|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III
Zaczynam drugi dzień ćwiczeń z Jillan
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie taki wstyd że aż głupio tu wchodzić...
#334 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej !
![]() ![]() agusia_264 Koniecznie zdaj relacje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Kotowe Oj tam, oj tam ! Co u Ciebie ? ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Kurcze.... mam trochę pamięciówki na pojutrze do nauczenia i kompleetnie nie mam pomysłu jak się tego nauczyć, przyzwyczaiłam się do dość logicznej nauki, zrozumiałej ale nie pamięciowej, macie jakieś sprawdzone metody na ogarnięcie sporej partii materiału praktycznie na pamięć? :P |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Rozeznanie
|
dziewczyny skończyłam ćwiczyć dzisiaj już było zdecydowanie łatwiej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- to znaczy? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Co się stało?? jeden dzień to niważne ![]() ![]() Edytowane przez agusia_264 Czas edycji: 2012-03-13 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | ||
Zakorzenienie
|
Ojjj napewno nie jest az tak zle
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mnie opanował taki len ze maaaasakra najchetniej bym sie spac polozyła ![]()
![]() |
#339 |
Rozeznanie
|
A ja mam mega zapał i motywację ! tym razem dam rade
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, naprawdę jest źle... W zeszłym tygodniu nawet mi wychodziło - cały dzień na uczelni więc w sumie prawie nie jadłam, a wieczorem jak przychodziłam - kolacja - łącznie było zdecydowanie mniej niż 1ooo kcal ale waga ani drgnęła... Za to weekend - kompletna tragedia - w czwartek mój brat cioteczny przyszedł mi pokazać jak on robi spaghetti carbonare no i zakochałam się w tym smaku. O tego momentu jadłam je codziennie i jeszcze miałam gości więc mój głodny pieczenia umysł wykorzystał okazję - zrobiłam muffiny i uczyłam się zrobić Creme Brulee który swoją drogą jest pyszny
![]() A waga ładnie stopniowo pnie się w górę...
#341 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po pierwszym użyciu.... raczej wolę kredkę, nawet jasny cień zaznacza brew- o dziwo, ale jednak jakoś póki co ciężko mi się aplikuje- może to wina pędzelka (używam z zestawu) a może ja muszę się z tym obyć, lub jakoś inaczej aplikować ![]() Odezwę sie na ten temat jeszcze za jakiś czas, bo mam zamiar pouzywać ![]()
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
Hej kobietki
![]() ![]() ![]() Kurcze wy tu szalejecie z zakupami w drogeriach, a ja dziś zachwycam się lakierem do paznokci za 1,80zł z chińskiego sklepu ![]()
#344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jutro składam papiery do obrony, więc tyle rzeczy bylo do załatwienia na ostatnia chwilę, że aż nie ogarniam własnych myśli ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- A ja Wam powiem że jak dziś byłam nakręcona moca załatwień, tak po angielskim, wszystko opadło i jakiegoś doła dorwałam ![]() Dzis zjadłam tylko obiad... znów nie zdrowo ![]() Ale jak mam stres to nie myślę o tym i nie czuję w ogóle potrzeby jedzenia (takim cudem przed maturą wazyłam 52kg i wyglądałam jak chora- tak wychudzenie ![]()
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
minthema z tatą jakieś poważne problemy czy tak nie możecie się dogadać?
Natalka wracaj do nas wracaj ![]() ![]() Kotowe każdemu zdarzają się gorsze dni ![]() ![]() Ja wczoraj po powrocie z szybkiego spacerku znów się naładowałam energią ![]() U mnie po mimo tego że pije 2 czerwone mam problemy z wypróżnianiem. Przez te długie jedzenie dużych porcji pewnie muszę poczekać dłuższy czas zanim mi się ustabilizuje wszystko, ważne że waga spada źle być nie może ![]() Chyba sobie włoski zafarbuje zaraz. Na pewno lepiej się poczuje bo już mam odrosty, zazdroszczę Wam tych zakupów ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Tak w ogóle to dzień dobry ![]() Życzę udanego pod względem ćwiczeń i dietki dnia ![]()
#346 |
Zadomowienie
|
Dzieńd obry
![]() ![]() ![]() ![]() P.S: Nie podjadamy dziś! ![]()
#347 |
Zadomowienie
|
Haloooo co tu taka cisza? MIałam być wieczorem, ale, że sobie zawagarowałam wiosennie to jestem wcześniej
![]() ![]() ![]()
#348 |
Rozeznanie
|
U mnie też tak tragicznie, że szkoda w ogóle słów...
Obawiam się, że zamiast 56 zobaczę 65 ![]() I ten ciągłby brak motywacji mnie przytłacza!!! ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Patrzę na chude laski, uświadamiam sobie, że nigdy nie będę taka jak one i daję sobie spokój ze wszystkim ![]() Coś o mnie: http://demotywatory.pl/3726054/Gdzie...sc-na-zewnatrz |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
U mnie gnój
![]() ![]()
![]() |
#350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może go w końcu coś tknie kiedyś, nie wiem, może.. Cytat:
![]() ![]() słuchajcie, tak się zastanawiam, jak jem drugie śniadanie przed 11 i obiad o 17/18 to mogę zjeść coś pomiędzy? Bo głodna jestem jak nie zjem ale dzisiaj jak sobie zrobiłam jogurt z musli to tata się dziwił, że o 14 jem i tak mi z tym dziwnie ![]()
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2012-03-14 o 15:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Kalirona ale jesteś okrutna dla siebie, trzeba spiąć dupeczkę i czasem nawet i zmusić do ćwiczeń. A jak już się poćwiczy to i z dietką lepiej
![]() arnama no nie! Co tam się przytrafiło? minthema przykro mi ale dobrze wiem co czujesz ![]() A co do jedzenia wręcz powinnaś zjeść może owoce? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Ja dziś przesadziłam z chrupkami kukurydzianymi, aż się zapchałam nimi, ale potraktowałam je jako posiłek więc nie będę płakać ![]() ![]() Na aerobik nie zdążę niestety ![]() ![]()
#354 |
Zadomowienie
|
Kalirona kochanie nawet nie mów tak! Raz jest gorzej, raz lepiej, no ale chcemy być piękne dla siebie przecież
![]() ![]() ![]() Arnama ty tak samo! Bierzemy się do roboty - MARCOWANIE NIE POLEGA NA NIC NIE ROBIENIU Koty przecież jak marcują to "coś" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Minthema - zgadzam się całkowicie z Eldo ![]() ![]() P.S: Trening zaliczony ![]()
#355 |
Zadomowienie
|
agusia_264 nie może przecież codziennie spadać
![]() ![]() Migotka a w kwietniu nadal będziemy marcować :P ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- A ja jakaś zdenerwowana jestem, wkurza mnie M praca, wiem wiem w końcu to nie rozrywka i trzeba się cieszyć że pracuje ale... I bardziej wkurza mnie M że sam to toleruje że za nadgodziny nie dostaje zupełnie nic!!! Ani godzin do odbioru ani więcej wypłaty!!! Jak pracodawca ma szanować jego czas jak sam go nie szanuje!!!
#356 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=minthema;32923178]nie tyle co nie możemy się dogadać, z tatą zawsze miałam fajny kontakt, bardziej chodzi o to że coraz częściej wieczorem pije, ostatnio prawie codziennie.. i przez to mi sie ten kontakt psuje, jak słysze to jego głupawe gadanie najpierw jestem wściekła a jak zostaje sama to łzy się same do oczu cisną. Przez to że jestem "córeczką tatusia" jest mi jeszcze gorzej z tym bo chce żeby było tak jak kiedyś, czekałam do wieczora żeby zjeść z rodzicami mimo że zwijałam się z głodu i mogłam wcześniej bo ten czas to był jeden z najmilszych w ciągu dnia i na niego czekałam. Teraz jak schodzę na dół i widzę że tata jest jaki jest to mam ochotę trzasnąć talerzem, powiedzieć coś bardzo niemiłego i iść do pokoju a cały wieczór nie mogę się za nic zabrać bo mną trzęsie.
Może go w końcu coś tknie kiedyś, nie wiem, może.. QUOTE] A może warto z nim porozmawiać wytłumaczyć to że Cie to rani...że chcesz żeby było tak jak dawniej...może się weźmie w garść ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- łaśnie zjadłam przepyszny obiad : mięsko gotowane na parze z przyprawami ogórkiem pomidorem, kapustą pekińską cebulką wszystko zawinięte w tortille i polane jogurtem naturalnym ... było przepyszne ![]() ![]() a miało to jakies 500 kcal ![]() na śn: 50g musli+otręby +szklanka mleka 0,5% - 200kcal 2 śn jogusrt owocowy - 135 kcal 3 śn ![]() obiad - jw. 450 - 500 kcal na kolację zostało jakieś 150 kcal i będzie 1100 kcal na dzień ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Dzisiaj mi mąż obiecał, że poćwiczy ze mną "Jillian" już nie mogę się doczekać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
A Mój M właśnie do mnie dzwonił i pytał czy chce jechać na kebaba
![]() ![]() Ale cebukla z kiełbaską usmażona na M czeka tylko jajeczka wbije ![]() ![]() ![]()
#358 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co sie dzieje?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do sytuacji z tata współczuje strasznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
a ja nie mam sily... nie ucze sie do matury, nie chce isc juz na studia tam gdzie planowalam, nie bylam w szkole, leze na lozku i gapie sie w sufit... Wszystko dzieki ojcu... ja nigdy nie bede miec normalnego zycia- dziecko alkoholika nigdy nie wyjdzie na prosta.. Wszystkim sie wydaje ze alkoholik- menel spod sklepu.. by sie zdziwil w jakim jest bledzie i w jakich domach co sie dzieje...
#360 |
Rozeznanie
|
3 dzień z Jillian zaliczony
![]() Później jeszcze pojeżdże pół godzinki na rowerze jak będę oglądać Na wspólnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.