![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?
Cytat:
![]() |
![]() |
#302 |
po drugiej stronie szafy
|
No to fakt, jak mnie ktoś opieprza, to mógłby konkretnie, a nie tylko rzucać chamstwem, krytykanctwem i brakiem obowiązków.
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#304 | ||
High Quality Since 2007
|
Chyba musimy założyć klub naczelnych wizażanek
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |||
High Quality Since 2007
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- W moim też ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#308 | |
BAN stały
|
Masz refleks
![]() ![]() Swoją drogą, avatar też bywa przedmiotem ataku przeróżnych frustratów pokroju autorki tego wątku. Parę razy i mnie już zarzucano infantylność i bycie samotną, starą panną, na co miałyby wskazywać właśnie avatary - a zwłaszcza ten z moim kotem ![]() Wszystko może być dowodem na niemanie życia jak się jaki troll uprze udowadniać. I co zrobisz ? Ano nic. A przecież przez grzeczność nie wypada zaprzeczać ![]() Cytat:
![]() Użyję tego nicka dla niepoznaki ![]() ![]() O, właśnie - prosiłabym nie odmieniać mojego nicka, bo ira, nie pochodzi od Ireny jak słusznie zauważyłaś. Nie lubię jak się go odmienia, to już wolę jak się go urywa w pół i mówi mi per sine ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe co różni autorkę namiętnie podczytującą forum (na tyle żeby zapamiętać niki których nawet ja stała bywalczyni nie potrafię przytoczyć:P) od osób które odpisują
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#310 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Przepadnie przepadnie bo takie wątki się pojawiają cyklicznie. Szkoda że autorka nie napisała jeszcze bardziej konkretnie, zgadzam się z elve że lepiej już wyrzucić z siebie wszelkie możliwe żale zamiast ogólnikowo pisać: kółko wzajemnej adoracji. Bo np. ja do ilości czasu spędzanego przez niektóre z wizażanek nic nie mam, natomiast wkurza mnie strasznie czasem chamstwo, zarozumiałość, zbyt mocne wychwalanie własnego misia ptysia tżta i takie tam. Natomiast nie aż tak, żeby o tym pisać, dużo bardziej denerwują mnie ludzie w realu.
A te wymienione dziewczyny akurat chamskie nie są: ama4 z tego co kojarzę bardzo miła osóbka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#314 |
Konto usunięte
|
ja jestem gruba i jeżdżę na motorynce
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- o matko a jakie wąsy mam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Ja się przyznaję bez bicia, często bywam wredna, złośliwa, bezczelna i ironiczna. I taka pozostanę, wolę zebrać czasem opiernicz, niż obłudnie głaskać, kiedy mam ochotę kimś potrząsnąć.
![]() |
![]() |
#316 | |
BAN stały
|
Cytat:
Autorce żal tyłeczek ścisnął i trolluje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Konto usunięte
|
No ja też czasem wręcz bez sensu się kłócę czy najadę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przestan cmokac, przystopuj z usmieszkami, przybierz neutralny badz chlodny ton. Od razu dowiesz sie, zes potomkini Hitlera. |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#320 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36453216]
Przestan cmokac, przystopuj z usmieszkami, przybierz neutralny badz chlodny ton. Od razu dowiesz sie, zes potomkini Hitlera.[/QUOTE] chcesz być współautorem poradnika mojego pomysłu? Widzę duży potencjał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą dziwię się, że Autorka tylko "podczytuje" a już wyłapała nicki tych niedobrych. Ja chyba z rok czytałam Wizaż, zanim założyłam konto, a i tak dalej rozpoznawałam użytkowniczki tylko po avatarach... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Np. teraz. Brzuch mnie boli z głodu, rytmicznie burczy, a ja nie pójdę sobie zrobić jeść, taka leniwa jestem xD
![]() |
![]() |
#323 | ||
Konto usunięte
|
Było już KWA, to i KNW może być
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja jestem piękna i powabna, ale dzisiaj to już przesadziłam.... ![]() ----------------------- w przerwach między pisaniem pranie wstawiłam, smażę należniki i robię na drutach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W wizazowej fali zacmokania, glasiania, klepania po pleckach z tekstem "wszystko bedzie dobrze" czasami czuje sie nieswojo ![]() Pisze neutralnym tonem, konkretnie, nie cmokam. To smutne, ze wiekszosci trzeba klamstw vide "to nie Twoja wina" czy "bedzie dobrze", aby uchodzic za kogos milego. Czasami zastanawiam sie co jest smutniejsze: glupota autora, ktory na wlasne zyczenie wpakowal sie w bagienna sytuacje i nie chce mu sie z niej wydostac czy slodzace uzytkowniczki klamiace, ze wszystko bedzie dobrze byleby tylko ktos je lubil ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Pewnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
A nie o Tobie bo Ciebie lubię
![]() Tylko że ja nie widzę sensu żeby pisać tak ogólnie jak autorka tu, mogłabym teraz z czeluści wyciągać jakieś nicki ale po co jak ja na bieżąco widzę coś co mnie wnerwia, nie zgadzam się z czymś to to wprost piszę a nie robię później ogólnego wylania żali. A szugarbejb mnie zawsze rozśmieszała i miała odpowiedzi w 100% adekwatne do jakiś głupawych wątków-tak samo głupie ![]() ![]() jamestown: mnie w ogóle nie chodziło o to o czym piszesz, bo ja nie cmokam, nie głaskam i to też mi obce. Nie ukrywam, że parę razy jak popatrzyłam na to co piszesz to mi się flaki przewracały że można być tak niemiłym dla zasady(nie neutralnym) ale też tyle samo razy się z Tobą zgadzałam w myślach. Zresztą nie widzę tu sensu w wywlekaniu bo jak napisałam takie rzeczy to na bieżąco się załatwia ![]() Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2012-09-11 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36453366] Prawda? takie... tupnięcie nóżką i "idę do swojej piaskownicy" ![]() [/QUOTE] Ja to tak swoją drogą nie ogarniam, po cholerę siedzieć gdzieś, gdzie się nie podoba. To już chyba trzeba masochistą być. I wiecznie narzekać i marudzić widząc, że żadnego efektu to nie przynosi. No ale cóż - w sumie, też można. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Ale to jakiego ? Niewyżytego jakiegoś ![]() No coś jest z nią nie tak - to pewne. A ja tęsknię, ale co tam, olać starą irę i hajda w świat, w życie ! Niech no tu wlezie na moment kiedy, już ja z nią pogadam. Specjalny wątek chyba założę i jej nawtykam i jeszcze innych podjudzę ! Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2012-09-11 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36453378]
Pewnie ![]() Fajowo. Tylko może być z problem z pisaniem, bo przeca się od wizażu nie odkleję a rozdwoić się ciężko ![]() u mnie też był! otworzyłam w szlafroku i z pomalowanym jednym okiem, z dziecięciem na rękach coby uwagę odwrócić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda że już się udzielają BARDZO sporadycznie. Jak jeszcze sine zagroziła, że ona, jej kot i jej "prawdaż" sobie pójdą stąd na zawsze, to już w ogóle sens mojego życia został zagrożony ![]()
![]() |
![]() |
#329 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Musiałam nadrobić chyba 4 strony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.