![]() |
#331 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39235357]Moze na Fejsie przed impreza wstawial ![]() [/QUOTE] Niestety nie lubi takich piosenek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 443
|
A jakie piosenki wrzuca³ dla Ciebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 27 877
|
przeczyta³am kilka pierwszych stron.
Moje zdanie jest takie: id¼ koniecznie autorko do psychologa, niech Ci pomo¿e chocia¿by odpowiednio poustawiaæ sobie priorytety, nawet je¶li czu³a¶ siê przez tego chlopaka jako¶ kuszona, przyci±gana itp., takich rzeczy po prostu siê nie robi, to stanowczo nie jest prawid³owe. Natomiast. Pomijaj±c ju¿ wasze kontakty przez blogi, portale, piosenki, wbijanie wg Ciebie przez niego spojrzenia w Twoj± osobê i smutne miny; i tak dalej; ja bym siê w¶ciek³a, gdyby mój facet ca³ymi miesi±cami czy d³u¿ej nawet tolerowa³ setki, co najmniej, smsów pe³nych jakich¶ wyznañ, zwierzeñ, zamiast stanowczo co¶ z tym zrobiæ, jeszcze kiedy ten nachalny jak to nazywacie kontakt siê zacz±³. Serio nic by¶cie nie robily, gdyby kto¶ Was nêka³ miesi±cami jakimi¶ wyznaniami, podchodzeniem na imprezie, komunikatami, ¿e przyjd¼cie same? Retoryczne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 33 558
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- My¶lê, ¿e poprzestanê na smsach o choince i grudniu ![]() Czasem kiedy cz³owiek nie ma nic do stracenia woli zaryzykowaæ i czekaæ na jak±¶ osobê. Tym bardziej, ¿e mam realne sytuacje mówi±ce o tym, ¿e by³ mn± zainteresowany. S±dzi³am, ¿e do tego wrócimy ![]() ![]() Milionowy raz: 2 tygodnie temu po¿egna³ siê ³adnie ze mn±, powiedzia³, ¿e nie chce wracaæ, po czym zdesperowana dzwoni³am do niego, dosta³am niemi³ego smsa, napisa³am co¶ tam jeszcze i teraz milczê, bo muszê to uszanowaæ, choæ wiadomo, ¿e my¶lê o ca³ej sytuacji. Jak ju¿ powiedzia³am urywam to i mam nadziejê, ¿e siê uda juz nigdy siê nie odzywaæ do tego cz³owieka. ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Widzê, ¿e hieny a¿ zacieraj± r±czki, ¿eby komu¶ dowaliæ. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wmówi³a¶ sobie na tej podstawie, ¿e mo¿e jeszcze co¶ z tego byæ. Tymczasem gdy on móg³ sobie nawet nie zdawaæ sprawy z tego, ¿e bierzesz to a¿ tak do siebie. Z tego co piszesz wynika, ¿e ani razu nie rozmawia³a¶ z nim wprost o waszej znajomo¶ci, wiêc nie wiesz, czego on tak naprawdê chcia³ we wcze¶niejszym etapie tej znajomo¶ci. I uwa¿asz jeszcze teraz, ¿e "ten cz³owiek" jest teraz Twoim mega wrogiem i zrobi³ Ci jak±¶ niewyobra¿aln± krzywdê. ![]()
CZERWCOWE NOWO¦CI KOSMETYCZNE KSI¡¯KOWE NOWO¦CI W W¡TKU - KLIK! Bi¿u i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2013-02-14 o 17:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 443
|
Dobra, wiesz, ja Ci wierzê, ¿e co¶ tam widzia³a¶. Tylko mnie zastanawia, czy widzia³a¶ to, bo tam by³o, czy dlatego, ¿e chcia³a¶?
Poniewa¿ nie podajesz przyk³adów, to nie wiem jak jest ![]() A wnioski powinna¶ wyci±gn±æ na przysz³o¶æ, na nastêpnych facetów, a powinny byæ takie, ¿e liczy siê tylko kontakt w realu. Nie statusy, nie opisy, nie nawi±zywanie do smsów - rozmowy i spotkania. Je¶li tego nie ma, to facetowi nie zale¿y. ![]() jamestown - no wiesz? i jeszcze tyle ikonek?! ![]() Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2013-02-14 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 27 877
|
ale przeczyta³am Twoje posty i zgadzam siê z Tob±, ¿e on powinien dawno ju¿ to uci±c, skoro rzekomo mia³ byæ czy czuæ siê nêkany. No nie wyobra¿am sobie sytuacji, ¿eby maj±c tzw. psychofana calymi miesi±cami z tym nic nie robi³; nie mia³a¶ ¿adnego odezwu od niego, ''¿e siê odczep'', nie zmieni³ numeru, nie zablokowa³ Twojego numeru, nie obgada³ sytuacji z Waszymi wspólnymi znajomymi ¿e jak Ty siê zachowujesz, ¿eby jego dziewczyna nie wiedzia³a; tylko to po prostu bezwiednie tolerowa³.
Natomiast zdecydowanie potrzebujesz pomocy i wsparcia psychologicznego na przyk³ad, bo tak normalni ludzie nie robi±. Dobrze, ¿e umiesz siê powstrzymywaæ i przez tych ostatnie 2 tygodnie nie piszesz do niego, ale sam fakt, ¿e siê zastanawiasz, czy macie jeszcze jak±¶ szansê, ¿e tak naprawdê gdyby Ci powiedzial na korytarzu, ¿eby¶ pisa³a do niego, dalej by¶ to robi³a, dziewczyno, to jest jaka¶ totalnie toksyczna sytuacja. ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 322
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Konto usuniête
|
A mowiac powaznie, autorko, czy nie czujesz sie samotna?
Odnosze wrazenie, ze nie masz nikogo w swoim zyciu (bliskiej kolezanki, kolegi) i dlatego Ci tak rozum odjelo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 515
|
Autorko, proszê Ciê przeczytaj ksi±¿kê "Nie zale¿y mu na Tobie" (mo¿na ¶ci±gn±æ w pdf np. z chomika). Mo¿e otworzy Ci trochê oczy, bo masz sk³onno¶ci do skrajnej nadinterpretacji. Ta sytuacja jest z kosmosu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39236273]A mowiac powaznie, autorko, czy nie czujesz sie samotna?
Odnosze wrazenie, ze nie masz nikogo w swoim zyciu (bliskiej kolezanki, kolegi) i dlatego Ci tak rozum odjelo ![]() Te¿ mam takie wra¿enie - takiego no³ lajfa, który miesza wirtual z realem.
![]() |
#343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chcê nara¿aæ siê na ca³kowit± ¶mieszno¶æ, bo to faktycznie kompromituj±ce dla mnie, ale wg mnie tak samo dla niego, bo jedna sprawa to to, ¿e ja w ogóle ulega³am 'sygna³om', a druga to taka, ¿e on w ogóle w ten sposób gra³ mi na uczuciach. Najs³uszniejszy z wniosków ![]() liczy siê tylko kontakt w realu. Nie statusy, nie opisy, nie nawi±zywanie do smsów - rozmowy i spotkania. Je¶li tego nie ma, to facetowi nie zale¿y. I tego zamierzam siê trzymaæ. ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39236273]A mowiac powaznie, autorko, czy nie czujesz sie samotna? Odnosze wrazenie, ze nie masz nikogo w swoim zyciu (bliskiej kolezanki, kolegi) i dlatego Ci tak rozum odjelo ![]() Wyczuwam drwinê. ![]() Tak, mam z kim pogadaæ, ale niekoniecznie chcê o tej sprawie rozmawiaæ ze swoimi znajomymi, którzy s± tak¿e znajomymi ch³opaka, o którym wspomina³am. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- To, ¿e by³am naiwna, i uleg³am sytuacji nie oznacza, ¿e jestem no³ lajfem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | ||
Konto usuniête
|
![]() Cytat:
Ktos polecal film . Zaraz sie biore za ogladanie ![]() Cytat:
Moj post nie byl podszyty drwina. Autentycznie mi Ciebie zal. Ponizalas sie, zebralas wrecz o uczucie i okruch zainteresowania. Wydajesz sie byc strasznie samotna i mocno nieszczesliwa. Niszczylas siebie, zwiazek jakies obcej dziewczynie rowniez. Naprawde nie ogarniam po co. A te Twoje smsy? "Naprawmy to", "porozmawiajmy o nas". Czyste science-fiction. Stad zapytalam czy nie jestes samotna. Trudno mi uwierzyc, ze lubiana osoba, majaca choc jedna zaufana osobe jest w stanie odstawiac takie cyrki. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-02-14 o 17:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
Cytat:
Autorko w±tku, tu ju¿ nie chodzi o to, czy Ty bêdziesz znowu siê próbowa³a z nim kontaktowaæ, czy nie. Chodzi o to, ¿e Ty nie wyci±gnê³a¶ z tej sprawy ¿adnych wniosków - ¿adnych prawdziwych. Z siebie teraz robisz ofiarê i upatrujesz ¼ród³a swoich problemów nie tam, gdzie trzeba. Istnieje przez to spora obawa, ¿e za jaki¶ czas znowu kogo¶ spotkasz i zaczniesz szukaæ powodów do narzucania siê tej osobie. Nie by³o ¿adnych znaków - i zrozumia³aby¶ to, gdyby¶ posz³a do psychologa, zdecydowa³a siê na terapiê. Nie mo¿esz uprzykrzaæ ¿ycia innym, je¿eli sobie tego nie ¿ycz±. A gdyby¶ mia³a trze¼we spojrzenie i by³a zrównowa¿ona, to dawno by¶ zauwa¿y³a, ¿e ten cz³owiek sobie tego nie ¿yczy. Cz³owiek, który ma prawo do ¶wiêtego spokoju, do nie bycia obserwowanym, zarzucanym wiadomo¶ciami od Ciebie, drêczonym Twoimi wyznaniami. Nie masz prawa naruszaæ czyjej¶ strefy komfortu. Po prostu nie masz. ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Zapewne uzna³, ¿e najlepiej bêdzie ignorowaæ i nie nawi±zywaæ ¿adnego kontaktu. Przecie¿ nawet tutaj, w niejednym w±tku wiêkszo¶æ z nas doradza, aby takie osoby ignorowaæ, nie kontaktowaæ siê w ogóle. To nie jego wina, ¿e ona nie potrafi³a zrozumieæ, ¿e brak kontaktu to nie jest zachêta do czegokolwiek. Ju¿ nie mówi±c o tym, ¿e od autorki prawdy siê raczej nie dowiemy, skoro do tego stopnia mia³a zaburzony obraz co jest prawdziwe, a co nie - mo¿e nieraz, ale nie w formie "spier..." da³ jej znaæ, ¿e ma mu daæ spokój - sama wspomina o tym, ¿e ju¿ wcze¶niej delikatnie jej da³ do zrozumienia, ¿e mu to nie odpowiada. Rzekomo dopiero "spier..." otworzy³o jej oczy, ale kto¶ tu dobrze napisa³, ¿e mo¿liwe, i¿ do czasu - znowu co¶ wrzuci na fejsa, czy bloga i mo¿e siê ca³a jazda zacz±æ od nowa. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-02-14 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 803
|
masakra to jest to, ¿e nie potrafisz przyj±æ pokornie do wiadomo¶ci jednego z najm±drzejszych postów tutaj. masakra to jest to, ¿e wszêdzie widzisz wrogów: w "manipuluj±cym Ciê" ch³opaku, w nas - hienach; ka¿dy tylko zatruwa Ci ¿ycie. A prawda jest taka, ¿e masz dok³adnie to, na co sobie sama pracujesz z uporem maniaka. Nikt Ci tu nie chce ¼le, mi jest Ciebie ¿al ale g³askaæ po g³owie Ciê nie zamierzam, bo nie Ty tu jeste¶ ofiar±. Ty jeste¶ oprawc± nie¶wiadomym jakie jazdy komu¶ urz±dza i na jakie ¶mieszno¶ci siebie nara¿a.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39236641]
![]() Przedziwny watek. Ktos polecal film . Zaraz sie biore za ogladanie ![]() Moze rzeczywiscie dziewczyny dobrze pisaly, ze Ci sie pomoc profesjonalisty przyda. Skoro moje slowa tak bardzo nadinterpretowalas to az strach pomyslec jak to bylo z nim. Mysle jednak, ze "choinka" dobrze oddala ducha sytuacji. Moj post nie byl podszyty drwina. Autentycznie mi Ciebie zal. Ponizalas sie, zebralas wrecz o uczucie i okruch zainteresowania. Wydajesz sie byc strasznie samotna i mocno nieszczesliwa. Niszczylas siebie, zwiazek jakies obcej dziewczynie rowniez. Naprawde nie ogarniam po co. A te Twoje smsy? "Naprawmy to", "porozmawiajmy o nas". Czyste science-fiction. Stad zapytalam czy nie jestes samotna. Trudno mi uwierzyc, ze lubiana osoba, majaca choc jedna zaufana osobe jest w stanie odstawiac takie cyrki.[/QUOTE] A niby jak mia³abym byæ szczê¶liwa ? Naprawiam dopiero swoje ¿ycie, które pe³ne by³o mrzonek. ![]() Wydaje mi siê, ¿e oboje byli¶my m³odzi, on niedojrza³y, ja te¿ niekoniecznie emocjonalnie dojrza³a. Weszli¶my w dziwn± relacjê, która nie jest moim wymys³em. Nie przekonam nikogo do swoich racji, ale i siebie nie dam przekonaæ, ¿e facet by³ biedny, niewinny, osaczony. ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
Proste pytanie ? Dlaczego tre¶æ mojego bloga znajdowa³a siê na jego blogu ? Niemo¿liwe, ¿e nie wchodzi³ na mojego bloga, bo na jego blogu s± bezpo¶rednie odno¶niki do mojego. MATKO, pozwolicie, ¿e te i inne szczegó³y dotycz±ce tego, ¿e mia³am prawo robiæ sobie nadziejê zostawiê juz dla siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 383
|
Cytat:
Chlopak daje jej sygnaly ale nie chce sie spotkaæ. Ona czeka na cud.. No niby fajnie,jakby na film to wszystko jest pisane.................. JEDNAK to jest rzeczywistosc,zostaw tego typka. Wy oboje dla mnie to jacys dziwni z deka jeste¶cie.. A Tobie sugerujê naprawdê i¶æ do psychologa. Nie rozumiem DLACZEGO ryczysz,jak facet Ciebie olewa, Jak mozesz mu wysylac tyle smsów? Po co? Facet Ciê jawnie odrzuca,przedstawia zapewne jako wariatke wszêdzie.. I z siebie tak± osobê robisz. Ja tez nie kumam po co wysylaas mu taka mase smsow,jak on na ni± nie odpowiada³.. Jak dla mnie to zmy¶li³a¶ sobie idea³ i tak w Nim trwasz, nadzieja tylko ze nie zmyslilas,ze Ci odpisywa³. Naprawde idz do psychologa.!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 561
|
Je¶li nie zg³osisz siê na terapiê, nigdy nie zbudujesz szczê¶liwego zwi±zku. Odwagi.
By³a¶ wcze¶niej w jakim¶ zwi±zku? Kto¶ kiedy¶ odwzajemnia³ Twoje uczucia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
To moja pierwsza tego typu sytuacja. Naprawdê z wielu wzglêdów zale¿a³o mi na tym ch³opaku. Wcze¶niej nie mia³am pomimo jakich¶ tam zauroczeñ podobnego typu zachowañ.
Ja widzia³am t± sytuacjê bardzo realnie, w sensie, ¿e brak jego dzia³ania, s³abo zarysowane zainteresowanie, moje pisanie, które nie wiedzia³am jak odbiera. On mia³ wiele mo¿liwo¶ci by powiedzieæ mi ¿e nie mam na co czekaæ. Zarówno w realu jak i przez neta. Tymczasem to co siê rozgrywa³o w miejscach do których nie mia³a dostepu jego dziewczyna wiem tylko ja. Dostawa³ jakie¶ tam smsy i przy spotkaniu w realu po prostu utrzymywa³ ze mn± kontakt wzrokowy. Mia³ okazjê powiedzieæ, dziewczyno ogarnij siê, jestem szczê¶liwy, ale nigdy tego nie zrobi³. Tak± jego rezygnacjê odczu³am dopiero te 2 tygodnie temu. Nie rozumiem dlaczego nikt mi nie wierzy, ¿e facet by³ sk³onny podpuszczaæ laskê nawet bêd±c w jakim¶ innnym zwi±zku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 383
|
Cytat:
Powiedzieæ-albo sp[otkanie albo pozdrawiam i ju¿. a Ty sie da³a¶ wmanewrowaæ w jak±¶ chor± grê i dziêki temu wychodzisz na wariata razem z Nim w tej chwili dla mnie osobi¶cie.. Ja sobie nie wyobra¿am s³aæ kilkadziesi±t smsów dziennie do kogo¶ kto nie odpowiada na nie. Nie ma to ³adu ani sk³adu ¿adnego.. Nie odpowiada³ to trzeba by³o uci±æ temat po prostu.. a Teraz wyszlo zwyczajnie,Ty jestes r±bniêta a On w porz±dku ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
No ok . Potem on kontynuje t± zabawê a spotkaæ sie n ie chce ![]() (Juz by mi cos wia³o nie wiem czym) I dalej on znajduje dziewczynê,udaje,ze jej nie zna na imprezach ale NADAL co¶ tam z ni± wymienia,co¶ wstawia.. No dla mnie On zdrowy nie jest ;p albo chcia³ sie zabawiæ,nie znam jego wersji,w ka¿dym razie fajnie z jego strony to nie wygl±da.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 223
|
Cytat:
Na imprezie wydzia³owej zagada³ do mnie jaki¶ ch³opak, znajomy znajomego, a ja po prostu chwilê z nim pogada³am i sobie posz³am. Niestety kole¶ zdoby³ mój nr i przez kolejne tygodnie zaczê³am byæ zasypywana smsami. Od zupe³nie normalnych propozycji spotkania, przez komplementy dotycz±ce moich spódniczek (dok³adnie wiedzia³, kiedy w jakiej spódnicy by³am na uczelni, nawet z miesi±c przed tym, jak go pozna³am) po wyznania ogromnej mi³o¶ci od pierwszego wejrzenia, która niby zaczê³a siê 3 lata wcze¶niej. Na pocz±tku mu odpisa³am, ¿e nic z tego nie bêdzie, ¿e nie jestem zainteresowana itepe, ale on zamiast przestaæ wysy³a³ coraz bardziej ¿a³osne, rozpaczliwe wyznania, wiêc postanowi³am ignorowaæ wiadomo¶ci (co bêdê traciæ kasê na smsy), a do tego poblokowa³am wszystkie swoje zdjêcia na facebooku i... w upa³y chodzi³am w d¿insach i swetrach, ¿eby nie mia³ tych swoich ukochanych spódniczek. Ba³am siê, wrêcz obrzydza³a mnie ta sytuacja, ale w³a¶nie postawi³am na ignorowanie (kasowa³am smsy nawet bez czytania) + unikanie prowokowania (czyli analizowanie swojego zachowania i ¿adnych znaków). I na szczê¶cie po miesi±cu czy dwóch odpu¶ci³. Wydaje mi siê, ¿e z tak± osob± w³a¶nie lepiej nie dyskutowaæ, bo jak siê wejdzie w dyskusjê, to on na jednego smsa odpowie 10 kolejnymi i nawet ¿adne t³umaczenie do takiego cz³owieka nie dociera, bo zawsze bêdzie "daj nam szansê, nie rób mi tego" itd. Widzicie przecie¿, ¿e autorce t³umaczy siê tu na w±tku, ¿e mo¿e ¼le to interpretowa³a, a ona i tak ma swoje znaki i koniec. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2013-02-14 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Konto usuniête
|
A co on niby takiego zrobi³, ¿e wg Ciebie (postaraj siê na chwile byæ wobec facetów obiektywna, chocia¿ siê na nich przejecha³a¶) zrobi³, ¿e mia³by byæ nie w porz±dku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
Czy facet wchodzi na strony swojej stalkerki i pobiera tre¶ci na swoj± stronê ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Konto usuniête
|
Ale jak± niby zabawê?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzie¶ na Latarnianym Pustkowiu...:)
Wiadomo¶ci: 6 518
|
Cytat:
Gdyba nie by³o internetu, nie by³oby takich'znaków' to wymy¶li³aby¶, ¿e Ci znaki latark± daje, cyz pos³uguje siê alfabetem Morse'a ¿eby Ci swoje oddanie okazaæ?
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-02-14 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Konto usuniête
|
Cytowa³ s³owa z Twojego bloga, dok³adnie Twoje s³owa? Podaj proszê szczegó³y, dok³adnie. Bo w tym, ¿e wyskakiwa³o Ci okienko do Twojego bloga nie ma nic niesamowitego. Teraz wszystko jest spersonalizowane. Wcze¶niej przegl±da³am golarki na allegro i teraz w reklamach na wiza¿u mam golarki. Cuda jakie¶. Pewnie Allegro mnie kocha. A i tak nadal nie dawa³oby Ci to prawa do mêczenia go.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2013-02-14 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z poczatku naszej znajomo¶ci, s³owa które mi powiedzia³ wprost: ¿e bardzo mu imponujê, ¿e jest spiety (to by³o widaæ!), boi siê itd. A TO NIESTETY FACET z opinia BABIARZA ! Sama nie rozumia³am dlaczego przy mnie taki skrêpowany... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.