To nie są żadne wspomagacze ani suplementy, tylko poważne leki. Wiadomo jak człowiek bardzo otyły to dieta na dłuższą dietę go męczy i nie ma efektów, ćwiczenia też nie za bardzo bo może sobie stawy obciążyć, więc takie tabletki tak jakby załatwiają wszystko. Oczywiście zanim się zacznie brać trzeba badania porobić i w ogóle. Niestety takie leki najczęściej mają najwięcej skutków ubocznych i są zagrożeniem życia tak samo jak otyłość więc taka otyła osoba nie ma nic do stracenia bierze takie leki bo musi
![]() |
#346 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Monia to wiem że takie tabsy są dla osob z dużą otyłością ale tak czy siak są złe bo na pewno coś nie tak robą z organizmem. Apropo fotki to mężuś się przynajmniej podniósł, moj mnie chciał dziś podnieść to myslalam że mu żyłka s... pęknie (zrobił sie czerwony jak burak) ![]() Ja też jestem leniwa do ćwiczeń ale... myśle że jak kupie tego orbitreka... bo mi będzie szkoda go nie używać skoro kasę na niego wyłożę ![]() ![]() Dziwi mnie to... że dzień przed dietą miałam taka ochote na słodycze że dramat... aż mną telepało jak myslałam o czymś słodkim... a teraz.. nic.. sok pomarańczowy wydaje mi sie za słodki.. aż mi się go pić nie chce.. DZIWNE... chyba za bardzo sobie wzięłam tą diete do serca... ale w sumie to dobrze ![]() ![]() Normalnie uwielbiam WAS dziewczynki!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
hehe dokłądnie coś takiego chciałąm napisać ale nie wiedzialam jak bo mi słów zabrakło :P
![]() |
#347 |
Wieczne Kutango
|
Szyszolka zobaczysz waga zacznie ładnie spadać to przekonasz się do ćwiczeń, przy okazji sobie ciało ujędrnisz i wzmocnisz mięśnie. Ja 2 lata temu też ważyłam 86 kg rok temu od marca do lipca schudłam 15 kg z samą dietą kompletnie bez żadnych ćwiczeń po prostu jadłam mniej i zdrowiej ( tak mi się wydawało
![]() ![]()
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny tak sie fajnie czyta ze cwiczycie, macie motywacje do cwiczen itd.
u mnie raczej nie ma sensu kupowac karnetu bo raz kupilam i sprzedalam bo nie chcialo mi sie chodzic, no coz jestem len i to wielki ale milo sie czyta ze inni cwicza ![]() ja tylko cwicze w swoich myslach hihi pozdrawiam ![]()
#349 |
Zakorzenienie
|
agniesik ja słodycze też kochałam dopóki w ciąże nie zaszłam. W początkowych miesiącach troche wymiotowałam i słodycze znienawidziłam bo od nich jeszcze gorzej mnie mdliło - do tej pory mam jakiś dziwny uraz i słodycze czasami jem ale w minimalnych ilościach bo szybko mnie mdli po nich. Za to pokochałam słone typu chipsy oraz wszelkie fastfoody. Na początku tez mi ciężko było i mimo diety wcinałam Pringlesy bo to moje ukochane chipsy ale jakoś już mi przeszło
![]() ![]() Karolinko no dokładnie! To są leki dla osób powyżej 2 stopnia otyłości a nie dla ludzi z nadwagą. Szyszolka dla osób z nadwagą są złe ale osobom mocno otyłym mogą uratować życie bo nie każdy organizm reaguje na nie tak jak Ty lub Karolina. Inny organizm może je dobrze tolerować .Tak jak z tabletkami anty ![]()
#350 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie mam kasy na karnet ;-) Ćwicze na miare swoich mozliwosci... Bardzo to lubie, bo po kilku dniach juz widac efekty- skora bardzie jedrna, pupa inaczej wyglada i w ogole. No i cwiczenia sprzyjaja regularnym wyproznieniom= plaski brzuch
![]() ![]() Monia, ja wlasnie fast foody tak srednio lubie, bo strasznie mi po nich brzuch wywala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Cwiczenia sa super, tu sie zgadzam, ale ja musialabym z kims cwiczyc bo samej to po kilku dniach sie zniechecam
tyle co cwicze to brzuszki i rozciaganie rano i wieczoram no i zajecia typu sprzatanie, ukladanie itd caly moj ruch, niewielki ale jest ![]()
#353 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też codziennie się ważę i mierzę, to chore ![]() Jestem zadowolona z dzisiejszego dnia, zgrzeszyłam niezgodnie z planem tylko jednym placuszkiem z jabłkami bo nie mogłaam się doczekać TŻ i obiadu. Ciekawe co waga jutro pokaże. Muszę w końcu wyciągnąć ciężarki, też chcę mieć ładny brzuch ![]()
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
ja niedawno wróciłam do domu, byłam u Tż a później graliśmy w karty ze znajomymi. dowalał się do nas jakiś facet mocno zjarany, nienawidzę takich typów. później zaczęła się palić latanka naprzeciwko mojej sąsiadki, strasznie wielki ogień był rozprzestrzenił się na inne pole, w ogóle wiecie jak to sensacja w małej mieścinie. chyba ktoś robił 18stkę, bo fajerwerki wcześniej puszczali. no i tak się skończyła impreza..
dziś było niedietetycznie, ale w końcu to weekend. zjadłam prawie całą tabliczkę czekolady, bo Tż mi kupił (kiedyś mówiłam mu że milka truskawkowa jest pyszna) i jak mogłam odmówić? ![]() ![]()
#356 |
Rozeznanie
|
A propos lookbooka to podobają mi się takie figury:
http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1309914302 http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1310445717 Właściwie wygląda jak facet ale i tak mi się podoba ![]()
#357 |
Zakorzenienie
|
Miazga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Przyczajenie
|
Dobra dziewczynki.. ja juz umyta, czyściutka, ubrałam koszulke mojego TŻ żeby czuć jego zapach - bo tak smutno samej
![]() ![]()
#360 |
Zakorzenienie
|
A ja musze obudzic TZ, bo ma budowac jakas flote na ogame czy cos
![]() Na jutro zaplanowalam: sn: owsianka o: filet z piersi indyka smazony na kapce tluszczu w otrebach, troche ziemniakow, surowka (tz ugotuje obiad ![]() p: galaretka k: pol wiesniaka z pomidorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.