|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój mąż w nocnym klubie sogo
Cytat:
Przyjmij na klatę i trzymaj ramę
Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-11-22 o 19:42 |
|
|
|
|
#332 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie tylko szpilki są ładne. Są ładne wygodne buty. Przykładowo - dzisiaj dużo latałam po mieście, więc nie szpilki, tylko brązowe skórzane kozaki przed kolano na trochę szerszym i niezbyt wysokim (6 cm) obcasie, duża brązowa torba, połączone z obcisłymi biodrówkami i wciętą w talii koszulą z rozpiętymi guziczkami na górze Wygodnie i seksownie. Dżinsy są bardzo seksi. Tylko trzeba je nosić do czegoś "sensownego", a nie do bluzy i adidasków.Co do roweru/biegania - nie mówimy o sporcie - tu wiadomo, strój sportowy (ale niekoniecznie przyduże rzeczy, ja preferuję obcisłe i podkreślające kobiece walory, a nie jak 3 rozmiary za duże), oczywiście wygodny, ale nie workowaty. Nie rozumiem, dlaczego seksowny ubiór jest Waszym zdaniem od razu niewygodny? Edytowane przez Mirrranda Czas edycji: 2013-11-22 o 19:42 |
|
|
|
|
#333 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() od razu bardzo przepraszam, no ale nie moglam sie powstrzymac :c |
|
|
|
|
#334 |
|
BAN stały
|
dzisiaj u mnie w mieście były tylko 3 stopnie..
guzczki rozpięte na górze? zapalenie oskrzeli gratis.. chyba że Teżecik się wszedzie wozi i nie znasz pogodowych realiów nawet ![]() aha, w dresie DA SIE WYGLĄDAĆ SEKSOWNIE . |
|
|
|
#335 |
|
BAN stały
|
Oczywiście że na wierzch płaszcz z paskiem w talii. Ale w biurze/na uczelni/jak przychodzę do domu w płaszczu nie siedzę.
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Autorko,
Sama z czasem zobaczysz czy dajesz radę żyć z swoim mężem czy nie. Możesz mu dać teraz szansę jednak jeżeli będziesz czuła, że ciągle uwiera Cię ta sytuacja to sama dla zdrowia psychicznego odejdziesz. Dzieci czują czy rodzice się kochają czy nie i jeżeli tylko one jest powodem związku rodziców to kiedyś wszyscy będą bardzo nieszczęśliwi. |
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
20 letnia dziewuszka będzie się wymądrzała, że mąż poszedł na striptiz bo jego ciężarna kobieta nie ubierała się seksownie. A czy w ogóle w swojej wszechwiedzy słyszałaś kiedyś o czymś takim jak zapalenie piersi chociażby? Pewnie nie, skoro radzisz ciężarnej/młodej matce bieganie z cyckami na wierzchu jako lekarstwo na zdradę. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dobra, chyba już dość. Problem autorki został olany parę stron wcześniej, zrobił się jeden wielki koszmarny offtop, który w niczym autorce nie pomaga, w związku z powyższym zamykam wątek.
Autorko, jeśli będziesz chciała żeby wątek otworzyć, to wyślij mi pw, aczkolwiek moim skromnym to chyba nie ma to większego sensu.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.