Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 0 0%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! 1 1,75%
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy 0 0%
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! 16 28,07%
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! 1 1,75%
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? 29 50,88%
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. 1 1,75%
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna 8 14,04%
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 16:30   #331
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
ej, myślałam że vanosh to jest lepszy...kupiłam go wyprałam 1 dzidziusiowe ubranka białe i w sumie nie wiem czego się spodziewałam....jakiegoś efektu "wwwwoww"
no proszę Cię :P Vanish wcale nie jest rewelacyjny :P wg mnie on nie odplamia ;]
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:30   #332
ktosiula
Wtajemniczenie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Witam się na nowym wątku! Widze, że dzisiaj też jesteście gadatliwe
Byłam z wizytą u kolezanki która ma 4,5 miesięcznego Jaśka i tak się w niego zapatrzylam... chce Mikołaja po tej stronie brzuszka!

Magalska piękny avek! Doczytałam, że to Ty! Pokaż nam jakieś foty, nie bądź taka...

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Magalska nie mam laktatora jak sie nic nie rozkreci to poprosze rodzicow albo Damiana zeby mi w aptece jakis kupili
W szpitalu powinni mieć, zapytaj! Ja myślę, że to ważne, żeby jak najszybciej pobudzić cysie do produkcji. Chyba, że po pierwszym przystawieniu Jaśka będzie morze mleka!

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Rozwarcie nie postepuje ale jeśli skurcze sie nie wycisza to będzie operacja.
Boli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
!!!!

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość

W ogóle dziewczyny tak się zastanawiam co zrobić. Ponieważ z TŻtem mieszkanie wynajmujemy i właściwie nie planujemy mieszkać tu jakoś super długo, nie wiem czy organizować jakoś szczególnie kącik dla Kubusia? Łóżeczko stoi obok naszego łóżka i myślałam właściwie tylko nad zawieszeniem literek imienia nad łóżeczkiem, ale nic poza tym. Nie mamy też specjalnego kącika do przewijania, bo nie bardzo miałabym gdzie to zrobić (mamy tylko przewijak na łóżeczko). Chciałabym coś fajnego zrobić do kącika Malucha, ale nie wiem czy jest sens... Jak myślicie? Macie jakieś rozwiązania na "szybkie" urządzanie i dekoracje, które można by łatwo ściągnąć i przewieść, a przy tym nie zniszczyć ścian w pokoju?
Wg mnie wystarczą literki. My będziemy mieli małego w naszej sypialni i nie zamierzam niczym przystrajać. Tylko łóżeczko + przewijak. Jeszcze czekam aż Dżastina pokaże jak jej wyszedł szablon malowany na ścianie to może się skuszę, chociaż też nie jestem przekonana, bo mi ścian szkoda :P Zaszaleję jak młody pójdzie do swojego pokoju.

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
proszę, czysta energia z zapachem pyszniutkiego earl greya

mój facet anglik śmieje się, że jestem pierwszą osobą jaką poznał w swoim życiu jaka pije earl greya
Jestem fanką earl greya, tylko taką herbatę pije i to kilka razy dziennie.

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
146/97

czekam, leze , ostatnio tak samo sie cuzłam ale do tego zemdlałam i wylądowałam w szpitalu. Leze w lozku za pół godziny biore leki i jak nie przejdzie to chyba izba:/
musze odmówić wizytę siostry bo nie mam sil nawet pisac.
maz za 20 minut bedzie wracal do domu wczesniej nie da rady.
Trzymam kciuki rybencjo! Pewnie coś jeszcze dalej napisałaś, ale jestem w trakcie czytania...

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:30   #333
Asist22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja liczę ze u mnie się uda, bo odwiedzin na salach nie ma, jest osobny pokój odwiedzin i będą musieli zrozumieć, że nie chce mi się co i rusz tam latać, wystarczy wizytacji z TŻ
No to masz dobrze. Tez bym tak chciała. Jest jeszcze nadzieja w sezonie grypowym, że zamkną oddział na odwiedziny i że tylko mąż będzie mógł przyjść. Straszna jestem
Stary 2013-09-18, 16:31   #334
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
wszytskie dzieci co widziałam wychodziły z dwóch szczebelków i dawały radę spokojnie

wzięłam przed chwilką

przedstawiam Wam mojego Ryśka siedzącego od 10 minut na dekoderze i oglądającego telewizję
nooo cooo ciśnie serial
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:32   #335
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
no najadły się

ja własnie zjadłam tosty :d poprawiłam kawusią i wafelkami, pora się wziąć za sprzątanie
ale bym zjadła sobie tosta, ale nie mam chleba
Cytat:
też nie działa u mnie

jak ja już bym chciała mieć przygotowany pokoik

koleś zgwałcił swoją dziewczynę z zazdrości w Ukrytej prawdzie of kors
Te programy to moje hity
Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Hej mamusie, natrzaskałyście w nowym wątku
Ledwo mi się udało nadrobić. Mnie dzisiaj od rana nie było ponieważ załatwiałam dużo spraw na uczelni od samiuśkiego rana. A moja wyprawa na uczelnie skończyła sie wizytą w szpitalu na IP niestety.
Jak już szłam do auta to wyrżnęłam orła jak długa, starałam sie jak najmniej na brzuch lecieć ale jednak troche upadłam, byłam z koleżankami więc nie było mowy żebym nie pojechała do szpitala, one chyba były bardziej wystraszone ode mnie bo ja małą czułam, czkawki nawet dostała.
Na IP bardzo miła Pani, przejęła się nawet mnie chciała na oddział zawieźć wózkiem jakbym się źle czuła.
Na całe szczęście wszystko jest w porządku, ale wolałam sprawdzić.
Nie mogę narzekać bo przebadali mnie dokładnie na wszystkie strony.
Najpierw 40 minut KTG już mi sie niewygodnie robiło, nudno, cicho na sali, a jeszcze byłą na tej sali dziewczyna po poronieniu tak sie dziwnie czułam, zapis poprawny, mała się przesuwała w trakcie badania.
Później sam ordynator mnie badał, najpierw na samolot, też wszystko ok, szyjka taka jak powinna być na ten tydzień ciąży.
Później USG, główka ładnie kształtna, nerki w porządku, pęcherz moczowy też, serduszko bije miarowo, kręgosłup piękny, dostałam zdjęcie stópki która ma 7,8 cm!!! Nie wiem po kim nasza córcia ma takie złodziejskie nogi.
Z łożyskiem wszystko ok, bo o to się najbardziej martwili, bo podobno dziecko jest bezpieczne tylko nie było pewności czy np łożysko sie nie odkleja.
Mam leżeć i odpoczywać, ale wszystko jest dobrze.

Domi jesteś bardzo dzielna, a jaki Jasiu maluśki
Dzidzia trzymam w dalszym ciągu kciuki
Anka dobrze że wszystko ok, no a znaki od Gabriela już są ewidentnie, oszczędzaj się
Anoula a sa w ogóle łóżeczka z 3 wyjmowanymi szczebelkami?? My mamy z 2
Co do odwiedzin w szpitalu, to ja bym chciała żeby odwiedziło mnie jak najmniej osób
dobrze, że wszystko ok
A nogi to chyba po mnie
Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
hehe, myślałąm, że Ryszarda budowlanka pociąga, a on teraz z medycyny się dokształca

Mój piest to chyba z każdej dziedziny się dokształca, bo wiecznie za mną łazi, teraz mi zwinęła doczepiane od kombinezonu buciki, bo ubranka segreguje i wybieram

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:35   #336
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Dobrze, ze nic Ci się nie stało!! A w którym szpitalu byłaś?
Na Galla bo tam było najbliżej

Cytat:
Rany Maoami dobrze, że wszystko ok. A udało się chociaz załatwić te sprawy, których nie chciałaś zapeszać?

De super zabawy
Tak zanosiłam prace licencjacką. I w piątek 27 września mam obronę

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:40   #337
anulka2205
Wtajemniczenie

Pies stylista

Pisałam do Ryby- zrozumiałam, że jest w szpitalu, bo pisze, ze był lekarz, dał leki i kazał leżeć, no i konsultacja u kardiologa potrzebna, ale wszystko pod kontrolą i da znać, jak będzie miała więcej sił

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:

zaciśniemy kciuki i będzie dobrze

Weronisiek jak się czujesz?

Nasturcja pomogła ciepła woda?

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 16:41   #338
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:

Też tam byłam raz. Gin ze mną poszedł [on przyjmuje na przeciwko], bo kroplówkę to w szpitalu podpinają. I fajni ludzie byli

Anulka, woda pomogła na chwilę. Ciśnienie mi spadło. TŻ krzyczy na mnie, zebyśmy do szpitala jechali. A jak na złość, samochód musieliśmy na dwa tygodnie do teściów odstawić Poczekam na rozwój wypadków. Ale chyba z niskiego ciśnienia się nie rodzi, nie?

Edytowane przez nasturcja7667
Czas edycji: 2013-09-18 o 16:43
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:41   #339
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:

żeby była piąteczka!!
Stary 2013-09-18, 16:42   #340
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
nooo cooo ciśnie serial
serialowy chłopak jest
Cytat:
będziemy trzymać kciuki!
Cytat:
Pies stylista

Pisałam do Ryby- zrozumiałam, że jest w szpitalu, bo pisze, ze był lekarz, dał leki i kazał leżeć, no i konsultacja u kardiologa potrzebna, ale wszystko pod kontrolą i da znać, jak będzie miała więcej sił
eeehh.. biedna Rybka

ciekawe jak tam Dzidzia, czy już po cc czy nie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-18, 16:45   #341
Asist22
Rozeznanie

Cytat:
budowlanka też go pociąga bo dzisiaj teść ze szwagrem gipsowali ściane itp to cały czas za nimi chodził i zglądał, wczoraj sprzątaliśmy trochę z TŻ to tak samo a dzisiaj ta medycyna
Rysiek jest po prostu kotem renesansu.
Stary 2013-09-18, 16:47   #342
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asist22 Pokaż wiadomość
Rysiek jest po prostu kotem renesansu.
chyba tak

Liszowska urodziła

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-18, 16:48   #343
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:

ojj to ja już zaciskam

Biedna rybka oby w szpitalu jej pomogli
Stary 2013-09-18, 16:49   #344
maomami
Wtajemniczenie

Rybkooooo trzymaj sie kochana ciepło!!!!!!!

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 16:50   #345
Asist22
Rozeznanie

Ryba wszystko będzie dobrze. Trzymaj się

O coś miałam się zapytać, ale zapomniałam
Stary 2013-09-18, 16:56   #346
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Też tam byłam raz. Gin ze mną poszedł [on przyjmuje na przeciwko], bo kroplówkę to w szpitalu podpinają. I fajni ludzie byli

Anulka, woda pomogła na chwilę. Ciśnienie mi spadło. TŻ krzyczy na mnie, zebyśmy do szpitala jechali. A jak na złość, samochód musieliśmy na dwa tygodnie do teściów odstawić Poczekam na rozwój wypadków. Ale chyba z niskiego ciśnienia się nie rodzi, nie?
No rodzić to może się nie rodzi, ale pamiętam, że miałaś jakąś magiczną granicę poniżej której miałaś gnać na IP. Jak jesteś blisko, to słuchaj TZta

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:02   #347
Trele_Morele
Zakorzenienie

Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...

Nasturcja jaka jest ta twoja dolna granica?
Nie powinnas juz jechac? Sluchac meza !!!

Rybko

Lineczka? A Rysiek to nie szykuje sie na jakis porod domowy?

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:02   #348
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
No rodzić to może się nie rodzi, ale pamiętam, że miałaś jakąś magiczną granicę poniżej której miałaś gnać na IP. Jak jesteś blisko, to słuchaj TZta
No niby poniżej 70/40 mi gin w pon mówił, żeby jechać do szpitala. Wcześniej mówił o 60/40. Jak na razie mam 82/58 więc nie jest źle. Może jak pojem naleśników to mi przejdzie

Rybka, trzymam żeby było dobrze!!
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:03   #349
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13..

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Lineczka? A Rysiek to nie szykuje sie na jakis porod domowy?

on poród będzie miął jak mała będzie już w domu i zacznie wyć a ten nie będzie wiedział czy się chować czy uciekać na dwór

Nela 5/11/13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 17:04   #350
Trele_Morele
Zakorzenienie

Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...

Maomami - dobrze ze sprawdzilas martwila bys sie niepotrzebnie. A stoopka konkretna

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:08   #351
89Beatka
Wtajemniczenie

Oj Rybko oby nic poważnego, 2 tygodnie jej zostało do odstawienia leków, wiec później może rodzić

Lineczka Ryszard się chciał dokształcić
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:11   #352
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:

przedstawiam Wam mojego Ryśka siedzącego od 10 minut na dekoderze i oglądającego telewizję
Telemaniak

Cytat:

Bede trzymac kciuki, tylko sie przypomnij przed jak mozesz, bo ostatnio jakos ciezkawo u mnie z pamiecia
Cytat:
Pies stylista

Pisałam do Ryby- zrozumiałam, że jest w szpitalu, bo pisze, ze był lekarz, dał leki i kazał leżeć, no i konsultacja u kardiologa potrzebna, ale wszystko pod kontrolą i da znać, jak będzie miała więcej sił[COLOR="Silver"]
Rybka-trzym sie !!!
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:17   #353
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
hhmm..ale to normalne że w 31 tc odszedł ten czop?

Ciekawe jak tam dzidzia coś cisza..
może odchodzić, ale czy 31 tydzień (właściwie od jutra 32) to dobrze? nie wiem. Wszak każda z nas inna, inaczej wszystko przechodzi.
Tego niewiele było, ale ta krew lekko brązowa zamroziła mi krew w żyłach.

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość

Tak czy tak - dobrze, że pojechałaś i sprawdziłaś. Teraz będziesz wiedziała co jest jak się dalej będzie pojawiał.
na razie nic śladu nie ma, a na seks nałożyłam sobie sama szlaban, dla świętego spokoju....
Cytat:
Hej mamusie, natrzaskałyście w nowym wątku
Ledwo mi się udało nadrobić. Mnie dzisiaj od rana nie było ponieważ załatwiałam dużo spraw na uczelni od samiuśkiego rana. A moja wyprawa na uczelnie skończyła sie wizytą w szpitalu na IP niestety.
Jak już szłam do auta to wyrżnęłam orła jak długa, starałam sie jak najmniej na brzuch lecieć ale jednak troche upadłam, byłam z koleżankami więc nie było mowy żebym nie pojechała do szpitala, one chyba były bardziej wystraszone ode mnie bo ja małą czułam, czkawki nawet dostała.
Na IP bardzo miła Pani, przejęła się nawet mnie chciała na oddział zawieźć wózkiem jakbym się źle czuła.
Na całe szczęście wszystko jest w porządku, ale wolałam sprawdzić.
Nie mogę narzekać bo przebadali mnie dokładnie na wszystkie strony.
Najpierw 40 minut KTG już mi sie niewygodnie robiło, nudno, cicho na sali, a jeszcze byłą na tej sali dziewczyna po poronieniu tak sie dziwnie czułam, zapis poprawny, mała się przesuwała w trakcie badania.
Później sam ordynator mnie badał, najpierw na samolot, też wszystko ok, szyjka taka jak powinna być na ten tydzień ciąży.
Później USG, główka ładnie kształtna, nerki w porządku, pęcherz moczowy też, serduszko bije miarowo, kręgosłup piękny, dostałam zdjęcie stópki która ma 7,8 cm!!! Nie wiem po kim nasza córcia ma takie złodziejskie nogi.
Z łożyskiem wszystko ok, bo o to się najbardziej martwili, bo podobno dziecko jest bezpieczne tylko nie było pewności czy np łożysko sie nie odkleja.
Mam leżeć i odpoczywać, ale wszystko jest dobrze.

Domi jesteś bardzo dzielna, a jaki Jasiu maluśki
Dzidzia trzymam w dalszym ciągu kciuki
Anka dobrze że wszystko ok, no a znaki od Gabriela już są ewidentnie, oszczędzaj się
Anoula a sa w ogóle łóżeczka z 3 wyjmowanymi szczebelkami?? My mamy z 2
Co do odwiedzin w szpitalu, to ja bym chciała żeby odwiedziło mnie jak najmniej osób
oj ale przygoda ale dobrze że wszystko OK, dobrze że personel był miły.
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość

Jestem fanką earl greya, tylko taką herbatę pije i to kilka razy dziennie.
Mój tż dziwi się, że się tak w PL opijamy i mówi że tutaj, to raczej babcie piją i to raczej też niewiele tych babć jest. W jego otoczeniu znajomych i rodziny earl grey to taki freak....
pokochałam z mlekiem jakiś rok temu i kropelka do zabielenia robi pysznyyy smak. KOCHAM cale życie bez melka piłam ale teraz lubie dodać, bo herbata lepiej wygląda (kamień mam tutaj na mysli, nieapetycznie to wygląda)
ulubiona to z Sainsbury's (marka sklepowa) i Twinnings.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Biedna Rybka

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:20   #354
Anoula
Zakorzenienie

Rybka żeby wszystko było ok
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:21   #355
kyte
Wtajemniczenie

Malutka mi szaleje w brzuszku
Jutro jade po wyypraaawkeeeeeeeeee:jupi :
Stary 2013-09-18, 17:28   #356
Olenka_24
Zadomowienie

Ryba - trzymaj się

Maomami - dobrze że nic się nie stało
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:30   #357
lusesita23
Zakorzenienie

Hej!

znów mam opóźnienie i to jakie!!!

Domii gratuluję!!!
jestem w szoku, żeto już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja się witam z brzuszkiem przy koncowce 29 tygodnia

no i dziś nareszcie kupiłam kosmetyki dla naszej Kinder Niespodzianki - już coraz mniej rzeczy zostało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1186309_582082625166226_1709377659_n.jpg (13,9 KB, 51 załadowań)
Stary 2013-09-18, 17:30   #358
anka_85
Zakorzenienie

Prasuje, syf w kuchni ale mam to gdzies
mały fika, więc jestem spokojna

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:33   #359
domii29
Zakorzenienie

Ryba trzymam za Was kciuki Trzymajcie sie tam !!

Emocje zaczynaja ze mnie wychodzic...
Jaska dali mi na 15 minut, po czym zabrali na szczepienie i juz nie oddali. Kazda matka tuli swoje dziecko a ja leze sama bo mi go nie chca dac...
W ogole od rana staralam sie nie brac srodkow przeciwbolowych i czuje teraz jak macica sie obkurcza. Poprosilam juz teraz o jakis srodek bo po co mam sie meczyc... Zaraz przyjedzie Damian i pomoze mi sie wykapac a pozniej moze w koncu dostane Jaska na dluzej.

Gosci na dzien dzisiejszy juz mam dosc... jutro mam nadzieje ze bedzie w miare spokojnie bo glupio mi im powiedziec "wezcie nie przychodzcie"
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 17:33   #360
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Rybka , żeby wszystko było ok!!

Ahhh, ale sobie zafundowałam relaksującą kąpiel Tż późno dziś wróci z pracy, rodzice pojechali na działkę, więc siedzę i się nudzę.. Poczytałabym coś, ale przypuszczam, że ledwo zacznę to już skończę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości