Smutne życie naczelnych wizażanek? - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-11, 11:13   #331
maryanna3
Zakorzenienie

Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No dokładnie Z tego samego powodu lubiłam czytać Wyraka - kolejny podły i wredny i pozbawiony empatii i tak dalej, tylko płci odmiennej
Szkoda że już się udzielają BARDZO sporadycznie.
Jak jeszcze sine zagroziła, że ona, jej kot i jej "prawdaż" sobie pójdą stąd na zawsze, to już w ogóle sens mojego życia został zagrożony
No kurcze aż mi się zatęskniło bo przypomniałam sobie cudowny wątek jak jeden pan narzekał że jest taki brzydki, głupi, cycki mu nawet rosną i wszelkie rady tymi cyckami zbywał aż mu szugar napisała: to siedź na dupie i narzekaj dalej. I musi być choć jedna osoba tu która tak napisze bo czasem aż się źle robi w żołądku od takich panów.

Wyraka też lubiłam czytać i bardzo nie lubiłam porównywania go z niejakim eosem

Fajny ten wątek, można sobie w końcu poplotkować o użytkownikach i poobrabiać im tyłki
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:13   #332
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
e tam laski, u mnie to dopiero beznadzieja, urlop od zeszłej środy (niestety tylko do jutra) a ja prawie cały czas na wizażu siedzę.
to ja od 4 miesięcy (od końca matur,17 maja ostatnia) nic innego nie robię A od kiedy mam laptopa to nawet leżę z nim na kanapie, bo jestem tak leniwa, że nie chce mi się 4 liter ruszać
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:14   #333
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość

Przerobka - pelna profeska .
Nawet jakis flircik z tylu jest.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:15   #334
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No dokładnie Z tego samego powodu lubiłam czytać Wyraka - kolejny podły i wredny i pozbawiony empatii i tak dalej, tylko płci odmiennej
Szkoda że już się udzielają BARDZO sporadycznie.
Jak jeszcze sine zagroziła, że ona, jej kot i jej "prawdaż" sobie pójdą stąd na zawsze, to już w ogóle sens mojego życia został zagrożony
Wyrak to stary herbatnik z dość ładną klatą Kiedyś mnie wkurzał ale przestał i nie wiem czyja to wina, czy też zasługa - jego czy moja.

Już mi Ciebie szkoda, ale ja na serio coraz bardziej dojrzewam do tej myśli. Kota już nie ma, zauważ prawdaż
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:16   #335
201604181004
Konto usunięte

c' nie siedząc zamknięta w szafie miałam dużo czasu by ogarnąć fotoszopa

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Mnie też wyrak przestał wkurzać ale ja się dopatruję przyczyny w tym - przyzwyczaiłam się i naprawdę by mnie zszokowało gdyby napisał coś nie o polityce
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:16   #336
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Łżesz jak przyjechałam to obie siedziałyśmy z laptopami pod domem kultury w Zbąszynku na wizażu.
Zbąszynek - znam to miejsce! Wizażanki są wszędzie

Cytat:
Napisane przez velara Pokaż wiadomość
Wizaż uzależnia
Ejmen!

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
no nie wiem, ja widzę przed oczami szympansa...

Cytat:
Napisane przez HairX Pokaż wiadomość
Witam raz jeszcze!
Cóż za „dyskusja” się tutaj rozpętała… Spodziewałam się odpowiedzi, ale na pewno nie ponad 200 … „Dyskusja”, ponieważ na palcach jednej ręki policzyć mogę wypowiedzi, które rzeczywiście mają jakiś sens i sprawiają, że moje wyobrażenia mogą jednak się zmienić. Reszta, to jakieś bzdurne ironizowanie, czepianie się jednego i nawijanie na tym całej historii.

Widzę, że zostałam już oskarżona o to, że „puszczam wirtualnego bąka” i znikam… oczywiście nikt nie pomyślał o tym, że mogę robić coś innego w ciągu dnia i zająć się czytaniem Waszych rewelacji gdy będę miała czas? O to właśnie chodzi – nie spędzam tutaj całego dnia!

Rozbawił mnie też pewien komentarz, w którym jedna z wizażanek prawiła o tym jakież to dziwne, że ktoś spędza urlop w domu, nie wyjeżdża w jakieś „lepsze” miejsce. Kochana, atrakcje mam na miejscu, piękne otoczenie i wartościowe osoby również. Czy to jakiś przymus aby podczas urlopu WYJEŻDŻAĆ?

Kolejne ataki – „nie chce być rozpoznawalna i zakłada nowe konto”, „chłopak którejś z wymienionych” , … hahaha, to mnie rozłożyło na łopatki. Wasze myślenie w tym temacie ogranicza się do kilku schematów, a ŻADNA z Was nie pomyślała o tym, że można ‘podczytywać’ wizaż nie mając założonego konta?! Zaglądałam, czytałam, wciąż widziałam te same nicki i dlatego postanowiłam napisać tutaj coś od siebie. Uwierzcie, nie potrzeba wiele czasu by zauważyć pewne persony.

Nikomu niczego nie zazdroszczę, z organizacją radzę sobie świetnie, ale wolę wypełniać czas czymś innym, realnymi rozmowami, plotkami, przy kawie itd. „Wolny kraj” , jak któraś stwierdziła więc swoje zdanie też mogłam wyrazić.

Wiedziałam, że przeważać będą wypowiedzi bez sensu i niepoważne – nie myliłam się. Chodzi o te, w których niektóre z Was „nie mogą uwierzyć” dlaczego nie zostały wymienione … Mogłyście/mogliście już nic nie pisać… no, ale tak… chęć napisania CZEGOKOLWIEK jest silniejsza.

Ja doskonale zdaję sobie sprawę, że nie musicie traktować tego wątku poważnie i odpowiedzi są adekwatne do tego jak odebrałyście mój post…, ale mimo wszystko , NIESTETY, teza z grubsza się potwierdziła.

Dobrej nocy!
Łooooo, no padłam na moją niedospaną twarz - nie sądziłam, że to sprawa życia i śmierci i ktoś w ogóle, kto wiedzie za☠☠☠iste życie, może aż takim jadem pluć, bo ktoś inny się na Wizażu świetnie bawi, tu pożartuje, tu nawiąże znajomość, tu komuś doradzi a tu da kopa w tyłek...

Cytat:
W takim razie bardzo mi przykro, jaśniej się nie da.
Jak tak Cię to razi, to po co podczytujesz Wizaż?

Cytat:
Na tym moja aktywność tutaj się kończy, nie zamierzam fanatycznie śledzić tego wątku, choć sama go stworzyłam. Odpowiedź dlaczego zawarta jest w poprzednich postać, może zrozumiecie. Jeżeli macie ochotę przekonujcie dalej same siebie jakież to mądre jesteście Życzę Wam jak najlepiej i oby Internet nigdy się nie skończył!
Ktoś tu komuś zarzuca wszechwiedzę, a zachowuje się jakby sam wszystkie rozumy pozjadał. Mądrze nie powiem

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
Dlaczego takie wątki powstają zawsze,kiedy robię sobie odwyk? ; /
Żebyś już ich nie robiła?

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość

Ja standardowo nigdy nie mogę wymówić w myślach szajajaby
Raz mi się w myślach źle przeczytało i nie mogłam zakumać, kto jest cytowany, bo połknęłam środkowe "aja"... Na szczęście avatar uratował sprawę

Cytat:

Leżę i kwiczę!!!!!!!!!!!!!
MartaMagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:18   #337
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
A to ja też jestem leniwca, bo mam aktualnie ten sam problem Nicem jeszcze nie jadła dzisiaj, tylko od siódmej w necie siedzę (ogarnełam się tylko po wierzchu, przyjęłam odwiedziny listonosza i byłam w sklepie żeby mojemu nadmuchiwanemu - rzecz jasna - facetowi kupić jakie mięcho na obiad - jak udawać, to na całego, nie ? ). Szok jakim ja jestem nołlajfem
Też się ogarniam, i zaraz jadę się umówić na tatuaż, który planuję zrobić już od 3 lat. Wczas
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 11:18   #338
ama4
High Quality Since 2007

Jeniffer Aniston pasuje jak nikt inny

sine - Ty dla mnie zawsze będziesz mieć domyślnego kota przy nicku nie akceptuję Twojego braku avatara
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu

Edytowane przez ama4
Czas edycji: 2012-09-11 o 11:20
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:20   #339
sine.ira
BAN stały

Cytat:

Mnie też wyrak przestał wkurzać ale ja się dopatruję przyczyny w tym - przyzwyczaiłam się i naprawdę by mnie zszokowało gdyby napisał coś nie o polityce
Mówisz ? A to może być to. Tym bardziej, że przestałam na polityczne wątki wchodzić Stres mi bardzo szkodzi na zdrowie.

A w ogóle to muszę się przyznać, że jak czytam jakiś wątek, to przewijam do wypowiedzi wizażanek, które lubię i cenię ich zdanie, a potem - jak mi sie jeszcze chce - to czytam też inne. Po prostu - najbardziej lubię te piosenki, które już kiedyś słyszałam Taki ze mnie beton.
Stary 2012-09-11, 11:21   #340
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Jeniffer Aniston pasuje jak nikt inny

sine - Ty dla mnie zawsze będziesz mieć domyślnego kota przy nicku nie akceptuję Twojego braku avatara
Jej wyraz twarzy w połączeniu z szympansem faktycznie pasuje
Stary 2012-09-11, 11:22   #341
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

A w ogóle to muszę się przyznać, że jak czytam jakiś wątek, to przewijam do wypowiedzi wizażanek, które lubię i cenię ich zdanie, a potem - jak mi sie jeszcze chce - to czytam też inne. Po prostu - najbardziej lubię te piosenki, które już kiedyś słyszałam Taki ze mnie beton.
mam tak samo jak Tyyyyy !
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 11:23   #342
sine.ira
BAN stały

Cytat:
mam tak samo jak Tyyyyy !
Serio ?
Stary 2012-09-11, 11:27   #343
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Serio ?
jak bym cyk kucyk
Stary 2012-09-11, 11:27   #344
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

Ejjjj no ale popełniłaś faux pas! przecież ja NIE zostałam wymieniona w pierwszym poście

--------------------
Wszystkim tym, które mają problem z moim "szajajaba" proponuję korepetycje. Tanio! Pierwszy wolny termin mam na... 21 grudnia, zapisywać?

Ups... najmocniej przepraszam, to przeciez koniec świata wówczas, musimy przełożyć!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:28   #345
sine.ira
BAN stały

Dobra, spadam. Muszę na miasto iść, cholera !
Jakby tu szugar przypadkiem przechodziła z tragarzami (i ze słownikiem - EDIT), to ją ode mnie pozdrówcie

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2012-09-11 o 11:29 Powód: byk
Stary 2012-09-11, 11:28   #346
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
A nie o Tobie bo Ciebie lubię choć mnie pewnie nie kojarzysz bo ja przyznaję bez bicia że jestem uzależniona od wizażu i ostatnio robię odwyk stopniowy i się już tak często nie udzielam. To zazwyczaj z tym co piszesz Melanchton się zgadzam, a czasem i się nie zgadzam to też napiszę ale denerwująca to Ty nie jesteś. Mam inne typy hihi.
Kojarzę kojarzę, ja Was wszystkie kojarzę.
Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
jamestown: mnie w ogóle nie chodziło o to o czym piszesz, bo ja nie cmokam, nie głaskam i to też mi obce. Nie ukrywam, że parę razy jak popatrzyłam na to co piszesz to mi się flaki przewracały że można być tak niemiłym dla zasady(nie neutralnym) ale też tyle samo razy się z Tobą zgadzałam w myślach.
Haha, mam podobne odczucie czasem. Jakaś biedaczyna szuka sobie na forum zrozumienia i nie wie, że tam czai się jamestown.
Cytat:
Mówisz ? A to może być to. Tym bardziej, że przestałam na polityczne wątki wchodzić Stres mi bardzo szkodzi na zdrowie.

Co do Wyraka to przestałam go czytać, bo inaczej musiałabym go jamestownować cały czas. A jeśli chodzi o "globalne" czytanie wątków - robię tak samo, hehe. Czasem też czytam tylko te dłuższe wypowiedzi.

Edytowane przez Melanchton
Czas edycji: 2012-09-11 o 11:30
Melanchton jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:29   #347
201604181004
Konto usunięte

Oj tam, wklejałam tych ktorych nicki się nadają do wycięcia
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:30   #348
MartaMagda
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36453953]
Wszystkim tym, które mają problem z moim "szajajaba" proponuję korepetycje. Tanio! Pierwszy wolny termin mam na... 21 grudnia, zapisywać?

Ups... najmocniej przepraszam, to przeciez koniec świata wówczas, musimy przełożyć! [/QUOTE]

A po ile?

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość

Haha, mam podobne odczucie czasem. Jakaś biedaczyna szuka sobie na forum zrozumienia i nie wie, że tam czai się jamestown.

Co do Wyraka to przestałam go czytać, bo inaczej musiałabym go jamestownować cały czas. A jeśli chodzi o "globalne" czytanie wątków - robię tak samo, hehe. Czasem też czytam tylko te dłuższe wypowiedzi.
Chyba jesteśmy świadkami powstania nowej marki: "Jamestown" Jamestown opatentuj to, będziesz miała z tego kokosy

Edytowane przez MartaMagda
Czas edycji: 2012-09-11 o 11:32
Stary 2012-09-11, 11:31   #349
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam, tym bardziej, że mam mało czasu ostatnio.

Fresy mi brakuje, no

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:34   #350
ama4
High Quality Since 2007

Jak już robimy taki koncert życzeń - to mi Elfir czasami brakuje

A jamestown już kiedyś przeczytała w jednym wątku, że zdarza mi się z nią zgadzać, ale pewne rzeczy jak dla mnie można ująć wprost, ale też delikatniej A james bardzo bezpośrednia bywa i to niektórych może jeszcze dobić zamiast zmotywować do działania
Cytat:
Stary 2012-09-11, 11:37   #351
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Oj tam, wklejałam tych ktorych nicki się nadają do wycięcia
mogłaś chociaż moją muchę dokleić... gdzieś koło któregoś tyłka szympansiego czy coś...
Stary 2012-09-11, 11:38   #352
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Też tak mam, tym bardziej, że mam mało czasu ostatnio.

Fresy mi brakuje, no
Mnie też

Cytat:
Jak już robimy taki koncert życzeń - to mi Elfir czasami brakuje

A jamestown już kiedyś przeczytała w jednym wątku, że zdarza mi się z nią zgadzać, ale pewne rzeczy jak dla mnie można ująć wprost, ale też delikatniej A james bardzo bezpośrednia bywa i to niektórych może jeszcze dobić zamiast zmotywować do działania
A na forum jest wizażanka (nie wiem, czy dobrze napiszę) Elfi4, i ciągle co widzę nick to mam wrażenie, że Elfir wróciła
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:38   #353
ama4
High Quality Since 2007

Cytat:
mogłaś chociaż moją muchę dokleić... gdzieś koło któregoś tyłka szympansiego czy coś...
Zawsze się zastanawiam - skąd Tyś wytrzasnęła taki av?
Cytat:
Stary 2012-09-11, 11:39   #354
Konto usunięte

Cytat:
Ale luzik, ta mucha już tam jest, do któegoś tyłka wlazła zapewne...
Stary 2012-09-11, 11:41   #355
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Zawsze się zastanawiam - skąd Tyś wytrzasnęła taki av?
nie chwaląc się powiem, że sama sobie zrobiłam

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36454192]Ale luzik, ta mucha już tam jest, do któegoś tyłka wlazła zapewne... [/QUOTE]

protestuję! włażenie do tyłka jest sprzeczne moją z filozofią życiową
Stary 2012-09-11, 11:42   #356
Visez
Zakorzenienie

Cytat:

Padłam! Świetne
Stary 2012-09-11, 11:42   #357
ama4
High Quality Since 2007

Cytat:
nie chwaląc się powiem, że sama sobie zrobiłam
To się chociaż pochwal pisząc, co Cię natchło na zieloną muchę na różowej róży
Cytat:
Stary 2012-09-11, 11:46   #358
Troian
Raczkowanie

Szkoda, że osoby, które tak narzekają na te Wizażanki zakładają milion wątków pt. "problem w związku: mój misiek mnie bije, co robić?!" (lub inne podobne) i pocieszenia szukają właśnie pośród tych wstrętnych, plujących jadem kobiet (tylko wtedy piszą pod innym nickiem pewnie ). Zauważyłam, że niektóre użytkowniczki są bardzo pomocne i poświęcają swój cenny czas zupełnie obcym osobom udzielając mądrych rad. Tylko czasami niektórzy są za głupi, żeby wziąc sobie te rady do serca. To po pierwsze. Po drugie, niektóre wątki są tak kretyńskie, że nie pozostaje nic innego, tylko napisać złośliwy komentarz, bo grzecznie odpowiedzieć się nie da.
Troian jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:47   #359
mpt
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36453702]Przerobka - pelna profeska .
Nawet jakis flircik z tylu jest.[/QUOTE]
No właśnie, z kim ja się tam ściskam?

A poważnie, to przyszłam, bo mnie z☠☠☠*li, a się szczerze wzruszyłam - tyle pięknych słów, tyle komplementów. Jednak jak się mnie nie opierdzieli, to gorzej chodzę.
Ps. Wszelkie matrymoniały przyjmuję, bo padły z ust(klawiatur) dla mnie wybitnych

Edit: drabina, leniu, uszy mi uj.... obcięłaś!

Edytowane przez mpt
Czas edycji: 2012-09-11 o 11:50
mpt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:48   #360
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
To się chociaż pochwal pisząc, co Cię natchło na zieloną muchę na różowej róży
to pytanie już raczej do muchy musisz kierować, co ją natchnęło, że będąc zieloną przycupła na różowym. Możliwe, że odpowiedniego działu na wizażu nie czytała
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości