Spróbuję zinterpretować sny. - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-03, 11:55   #331
201607111028
Konto usunięte

Dot.: interpretacja snu, pomocy

Cytat:
Napisane przez kamilaalimak Pokaż wiadomość
witam wszystkich
proszenie nie zniechęcajcie się długością. na prawdę nie wiem co zrobić.
wyjaśnię wszystko od początku.
całkiem niedawno zmarła matka mojego byłego chłopaka z którym mieszkałam.
lubiłam z nią rozmawiać, choć jestem trochę wstydliwą osobą co do poznanych dopiero ludzi(prawie z nimi nie rozmawiam)jednak ta kobieta dużo ode mnie potrafiła wyciągnąć i ja sama z siebie dużo jej potrafiłam o sobie opowiedzieć przy pierwszej rozmowie(mimo tego że trochę się obawiałam co sobie pomyśli). z tego co mi się wydawało zawsze i z tego co słyszałam to bardzo mnie i moją rodzinę polubiła z wzajemnością.
na pogrzebie byłam. pożegnać się nie pożegnałam(tzn. do ciała nie podeszłam), wiązankę rzecz jasna przyniosłam, modlić się za nią modliłam i modlę oraz mimo krótkiego czasu byłam na cmentarzu.
jednak śni mi się, że
1.stoję przy jej grobie, jestem smutna, modle się(to śniło mi się kika razy) i że-
2.stoję przy jej nagrobku(ona jeszcze go nie ma) i też modle się smutna jestem, przy tym grobie jest bardzo mało miejsca z przodu nie można stanąć gdyż stoi przy płocie, stoję obok. później się odwracam, a obok nagrobka stoi ambona a na niej jest księga na której jest wyryte słowo SYN(ambona i księga jest z tego samego materiału i ma ten sam kolor co nagrobek), przestraszona wychodzę z cmentarza jednak jej duch za mną leci i próbuje mnie zatrzymać(to śniło mi się raz, obudziłam się oblana potem cała przestraszona) jak zasnęłam znowu to śniło mi się że siedzę z rodziną w pokoju i na ścianach pojawia się czarny cień /dym nie wiem co to dokładnie z początku go nie widzę ale trzymam coś w rękach i na tym pojawia się napis patrz przed siebie i tak cały sen coś za mną chodzi i próbuje się jakoś dziwnie porozumieć nie robi mi krzywdy, ja sama się tego po prostu boje (to też raz mi się śniło).
o co może chodzić? dlaczego mam takie sny? z góry dziękuję. pozdrawiam. kamila
1) Ta osoba była dla Ciebie ważna, więc jej obraz powraca w snach, a, jak wiadomo, sny nie są racjonalne
2) Za dużo o tym myślisz
3) Po prostu masz takie sny, bez konkretnego powodu

Tak sądzę, jedna z tych opcji.

Edytowane przez 201607111028
Czas edycji: 2015-10-03 o 11:57
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-03, 11:58   #332
kamilaalimak
nana123321

witam. jednak właśnie staram się nie myśleć. jak tylko uda mi się to na dłużej to pojawia się ona w moich snach.
kamilaalimak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-03, 11:59   #333
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
witam. jednak właśnie staram się nie myśleć. jak tylko uda mi się to na dłużej to pojawia się ona w moich snach.
Ja nie wierzę w takie "znaki" raczej, więc ode mnie nie uzyskasz odpowiedzi, że to coś nadprzyrodzonego .
Stary 2015-10-03, 13:15   #334
kamilaalimak
nana123321

nie mowie o niczym nadprzyrodzonym(nie wykluczam bo tez w to wierze, mam powody) ja tylko napisałam że jakoś specjalnie nie myślę. a jednak chciała bym jakoś uniknąć tych snów bądź chociaż je zrozumieć.
Stary 2015-10-03, 13:21   #335
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
nie mowie o niczym nadprzyrodzonym(nie wykluczam bo tez w to wierze, mam powody) ja tylko napisałam że jakoś specjalnie nie myślę. a jednak chciała bym jakoś uniknąć tych snów bądź chociaż je zrozumieć.
Chcesz zrozumieć sny? XD
Stary 2015-10-03, 15:23   #336
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Myślę, że po prostu była dla Ciebie osobą w jakimś stopniu ważną i przeżywasz jej śmierć. Mózg różnie może to przedstawiać w snach Pomyśl o własnych uczuciach w tej sytuacji, bo to do nich możesz te sny jakoś "dopasować".
Czasem śni się o tym co się aktualnie dzieje w życiu danej osoby, nie musi tu być drugiego dna.
Możesz nawet śnić kolejne sny związane z nią dlatego, że boisz się, że znów Ci się przyśni i gdzieś tam ta myśl Ci błyska w głowie.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-04, 08:26   #337
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Smile Dot.: interpretacja snu, pomocy

Spotkalas w swoim zyciu osobe, z ktora pomimo swej niesmialosci nawiazalas nic sympatii szczerze z nia rozmawiajac o sobie, to normalne ze teraz gdy ta osoba zmarla nadal nie jest Ci obojetna.
Twoja podswiadomosc o niej mysli, stad te sny.

Trudno odeprzec sny, bo nie mamy na to wplywu za bardzo ale byl okres gdy mnie dreczyly dramatyczne, koszmarne sny i moim sposobem stalo sie czytanie komicznych ksiazek przed snem.
Jakichkoliwiek bylebym rechotala do poduszki, po jakims czasie zasypiania z pelnym usmiechem na twarzy, te sny ustaly.
Tlumacze sobie to tym, ze moja podswiadomosc zostala zastapiona pozytywnym spojrzeniem na swiat.
U mnie to podzialalo, mozesz sprobowac, nic nie tracisz.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-05, 10:55   #338
kamilaalimak
nana123321

dziekuje spróbuje moze i mi pomoze
Stary 2015-10-05, 12:18   #339
robcia
Zakorzenienie

Kiedy byłam dzieckiem ,mama zabraniała mi jeść przed snem ,szczególnie ciężkostrawne potrawy ,żebym nie miała "złych" snów
robcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-05, 12:21   #340
_Supernova_
Zadomowienie

Ponoć zmarły prosi o modlitwę, jesli pojawia sie w snach... No ale kto to tak naprawdę wie.
_Supernova_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-05, 12:58   #341
berenka
Zadomowienie

widocznie Twoj ex ma dla Ciebie duze znaczenie nadal w jakis sposob
berenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-05, 17:22   #342
zlotniczanka
plum plum

Jeśli chcesz usłyszeć, że to na pewno ma głębsze przesłanie, a Ty masz uratować byłego przed niechybną zgubą i zostać jego żoną - polecam założyć stosowny wątek na jakimś ezoforum

zlotniczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-02, 18:54   #343
britnay
Zakorzenienie

Dot.: Spróbuję zinterpretować sny.

czy zagląda tu jeszcze ktoś, kto interpretuje sny?
Stary 2016-01-04, 20:16   #344
Megi_123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karolinkax3 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ten wątek jeszcze jest aktualny, ale piszę w ważnej sprawie.
Znam dość długo pewnego chłopaka, łączyła nas kiedyś na prawde wielka miłość ale to się skończyło, zerwaliśmy kontakt, potem wracaliśmy do siebie, znów zrywaliśmy i tak trwa to juz koło 5 lat. Przerwy zazwyczaj trwają kilka miesięcy, i to on zawsze po takiej przerwie odzywa się pierwszy. A dzień przed jego odezwaniem się do mnie zawsze mi się śni. Wiem że łączy nas coś bardzo specyficznego skoro żadne z nas nie moze ułożyć sobie życia oddzielnie, ale razem też nam nie wychodzi. Czy to możliwe zebym "przeczuwała" to ze będzie chciał się skontaktować?
Mam podobnie
Megi_123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-15, 10:39   #345
bleu0
Rozeznanie

GG do bleu0

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę na PW, podeślę maila. Jak znajdę czas to pomogę
bleu0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-08, 14:26   #346
kajaala
Przyczajenie

Witam. Znalazłam wątek w którym interpretujesz sny.. przysnil mi się osttabio jeden bardzo dziwny i w sumie ściśle związany z sytaucja w której obecnie jestem,ale zinterpretować go nie potrafię. Gdybym mogiła proosc o pomoc byłoby super. Pozdrawiam
kajaala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-22, 15:38   #347
angel233
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Megi_123 Pokaż wiadomość
Napisane przez Karolinkax3
Nie wiem czy ten wątek jeszcze jest aktualny, ale piszę w ważnej sprawie.
Znam dość długo pewnego chłopaka, łączyła nas kiedyś na prawde wielka miłość ale to się skończyło, zerwaliśmy kontakt, potem wracaliśmy do siebie, znów zrywaliśmy i tak trwa to juz koło 5 lat. Przerwy zazwyczaj trwają kilka miesięcy, i to on zawsze po takiej przerwie odzywa się pierwszy. A dzień przed jego odezwaniem się do mnie zawsze mi się śni. Wiem że łączy nas coś bardzo specyficznego skoro żadne z nas nie moze ułożyć sobie życia oddzielnie, ale razem też nam nie wychodzi. Czy to możliwe zebym "przeczuwała" to ze będzie chciał się skontaktować?
jest w tym coś, skoro cały czas wracacie do siebie. taki sen, o którym mówisz może znaczyć wiele, jednak najczęściej interpretuje sie taki sen jako tesknota za nim i potzreba jego bliskosci. moze podswiadomie sie przyciągacie sa takie przypadki.
Jednak każda sytuacja związana z byłym chłopakiem we śnie ma znaczenie, wieć jeśli mozesz to opisz dokładniej swoj sen a postaram sie pomóc
angel233 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-23, 11:43   #348
angel233
BAN stały

Potrzebuję pomocy w interpretacji snu

Witajcie,
potrzebuję pomocy w zinterpretowaniu snu, który miałam niedawno.

śniło mi się, że widzę we śnie moją mamę, która jest całkowicie zdrowa. Mama robiła porządki w domu i coś tam gotowała. Nagle zaczęła się dusić i umierac na moich oczach, a ja nie mogłam się poruszyć. Obudziłam się z płaczem.
Znalazłam takie wyjaśnienie snu o mamie, ale powiedzcie proszę, czy jest ono dobre, bo to był dziwny sen i dokładnie takiej interpretacji nie ma
http://www.moj-sen.pl/sennik/sen-o-matce.html
prosze o wszelkie rady i z góry dziękuję
angel233 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-23, 17:10   #349
I am Rock
lokalna gwiazda

Dot.: Potrzebuję pomocy w interpretacji snu

Może najzwyczajniej w świecie zjadłaś coś ciężkostrawnego na noc. Ja zawsze mam koszmary, jak mi coś na żołądku zalega.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-23, 19:37   #350
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dla mnie takie sny to jest najczęściej projekcja naszych (czasami bardzo głęboko ukrytych) lęków.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-11-24, 17:11   #351
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;67867166]Dla mnie takie sny to jest najczęściej projekcja naszych (czasami bardzo głęboko ukrytych) lęków.[/QUOTE]

Tez tak uwazam.

A jeszcze napisze, ze u nas we wsi jest przesad, ze jak sni ci sie smierc osoby, ktora zyje, to znaczy, ze bedzie ona dlugo zyla - paradoksalnie . Nie, zebym wierzyla, ale kazdy moze sie do tego odniesc jak chce

Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Czas edycji: 2016-11-24 o 17:15
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-09, 12:17   #352
CzarnyK0t
Przyczajenie

No to ja Ci podam teraz moje 3 z tej nocy:

1.Byłem w Tarnowie, ale takim lekko pomieszanym z Krakowem
wiedziałem, że jestem z kimś umówiony, z jakąś dziewczyną.
W ręku miałem dola niej białe kwiaty, takie okrągłe idące do góry...
<Nie znam się na kwiatach ale znalazłem je w googlach więc jak coś mogę Ci je przesłać.>
Spotkaliśmy się na "starym mieście" ja byłem ubrany w garnitur.
Ona natomiast <nie znam tej osoby, nie kojarzę> była ładną blondynką o zielonych oczach.
Miała też piegi, miękkie rysy twarzy i czerwone uśmiechnięte usta.
Głos jej był bardzo przyjemny choć nie do końca taki jak u kobiet.
Ja to tak pamiętam że miała trochę grubszy głos, jednak nie wykraczał on poza ramy głosu kobiecego.
Ubrana była w czarną sukienkę. Wręczyłem jej te kwiaty i prowadziliśmy rozmowę.
Poszliśmy do restauracji na obiad. Podczas obiadu ktoś się pojawił. Jej przyjaciółka, która nam przeszkadzała.
<nie pamiętam w ogóle tej osoby jak wyglądała, jak była ubrana>
Ja wyszedłem na zewnątrz i podziwiałem brukową drogę i wielkie mury starego zamku.
Po jakimś czasie do mnie dołączyła, przeszliśmy się jeszcze kawałek i zniknęła.
Następne co pamiętam to to, że szedłem przejściem podziemny i wychodząc po schodach dotarłem na
swój przystanek autobusowy. Czekałem chwilę na niego przyglądając się rozmowie dwóch typowych dresów.
Rozpadało się i cały przemokłem. Podjechał autobus i wsiadłem.
Następnie byłem w domu przebierałem się w swoim pokoju i dostałem od niej sms'a.
Nie pamiętam treści. Wiem, że odpisałem: "Ja cały przemokłem, mam nadzieje, że Ty nie."
(Koniec Snu)

2.Pózniej był drugi sen... Nie wiem czy to ten sam czy inny, bo ma wiele z pierwszym wspólnego.

Byłem już starszy wręcz bym powiedział, że koło 50-60lat.<nie pamiętam dokładnie>
Wiem, że byłem zrozpaczony po nieudanym życiu. Trzymałem jakiś karton w rękach.
Jakis przygarbiony dziadek, na wpół łysy i siwy wrzucił mnie do trumny z tą rzeczą i kazał tam siedzieć.
Wiem, że byłem strasznie przestraszony i widziałem zupełną ciemność. Po jakimś czasie mnie otworzył.
Przeszło mi zupełnie i stwierdziłem że trzeba coś z sobą zrobić i stwierdziłem, że ide na pociąg zwiedzić coś.
Gdy już jechałem w pociągu. Przedział był cały drewniany jak w tych pociągach z westernów. Koło mnie siedziała
kobieta w podobnym wieku do mnie. Zacząłem rozmowę okazało się że to była ta sama kobieta co kiedyś z nią byłem
na obiedzie i chodziłem po mieście. Z rozmowy pamiętam, że wspominaliśmy też inne swoje spotkania.
<wyglądała tak samo jak tamta dziewczyna z poprzedniego snu jednak mimo, że mój pierwszy sen dział się
jak miałem 19-20lat, to jej twarz była taka sama co wcześniej, miała jednak na głowie czarną chustę, która
zasłaniała większość włosów, ale było widać grzywkę i blond włosy rozpuszczone na plecy i ramiona.>
Wspomniała, że się we mnie kochała wtedy, ja jej powiedziałem to samo. I uśmiechaliśmy się do siebie rozmawiając.
Następnie pociąg zatrzymał się gdzieś w jakimś tunelu. Wtedy też wysiedliśmy i szliśmy po torach.
Tunel miał wiele odnóg. Gdy skręciliśmy w jedną zauważyliśmy inny pociąg i wyjście, które było barykadowane
przez armię w niebieskich mundurach z pasami białymi na krzyż <od ramion do miednicy>.
Okazało się, że jest tam jakiś dzień dziecka i tam zostaliśmy patrząc na bańki mydlane i słysząc zabawę.
(Koniec Snu)

3.Byłem w lesie z jakąś moją drużyną i trenerem. Las był dość gęsty i ciemny. Byliśmy wszyscy ubrani w jakieś
mundury. Na głowie czapki, a całe ciało od ramion do kolan okrywał zielony płaszcz z jakimś herbem.
Mieliśmy też jakieś liny dzięki, którym mogliśmy szybko skakać od drzewa do drzewa, a nawet zawisnąć w powietrzu.
Dotarliśmy na rozdroże. Wybraliśmy drogę w lewo choć wiedzieliśmy, że jest ona zakazana.
Dotarliśmy przed most w lesie wiszący, długi, brązowy, spróchniały nad jakąś przepaścią. Za nim widzieliśmy
jakby miasto, auta i dwie drogi już asfaltowe naprzód i drogę w lewo i w prawo.
Te drogi naprzód rozdzielał budynek który był jak klin. auta jechały od prawej do lewej.
Droga naprzód ale lekko w lewo była zabarykadowana siatkami ponieważ ktoś tam zginął i tamta ciemna
ulica była nawiedzona. Mieliśmy ten sprzęt i ktoś z grupy zaproponował żeby tam skoczyć.
Jednak wtedy przyszedł trener i zabronił nam a ja za kare musiałem oddać czapkę i ten płaszcz z herbem
i tak wracać. Wszyscy się ze mnie śmiali choć nie ja bylem pomysłodawcą. Koło mnie szła tylko jedna osoba.
Dziewczyna o czarnych włosach. W głosie było można odczuć smutek i bark chęci do życia jednak rozmawiała ona
ze mną w sposób pozytywny. Zawsze miała głowę spuszczoną w dół. Miałem się nie przejmować i mnie objęła.
<następnie mam wiele urwanego i pamiętam dopiero to może to jest inny sen, ale nie wiem>
Cała grupa chciała mnie jeszcze ośmieszyć więc na etykiety czekolad przyklejała moją twarz. Jednak były
to strasznie niedobre czekolady i ludzie się ze mnie śmiali bo moja twarz była na najgorszych czekoladach.
(Koniec Snu)

4.<Tak dodatkowo>
Byłem na jakimś biwaku w lesie koło jeziorka. Były tam drewniane domki. Mieliśmy bawić się w chowanego
i ja wtedy liczyłem. Koło mnie był ktoś <nie wiem kto> i przyszła ze stawu do mnie kaczka.
Kwakała na mnie bo ją ignorowałem, a jak ją głaskałem to zaczynała się trzepotać oblewając mnie wodą z piór
i odskakiwała. Po chwili znów wracała i kwakała. <powtórzyło się to kilka razy>
(Koniec Snu)
CzarnyK0t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-19, 20:17   #353
pure_dopamine
Przyczajenie

Ostatnio miewam bardzo dziwne sny. Których nie potrafię zinterpretować. Dziś właściwie drugi raz z rzędu śnił mi się mój własny ślub.
Tylko tym razem wszystko było jakieś dziwne.
Miałam przepiękną suknie, w której jakoś tak wyglądałam fatalnie i strasznie grubo . Ślub odbywał się u mnie w domu, panowała jakaś dziwna atmosfera, razem z "mężem" prawie cały czas patrzyliśmy przez okno z mojej łazienki, na zakopany w błocie biały samochód dostawczy. Stojąc tak i patrząc na niego stwierdziliśmy, że chyba ten ślub nie ma sensu i, że chyba nie pasujemy do siebie i powinniśmy się rozstać. Nie było muzyki, dopiero w połowie wesela zorientowaliśmy się, że zapomnieliśmy o zamówieniu zespołu i ktoś włączył radio. Wszystko było załatwiane bardzo szybko, w ciągu niecałego tygodnia postanowiliśmy się pobrać i to zrobiliśmy, dlatego wszystko było marnie przygotowane i cały czas miałam przeczucie, że czegoś nie załatwiliśmy.
(Tym "mężem" był chłopak z którym od jakiegoś roku się spotykam, ale ostatnio jakoś wszystko się rozpadło.)

Kilka dni temu śnił mi się pogrzeb kuzynki. Tylko też jakoś wszystko było dziwne. Na wnoszenie trumny do jakiegoś pokoju w którym było pełno ludzi wszyscy stali tyłem, dopiero później każdy odwracał się i dostawał białą kartkę z jakąś literą. Ja dostałam jakąś tam literę i wynikało z tego, że to ja będę następna. Próbowałam się z kimś zamienić kartką. Później nagle jechałam samochodem i widziałam jak grupa ludzi w białych sukniach wnosi tą trumnę do jeziora. Później znów zmiana scenerii i jakiś chłopak pomaga mi uciec busem, przed ludźmi którzy mieli mnie zabić i sen się skończył. Dziwne było to, że nikt na tym "pogrzebie" i spotkaniu nie płakał, a była też najbliższa rodzina, raczej wszyscy zachowywali się jak jakaś sekta.

Potrafi ktoś zinterpretować te dziwne sny?
pure_dopamine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości