Smutne życie naczelnych wizażanek? - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-11, 10:23   #301
leniwca
Zakorzenienie

Dot.: Smutne życie naczelnych wizażanek?

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja to i tak jestem zaskoczona, bo nie pamiętam żeby któryś wątek dotyczył bezpośrednio konkretnych nicków. W wielu wątkach Wizażanki rzucają teksty w stylu "a bo tu jest kółko wzajemnej adoracji, ale nie będę podawać o kogo chodzi" i kończą temat. A szkoda, czasem dobrze by było wprost powiedzieć/napisać kto co do kogo ma i po temacie, zrobiłby się offtop ale może parę spraw by było wyjaśnionych. A nie takie żaluzje.
Co z tego, że są nicki, jak żadnych konkretnych argumentów czy zarzutów nie ma.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:28   #302
elvegirl
po drugiej stronie szafy

No to fakt, jak mnie ktoś opieprza, to mógłby konkretnie, a nie tylko rzucać chamstwem, krytykanctwem i brakiem obowiązków.
Stary 2012-09-11, 10:30   #303
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to i tak jestem zaskoczona, bo nie pamiętam żeby któryś wątek dotyczył bezpośrednio konkretnych nicków.
Też się zdziwiłam. Tym bardziej, że padło na mnie, a jest tyle znamienitszych ujadaczy
Stary 2012-09-11, 10:31   #304
ama4
High Quality Since 2007

Chyba musimy założyć klub naczelnych wizażanek

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:32   #305
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Nieee, przepadnie niedługo, tak jak wiele poprzednich wątków o tej tematyce.
Myślisz? w sumie może jo, faktycznie ten temat nie przewija się w dyskusjach tak często jak inne, a o podobnej wartości merytorycznej

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:34   #306
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
No to fakt, jak mnie ktoś opieprza, to mógłby konkretnie, a nie tylko rzucać chamstwem, krytykanctwem i brakiem obowiązków.
ja bym zrozumiała, gdyby mi ktoś napisał PW i wytknął: tu i tu zachowałaś się jak burak, tu przesadziłaś, wkurzasz mnie, weź się ogarnij. Wiem, że nie każdemu mój styl pisania pasuje, może rzeczywiście czasem bywam zbyt dosadna. A tu przychodzi lasencja, rzuca parę "nazwisk", ogólników i liczy na poklask licznego audytorium. Chyba coś poszło nie tak.

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
Też się zdziwiłam. Tym bardziej, że padło na mnie, a jest tyle znamienitszych ujadaczy
nie bądź taka skromna, jesteś w moim ulubionym Top Ten
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:37   #307
ama4
High Quality Since 2007

Cytat:
A, wbrew pozorom, Wizażanki wiele razy sobie pomogły, wciąż pomagają i będą pomagać.
Musimy się wspierać, skoro mamy takie smutne życie, nie?

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
nie bądź taka skromna, jesteś w moim ulubionym Top Ten
W moim też
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 10:38   #308
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Ej a gdzie twoja siedząca po turecku żaba
Masz refleks Żaby to ja już chyba od roku nie "używam"

Swoją drogą, avatar też bywa przedmiotem ataku przeróżnych frustratów pokroju autorki tego wątku. Parę razy i mnie już zarzucano infantylność i bycie samotną, starą panną, na co miałyby wskazywać właśnie avatary - a zwłaszcza ten z moim kotem
Wszystko może być dowodem na niemanie życia jak się jaki troll uprze udowadniać. I co zrobisz ? Ano nic. A przecież przez grzeczność nie wypada zaprzeczać

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość

Ja standardowo nigdy nie mogę wymówić w myślach szajajaby tak samo trudność sprawia mi emememsik, nawet pisząc sine.ira muszę się mocno koncentrować bo choć dokopałam się przypadkiem do etymologii jej nicku i tak nadal pamiętam tylko tę "irę", wiecie, że niby to od Ireny
Jak dobrze, że są avatary
Mi się autentycznie spodobała sinejra w wykonaniu drabineczki
Użyję tego nicka dla niepoznaki jak założę wątek w którym przedstawię swoje prawdziwe marne życie i prawdziwe, ludzkie problemy, do których pod swoim aktualnym różowym nickiem się oczywiście nie przyznaję

O, właśnie - prosiłabym nie odmieniać mojego nicka, bo ira, nie pochodzi od Ireny jak słusznie zauważyłaś. Nie lubię jak się go odmienia, to już wolę jak się go urywa w pół i mówi mi per sine
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:38   #309
Visez
Zakorzenienie

Ciekawe co różni autorkę namiętnie podczytującą forum (na tyle żeby zapamiętać niki których nawet ja stała bywalczyni nie potrafię przytoczyć:P) od osób które odpisują Czego ona tu szuka skoro to taka straszna strata czasu i nudyyyyy I specjalnie poświęciła swój cenny czas, zostawiła znajomych i pilne zajęcia by założyć konto i wytknąć palcem jakie to my jesteśmy chamskie Tylko po to of kors
Stary 2012-09-11, 10:38   #310
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
ja bym zrozumiała, gdyby mi ktoś napisał PW i wytknął: tu i tu zachowałaś się jak burak, tu przesadziłaś, wkurzasz mnie, weź się ogarnij. Wiem, że nie każdemu mój styl pisania pasuje, może rzeczywiście czasem bywam zbyt dosadna. A tu przychodzi lasencja, rzuca parę "nazwisk", ogólników i liczy na poklask licznego audytorium. Chyba coś poszło nie tak.
Otóż to. Ja parę razy dostałam opierdziel oficjalnie w wątku, zdarzyło mi się dostać pw, jak trzeba to przeproszę i tyle, co za problem. Natomiast takie rzucanie w eter "a bo wy to jesteście złe niedobre i psujecie atmosferę forum" i nic poza tym, mija się z celem. Na przykład cyanide sun dość często rzuca takie kąśliwości, ale nie pociągnie tematu dalej, ani konkretnymi zarzutami ani nickami. Dlaczego?
Stary 2012-09-11, 10:39   #311
maryanna3
Zakorzenienie

Przepadnie przepadnie bo takie wątki się pojawiają cyklicznie. Szkoda że autorka nie napisała jeszcze bardziej konkretnie, zgadzam się z elve że lepiej już wyrzucić z siebie wszelkie możliwe żale zamiast ogólnikowo pisać: kółko wzajemnej adoracji. Bo np. ja do ilości czasu spędzanego przez niektóre z wizażanek nic nie mam, natomiast wkurza mnie strasznie czasem chamstwo, zarozumiałość, zbyt mocne wychwalanie własnego misia ptysia tżta i takie tam. Natomiast nie aż tak, żeby o tym pisać, dużo bardziej denerwują mnie ludzie w realu.

A te wymienione dziewczyny akurat chamskie nie są: ama4 z tego co kojarzę bardzo miła osóbka elve pisze mądrze i potrafi postawić do pionu zwłaszcza w kwestiach rozstaniowych, mpt może czasem coś ostrzej napisze ale za to ma takie wstawki że już się raz przez nią prawie ze śmiechu posikałam przed kompem. Są tu użytkowniczki, które są dużo bardziej niemiłe i przy tym nie ma to związku z tym, że chcą doradzić i pomóc a po prostu się powyżywać Ale cóż, jak w życiu ludzie są różni.
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:39   #312
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość

W moim też
Ja to się z mpt ożenię jak dorosnę
Stary 2012-09-11, 10:42   #313
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym zrozumiała, gdyby mi ktoś napisał PW i wytknął: tu i tu zachowałaś się jak burak, tu przesadziłaś, wkurzasz mnie, weź się ogarnij.
Taka wiadomość to prędzej od Złosia

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Swoją drogą, avatar też bywa przedmiotem ataku przeróżnych frustratów pokroju autorki tego wątku. Parę razy i mnie już zarzucano infantylność i bycie samotną, starą panną, na co miałyby wskazywać właśnie avatary - a zwłaszcza ten z moim kotem
Jak ja mam się wytłumaczyć z mojego avatara? Nic nie robię, tylko cały dzień w łóżku leżę i nadaję na forum z przerwami na sen oczywiście.
Stary 2012-09-11, 10:45   #314
201604181004
Konto usunięte

ja jestem gruba i jeżdżę na motorynce

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

o matko a jakie wąsy mam...
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:45   #315
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Są tu użytkowniczki, które są dużo bardziej niemiłe i przy tym nie ma to związku z tym, że chcą doradzić i pomóc a po prostu się powyżywać
Łoj tam, nie ma już szugarbejb, to i poziom chamstwa i krytykanctwa się obniżył

Ja się przyznaję bez bicia, często bywam wredna, złośliwa, bezczelna i ironiczna. I taka pozostanę, wolę zebrać czasem opiernicz, niż obłudnie głaskać, kiedy mam ochotę kimś potrząsnąć.
Stary 2012-09-11, 10:46   #316
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Ciekawe co różni autorkę namiętnie podczytującą forum (na tyle żeby zapamiętać niki których nawet ja stała bywalczyni nie potrafię przytoczyć:P) od osób które odpisują Czego ona tu szuka skoro to taka straszna strata czasu i nudyyyyy I specjalnie poświęciła swój cenny czas, zostawiła znajomych i pilne zajęcia by założyć konto i wytknąć palcem jakie to my jesteśmy chamskie Tylko po to of kors
E tam, to czysta zazdrość, że samemu nie jest się dość bystrym i z siłą przebicia żeby stać się kimś więcej niż tylko nołnejmem i nickiem jednym z tysięcy. Że tylko podczytywać innych pozostaje.
Autorce żal tyłeczek ścisnął i trolluje.
Stary 2012-09-11, 10:47   #317
201604181004
Konto usunięte

No ja też czasem wręcz bez sensu się kłócę czy najadę zupełnie jak w życiu realnym.
Stary 2012-09-11, 10:49   #318
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Jak ja mam się wytłumaczyć z mojego avatara? Nic nie robię, tylko cały dzień w łóżku leżę i nadaję na forum z przerwami na sen oczywiście.
Avatar to jedno, ale Ty to pewnie jesteś taka leniwca, jak ja jestem bez gniewu

Cytat:
Łoj tam, nie ma już szugarbejb, to i poziom chamstwa i krytykanctwa się obniżył
Szugar chłopa w końcu dorwała to przestała tryskać jadem na prawo i lewo. Opuściła nas, stare panny z kotami i bez życia. Ale to zawsze było wredne maupisko Nawet już tu nie zajrzy, pewnie z wyra nie wychodzi całymi dniami
Stary 2012-09-11, 10:49   #319
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Masz refleks Żaby to ja już chyba od roku nie "używam"

Mnie ktos kiedys napisal, ze na bank brzydka i glupia jestem bo mam w avatarze Aniston. Glownym argumentem bylo to, ze Brad rzucil Jennifer dla Angeliny, wiec cos z nia nie tak. Zatem, "logicznym" tokiem rozumowania cos nie tak i ze mna

Cytat:
Otóż to. Ja parę razy dostałam opierdziel oficjalnie w wątku, zdarzyło mi się dostać pw, jak trzeba to przeproszę i tyle, co za problem. Natomiast takie rzucanie w eter "a bo wy to jesteście złe niedobre i psujecie atmosferę forum" i nic poza tym, mija się z celem. Na przykład cyanide sun dość często rzuca takie kąśliwości, ale nie pociągnie tematu dalej, ani konkretnymi zarzutami ani nickami. Dlaczego?
Ta? Za mna czasami lazila po watkach i kwekala jaki to ze mnie potwor. Staraj sie bardziej .

Przestan cmokac, przystopuj z usmieszkami, przybierz neutralny badz chlodny ton. Od razu dowiesz sie, zes potomkini Hitlera.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 10:51   #320
201607110949
Konto usunięte

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36453216]
Przestan cmokac, przystopuj z usmieszkami, przybierz neutralny badz chlodny ton. Od razu dowiesz sie, zes potomkini Hitlera.[/QUOTE]

chcesz być współautorem poradnika mojego pomysłu? Widzę duży potencjał
Stary 2012-09-11, 10:52   #321
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Są tu użytkowniczki, które są dużo bardziej niemiłe i przy tym nie ma to związku z tym, że chcą doradzić i pomóc a po prostu się powyżywać Ale cóż, jak w życiu ludzie są różni.
To o mnie

Swoją drogą dziwię się, że Autorka tylko "podczytuje" a już wyłapała nicki tych niedobrych. Ja chyba z rok czytałam Wizaż, zanim założyłam konto, a i tak dalej rozpoznawałam użytkowniczki tylko po avatarach... A jeszcze inna rzecz to taka, że przecież, mimo wszystko, laski nie wypowiadają się "wszystkie na raz" w każdym temacie. Coś czuję, że ktoś założył temat o swoim misiu, co czasem uderzy ale niewyobrażamsobieżyciabez niego i został zjechany (tylko gdzie ja wtedy byłam?! ), a teraz nie może sobie z tą traumą poradzić.

Cytat:
Ja tak mam z Platekrozy, wbił mi się do głowy Plaster kozy i chu, nie może mi to z głowy wyleźć
Dla mnie always and forever "platek kozy".
Stary 2012-09-11, 10:56   #322
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Avatar to jedno, ale Ty to pewnie jesteś taka leniwca, jak ja jestem bez gniewu
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo leniwa jestem

Np. teraz. Brzuch mnie boli z głodu, rytmicznie burczy, a ja nie pójdę sobie zrobić jeść, taka leniwa jestem xD
Stary 2012-09-11, 10:56   #323
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Chyba musimy założyć klub naczelnych wizażanek

Było już KWA, to i KNW może być

Cytat:
Prawda? takie... tupnięcie nóżką i "idę do swojej piaskownicy"

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
ja jestem gruba i jeżdżę na motorynce

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

o matko a jakie wąsy mam...

A ja jestem piękna i powabna, ale dzisiaj to już przesadziłam....

-----------------------
w przerwach między pisaniem pranie wstawiłam, smażę należniki i robię na drutach
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 10:58   #324
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Są tu użytkowniczki, które są dużo bardziej niemiłe i przy tym nie ma to związku z tym, że chcą doradzić i pomóc a po prostu się powyżywać Ale cóż, jak w życiu ludzie są różni.
A mnie sie czasami wydaje, ze ludziom z kolei w dupie sie przewraca . Mnie pare razy zarzucono, zem niemila badz nawet i chamska. Nigdy nie rzucilam epitetet jak co poniektore, nigdy nikogo nie obrazam.
W wizazowej fali zacmokania, glasiania, klepania po pleckach z tekstem "wszystko bedzie dobrze" czasami czuje sie nieswojo . Nie zamierzam nikomu slodzic, mowic, ze bedzie dobrze skoro uwazam, ze nie bedzie.

Pisze neutralnym tonem, konkretnie, nie cmokam. To smutne, ze wiekszosci trzeba klamstw vide "to nie Twoja wina" czy "bedzie dobrze", aby uchodzic za kogos milego.

Czasami zastanawiam sie co jest smutniejsze: glupota autora, ktory na wlasne zyczenie wpakowal sie w bagienna sytuacje i nie chce mu sie z niej wydostac czy slodzace uzytkowniczki klamiace, ze wszystko bedzie dobrze byleby tylko ktos je lubil .

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
chcesz być współautorem poradnika mojego pomysłu? Widzę duży potencjał
Pewnie .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:01   #325
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
To o mnie
A nie o Tobie bo Ciebie lubię choć mnie pewnie nie kojarzysz bo ja przyznaję bez bicia że jestem uzależniona od wizażu i ostatnio robię odwyk stopniowy i się już tak często nie udzielam. To zazwyczaj z tym co piszesz Melanchton się zgadzam, a czasem i się nie zgadzam to też napiszę ale denerwująca to Ty nie jesteś. Mam inne typy hihi.
Tylko że ja nie widzę sensu żeby pisać tak ogólnie jak autorka tu, mogłabym teraz z czeluści wyciągać jakieś nicki ale po co jak ja na bieżąco widzę coś co mnie wnerwia, nie zgadzam się z czymś to to wprost piszę a nie robię później ogólnego wylania żali.

A szugarbejb mnie zawsze rozśmieszała i miała odpowiedzi w 100% adekwatne do jakiś głupawych wątków-tak samo głupie Szkoda że chłopa dorwała

jamestown: mnie w ogóle nie chodziło o to o czym piszesz, bo ja nie cmokam, nie głaskam i to też mi obce. Nie ukrywam, że parę razy jak popatrzyłam na to co piszesz to mi się flaki przewracały że można być tak niemiłym dla zasady(nie neutralnym) ale też tyle samo razy się z Tobą zgadzałam w myślach. Zresztą nie widzę tu sensu w wywlekaniu bo jak napisałam takie rzeczy to na bieżąco się załatwia

Edytowane przez maryanna3
Czas edycji: 2012-09-11 o 11:04
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:06   #326
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo leniwa jestem

Np. teraz. Brzuch mnie boli z głodu, rytmicznie burczy, a ja nie pójdę sobie zrobić jeść, taka leniwa jestem xD
A to ja też jestem leniwca, bo mam aktualnie ten sam problem Nicem jeszcze nie jadła dzisiaj, tylko od siódmej w necie siedzę (ogarnełam się tylko po wierzchu, przyjęłam odwiedziny listonosza i byłam w sklepie żeby mojemu nadmuchiwanemu - rzecz jasna - facetowi kupić jakie mięcho na obiad - jak udawać, to na całego, nie ? ). Szok jakim ja jestem nołlajfem

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36453366]
Prawda? takie... tupnięcie nóżką i "idę do swojej piaskownicy"
[/QUOTE]

Ja to tak swoją drogą nie ogarniam, po cholerę siedzieć gdzieś, gdzie się nie podoba. To już chyba trzeba masochistą być. I wiecznie narzekać i marudzić widząc, że żadnego efektu to nie przynosi. No ale cóż - w sumie, też można.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Szkoda że chłopa dorwała
Ale to jakiego ? Niewyżytego jakiegoś Żyć życiem nołlajfa jej nie daje. A może pracę ma i tam siedzi odcięta od świata ?
No coś jest z nią nie tak - to pewne.
A ja tęsknię, ale co tam, olać starą irę i hajda w świat, w życie ! Niech no tu wlezie na moment kiedy, już ja z nią pogadam. Specjalny wątek chyba założę i jej nawtykam i jeszcze innych podjudzę !

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2012-09-11 o 11:09
Stary 2012-09-11, 11:07   #327
201607110949
Konto usunięte

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36453378]

Pewnie .[/QUOTE]

Fajowo. Tylko może być z problem z pisaniem, bo przeca się od wizażu nie odkleję a rozdwoić się ciężko

Cytat:
(ogarnełam się tylko po wierzchu, przyjęłam odwiedziny listonosza
u mnie też był! otworzyłam w szlafroku i z pomalowanym jednym okiem, z dziecięciem na rękach coby uwagę odwrócić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-09-11, 11:08   #328
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
A szugarbejb mnie zawsze rozśmieszała i miała odpowiedzi w 100% adekwatne do jakiś głupawych wątków-tak samo głupie Szkoda że chłopa dorwała
No dokładnie Z tego samego powodu lubiłam czytać Wyraka - kolejny podły i wredny i pozbawiony empatii i tak dalej, tylko płci odmiennej
Szkoda że już się udzielają BARDZO sporadycznie.
Jak jeszcze sine zagroziła, że ona, jej kot i jej "prawdaż" sobie pójdą stąd na zawsze, to już w ogóle sens mojego życia został zagrożony
Stary 2012-09-11, 11:10   #329
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b
Konto usunięte

Cytat:
Wyginiemy.

Co do przekonywania siebie, że jest się naj, to chyba dotyczy również ciebie, sądząc po wątku. To, że nie nastukałaś xxxx postow na forum, nie czyni cię lepszą ani mądrzejszą, z ciekawszym życiem

Ja do pracy jeżdżę takim mercedesem, tylko że żółtym. A na uczelnię i do żony zwykłym autobusem.

BTW. dokładnie w tym momencie kończę 21 lat
Wszystkiego najlepszego!

Musiałam nadrobić chyba 4 strony
9b13fa772a089c950fe653392ec6a155eb1c8e79_603597153b11b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:11   #330
201604181004
Konto usunięte

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości