|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Kopiec kreta zrobiony. Wyszedł wielgachny! Chyba przesadziłam z tym 1 l śmietany
800ml by wystarczyło w zupełności. Kopiec jest wielki i szpiczasty ![]() Neska i prognozy nic dobrego nie przepowiadały? Długo mieliście tam być? Szkoda, że pogoda nie dopisuje- u nas to samo
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Neska przykro mi ze wakacje sie nie udaly
![]() mam pytanko...jaki kolor scian zrobilybyscie w bialej kuchni? kuchnie chcemy w tym stylu...tzn nie bedzie w litere L tylko na prosto ale chcemy biale meble i jasne blaty... |
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym zrobiła ściany jasnoszare
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
sambus ja mam szara i ladnie wyglada, choc dosc chlodno. tylko ja mam ciemnoszare kafle na podlodze i prawie czarne blaty
![]() do drewnianych blatow to jeszcze jasny zielony pasuje pomaranczowy jak lubi ktos ![]() i kawa z mlekiem ![]() nawet rozowy - ale na malej powierzchni jednak
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
podlogi w kuchni sa ciemno brazowe i z nimi nic nie bedziemy robic... tez myslalam o kawie z mlekiem, albo o jakiejs delikatnej zolci w sensie wanilia czy cos, ale nie wiem czy to bedzie pasowac...ehh chyba nie lubie sie urzadzac haha
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta delikatna żółć też może być ciekawa
|
|
|
|
|
#339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem Cytat:
![]() Cytat:
Stwierdziliśmy ostatnio z mężem, że dla małego dziecka chyba większa frajda nad jeziorem niż nad morzem. Tam gdzie ostatnio byliśmy woda cieplutka, czysta tak że rybki maleńkie było widać, więc Marcela dużo czasu spędziła pluskając się w wodzie. A nad morzem albo zakaz kąpieli, albo woda zimna ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#340 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz kasy nie mam, inne wydatki to pełno rzeczy mi się podoba ![]() Cytat:
![]() ja teraz myślę czy jechać w ciemno, czy szukać noclegu, czy poczekać jaka będzie pogoda i jechać, albo w pierwszym tyg, albo drugim tyg urlopu
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
laski... ma któraś poduszke ortopedyczną może?
jak sie na tym śpi...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenka nie moge znalesc w necie fotek
![]() ale znalazlam bluzke co przymierzalam ogolnie fajna ale material do bani ![]() sliwenka, o znalazlam, tylko ma na zywo inny kolor bluzki brak ale ma czrany kołniezyk i jest w groszki,a kolor tez ma morski ![]() http://www.sklep.prettygirl.pl/glowna/232-akiet.html# no i maja sliczna kolekcje nowa Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-06-29 o 07:25 |
|
|
|
#343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham cie wariatko ale ty wiesz ze ja PIEKE nie gotuje to co wrzuciłaś jest nie do przejścia o ile te szparagi jeszcze jeszcze to obiad.. sos z jabłka chrzanu bitej smietany? wtf? hahahahah kocham cie ![]() postanowiłam zrobić makaronowe muszle z farszem z dużej ilości warzyw i kurczaka - zapieczone w piekarniku z serem tartym i do tego sałatkę z sałat pomidorków ogórków rzodkiewki zrobie do tego jeszcze sos czosnkowy i sos slodko kwaśny bo posiedzą u nas wieć później będziemy przegryzać sałatkę, i tortillki (szynka ser zioła prowansalskie i ser topiony zawinięty w tortillle, rurka na pól przekrojonai do piekarnika na 5 minut) wiec sobie to z sosami i sałatką zjemy ![]() czerwone wino i gra ![]() Cytat:
Cytat:
te foto nr 4 bo to taka kawa z mlekiej ale ciepla wpadająca w żólcie.. ;D najlepiej by bylo jakbyś znalazła właśnie taki ni to jasny brąz ni ecru ![]() dokladnie tak ![]() ![]() nie mam.. ale przyjaciele śpiąna tych z ikei takich profilowanych kwadratowych i sa mega zadowoleni padlam wczoraj chwile po 22... i wstałam o 8 jestem mega wyspana ![]() mąż dziśdlugo w pracy.. caly tydzień siedział do 19 bu... i dzis też nie lubie tak.. jestem przyzwyczajona ze najpozniej o 16 jest.. dupa.. musze isc z Patem do sklepu na zakupy damy rade a co
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-06-29 o 07:38 |
|||
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
no lipa z tą pogodą, że masakra
16 stopni to zimno.... wczoraj jedynie od rana było ciut lepiej ale wyleźliśmy na plażę-rozebraliśmy się, pobawiliśmy się w piasku i przypazły takie chmurzyska że od razu wszyscy się ubierać zaczęli....no i się wkurzylismy i wyjechaliśmy.generalnie stwierdziliśmy Śliwenko właśnie ze nie rezerwuejmy już nigdy noclegów.. problem w tym, ze ja muszę urlop planować już w styczniu wiec nie bardzi wtedy wiadomo kiedy będzie pogoda wiec mimo, ze będzie zaplanowany to rezerwacji nie robimy- będzie na zasadzie ze jak pogoda to jedziemy a jak nie to nie... noclegi się zawsze znajdą...a no i teraz już wiem (ja osiołek jeden ) żeby zwracać uwagę na wielkość pokoju bo ten mimo, ze ładny to mały i Iguś świra dostawał jak lało...Ktosiu chyba masz rację z tym jeziorem.. jeszcze w tygodniu jakby była ładna pogoda to może gdzies wyskoczymy....ale fakt trochę zmiany klimatu i otoczenia tez robi swoje-na plus oczywiście... mały chociaż tam dobrze spał wiec się wyspaliśmy spał od 21 do 7 (a to sukces w jego wykonaniu ) no i jak drzemał po obiedzie godzinke to my z nim ![]() a tak to będziemy się z małym bujać-zoo i nie wiem co jeszcze chcemy mu na maksa poświecic czas skoro mamy go dla niego normalnie tak mało jak pracujemy...
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Hej Właśnie piję kawę, ogarnę trochę pokoje i po 12 jedziemy pomóż w pracy u rodziców |
|
|
|
|
#346 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#347 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bidulko, mam nadzieję, że kolejne dni będą lżejsze.No i miło ze strony klientki Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niestety nie było takich jak Ty sobie kupiłas, z mojego opisu sprzedawca nawet ich nie mógł skojarzyć. Ale i tak spodobały mi się przynajmniej 4 pary innych, niestety mogłam sobie pozwolić na zakup tylko jednej ;/i przy okazji dowiedziałam się, że mogę zareklamować buty z zeszłego roku mimo, iz nie mam paragonu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczorajszy dzien super udany ![]() Najpierw zakupy - udane bo nabyłam buty ![]() potem ze znajomym, a następonie dołaczyła jeszcze kumpela poszliśmy na piwko, obiad a wieczorkiem wypiliśmy jeszcze kamikaze (ymmm bardzo lubię) i pinacolade Mimo rozłożenia całego spożywania w czasie i tak rano miałam lekki ból głowy.A teraz muszę zabrać się za porządki i jestem przerażona szukam pomocnikówA tak w ogóle mam dylemat z tym aparatem, c zamirzeam kupic. Jednak nie mogę się zdecydować
|
|
#348 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super mialas dzien... sprzatania nie zazdroszcze... a aparat chcesz lustrzanke? szalejesz szalejesz ![]() super że możesz zareklamować buty ![]() ja musze zrobic obiad, przygotoac jedzenie na wieczor i troszke ogarnąć ale maleńko wróciłam z marketu.. jestem w szoku. Pat byl mega grzeczny mimo ze byylo duzo ludzi chodzil obok mnie wkladal do wozka i jeszcze swoja siatke doniosl do domu ![]() a tak sie balam ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- wieści od bzyczki "Martuś dojechaliśmy na miejsce o 7 rano droga bez problemu nam minęła, Lila tylko troszkę marudziła ale nie dziwie się jej no i nas tyłki bolały pozdrawiamy "
|
|
|
#350 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
mam rower!!!!!!!!!!!!!
india tę bluzkę http://store.orsay.com/index.shtml?l...Type%3Dlimited i zwykle garniturowe spodnie
|
|
|
|
#352 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz w miarę jakoś dół ogrnełam. tzn odkurzyłam, umyłam podłogi, ustawiałm meble (przy narożniku prawie mi oczy wylazły na wierzch) i ustawiłam sprzety, ale bez podłaczenia, bo teraz mam większość kabli za krótkich ![]() Cytat:
no i najważniejszy rowerMarta tak lustrzankę chce kupić. Ten mi się podoba http://www.euro.com.pl/lustrzanki/ni...8-105-vr.bhtml chociaż coraz bardziej myśle o tym, co ma Iwka niestety jest dla mnie za drogi ;/
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Kliwia super, że wreszcie udało sie kupić rower! Kask Twój czy dla Zuzki? Dobrze, że Bzyczka szczęśliwie dotarła na miejsce! Marta dla Pata że pomógł w zakupach
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia kask zuzi, rozowy z pieskiem. dla siebie nei widzialam kasku
![]() rosi ja jechalam ze sklepu i troche maz. zuzia nie chciala usciasc ale spoko, jak u koleznaki bylam to tez nie chciala usciasc, ale po chwili usiala i jechalam z nia
|
|
|
|
#356 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
biję się z myślami teraz albo 15zł , mają nawet nianie elektroniczne z kamerą jadą z nami moi rodzice, mówię mamie że weźmiemy na razie 4 noclegi w razie czego zostaniemy i poszukamy inny nocleg, teraz sama nie wiem ![]() Cytat:
super że dojechali, jak zaczęłam co robisz pysznego do jedzenia to musiałam ominąć twojego posta ![]() Cytat:
![]() u nas był problem z jeżdżeniem w nowym foteliku sam. :/
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko ja bym z dzieckiem nie jechała bez wcześniejszej rezerwacji
Bo dorosły jedną noc się prześpi byle gdzie, nawet w aucie, a z małym dzieckiem juz tak nie da rady. |
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi nie chodzi o to, żeby w ciemno jechać tylko jak się okaże, że jest ładna pogoda to dzień wcześniej szukałabym i dzwoniła i rezerwowała....teraz już nigdy ni będę rezerwować z 2-3 miesięcznym wyprzedzeniem tak jka teraz robiłam
|
|
|
|
#359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie mi z dzieckiem mówią wszyscy że w ciemno by nie jechali wszędzie gdzie dzwoniłam to wszystko wolne po 19.08 ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- ludzie kasy nie mają na wczasy i wolą zagranice
|
|
#360 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Guciu marnotrawna
Bzyczka - opalaj się, odpoczywaj i wcinaj smakołyki ![]() Neska - szkoda, że pogoda Wam się nie udała Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z aparatem ciężka decyzja, ja miałam łatwiej bo dostałam go w prezencie ![]() Próbowaliśmy zarezerwować coś na wakacje i nie możemy się zdecydować Tam, gdzie się nam podoba to już albo nie ma miejsc albo strasznie drogo, a gdzie nam się nie podoba to .... jechać nie chcemy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

800ml by wystarczyło w zupełności. Kopiec jest wielki i szpiczasty 
i prognozy nic dobrego nie przepowiadały? Długo mieliście tam być? Szkoda, że pogoda nie dopisuje- u nas to samo

"
że pomógł w zakupach