![]() |
#331 | |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Niech no tylko did zaśnie czy cuś to pokażę.
Cytat:
2. ho ho, to jak taniec z gwiazdami ![]() Kim jest bułecka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
mimo wszystko plecaka ani dużej torby ciągać ze sobą nie będę, napatrzyłam się przez tyle lat na ekztza i noł łej... jedyne co bym kupiła to statyw, ale tylko bardzo lekki i składany na 5-6 części, widziałam taki kiedyś, był stabilny i fajny i kosztował niewiele mniej co mój aparat ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- homofobem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mhhhh...na to jak zdjęcie wygląda wpływa tyle czynników w tym główny ludzki, ze trudno mi uwierzyc w różnicę wynikającą tylko z obiektywu ![]() jak dla mnie jedyna przewaga lustra to mniejsza głębia. to duża przewaga, ale lustro ma tez wiele wad jak dla mnie-gabaryt, cena, i ten plecak z obiktywami ![]() nie wiem...nie zdecyduje sie chyba na nic ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
w jakim sensie? mialam w rekach lustro-obsługiwało sie prawie identyko jak kompakt
![]() |
#336 |
grozi wypollizowaniem
|
#337 |
Zakorzenienie
|
kimś do schrupania
![]() https://polki.pl/work/privateimages/formats/E/22522.jpg
#338 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
ja nie umiem zrobić dobrego zdjęcia na trybach automatycznych.Muszę poustawiać wszystko po swojemu
![]() Ten plecak z obiektywami to przesada, najczęściej zabierasz ze sobą dwa, albo i jeden ![]() ![]()
#341 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale ja na kompakcie wszystko tez ustawiam po swojemu, tu akurat nie ma róznicy czy kompakt czy lustro ale po co wymienne obiektywy jak moge miec wszystko w jednym?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
zależy więc na czym komuś tak naprawdę zależy, mi nie zależy na świetnych zdjęciach ale na spacerowaniu z małym obciążeniem i na wygodnym trzymaniu aparatu więc mam to co mam, czyli aparat z mnóstwem wad który mimo wszystko dosyć lubię, choć bardzo często nie pozwala mi w ogóle na zrobienie zdjęcia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mam aparatu fogóle
![]() dobranoc ![]()
#344 |
ʞɐɯǝuɐ
|
z obiektywami chyba tak jak z filmami kiedyś, można było cykać na uniwersalnym ale lepiej było mieć odpowiedni film żeby były lepsze zdjęcia...
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- i jeszcze coś mi się kołacze o rozdzielczości.... najwiekszą rozdzielczość mają stałoogniskowe, zoomy mniejszą, więc obiektywy w kompaktach szczególnie mega zoomy mają z musu gorszą rozdzielczość
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
heloł ewrybady
Skrbitko i Red - otworzyałm dziś paczuszki i po cienszkim dniu użyłam Red- wisior baaaaaajeeeeeeraaa ![]() ![]() 1500 sto 700 rzy ładniejszyw realu - i duuuuuziy - ![]() ![]() Skrbitko - podzienki za Lasze no i mój pierwszy raz z Laszami jest fifty-fifty Aquamarina nie zmywa mejkapu - minerals only - ale może ona nie do tego? za to boska w dodtyku ta pasta i koegzystencji i fogle Angels on a bare skin - równiez nie zmywa mi mejkapu - natomiast po zmyciu micelem minerałków pobieżnie i zastosowaniu do final mycia Angelsów jest super - zapach ![]() ![]() szamponu jeszcze nie użyłam ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-03 o 20:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę cykać ciuchy ohoho [:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
nie pytałam bo ja go na ciuchy będę nosić i tak, dla mnie to nie stanowiło problema - a dziewica żem bo w łańcuchu to mnie jeszcze nie widzieli
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam
![]() ![]() ![]() Najpierw byłam w pracy, potem na kursie, teraz wróciłam z siłowni- alem zabiegana ![]() To prysznic teraz i spanko ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
nom, prawie jak
![]() Cytat:
![]() Szampon jutro wypróbuję ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-11-03 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() A możesz powiedzieć , jakie to , bo też potrzebuję ![]() Ves , śliczna jesień ![]() Aczkolwiek nie da się ukryć , że w jesiennych spacerach najbardziej pociąga mnie powrót do domu i gorąca pachnąca herbatka z czymś pysznym ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | ||||
Zakorzenienie
|
Śpi już?
![]() karpielem ![]() Cytat:
Ja pisałam że Aqua Mariny nie polecam , mi nic nie robiła ,ale aobs to o innego , uwielbiam go ![]() ![]() I wiesz co Rejcz... skoro Ci podpasował to ja Ci jeszcze poślę świętecznej wersji trochę , tzn Buche de Noel, chyba że nie lubisz zapachu makowca ![]() gardło mnieu boli ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
![]() leczyc, leczyć ![]() ![]() nie moge zasnąć znowu ![]() i znowu szlag mnie trafi jak mnie matka o 7 obudzi ![]() Słucham Edyty Geppert http://www.youtube.com/watch?v=ibGFcDqiJtM bosssh jakie to piękne ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-03 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mam pomysł całkiem nowy ![]() kupie se kompakta z duzom matrycą i jasnym obiektywem ![]() i tym oto faktem wpływam na nieznane mi zupełnie wody fotograficzne ![]() ![]() http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=12819534
![]() |
#360 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.