![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ # Avon, Lakiery do paznokci, inne, ZAPRASZAM.
Hej
Napisz najlepiej na czym z zestawu najbardziej Ci zależało to poszukam czy mam coś podobnego. W domu z tego zestawu na 100% mam: - Dwa balsamy do ciała - Jedną odżywkę - Mydełko okrągłe - Grzebyk - Pasta do zębów (mała) z "dental kitu" A jak zapatrujesz się na wymiankę większą o której pisałam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Hej
Za wiele z listy nie mam, mam dwa plastry woskowe ale Joanna. Świeczki bym chciała wszystkie i ten balsam też bym chciała. Kwadratowe mydełko jedno oddałam, a drugie się obkruszyło ![]() Tak jak pisałam miniatury Lancome polecą raczej do Solciuchny. Czy chcesz nadal te flakony? Jak już będziesz wiedziała co z balsamem napisz konkretnie co za co proponujesz i już. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
za moje
paski do frencha bibułki matujące wibo próbka -perfecta no problem, żel do mycia twarzy możesz się wymienic za 1.paletka cieni no name, 48 kolorów, matowe i błyszczące. 2. podwójne cienie avon color trend jeżeli będziesz zaintersowana napisz na skrzynkę ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Chodziło mi o albo albo, czyli np. albo tylko za cienie albo za paletkę. Napisz w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=mariaa15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
a co powiesz na jeden perfum za koszulke i tusz? moge dorzucic jakies kolczyki do tego
![]()
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Hej
Nie mam zbyt jasnej cery więc jasnych rzeczy mam niewiele ale mam próbkę podkładu Dior Forever kolor nazywa się Beige Clair czyli jakby miał być jasny i mam próbkę -odlewkę korektora Dermacol, jak dla mnie jasnego, zostawiłam dla siebie gdy wymieniałam tubkę. Lucidity negocjuję więc na razie odpada ![]() Mogę zaproponować Ci za te rzeczy takie opcje: OPCJA PIERWSZA 1. dwa flakony 2.- Podkładowo nawierzchniowy lakier Sally Hansen Double Duty, trochę gęsty ale taki był od początku (kto używał ten wie), zostało ok. 70% 3. Clinique żel punktowy na wypryski 5 ml - użyty raz, kropelka Profesjonalny fryzjerski szampon L'Oreal zapobiegający łamaniu - Próbka bazy MUFE High Definition - Próbka podkładu High Definition MUFE odcień "SAND" - SAND jest średnio opalony! Mleczko do demakijażu Avene użyte 2 razy (zostało na 3-4 razy) Fitomed żel do mycia cery tłustej dodatki do wymianek: - Róż Bourjois rozświetlacz dla brunetek Brun d’Or, lekko sfatygowany jak widać bez wieczka więc dorzucę, zostało ok 30% Poczwórne cienie Maybelline - Róż + dwa cienie Lancome, ułamane wieczko OPCJA DRUGA zamiast flakonów to co zostało z ciastka Smashboxa OPCJA TRZECIA bez flakonów i ciastka ale np. z tymi dwiema próbeczkami które trzymałam dla siebie i z miniaturami podróżnymi o których mówiłyśmy (balsamy, odżywka, mydełko okrągłe) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
niestety nic ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
To może cienie colour trend za paseczki i bibułki?
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- niestety żel oddałam ;(((( To za te bibułki i paski może być? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
hej, niestety nic kochana
![]()
SH---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570351 Cosmetics---> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=570560 NOSZĘ UBRANIA M/L NOSZĘ BUTY R. 40 moje allegro http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=16660446 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Wtajemniczenie
|
hej, póki co nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za balsam malinowy avon?
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
a może o tak :
3. Clinique żel punktowy na wypryski 5 ml - użyty raz, kropelka Profesjonalny fryzjerski szampon L'Oreal zapobiegający łamaniu - Próbka bazy MUFE High Definition (ile jej jest?) Mleczko do demakijażu Avene użyte 2 razy (zostało na 3-4 razy) Fitomed żel do mycia cery tłustej pędzelek dodatki do wymianek: - Róż Bourjois rozświetlacz dla brunetek Brun d’Or, lekko sfatygowany jak widać bez wieczka więc dorzucę, zostało ok 30% Poczwórne cienie Maybelline - Róż + dwa cienie Lancome, ułamane wieczko i te 2 próbki Który pędzelek? Ten Clinique? Mogę oddać, nie ma sprawy, jeśli wolisz taki zestaw za te 4 rzeczy od siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, ale może masz jakieś, np. zapachy poza wątkiem?
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]()
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
w watku mam kolczyki na wymiane
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
Na prawdę nic nie widzę dla siebie, wolałabym jakąś jedną rzecz zamiast 10 drobnych
![]()
![]() |
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie się zamienię za róż z BELL , a jakich konkretnie próbek szmponów szukasz? albo lakierów,bo podoba mi się takze odzywka do paznokci z AVON...
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- 50szt z czego uzyte 4 moze 5 szt wiec ok 45 ![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
dziękuję nie mój styl
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Hej,
Mam taką samą paletkę, co do pudrów to z tych firm już miałam i mi nie przypasowały ;P Także zostaje tylko kredka, ale za nią chyba nie bardzo opłaca się wymieniać..
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
Tez nie wiem dlaczego zostal zamkniety. Napisalam do moderatora ale na razie nikt nie odpisal ,a chcialam te lakiery wstawic tutaj,zeby nie robic balaganu. Poczekam jeszcze troche jak mi odp,jak nie to trudno wstawie je w ciuchach.
A kolor tego różu to 04 pink, taki lekko brzoskwiniowy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.