|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
potworkowa
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
witam się z rana i uciekam na pociąg
![]() miłego dnia ! |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Witajcie kochane w nowej części wątku
![]() ![]()
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak to Dzień dobry Dziewczynki ![]() Mój maly wstal o 5,przyszedł do naszego łóżka i spał do 6.30 ![]() Teraz myśle co by tu zjeść na śniadanie ![]() a co do truskawek to ja bym zjadła pierogi z truskawkami ![]() Muszę później sprawdzić w bezdonce. Widzę,że zakuprozpoczęte pełną parą,tylko ja w tyle hehe. Ale na razie nie mam gdzie tego trzymać za bardzo. I nie wiem czy zmienimy to mieszkanie w końcu czy nie. muszę się wziąść za myślenie o tym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
![]() wpadam haj powiedzieć i jadę do mych cypryjczyków lukać jak to wygląda się po urlopie ![]() ![]() nadrobię Was później robaczki kochane ! ![]() ![]()
#305 |
Zakorzenienie
|
A co do dnia matki to właśnie ja bardziej myśle o tym dniu jak o święcie mojej mamci niź swoim
![]() ![]() a gdzie reszta? Śpi jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Wtajemniczenie
|
cześć
za tydzień jadę na urlop ![]() po zawirowaniach z urlopem męża stanęło na tym, że ja jadę z córką wcześniej, a mąż jak już będzie miał te swoje wolne to do nas dołączy - szkoda, że nie będziemy razem cały czas i mam obawy jak sobie poradę z opieką nad aktywną 2,5 latką nosząc wielki brzuch, ale musi być dobrze, nieprawdaż??
![]() |
#307 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ale słoneczko ![]() i Maluszkowa jak się w sobotę w kościele obudziła to mnie do dziś prawie bez przerwy podkopuje. Ciekawe kiedy śpi. A jutro ją zobaczę ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Jestem w pracy więc dopiero dwie strony nadrobiłam. Widze, że już pokoiki obmyslacie dla maluszków. No niestety my na razie mamy tylko jeden pokój dopóki poddasze nie będzie ukończone więc Maluszkowa nie będzie miała swojego pokoju ![]()
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jaja ![]() Witam sie dzisiaj w tą pikną pogode - zapowiada sie straszny upał ![]() Dzisiaj byłam w laboratorium i kurde godzine stałam w kolejce!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jakaś nowa babka przyszła co tam świstki wypisuje i guzdrała sie jak mucha w smole. Rozumiem, że musi sie nauczyć, ale to powinna przy niej jeszcze jakaś doświadczona baba siedzieć a nie że to trwało tyle czasu ![]() A jeszcze apropo bo ja dzisiaj badanie moczu robiłam i tak szczerze mówiąc to nigdy sie wcześniej nie przypatrywałam w ten pojemnik nasiusiany, ale miałam wrażenie dzisiaj, że w tych siuśkach jakieś farfocle pływają, a pojemnik był wiadomo sterylny. Sorki za taką otwartość, ale sie wydziczyłam z rana ![]() O 16 jade po wyniki i szczerze mówiąc to jakoś sie boje ich odbierać ![]() Chyba znowu świrować zaczynam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() Ale upał! Ja też muszę zrobić w tym tygodniu siki i krew, bo w poniedziałek mam wizytę... Wczoraj byłam na zakupach i mijając Mothercare widziałam, że do wczoraj jest ta promocja 50%, więc weszłam i kupiłam kilka ciuszków. Wklejam zdjęcia wszystkich ciuchów jakie mam dla boba, coraz więcej tego. A ja nawet nie wiem czego brakuje jeszcze, kupuje trochę bez planu... Na drugim zdjęciu po lewej jest pięciopak body z długim rękawkiem na "new baby", a po prawej trzypak ze śpiochami na 0-3 miesiąca. |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
Gda fajowe ciuszki, fajnie sie patrzy na takie malutkie rzeczy tylko ja sie zastanawiam jak ubiore te małe bobo w te ciuchy
![]() Przecież to taki mały ludzik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
Gda śliczne ciuszki
![]() ![]() ![]() Iwoncia biedna moja,się wyczekałaś ![]() ![]() ![]() ![]() Co do siuśków to nie przyglądałam im się nigdy,to nie podpowiem jakie mają być. a co do dnia matki no to ja jestem mamą przecież już dwa lata,a jakoś nie czuje,że to święto mnie dotyczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- I trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do badań to siuśki robie co miesiąc, a krew co dwa m-ce. Dzisiaj na wizycie u gina na pewno dostane skierowanie na glukoze ![]() Tak, tak - proszę o kciuki żeby maluch sie ładnie pokazał od strony intymnej bo już z ciekawości nie wyrabiam czy to na pewno chłopcik. A tak już bym chciała do brzusia po imieniu mówić ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jakoś same ciuszki w samochodziki widzę, że mi wpadają w ręce ![]() ![]() Np. widziałam wczoraj piękną sukienkę w różyczki... Hehe ![]() A do mamuś z doświadczeniem pytanie (chyba już było, ale muszę się upewnić) - w co najwygodniej przez pierwsze miesiące ubierać bobasa? Bo mi się wydaje, że najwygodniejsze są jednak śpiochy - jednoczęściowe i łatwe do założenia? A pod śpiochy body, tak? Czy to już za ciepło? A jak te półśpiochy (to te spodenki co kupiłam, tak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
ło boooosze! Haaaaaj cześć i czoiłem!! Tak zakamuflowany link do nowego wątku jest że myślałam ze juz Was nie odnajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już od 5oczka otwarte mam ![]() ![]() ![]() Śliczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki.
wczoraj na działce do samego wieczora siedzieliśmy. Bardzo fajnie było, Paula z babcią kwiatki sadziła, z dziadkiem podlewała, oczywiście cała mokra była ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() O matko, jakie cudne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też. Troche podzwoniłam w zeszłym tygodniu, ale nic ciekawego nie znalazłam. A czas goni... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Co do sików to pewnie nabłonki pływały. Umyłaś się przed sikaniem??? I z środkowego strumienia łapałaś? W każdym bądź razie to nic strasznego ![]() No i dziekuję za pochlepne opinie odnośnie brzuszka mego ![]() ![]() ![]() Kciuki trzymam mocno za dzisiejsze wizyty ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie.
![]() Czy można przyłączyć się do Waszego wątku? Mam termin na 27-go września i spodziewam się synka. Mam już 3,5 letnią córeczkę. Gda, najpraktyczniejsze i najwygodniejsze w uzyciu są jednoczęściowe pajace, najlepiej takie rozpinane na całej długości aż do stópki. Pod spód jeśli temp. tego wymaga zakładamy body. Spodenki są ładne, ale niepraktyczne - lubią zsuwać sie dziecku jak kręci się ono w łóżeczku. Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2012-05-21 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja idę w czwartek na akademię do córki do żłobka, pewnie się poryczę jak zacznie mówić wierszyk co go w domu od miesiąca powtarza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jejku jezioro ale Wam fajnie .. dla mnie jest stanowczo za ciepło nie dałabym rady niestety Cytat:
heh zgadzam się z Tobą kasa z pierwszeństwem ale nikt brzuszka nie zauważa Cytat:
oj to masz przed sobą wyzwanie ale z drugiej strony należy się Wam urlopik i może mężowi uda się szybciej dojechać??? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Gda bardzo ładne ciuszki dla maluszka ![]()
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak córa reaguje na to, że będzie mieć braciszka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pajace na noc Pauli ubierałam. Traktowałąm je jak piżamkę. W dzień były dla mnie nie wygodne, bo do przewijania trzeba dziecko całe rozebrać, albo podsuwać te tak do góry pod plecy wszystko. Bardzo mnie to denerwowało i małą też. Gratulacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Konczi - My to tak wybraliśmy się dopiero w godzinach popołudniowych, bo o 17 wyruszliśmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny za wskazówki, pewnie i tak sami z bobem dojdziemy w końcu do tego co nam najbardziej odpowiada, prawda? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gda a Wy już znacie płeć lokatora waszego ???? też ciągle się zastanawiam jak maleństwo ubierać co by nie przegrzać też nie ? Cytat:
![]() ![]() ooo czyli trzeba by w śpioszki się więcej zaopatrywać tak ??? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- a no to po 17 to już faktycznie fajniej było ale i tak upał masakryczny ... a mówią że w zimę lepiej chodzić w ciąży - czyżby racja? tylko wówczas ubierz kozaki, zapnij się w płaszcz aaaa
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
hejka
wlazłam sie przywitac, rano poszlam na pobranie krwi a teraz z mezem siedze bo ma na pozniej do pracy, ale jak pojdzie to wszystko nadrobie. my dzisiaj zaczynamy 20 tydzien!!! ![]() i z tej okazji chybA Agatka mi sie wyzej przesuneła. do tej pory czułam ją na dole brzuszka, tak na linii majtek a dzis mam ją pod pępkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.