![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękna sylewetka do wakacji
S_Candall nie przejmuj się, ja też jestem nieco starsza od przedmówczyń
![]() Moja waga dzisiaj t0 59... ![]() ![]() Tak sobie myślę, może byłoby dobrze zamieszczać w naszej tabelce również wymiary, a nie tylko wagę?? W czasie doby wahania mogą sięgać do 2 kg i to nie tylko w czasie @. Poza tym, tłuszcz jest lżejszy od mięśni i z czasem, gdy zwiększy się masa mięśniowa, a tłuszczowa zmniejszy, to waga może ani drgnąć, albo wręcz się zwiększyć, podczas gdy różnica w wyglądzie będzie diametralna. Jeśli chodzi o figurę to ja jestem typową klepsydrą, dość silnie umięśnioną, obecnie przetransmutowaną w gruszkę ![]() ![]() Wczoraj na kolację zjadłam prawie same węglowodany ![]() ![]() ![]() Na śniadanie (wstałam bardzo późno, bo od jakiegoś roku mam nasilone problemy ze snem) zjadłam: płatki quinoa z twarożkiem; kawę z mlekiem. Pogoda w dalszym ciągu do niczego - nie mam chęci na nic, pragnę hibernować ![]() Wybaczcie, że tak smętnie. Edytowane przez fleur_deLys Czas edycji: 2012-04-02 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
MalinowaKate
Ja bym zamieniła bułkę na placek tortilli,ale najważniejsze że nie dajesz sosów
![]() Fleur_deLys Ja też mam wisielczy humor ![]()
![]() |
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
S_Candall
to idę na pierwszy ogień i podaję wymiary,tylko się nie przestraszcie, że taki ze mnie smok ![]() wzrost: 167 biust: 92 cm talia: 65 cm biodra: 100 cm udo: w najszerszym miejscu (tj. u szczytu): 58 cm udo: w połowie: 52 cm łydka: 37 cm Rozmiary moich bioder i ud zapewne przerażają, mogę się tylko usprawiedliwić tym, że mam szeroki rozstaw bioder. Nawet jak ważyłam 47 kg i tak miałam solidne 88 cm w biodrach. Uda mam baardzo umięśnione - "dzięki" morderczym treningom, wyciskaniu po 110 funtów na nogi oO - co było "genialnym" pomysłem mojego trenera. Z talii też nie jestem zadowolona, przybyło mi 7 cm ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() U mnie dziś na wadze... 47,8kg (ważyłam się przed chwilką bo rano nie zdążyłam) to jednak niestety o 0,3kg więcej niż sobie założyłam, ale chciałam się obżerać to teraz mam mam ![]() ![]() U mnie dziś: I nie miałam czasu na śniadanie wypiłam 2 szklanki wody II sok pomidorowy 250ml + woda 250ml III 4 pyzy z mięsem i dwie łyżki jogurtu naturalnego + jedna łyżeczka mięska + woda z cytryna i miodem Na kolacje planuje mleko + drożdże ![]() Zastanawiam się (tak z okazji poniedziałku) czy nie zacząć ćwiczyć Turbo Jam - podobno daje świetne efekty , ale boje się, że jak zacznę to nie skończę ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia! ![]() ![]()
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
swietny pomysł z wymiarami
![]() ![]() Nom to ja druga odważna ![]() wzrost: 163 cm biust: 95 cm talia: 75 cm biodra: 96cm udo: w najszerszym miejscu :57 cm udo: w połowie: 49 cm łydka: 36 cm Ale różnica w tali xd ;D
![]() |
#336 | |
Raczkowanie
|
-162cm.
-biust-83cm. -talia-62cm. -biodra-92cm. -udo-53.5cm. -w połowie-47cm. łydka-30.5cm. ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez S_Candall Czas edycji: 2012-04-02 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
fleur_deLys 50 cm w tali
![]() ![]() kselijkaBardzo malutko dzisiaj zjadłaś. Pomijam kcal, ale to mało wartości odżywczych dla Twojego organizmu, aby był zdrowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#338 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() S_Candall jak już noszę spodnie to a'la Marlena Dietrich, tzn. z podwyższonym stanem, prostymi i szerokimi nogawkami w kant - ostatnio dorwałam takie w River Island i teraz widzę, że w nowej kolekcji też takie będą, więc będę na nie polować; albo noszę spodnie i spodenki oversized i zawsze mocno zaznaczam talię - wtedy jakoś mój gigantyczny tyłek umyka uwadze ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle, to sądząc z wymiarów zebrały się tu same filigranowe chudzinki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
fleur_deLys chudzinkiTy już nam tak nie słodź bo przecież każdy wie że mężczyźni kochają duże piękne pośladki
![]() Moim marzeniem jest mieć talie taką jak Ty ![]() A najgorsze jest to ze ja dodatkowo mam potężne brzuszysko ![]() ![]() Ale na szczęście widać efekty bo w styczniu mierzyłam wymiary i teraz są różnice nawet 6 cm ![]()
![]() |
#340 |
Raczkowanie
|
Dodałam trochę jedzonka z okazji tego, że mam zamiar poćwiczyć wieczorem i dużo posiedzieć nad nauką.
Zjadłam 2 wafle ryżowe, miseczkę sałaty z jogurtem naturalnym + 3 pyzy - w sumie nic innego nie zostało w domu ![]() Ale koniec na dziś! Teraz czerwona herbatka i suszona śliweczka na trawienie ![]() Jutro i ja podam swoje wymiary bo dziś chyba nie dam rady ![]() Miłego wieczoru ![]()
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Tabelka wraz z wymiarami ( na razie tylko 3 dziewczyn)
![]() ![]() ![]() ![]()
START !!! 20.08.2014r. Początkowa waga: 71,9 kg ![]() obecna waga: 71,9 ![]() I cel: 65 kg II cel: 60 kg III cel: 55 kg Edytowane przez Andziussska Czas edycji: 2012-04-02 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale damy radę! No to teraz ja idę na głęboką wodę z tymi wymiarami: biust - 104 talia - 78 biodra -114 udo -67 połowa uda-54 łydka -39 powinnam wyjść z tego watku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czemu nie pisałyście wcześniej , że Wy ważycie tyle co moja jedna noga ![]() Ale się do Was wpasowałam...muszę schudnąć - zacznę ćwiczyć! Tylko powiedzcie mi co na początek..strach mi zapytać co to jest te 8 min...czy coś tam. Coś o sobie: mam 23 lata, studiuję zarządzanie i pracuję w dużej firmie jako meneger. często jestem w rozjazdach i biznesowych kolacjach ... to waśnie i rzucenie palenia jest powodem wzrostu mojej wagi. W ciągu 3 lat przytyłam ok. 20 kg ![]() Mojemu Tż to nie przeszkadza, mieszkamy razem i pracujemy tez często razem. Szykujemy się do wesela..ale ciągle odsuwamy datę bo nie mamy czasu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym się przejmujesz, że ważysz więcej od nas? Tutaj nikt nie ocenia, tylko mamy się mobilizować. Narzekacie na swoje wymiary? Poczekajcie na moje, to się uśmiejecie. Nie mam miarki na razie. W talii zawsze byłam i jestem bardzo duża. Taką mam figurę i szczerze mówiąc nigdy mi to nie przeszkadzało (gdy byłam szczupła). Przez to się wydaje, że mam mam węższe biodra :P Aktualnie potrzebuję silnego kopa, bo nie mogę się ogarnąć, nie ćwiczę, grzeszków nie robię, ale omijam posiłki, a wczoraj się objadłam na obiad! Dlatego nie piszę swojej diety, bo siada. Ochrzańcie mnie! Zapomniałam wczoraj napisać wagi, a zważyłam się z rana - 58 kg ![]() Coś o mnie - mam 23 lata i kończę studia. Jestem elektrykiem ![]() Tak sobie już dawno myślałam, że może gdy już osiągniemy te piękne sylwetki, założymy klub na wizażu, żeby nikt nie mógł zobaczyć rozmowy i pochwalimy się nowymi figurami? Czy nikt inny nie jest ciekawy jak wyglądamy? ![]() Edytowane przez Mahdab Czas edycji: 2012-04-03 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Raczkowanie
|
fo
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po wczoraj mam tak duży, wzdęty i nie ładny brzuszek ![]() U mnie dziś: I drożdże + mleko, + 2 wafle ryżowe + 1/2 jabłka II marchewka + sok pomidorowy + woda III kurczak na parze + marchewka z wody ![]() IV sałata + jogurt naturalny Miłego dnia! ![]()
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Kselijka
Powiem Ci,że Twoje menu jest dość ubogie w składniki odżywcze.Moim zdaniem nie powinnaś się tak odżywiać.
Dzisiaj wolne.Jadę poszperać w lumpie ![]()
![]() |
![]() |
#346 |
BAN stały
|
wzrost: 169
biust: 88 cm talia: 60 cm biodra: 79 cm udo: w najszerszym: 48 cm udo: w połowie: 43 cm łydka: 32 cm waga początkowa była 53kg, obecnie 52,3, cel50/49 juz po ćwiczonkach i sniadaniu. śniadanie-kanapka z pasztetecikiem drobiowym kawa 2gie śniadanie-jogurt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------
[/COLOR]ahhh też to lubię ![]() ![]()
13.02.2016 narzeczona ![]() 11.07.2016 It's a girl !! ![]() Edytowane przez Dreamer9o Czas edycji: 2014-03-08 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
|
Mahdab
Tak sobie już dawno myślałam, że może gdy już osiągniemy te piękne sylwetki, założymy klub na wizażu, żeby nikt nie mógł zobaczyć rozmowy i pochwalimy się nowymi figurami? Czy nikt inny nie jest ciekawy jak wyglądamy? ![]() Dobry pomysł tez mnie ciekawość zżera xd a to jest dodatkowa motywacja by nie wypaść źle na fotkach ![]() kselijka jeżeli masz fajne jakieś filmiki, ćwiczenia itd to ja też bym poprosiła linki ![]()
START !!! 20.08.2014r. Początkowa waga: 71,9 kg ![]() obecna waga: 71,9 ![]() I cel: 65 kg II cel: 60 kg III cel: 55 kg Edytowane przez Andziussska Czas edycji: 2012-04-03 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Raczkowanie
|
Malinowa Kate wzrost: 169
biust: 88 cm talia: 60 cm biodra: 79 cm udo: w najszerszym: 48 cm udo: w połowie: 43 cm łydka: 32 cm waga początkowa była 53kg, obecnie 52,3, cel50/49 No proszę,jaka laseczka ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Andziussska Mahbad Tak sobie już dawno myślałam, że może gdy już osiągniemy te piękne sylwetki, założymy klub na wizażu, żeby nikt nie mógł zobaczyć rozmowy i pochwalimy się nowymi figurami? Czy nikt inny nie jest ciekawy jak wyglądamy? ![]() Ja mam kilka zdjęć w moim albumie ![]()
![]() Edytowane przez S_Candall Czas edycji: 2012-04-03 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
U mnie waga ciągle bez zmian ( grunt że nie rośnie
![]() ![]() A moje wymiary: biust 82 ( hłe hłe ![]() talia: 68 na wysokości pępka ( boczusie ) :78 biodra: ( w najszerszym miejscu): 93 udo: 53 udo polowa: 46 łydka: 33 Taki mały pączuś, bez talii i biustu ;p
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dziewczyny jakie Wy macie figury ![]() A wymiary Malinowej Kate to już marzenie ![]() Narazie nie mam czym się zmierzyć, ale patrząc w lustro wygląda na to, że wszędzie mam po równo ![]() ![]() Dzisiejszy jadłospis: I śniadanie 7.15 - owsianka na mleku z bakaliami, zielona herbata, II śniadanie 11.10 - 400g pistacji ![]() obiad 13.40 - jedno jajko faszerowane łososiem, chudym twarożkiem i szczypiorkiem podwieczorek 17.00 - jabłko ok.19 - szklanka mleka z drożdżami Widzę, że forum zdominowały 23-latki ![]() Pozdrawiam i udanego dnia życzę, bez grzeszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam ze szkoły i wcinam obiadek. Po podliczeniu na ileważy.pl dzisiejszego menu + wczorajszych wieczornych orzeszków wyszło:
- białko: 68,5g - tłuszcze: 68,9 - węglowodany: 85g - błonnik: 10g Nie wydaje mi się, żeby było strasznie źle... Dzięki temu cudownemu portalowi ![]() ![]() ![]() Podaje swoje wymiary: ![]() Biust: 81cm Talia:60cm Biodra: 85cm (wydaje mi się, że zmierzyłam w dobrym miejscu) ![]() Udo w najszerszym: 50cm ![]() ![]() Udo w połowie: 42cm Łydka: 34cm Eh, widać, że czas się wziąć za siebie ![]() ![]() Oby się wyrobić do maja... ![]() ![]()
![]() |
#353 |
BAN stały
|
Dziewczyny to świetny pomysł ze zdjęciami na koniec naszego zmagania z centymatrami, kilogramami itd. To bedzie świetna motywacja, bo każda będzie chciała wyglądać jak najlepiej.
![]() Jeśli chodzi o podjadanie słodkości to ja wczoraj pochłonęłam prawie pół kostki milki truskawkowej. ![]() .... ale moje drogie, czasem należy nam się chwilka przyjemności ![]() raz na jakiś czas oczywiście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
|
Hello!
jak tak czytam o wymiarach Malinowej Kate i Kselijki, to się tak zastanawiam z czego Wy jeszcze chcecie schudnąć?? Oczywiście wymiary rzecz względna, zależy jeszcze jak się wszystko "rozkłada" i "układa" ![]() Ja miałam wczoraj wieczorne grzechy z sandwichem z jasnego pieczywa i bardzo gorzką czekoladą ![]() ![]() ![]() Dziś od rana biegam po mieście i mam za sobą co najmniej 1,5 h marszu bardzo szybkim krokiem. śnd: jajecznica z 2 jaj na 1/2 łyżeczce masła i plasterku chudej szynki + kromka razowego pieczywa; kawa z mlekiem przekąska: kefir 1,5% tłuszczu (200ml) garść żelków ![]() obiad: fasola żurawinowa w pomidorach z 1 łyżeczką oliwy z oliwek; kromka chleba razowego; Z tymi fotami to fajny pomysł, ale ja chyba jeszcze poczekam aż wrócę do siebie i zjadę po kilka cm z newralgicznych punktów; Najbardziej mnie wkurza, że od całkiem obcych osób słyszałam dziś zachwyty nad mą rzekomą szczupłością ![]() ![]() Primavery nie przejmuj się, na pewno dasz radę ![]() ![]() ![]() Niestety spalanie tłuszczu wymaga jednostajnego ruchu przez pierwsze 30 min - co jest nudne-dopiero potem można dać czadu. Zdecydowanie wolę siłownię, albo, z braku laku- ruch na świeżym powietrzu. Niech no tylko się znowu ociepli, to będę jeździć na rowerze i biegać codziennie po godzinie ![]() Trener mi kiedyś opowiadał o zdeterminowanym kolesiu, co jak już nie mógł wyjść z domu ani nic, to wchodził na garnek przez godzinę lub dłużej ![]() ![]() Dla chcącego nic trudnego! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
BAN stały
|
haha... Kostki w sensie tabliczki;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mimo, że dziś mam się bardzo żle...jestem głodna cały dzień, zła i śpiąca jakaś...to i tak się nie poddam...bo czytam wasze posty ![]()
![]() |
![]() |
#358 |
BAN stały
|
Tak Skarby miałam na myśli pół tabliczki;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
Dziś zaczęłam I trening TJ
![]() Jutro zrobię sobie zdjęcie brzuszka i w każdy następny wtorek będę porównywała jego stan i cm ![]() Mam okropny, tragiczny, podły, koszmarny, zły wieczór z niemieckim i wielką kawą... ![]() ![]() A jak u Was? ![]()
![]() |
#360 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() z tym garnkiem dobry wariat ![]() A ja dziś po godzince zumby mam wrażenie, że jutro nie będę mogła się poruszać ![]() ![]() ![]() a tak ogólnie chciałam się zmierzyć po powrocie centymetrem krawieckim, ale jedyne co na szybko znalazłam to miarka budowlana ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.