Mój mąż w nocnym klubie sogo - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-22, 19:31   #331
JanePanzram
Zakorzenienie

Dot.: Mój mąż w nocnym klubie sogo

Cytat:
Napisane przez Catjusza Pokaż wiadomość
Nie doczytałam, że klempa moderatorka już powlepiała ostrzeżenia za ten rzekomy off top. Co za żenada, ona chyba od niedawna jest moderatorem na tym forum. Wnioskuję po gorliwości
klempa od dłuższego już czasu robi dobrą robotę, przeciwdziała - nie tylko w tym wątku - robieniu bajzla na Intymnie; oraz dba żeby był poziom. Posiedzisz dłużej, to docenisz, bo ona jest dobrym modem.

Przyjmij na klatę i trzymaj ramę

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2013-11-22 o 19:42
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 19:35   #332
Mirrranda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
ok,a co jesli szpilki i mała czarna nijak nie pasują do czyjegoś stylu zycia? na spacer z dzieckiem do parku czy na plac zabaw nie założę szpilek ,tylko płaskie buty,dżinsy/dresy,bluzę/tshirt/top. Na rower czy do biegania też szpilki nie bardzo.Jesli praca wymaga bycia w ruchu czy w terenie to tez opcji sukienka +obcas nie widzę. Gotowanie w szpilkach? sprzątanie?
Dres na spacer? Dla mnie chyba do szpitala w wieku 10 lat.
Nie tylko szpilki są ładne. Są ładne wygodne buty. Przykładowo - dzisiaj dużo latałam po mieście, więc nie szpilki, tylko brązowe skórzane kozaki przed kolano na trochę szerszym i niezbyt wysokim (6 cm) obcasie, duża brązowa torba, połączone z obcisłymi biodrówkami i wciętą w talii koszulą z rozpiętymi guziczkami na górze Wygodnie i seksownie. Dżinsy są bardzo seksi. Tylko trzeba je nosić do czegoś "sensownego", a nie do bluzy i adidasków.
Co do roweru/biegania - nie mówimy o sporcie - tu wiadomo, strój sportowy (ale niekoniecznie przyduże rzeczy, ja preferuję obcisłe i podkreślające kobiece walory, a nie jak 3 rozmiary za duże), oczywiście wygodny, ale nie workowaty.
Nie rozumiem, dlaczego seksowny ubiór jest Waszym zdaniem od razu niewygodny?

Edytowane przez Mirrranda
Czas edycji: 2013-11-22 o 19:42
Mirrranda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 19:52   #333
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mirrranda Pokaż wiadomość
Dres na spacer? Dla mnie chyba do szpitala w wieku 10 lat.
Nie tylko szpilki są ładne. Są ładne wygodne buty. Przykładowo - dzisiaj dużo latałam po mieście, więc nie szpilki, tylko brązowe skórzane kozaki przed kolano na trochę szerszym i niezbyt wysokim (6 cm) obcasie, duża brązowa torba, połączone z obcisłymi biodrówkami i wciętą w talii koszulą z rozpiętymi guziczkami na górze Wygodnie i seksownie. Dżinsy są bardzo seksi. Tylko trzeba je nosić do czegoś "sensownego", a nie do bluzy i adidasków.
Co do roweru/biegania - nie mówimy o sporcie - tu wiadomo, strój sportowy (ale niekoniecznie przyduże rzeczy, ja preferuję obcisłe i podkreślające kobiece walory, a nie jak 3 rozmiary za duże), oczywiście wygodny, ale nie workowaty.
Nie rozumiem, dlaczego seksowny ubiór jest Waszym zdaniem od razu niewygodny?
guziczki rozpiete na gorze? nie bylo Ci zimno?
od razu bardzo przepraszam, no ale nie moglam sie powstrzymac :c
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 19:55   #334
Hayley__
BAN stały

dzisiaj u mnie w mieście były tylko 3 stopnie..
guzczki rozpięte na górze?
zapalenie oskrzeli gratis..
chyba że Teżecik się wszedzie wozi i nie znasz pogodowych realiów nawet
aha, w dresie DA SIE WYGLĄDAĆ SEKSOWNIE .
Hayley__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 20:04   #335
Mirrranda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hayley__ Pokaż wiadomość
dzisiaj u mnie w mieście były tylko 3 stopnie..
guzczki rozpięte na górze?
zapalenie oskrzeli gratis..
chyba że Teżecik się wszedzie wozi i nie znasz pogodowych realiów nawet
aha, w dresie DA SIE WYGLĄDAĆ SEKSOWNIE .
Oczywiście że na wierzch płaszcz z paskiem w talii. Ale w biurze/na uczelni/jak przychodzę do domu w płaszczu nie siedzę.
Mirrranda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 20:05   #336
LoveMessages
Zakorzenienie

Autorko,
Sama z czasem zobaczysz czy dajesz radę żyć z swoim mężem czy nie. Możesz mu dać teraz szansę jednak jeżeli będziesz czuła, że ciągle uwiera Cię ta sytuacja to sama dla zdrowia psychicznego odejdziesz.
Dzieci czują czy rodzice się kochają czy nie i jeżeli tylko one jest powodem związku rodziców to kiedyś wszyscy będą bardzo nieszczęśliwi.
LoveMessages jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 20:14   #337
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirrranda Pokaż wiadomość
Oczywiście że na wierzch płaszcz z paskiem w talii. Ale w biurze/na uczelni/jak przychodzę do domu w płaszczu nie siedzę.
Wybacz, ale na prawdę już nie mogę tego czytać.
20 letnia dziewuszka będzie się wymądrzała, że mąż poszedł na striptiz bo jego ciężarna kobieta nie ubierała się seksownie. A czy w ogóle w swojej wszechwiedzy słyszałaś kiedyś o czymś takim jak zapalenie piersi chociażby? Pewnie nie, skoro radzisz ciężarnej/młodej matce bieganie z cyckami na wierzchu jako lekarstwo na zdradę.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 20:21   #338
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dobra, chyba już dość. Problem autorki został olany parę stron wcześniej, zrobił się jeden wielki koszmarny offtop, który w niczym autorce nie pomaga, w związku z powyższym zamykam wątek.

Autorko, jeśli będziesz chciała żeby wątek otworzyć, to wyślij mi pw, aczkolwiek moim skromnym to chyba nie ma to większego sensu.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości