|
|
#331 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki cz.II
Ja właśnie wszamałam lekką kolacyjkę, bo dopiero z fitnessu wróciłam. Ogólnie cały dzień wydaje mi się jakiś taki lekki, ale to dlatego, że ścisły post i tak wyszło.
Jutro już "normalniej" będę jadła. Ciekawa jestem, czy bez liczenia kalorii (bo właściwie nie zamierzam nawet orientacyjnie liczyć, ale czasem po prostu np. jem obiad, to jak zwykle wcześniej - 1/3 woreczka kaszy, warzywka, przecier, sruu i gotowe) będzie mi wychodziło dużo więcej kalorii czy może mniej, czy będę skakać, czy jakoś to wyjdzie ustabilizowany poziom kaloryczności. No ale się nie dowiem, bo póki co nie zamierzam wracać do liczenia, po prostu zdrowo się odżywiam. No chyba że za te półtora tygodnia, gdy stanę na wagę, to kompletnie nic nie zleci (choć z drugiej strony nie wiem, ile dokładnie teraz ważę, ale coś koło 72-73 ), to wtedy może się wezmę za liczenie.Cytat:
I dobrze, waga się przynajmniej przyda, a nie jakieś kwiatki, co po dwóch-trzech dniach wylądują w koszu na śmieci Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:53 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/957448/too,fat.html Haha, obyśmy nigdy nie czuły się za grube, by się bawić! ![]() P.S. Chciałabym takiego słodkiego gryzoniaaaaa.
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie tłumaczę kumpeli, że plan: śniadanie - jogurt, obiadokolacja -kubuś, to baaaaaaaaardzo zły pomysł
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ja sie do was juz kilka tygodni temu dolaczylam,ale dopiero teraz pisze.Czytam wasze posty,ktorte dodatkowo mnie wspieraja w moim odchudzaniu,waze teraz 76kg,wzrost 163.Zeszlego roku 29 lipca urodzilam,po wyjsciu ze szpitala wazylam 95kg,w ciazy przytylam 30 kg,masakra,bylam podlamana,bo jak sobie pomyslalam,ze musze schudnac 30kg,to sie wydawalo nieosiagalne.No jestem teraz strasznie zabiegana,bo wrocilam do pracy,ale ale udaje mi sie pocwiczyc 2-3 razy w tyg.,mam steper,mate ciezarki i duza pilke dmuchana,no i nawet zaczelam biegac,ale tym slabo, kondycja slaba.Ochudzam sie zdrowo,popelniam bledy,zale staram sie walczyc dalej
|
|
|
|
|
#334 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Plago no pięknie żeś pojechała z tymi 50 basenami ![]() dziś planuję 30 minut ćwiczeń mam nadzieję że wraz z pogarszającą się pogodą zapał nie minie ![]() Na śniadanie owsianka z musli i płatkami migdałów +kawa z mlekiem
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,moge sie dolaczyc waze 76kg,w zeszlym roku urodzilam syna,tj.29lipca,po wyjsciu ze szpitala wazylam 95kg,3 stycznia ponownie zaczelam sie odchudzac z waga 83kg,wzrost 163cm,staram sie trzymac wszystkie zasady zdrowego odchudzania,ale to forum dodatkowo mnie wspiera,lubie sobie poczytac co tam piszecie.chcialabym do konca czerwca schudnac do conajmnie 65kg,a marzeniem jest 60-58kg.
|
|
|
|
|
#336 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest wątek dotyczący zdrowego odżywiania się, a nie niszczącego organizm. Żegnam. Miło było.
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio troche pisalyscie o docinaniu ze strony faceta,moj tez nie jest swiety.Niestety,ja mysle troche inaczej niz wy,trzeba o siebie dbac,to na ciebie twoj facet ma patrzec z podziwem a nie na inne laski,a prawda jest taka,ze tluste cielsko w tym przeszkadza.Co sie nie odwrocisz,to slyszysz ,ze ten zdradzil tamta,itd.Nie chce ,zeby mnie to spotkalo kiedysOczywiscie moze jest paru takich facetow co im nie zalezy jak jego partnerka wyglada,ale ja osobiscie takich nie znam.
Moj chlopak nigdy mnie nie obrazal ,ale to tez byly takie zarciki z podwojnym dnem,ktore wlasciwie daly mi kopa do zmian na lepsze,wtedy bylam na niego wsciekla,ale teraz jestem o dobre pare kilo chudsza,i zaczol mnie nazywac chudzinka,chociaz nia nie jestem,moze dlatego,ze zaczelam mu sie ponownie podobac,bo jak mnie poznal to nie bylam gruba,i penie by mnie chcial taka jak bylam wczesniej.
|
|
|
|
|
#339 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
myślę jeszcze 40 kg na niej schudnąć... a to trzeba było dać inny temat, bo ten dotyczy schudnięcia do M-ki jak rozumiem, no ale właściwie nic już więcej nie mam do powiedzenia. Powodzenia w Waszych dietach na całe życie ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
to tyle. PA---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Nadwaga nie równa się niedbanie o siebie.
Poza tym zawsze będą ładniejsze laski ode mnie. Tak jak i przystojniejsi faceci od mojego męża. I nie odchudzam sie dlatego, zeby jemu się bardziej podobać, tylko dla siebie, zeby lepiej się czuć i być zdrowszą. |
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczęta
A ja już nie raz słyszałam opinie psychologów, że kobiety chcą dbać od siebie ze względu na inne laski mianowicie żeby lepiej wyglądać od innych - na zasadzie rywalizacji bo jestem ładniejsza, zgrabniejsza, lepiej ubrana itd. Nie wiem .... czy coś w tym jest ??? Chyba zależy od charakteru
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziś mi się trochę polepszyło w sensie zdrowotnym, ale od wczoraj jestem na antybiotykach. Nie mam apetytu. Ale na obiad mój dzisiejszy to mam ochotę będzie mintaj pieczony w folii i góra szpinaku.W niedzielę mój tata ma urodziny i obiecałam mu zrobić pizzę zamiast tortu (on jest strasznym łasuchem a całe życiu był szczupły dopiero po 40stce trochę mu brzuch urósł, ale tylko trochę ), więc będzie to pizza dietetyczna na cieście z mąki razowej, z furą warzyw i mozzarellą light. Macie jakiś sprawdzony przepis na takie ciasto? Umiem używać google, po prostu pytam czy któraś robiła i jej wyszło, jeśli nie będę sama eksperymentować. Pozdrawiam, miłego dnia.
|
|
|
|
#343 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
1 robimy to dla siebie !!!! ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Więc właśnie jedz te swoje mączne i pij gazowane sajos naras ps. poczytaj o zdrowym odżywianiu i krzyżyk na drogę .
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dziś na śniadanko wariacje na temat tych mlecznych kanapek z blogu Basi. I nawet niezłe to było
Z tym, ze nie chciało mi się bawić z żelatyną tylko przekroiłam na pół i posmarowałam serkiem, takie kanapeczki.
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
http://makaronirodzynka.blogspot.com...w-zdrowym.html
http://kuchnia-pees.blogspot.com/201...m-spodzie.html Jak już mamy dywagacje na ten temat Zawsze my możemy zdradzić i po problemie Ilu facetów na świecie łuhuu ![]() Ile pracy dla prawników potem
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2012-02-23 o 13:21 |
|
|
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
F_ola wzięło Cię na pizze?
Ja zaczynam za 5 minut ćwiczenia z Jilli...
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
ja zjadłam na śniadanie dwa kawa,łki chleba z serkiem i ogórkiem kiszonym, na obiad miseczka zupy jarzynowej......zjadałam tez dwa malutkie jabłuszka ale takie tyci tyci urocze czerwone mówiły zjedz nas
![]() w miedzyczasie dwie kawy czarna sypana z cukrem i rozpuszczalna z mlekiem i cukrem. Najgorsze ze wieczorem mam wyjscie do kina z kumpelkami , musze sie odpicować ale co ja zrobie jak na pizze pódziemy- nie potrafie po prostu nie zjeść;(
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Robiłam w domu na feriach.
A ktoś tu chciał ciasto na zdrową pizze xD Mnie? Nieee. Dzisiaj mam faze na soczek mandarynkowy,energetyki, kawę i myśl że trzeba się kopsnąć po jakieś pieczywooo ![]() Ćwiczenia zaczynam od jutra. Doprowadziłam swój organizm do stanu,że kręci mi się w głowie gdy za szybko wstanę z krzesła i łóżka i mam mdłości. Od jutra jako taki detoks+spanie+lekkie ćwiczenia 30minutowe z Jillian(lub rozciąganie jeśli nie dam rady)
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2012-02-23 o 13:36 |
|
|
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A koleżanki na pewno zrozumieją, że jesteś na diecie jeśli im to powiesz. Ale ja jak mówię, jeśli już jestem w takiej sytuacji to jem kawałek pizzy + sałatkę bo całkowicie sobie odmówić też nie potrafię ![]() Przede wszystkim pamiętaj o swoim postanowieniu i bądź dzielna!
|
|
|
|
#350 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I zastanawia mnie zachowanie zawistnych dziewuch, które nie znają człowieka, a bezprecedensowo obsmarują d**pe widząc swój koniuszek nosa... Boshe ! Widzisz i nie grzmisz! ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
Ale niby popcorn- ale oczywiscie uprazony w domku na łyżce oleju rzepakowego wcale nie jest przestępstwem....jak to jest?
niestety te popcorny w kinie odpadają. |
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem wszystko siedzi w głowie. Jak człowiek się nie akceptuje to choćby ważył 50 kg to i tak bedzie nie tak. Czasem w tych wszystkich programach zmien się z x są kobety o rewelacyjnych figurach, a i tak nie są atrakcyjne, bo się nie akceptują, potem jak coś się zadzieje w głowie przyjdzie odpowedni ciuch, fryz, makijaż to te babki xxl wyglądają super
|
|
|
|
|
#353 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pierwszy raz napisałam na forum i widzę, że nie warto tego robić, bo bezczelność ludzi nie zna granic... i już się nie będę kłócić, bo tak naprawdę jak widać nic nie wiecie. Jednak odchudzanie w samotności lepiej mi idzie ćwicząc, a nie tak jak Wy przed monitorem, dlatego spadam na stepperek , a Wy chudnijcie sobie w ten sposób 1 kg na miesiąc, życzę wytrwałości w dążeniu do celu PS. Naucz się czytać NIE WOLNO jeść mącznych produktów, gazowanych itp. napisałam. |
|
|
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
Posta powyżej nie chce mi się komentować.
Moja rybka okazała się jednak tilapią a nie mintajem i jest przepyszna, z tym szpinaczkiem, mmmmmmm
|
|
|
#355 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
jestem z siebie dumna . A Ty przestań się już katować tymi energetykami to świństwo bo jeszcze gdzieś padniesz , odpocznij i się wyśpij Cytat:
Cytat:
W przeciwieństwie do mnie to Ty za przeproszeniem gówno wiesz o zdrowym odżywianiu . I koniec tej beznadziejnej konwersacji o ile można tak to nazwać . Nie chodzi o to żeby łatwo i szybko schudnąć , tyle żeby zdrowo i nie było efektu jojo.The End .
|
|
|
|
#356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pośpiech w gubieniu kilogramów to największa zmora i niebezpieczeństwo. Mi utrata 34 kilogramów zabrała prawie siedem miesięcy... a tak naprawdę dziś czuję, jakbym zaczynała wczoraj. Poszło szybko jak z bata strzelił.
Edytowane przez czwarta_plaga_egipska Czas edycji: 2012-02-23 o 14:56 |
|
|
|
|
|
#357 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nic nie mówie, no może poradze tylko zbieranie na operacje usuwania skóry
|
|
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
nie chce krakać i marudzić, ale osoby pojawiające się z hasłem ,,podglądam was od x czasu i teraz postanowiłam dołączyć'' a później wygłaszają swoje GŁUPIE poglądy na temat odchudzania nalezy pożegnać na samym wstepie, bez nawracania na dobra ścieżkę mocy
jesli czytałaś, to wiesz jakie sa zasady, ewentualnie nie umiesz czytać ze zrozumieniem... :/proszę o nieobrażanie się osób, które ogarniają o co chodzi, ale jak ktos tu wciska sie i pisze jak to chłopak, jak to praca jak to siamto a pomiędzy linijkami czytam o 6 kg na tydzień... i tym, że zgrzeszyła, bo zjadła jabłko .... :/ litości ! może edytujemy pierwszy post i napiszemy jakie są założenia i wyznawczyń diety cud nie chcemy ? tak troche przejęłam role opierdalacza, ale juz zwraca fOli ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- radzimy sobie bez Ciebie, twojego lekarza i przyszłych rozstępów, których się nabawisz
|
|
|
|
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Wątpię, żeby te osoby czytały pierwszy post
a już na pewno nie ze zrozumieniem. Proponuję ignorować.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

Jutro już "normalniej" będę jadła. Ciekawa jestem, czy bez liczenia kalorii (bo właściwie nie zamierzam nawet orientacyjnie liczyć, ale czasem po prostu np. jem obiad, to jak zwykle wcześniej - 1/3 woreczka kaszy, warzywka, przecier, sruu i gotowe) będzie mi wychodziło dużo więcej kalorii czy może mniej, czy będę skakać, czy jakoś to wyjdzie ustabilizowany poziom kaloryczności. No ale się nie dowiem, bo póki co nie zamierzam wracać do liczenia, po prostu zdrowo się odżywiam.
), to wtedy może się wezmę za liczenie.