![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy puścić Misia do desantu? ;/
czesc dziewuchy
moj tz niedlugo bedzie mial warty......po tym co tu wyczytuje coraz bardziej tych wart sie boje.....nie wiem czemu jakos tak dziwnie bo jak ostatnio napisalam mojemu tz-owi zeby tam uwazal wiadomo na co to urwal temat nie wiem czy po to zebym sie nie denerwowala czy dlatego ze nie chce wysluchiwac jak jestem zazdrosna teraz jest na strzelnicy ale kontaktu narazie brak bo tel mu sie rozladowal nie wiem czemu oni tak pozno maja strzelanie przeciez jest juz ciemno widze ze dziewuchy podekscytowane przysiega ja podczas przysiegi strasznie bylam podekscytowana bo wkoncu mojego miska zobaczylam a na dodatek w mundurze ![]() pozdrawiam i milej przysiegi zycze
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
sylwus warty nie są takie złe mój już był pare razy
chodza tam i sie nudza zimno jest w nocy a oni tam muszą chodzic z tym karabinkiem ![]() ![]() tam raczej nikt nie chodzi ![]() jak sobie przypomnę przysięgę mojego to az sie ciesze ze tak dużo od tego czasu juz zleciało ![]() ![]() kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja mam w dupie te lafiryndy, nie przejmujcie się nimi, ani żadnymi wartami ![]()
![]() |
#334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiesz jak przyjedziesz i bedziesz miala w którys dzien czas to napisz jak am było ![]() u mnie czas szybko leci moze sie ze swoim zobacze na nastepny piątek ale jeszcze nic nie wiadomo a teraz jakos dużo służb mu doszło i nie wiem jak to z pj bedzie ale damy rade ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
No jasne jasne że napisze, pochwale się wam jak było hihi...mam nadzieję że się nie rozczaruje
![]() ![]() Pluto a Twojemu ile dni do cywila zostało?? Pewnie już nie dużo co??...Ja bym chciała żeby mój już wyszedł, na cholere on tam siedzi jak sie nudzi?! Nie rozumiem tego wojska ![]() ![]()
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
hhihiihhi
to nie zle sobie ten twój to wykminił ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
czesc dziewuchy
moj tz bedzie mial pierwsza warte z piatku na niedziele juz sie nie martwie wiem jakie te warty sa ciezke szczescia i zdrowia kobietki z okazji naszego swieta!! ja nie wiem kiedy sie zobacze z moim tz-em bo tez ostatnio ma sluzbe za słuzba, ale moze za dwa tyg ale wazne ze bedzie nie wazne kiedy ja czekam na cywila tak samo jak on jeszcze tylko 140 ddc niedlugo minie juz polowa jego sluzby
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
sylwuś to my w ej samej sytuacji jestesmy
![]() ![]() ![]() wszystkiego naj naj lepszego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
No wszystkiego najlepszego kobiecinki
![]() Też bym chciała żeby mineła już połowa...a to dopiero początek ![]() ale już się niczym nie martwie póki co...bo za 3 godzinki jadę do mojego Dziubka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
witam
ja weekend spedze na ogólnej nudzie ![]() nienawidze tego wojska tych straconych 9 miesiecy tej rozłaki i tesknoty masakra a wy jak tam trzymacie sie?? bo ja cos doła złapałam dsc tam juz jedze pewnie do ukochanego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
Ja już mojego Dziuba mam przy sobię. Podróż była cudownaaa nawet nie wiecie jak się ciesze że już go mam tutaj ![]() ![]() ![]() ![]() Pluto ja też łapie takiego doła..i do coraz częśćiej!! 9 zmarnowanych miesięcy!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mój od razu dostał 72 godz. no ale juz tak jest w tym wojsku nigdy nic nie wiadomo i zawsze robią tak żeby było nie dobrze powiem ci tyle ze wszyscy młodzi sie zastanawiaja czy nie być zawodowymi ale mówie ci po paru miesiącach twojemu tak sie wojsko zprzykrzy ze bedzie odliczal dni kiedy wyjdzie z tego bagna tak jest w 80 % i u mojego własnie tak jest juz go tam wszystko tak wkurza ze masakra !!!!! nie mozemy sie doczekac wyjścia kiedy sie to w końcu skączy !!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Rozeznanie
|
szkoda,ze moj nie jest w tych 80 %....
i ,ze moja przygoda z wojskiem nie skonczyla sie po 9 miesiacach....
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#346 |
Rozeznanie
|
W sumie nie jest zle....staram sie o tym nie myslec...
jutro juz wyjezdza,pół roku rozłąki przed nami...nie płacze,bo wiem,ze bedzie dobrze,ze to sie kiedys skonczy,ze bedziemy razem i nic i nikt nas nie rozdzieli... zazdroszcze Wam dziewczyny,tez Wam ciezko,ale wiecie ,ze to sie niedlugo skończy...ja tego nie wiem,teraz pol roku,potem pol roku szkoly podoficerskiej...a potem,praca,wyjazdy,szkol enia....musze nauczyc sie tak zyc,w ciaglej rozlace... Narazie mam go przy sobie,zaraz przyjdzie i bedziemy spedzali czas wspolnie...ale to tylko kilka godzin...i trzeba bedzie sie pozegnac... Pozdrawiam ![]()
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
do dsc moj po przysiedze dostal prawie piec dni przepustki bo swieta byly wiec tak bardzo nie cierpialam a poza tym dwa dni potem na sylwka przyjechal
moj wychodzi 26.07 bo wyjscia tego poboru co on poszedl sa od 24-26 lipca a on ostatniego dnia poborow poszedl pobory byly wtedy przesuniete przez wybory bo piwinny byc 7-9 listopad a byly 14-16 listopad ja jakos teraz nie lapie zadnego dola bo przygotowywuje sie do matury i nie amm na to czasu a poza tym dni coraz szbciej leca wiec jakos daje sobie rade pozdrowienia dziewczynki
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
no to sylwus mój podobno ma wyjsc 25,07 ale fajnie !!! juz za niedługo hihihihih
![]() karolcia ja cie normalnie podziwiam !! nie wiem czy ja bym dala rade sie tak juz na zawsze przyzwyczaic ja tylko do lipca tak mam a ty nie wiadomo ile jeszcze ale dasz rade biedna jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
do poniedziałku do 6 rano, ale to nawet nie jest dokładnie 72 godziny
![]() Ja też dla Was dziewczyny jestem pełna podziwu ![]() ![]()
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
czyli w nocy musi jechac ?? ale głupio !!! u mojego nigdy nie dawali nic na 5 dni zawsze te 72 godziny z czego 12 jak nie wiecej na sam dojazd ..sa super ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dziewczyny czy wasi TŻ są wartownikami? Mają częśćiej przepustki? Bo mój zastanawiał się nad tym ale chyba nie będzie ... w sumie chyba wole żeby nim nie był... ![]()
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
dsc doskonale cie rozumiem !! to jest normalnie masakra jak juz którys taz z kolei musisz go zgnac !! przej **ane !! masakra ja to bede przezywac w tym tygodniu!!
mój nie jest wartownikiem!! ale oni chyba nie maja czestszych przepustek !! tylko robote maja głupia i tyle !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
słyszałam właśnie że wartownicy jak jest ich dużo mają co 2tyg. przepustki..
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co...ja też bym chciała, żeby tak miał...no ale nie wiem zobaczymy jak to będzie. Za 3 dni jedzie spowrotem do Ciechanowa bo w Toruniu rozwiązali im tą szkółkę i wraca do siebie. POza tym teraz trzy dni ma wolnego w wojsku, leży i odpoczywa lekarz mu dał zwolnienie i mam nadzieje, że w Ciechanowie będzie jakiś wyrozumiały lekarz i nie pozwoli mu taki chory siedzieć w wojsku i go do mnie wypuszczą
![]() ![]() ![]()
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też w Toruniu i też jestem w tych rejonów mniej więcej co Ty ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
dsc: to ile ws dzieli km jak jest w tym ciechanowie a ile jak jest w toruniu ???? jaka twój ma ta szkółke ?? po 3 miesiąach go przenosza????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm ![]() ![]() Jaką ma szkołke? Szczerze mówiąc nie wiem ![]() ![]() Mieli go przenieść po 3 miesiącach do Ciech. , ale rozwiązują tą Toruńską szkółkę i jedzie już 16 marca ![]() ![]() Ile już jesteście ze swoimi TŻ-tami ?
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2007-03-12 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
a to juz wszystko wiem
![]() ja juz z moim jestem 1.5 roku a wy ?????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zakorzenienie
|
NO ja ... 10 miesiecy... prawie rok hihihi
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.