|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Listopad,wymienię Rimmel,pefrumy,płyn micelarny
Hej,na wymianę mam:
1.Puder mineralny Rimmel Lasting Finish Minerals, transparentny, "Mineralny podkład w sypkim pudrze Lasting Finish Minerals - trwałość do 12 godzin. Beztłuszczowy, beztalkowy, bezzapachowy, bez konserwantów. Zapewnia nieskazitelne pokrycie podkładu, a jednocześnie pozwala skórze oddychać i pozostawia ją jedwabistą. Zawiera 95% składników mineralnych." -zużycie ok 15%,zdjęcie zapożyczone z internetu,mogę wysłać real foto ![]() 2.Perfumy Cherries Oriflame ,raz przetestowane, 3*5 ml , kupione za 44 zł, bardzo efektowne, fajne na prezent, orginalne , w ładnym opakowaniu, "Nowy zapach Oriflame Cherries to powiew beztroskiego lata, słonecznej zabawy i odpoczynku,to zapach, który powstał specjalnie dla kobiet młodych, pewnych siebie, energicznych i lubiących zabawę. " 3.Płyn micelarny Sopot Spa z Ziaji,kupiony kilka dni temu,zużycie niewielkie,widoczne na zdjęciu,niestety nie zauważyłam że jest on po 30 roku zycia-a mi do tego czasu jeszcze troche brakuje ![]() Produkt hypoalergiczny, testowany na skórze problemowej pod kontrolą lekarzy dermatologów. Substancje aktywne: Prowitamina B5 (D-panthenol), Hydro-retinol, Alga Porphyra umbilicalis, Alga Laminaria digitata, Alga Enteromorpha compressa. " Zapraszam ![]() Interesują mnie: bb kremy oraz ich odlewki/próbki, podkłady,pudry,wszystko co jest do cery naczynkowej oraz to co mi wpadnie w oko ![]() ![]() Edytowane przez karmi91 Czas edycji: 2011-11-10 o 15:59 Powód: ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad,wymienię Rimmel,pefrumy,płyn micelarny
coś za puder?
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Coś za te perfumki wisienki?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=mariaa15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Twoj rimel
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- a czy ten puder jest jasny? a i oddajesz go razem z pedzlem, prawda?
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś za 1. puder?
moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=572318 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
coś za 2.Perfumy Cherries Oriflame ,raz przetestowane, 3*5 ml , kupione za 44 zł, bardzo efektowne, fajne na prezent, orginalne , w ładnym opakowaniu, "Nowy zapach Oriflame Cherries to powiew beztroskiego lata, słonecznej zabawy i odpoczynku,to zapach, który powstał specjalnie dla kobiet młodych, pewnych siebie, energicznych i lubiących zabawę. "?
pisz u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
dokładka zapraszam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś za puder i wisienki?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.