|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
![]() ![]() ![]() Kraven trzymam kciuki za dzisiejsze usg. Ja wstałam o 8,przebrałam pościel,posprzątałam sypialnię dokładnie,drugie pranie się pierze,salon na cacy wysprzątany,jeszcze została mi łazienka i idę na zakupy do biedronki. Jeszcze na obiad coś trzeba wymyśleć a nie mam żadnego pomysłu ![]() A po popołudniu allegro jest moje i pozamawiam trochę rzeczy dla naszej niuni. Jeszcze muszę mężula prosić by w końcu z pokoju naszej Zuzi powynosił graty do piwnicy bo chciałabym tam mieć porządek. Miłego dnia kochane ![]() Będę pozniej na razie idę do pracy póki chęci mam. ![]()
#333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nasza księżniczka na linii pępka gdzieś musi być bo ciągle ją minimalnie pod czuje jak mi balety urządza .. ruchliwa się strasznie zrobiła ... a no to teraz musisz jakąś koszulę mu zafundować w pepco były takie fajowe koszule dla synusiów ... za bagatela 9.99 Cytat:
aktywny poranek widzę iż był ... ja też pranie nastawiłam i za sypialnie muszę się zabrać a później do książek ... z rana rodzinę odwiedziłam więc jestem zadowolona i najedzona bo sobie pyszne śniadanko zaserwowałam ![]()
![]() |
#334 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe przyjęcie.
![]() ![]() Cytat:
U nas najlepiej się śpioszki sprawdziły, córka była październikowa. ![]() Na razie to chyba do końca nie trafia do niej, że w brzuszku siedzi brat. Niby mówi cześć dzidzia do brzucha, ale traktuje to trochę jak takie wygłupy. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |||
Raczkowanie
|
Witam słonecznie
![]() Melduję się po weekendzie, egzamin zaliczony na 4.0! No jestem z siebie dumna. Co od zakupów do Mężul kupił wczoraj swojemu synkowi bialutnie body z długim rękawem - dlaczego białe? - bo stwierdził, że niemowlaki kojarzą mu się ze sterylnością, potem w domku nosił to body na rękach jak dziecko i cieszył się, że takie malutkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne ubranka, ja jak widzę te wszystkie ubranka w sklepach to oczy mam jak 5zł i na nic nie mogę się zdecydować bo najchętniej wzięłabym wszystko jak leci, zwłaszcza te najbardziej kolorowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję rozpoczętego tygodnia ![]() No a teraz uciekam do pisania pracy mgr, w końcu trzeba ją skończyć, a czasu coraz mniej ![]() Miłego dnia i smacznego obiadku, u mnie dzisiaj resztki z niedzieli, heheh... przynajmniej spokój z gotowaniem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pamiętam jak urodziła się moja współlokatorka to własnie tak ją ubierali a i też w body z długim, półśpiochy i kaftanik albo coś innego na górę. takie zwykłe śpiochy mieli tylko do szpitala w tym najmniejszym rozmiarze bo się jakoś nie sprawdzały... Edytowane przez I_K Czas edycji: 2012-05-21 o 09:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Gda fajne ciuszki ![]() Jutro zaczynamy 20 tydzień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj byliśmy z TŻtem na turnieju rycerskim i widziałam młodych rodziców z maleńkim dzieckiem, na oko z miesiąc miało, może półtorej. Biedne darło się wniebogłosy. I ja się pytam po co takie maleństwo brać? Ani się człowiek nie odpręży, a biedne dziecko nie wie co się dzieje, bo dookoła wrzawa, krzyki itd. No ale może ja mam złe podejście ![]() Powiem Wam śmieszną sytuację z wczoraj. Siedzimy na tym turnieju i ci rycerze stoją na środku i jeden przeprowadza szkolenie- wszyscy tworzą mur i jeden próbuje się przedostać. Później zgłosiło się kilku ochotników żeby przebić ten mur, ale nikomu się nie udało. A koło nas siedział taki chłopczyk ze 3 latka miał i upatrzył sobie jednego rycerza i mówił, że to jest jego rycerz. No i na końcu ten prowadzący wybrał małego chłopca, który przebił mur (wszyscy się przewrócili na ziemię pokonani) a ten mały który siedział koło nas drze się: EJ! MÓJ ULUBIONY!!! ŻYJESZ???!!!! Kurcze, myślałam że padnę ze śmiechu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
kupiliśmy ten wózek z tako mąż się w nim zakochał i od razu z teściem od znajomych go zabrali więc .. mamy czerwony wózio ..
![]() ![]()
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc to już sama nie wiem, która pora roku gorsza dla ciężarnych ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra uciekam na pocztę i po zakupy jakieś. Może uda mi się dostać dla Pauli piżamę z Zyg Zakiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
Orchid - Gratuluję zaliczonego egzaminu
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Konczi - Zafundujesz nam zdjęcie wózka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
to teraz zabieram się za wyprawkę ... muszę sobie na all poszukać co i jak i z początkiem czerwca zamówię ... zostanie pościel łóżeczko i torba moja do szpitala
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- colds jasne ... jak tylko dotrze do mnie ![]() ![]()
#344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wózek głęboki Spacerówkę Fotelik samochodowy adaptery do wpięcia do stelarza torba na akcesoria kocyk i podusia do wózka moskitiera do wózka głębokiego Folia przeciwdeszczowa do wózka spacerowego Spiworek do wózka spacerowego koszty wysyłki. Pytasz czy wycofali, TAK. Zastąpiono go nowym modelem ze skrętnymi kółkami. Można go jeszcze kupić w poprzedniej wersji na necie. Nie ma pełnej kolorystyki ( niemniej ja chciałam dokładnie ten kolor jaki znalazłam) ale jeśli chcesz dam ci linki do stron. Fotelik szukaj osobno, kosztuje ok 230 zł. http://www.e-wozki.pl/sklep/index.ph...lu-sprint-2010 tu masz 700 zł za 2 w 1 zapytaj jakie mają dostępne kolory http://swiatzuzi.com.pl/mikrus-wozek...nt-p-2193.html zapytaj telefonicznie o dstępność http://www.krasnal.sklep.pl/product_...roducts_id=789 śliczny kolor choć już nieco wyższa cena Jeśli będziesz chciała poszukam jeszcze innych możliwości. Edytowane przez alfabia Czas edycji: 2012-05-21 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Konto usunięte
|
Hej Mamusie!
Ale jestem niewyspana.Leoś mi nie daje spać na lewym boku a na plecach jest tragedia bo bolą niemiłosiernie mimo tylu poduszek...echh.Tż mi musi dziś jakiś masaż zrobić ![]() Tyle juz nakupowałyście a ja jestem w czarnej dupie za przeproszeniem ![]() gratulacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Rozeznanie
|
witam mamusie w kolejnej juz czesci
![]() weekend w biegu i z tz tak wiec wybaczcie moj szlaban na wizzaz ![]() troche sie juz obkupilam(tzn dzidzie),ale i tak pare gadzetow nam jeszcze brakuje. w jednym sklepie musialam 3razy leciec do toalety-rekord pobity-takie mam parcie na pecherz. wczoraj stuknal nam 21tydzien ![]() lece Was nadrabiac!
#347 |
Zakorzenienie
|
aaaaa jestem teraz zła bo poczytałam opinie że w zimę będzie mi ciężko ze śpiworkiem
![]()
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprosimy o zdjęcie wózeczka ![]()
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
chyba źle zrobiłam że się na niego zgodziłam jednak .. chce captive moją
![]()
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Ale czemu??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
no bo ta gondola jednak mała chciałam większą mieć ehhhh no nic .. zadzwoniłam do męża i mu mowie by jeszcze nie brał a on że ma już nosidełko z tyłu ... ale że spokojnie jak nie chce to może oddać że oni i tak mają powystawiane ogłoszenia z nim
#352 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umyłam sie przed sikaniem i środkowe sikanie łapałam ![]() Zawsze tak robie ale nigdy nie obserwowałam jakie to tam jest a dzisiaj jakoś tak mi sie zerknęło ![]() ![]() Cytat:
no już nie panikuje bo przez Ciebie mi sie odechciało ![]() No to poczekam do 16tej a potem zaś kolejna kolejka do gina. Nie cierpie czekać!!! ![]() Cytat:
Też czekam na fotki ![]() Cytat:
![]() A ja nad patelnią ślęcze bo robie naleśniki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co się orientuję śpiochy mają zakryte stópki a pajace mają odkryte,przynajmniej tak mi się wydaje ![]()
![]() |
#354 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Ja też sie zastanawiam. Myślałam, że to to samo. ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2012-05-21 o 10:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Iwoncia81;
A ja nad patelnią ślęcze bo robie naleśniki ![]() A ja nadal nie wiem co na obiad ![]()
#356 |
Konto usunięte
|
Kurna ale mam bajzel w szafie.Po stronie tżta wszystko ładnie w kancik poskładane a u mnie jakby ktoś psu z gardła wyjął.Wstyd mi aż
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- to tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Wtajemniczenie
|
śpiochy to są zapinane na ramionkach ( bez rękawków a pajace to są takie całe jak kombinezon
![]() śpiochy: http://allegro.pl/pajacyk-spiochy-3-szt-gratis-i2343449871.html pajac: http://allegro.pl/pajacyk-spiochy-3-...343449871.html |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |||
Rozeznanie
|
Hejka,
pochwale się, że jestem już po glukozie. Nie było tak źle, wstałam o 6, wypiłam sobie w domciu 75g, trochę poleżałam i o 8 już mi krew pobrali. I to tyle ![]() Tylko mam taką radę, wypijcie sobie ten specyfik na raz, ja zrobiłam sobie przerwe i miałam później problem, żeby zmusić się do ponownego łyka. Nos zatkałam. Brzuszki macie słodkie dziewczynki ![]() ![]() No i trzymam kciuki ![]() ![]() A dziękuje bardzo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34224679]Witajcie Mamuski w ten śliczny dzionek ![]() Ja dopiero wylazłam z łożeczka i tż robi nam śniadanko ![]() Od 3 nie mogłe spać bo Leoś dokazuje. Przyzwyczaja chyba matke do wstawania ![]() [/QUOTE] Mój też w nocy potrafi kopniaka zasadzić i obudzić mnie nim. Jak w dzień jest gorąco to śpi i potrafi nic się nie odzywać, czasami się denerwuje tą ciszą. Cytat:
Cytat:
![]() Brawo ![]() ![]()
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
Uff skończyłam sprzątanie,jeszcze wywieszę pranie na balkon i idę na zakupy.
Powiedzcie mi kochane jakie te majtki się kupuje po porodzie jednorazowe czy wielorazowe?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.