|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
![]() Cytat:
takie związki mnie rozwalają co nawet do sklepu muszą wyjść razem ![]() Cytat:
ja też z chęcią zobaczę najfajniejsze dla mnie byłyby właśnie małe ale wiadomo że z dorosłymi też super przeżycie
|
|||
|
|
|
|
#332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
W ogóle to pierwszy raz słysze o takiej armatce Ale współczuję Tobie mimo wszystko. No i innym roślinkom.---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
spotykałam się z innymi albo pisałam, ale zawsze mi coś nie pasowało... zgadzałam sie na niewinne flirty, ale bałam się zbliżenia jeden z moich amatorów powiedział kiedyś, że szukam księcia z bajki no i być może go znalazłam
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-08-09 o 22:51 |
||
|
|
|
|
#333 |
|
Konto usunięte
|
wrocilam
![]() Tak wrocilam z woodstocku i reszty juz tydz temu, teraz tydzien chodzilam po gorach(bylam z Tż więc musielismy wszystkie szczyty zaliczyc ) więc ogolnie jestem niezle zjarana sloncem i mam dosc chodzenia i ogolnego szlajania na ten miesiąc![]() Ps.Hm mam dziury w butach Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-08-10 o 01:33 |
|
|
|
|
#334 | ||
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
dlatego mnie nie cieszyło nigdy "chodzenie" , a moja siostra ma 20 więc różnica jest Cytat:
|
||
|
|
|
|
#335 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Opowiadaj jak tam na woodstocku było I nadrabiaj bo dużo stron Cie ominęło :P---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#336 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dzisiaj ładna pogoda, ciepło, ale nie 37 stopni
Idę posprzątać, a potem świętować oczko, a co!
|
|
|
#337 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My dopiero następne planujemy na jesien jakoś. Cytat:
![]() Nie no wizazu nie bede nadrabiac, raczej robote teraz musze nadrobić
|
||
|
|
|
|
#338 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego no i braku kaca ![]() Cytat:
tylko że ja blisko mieszkam i moze mam jakieś 70 km więc droga nie zajmuje dużo czasu ale i tak masz dobrze bo jesteś wolnym strzelcem i pracujesz kiedy chcesz , to jest duży plus , ja pewnie nigdy takiej pracy nie będe mieć |
||
|
|
|
|
#339 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja blisko mam do karkonoszy ale juz w np w pieniny daaleko:< No z tym, ze biore wolne kiedy chce to nie powiem,wygodnie ale jesli kiedys bym musiala sie przestawic znowu na tryb wstawania o 7 do pracy to bylo by baardzo cięzko
|
||
|
|
|
|
#340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, zmęczona może byłaś chodzeniem po górach, ale jaka to satysfakcja, gdy zaliczy się szczyt ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
a jakie auto jak można wiedzieć? no w sumie masz rację a dla mnie tez tzw. "chodzenie" jakoś się nie podobało.. chociaż spotykałam się kiedyś z chłopakiem, wtedy miałam 14 lat.. a ten typek 15 i właśnie ostatni jego związek trwał 3 lata... więc byłam pełna podziwu dla niego. No tyle, że teraz z tego co wiem to nie ma żadnej dziewczyny...
|
||
|
|
|
|
#341 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Wróciłam i żyję
dotykałam geparda, lwa, lwa białego, które są już mało spotykane ( ja nawet nie wiedziałam o takich) no i małe lwiątka. Były takie słodkie jeden mnie nawet ugryzł
|
|
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ajj, wszystko małe jest słodkie
|
|
|
|
|
|
#343 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie armata działała, nie ma możliwości burzy... ![]() Cytat:
![]() a jakie projekty Cię czekają do zrobienia?
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
bialaRoza wszystkiego co najlepsze !
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogole nie bylo mnie to nie wiem czy z nowymi sie tu witalam juz czy nie ale jak cos to czesc ![]() ![]() Nie chce tu za duzo pisac w koncu publiczne forum ale ogolnie sama reklama w necie ![]() Cieszy sie ktos z tego,ze juz nie ma slonca czy tylo ja tam mam?
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nienawidze takiej pogody
Mokro, na spacer przejść się też jakoś nie bardzo... Wolę Słoneczko i temp. do 27 stopni max
|
|
|
|
|
#347 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zobaczę jutro bo dziś wyjechał już bo ogólnie podchodzę do tego sceptycznie kilka tysięcy za nie dał i nie chcę żeby żle na tym wyszedł . Dla niego mógł to być związek dla mnie jednak dziecinada bardziej Cytat:
jeszcze są albinosy ale to nie to samo co biały lew chyba ![]() Cytat:
ja lubię najbardziej wiosnę albo wczesną ciepłą jesień wtedy jest idealnie |
|||
|
|
|
|
#348 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#349 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Jutro będzie nowy post ze wszystkimi kociątkami które wymacałam
Kaori, nie biały lew to biały lew podobno w dziczy już ich nie ma, tylko z rezerwatach i parkach takich jak te
Edytowane przez Gonya_waw Czas edycji: 2013-08-10 o 19:14 |
|
|
|
|
#350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwyżej sam będzie jeździł ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
ładne są.---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Jejuuu... Wróciłam do domu. Byłam u TŻta i oglądaliśmy już troszke starszy film, bo z 2010 roku, "Duże dzieci" Fajna komedia. Polecam, jesli ktoś nie oglądał Ja czekam teraz aż pojawi się nowy film "Jeszcze większe dzieci" , wczoraj była premiera w Polsce
|
|||
|
|
|
|
#351 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nie byłam jednak pewna a nie chciało mi sie sprawdzać w wyszukiwarce chyba kiedyś nawet oglądałam dokument o nich zresztą jako dziecko uwielbiałam filmy przyrodnicze i chciałam być zoologiem Cytat:
oglądałam kiedyś i jak dla mnie spoko , dla mnie genialnym filmem jest man of steel byłam ostatnio na nim w kinie i jest całkiem w moim stylu
|
||
|
|
|
|
#352 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Ja wgl bylam dziwnym dzieckiem... Nie pamietam żebym marzyła o jakimś zawodzie chyba normalnie dzieci o takich rzeczach myślą, no nie? więc jestem dziwna ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Ale tylko wtedy gdy siedzę w domku. Wtedy jak sie patrzy przez okno to jest takie woooow ;D Pioruny są jak dla mnie boskie
|
|
|
|
#353 |
|
Wtajemniczenie
|
wstałam... jakoś
|
|
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#355 |
|
Rozeznanie
|
Dodałam na bloga zdjęcia z lwami jak macie ochotę.
jutro będzie z lwiątkami
|
|
|
|
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
minimalnie rano, ale teraz rodzinka wyszła, więc jest ok
![]() piękne kociaki!
|
|
|
#357 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli mój TŻ go już obejrzał to sama zapewne nie bedę miała ochoty oglądać... oj tam, musisz to przecierpieć ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
chociaż nie boje się burzy.---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- A ja wczoraj byłam znowu w Augustowie przez co nie było mnie cały dzień na wizażu. Tym razem z rodzicami i bratem Płynęliśmy 3 godziny statkiem. Było faaaajnie Suwalszczyzna jest piękna podobnie jak Mazury.
|
|||
|
|
|
|
#358 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko że najbliższa szkoła była 70 km ode mnie no i wiadomo jak było dawniej z samochodami i autobusami ja nie lubię burz bo się ich boję , trochę wstyd Cytat:
![]() Cytat:
przywiózł mi mnóstwoooo słodyczy za którymi przeważnie nie przepadam ale jakoś przezyłam |
|||
|
|
|
|
#359 |
|
Rozeznanie
|
Tak Kaori od roku do półtora, starsze pewnie już są niebezpieczne. Gepard był dorosły
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne, że coś przywiózł a co np. dostałaś? ja uwielbiam kinderki ![]() o proszę, w orkiestrze chłopaka ma
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

A jest starszy ode mnie i nie wiem, kiedy nadejdzie ten czas, że się ustatkuje
Czasami chcę byc już ciocią 
- nie ma jak związek na odległość
chyba, że lew mnie zje 

) więc ogolnie jestem niezle zjarana sloncem i mam dosc chodzenia i ogolnego szlajania na ten miesiąc![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no i braku kaca 
Mokro, na spacer przejść się też jakoś nie bardzo... Wolę Słoneczko i temp. do 27 stopni max