|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
nie mam. Nie chcę przesiedzieć w domu, ale na razie wszystko na to wskazuje
Nawet moi rodzice już sobie jakiś bal zaplanowali, lepiej szaleją niż własna córka
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
a tam zawsze się jakiś pomysł znajdzie, najpewniej parę dni przed
![]() mój tata w tamtym roku był nad morzem, imprezowicz |
|
|
|
#333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() LOL, zabrzmiałam jakbym miała z 80 lat
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
http://zszywka.pl/p/cwiczenia-na-zew...k-5940378.html to coś dla mnie
najbardziej widać to w jasnych jeansach..---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- oo to się nazywa bryczesy, ble |
|
|
|
#335 |
|
Konto usunięte
|
U mnie wewnętrzna strona ud jest dużo gorsza , jest za co złapać
|
|
|
|
#336 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze nie. Ale na pewno coś wyjdzie w trakcie. Cytat:
|
|||
|
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43950798]U mnie wewnętrzna strona ud jest dużo gorsza , jest za co złapać[/QUOTE]
No u podobnie, wewnętrzna strona ud najogrsza, a no i cellulit na dupce
|
#338 |
|
Konto usunięte
|
No ja o tyłku nie wspominam wygląda jak ser szwajcarski
Ale właśnie go topie tym balsamem, chyba będę musiała zainwestowac w kolejne opakowania |
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
eh. moje uda są w ogóle
jeszcze te krótkie nóżki..
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
witam sie tylko i jutro sie odezweee
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- uzupełniłam dziennik i padam, do jutra |
|
|
|
#342 | |
|
Wtajemniczenie
|
koniecznie
Cytat:
![]() Do jutra
|
|
#343 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ogólnie to pudelek zawsze wszystko krytykuje, a moim skromnym zdaniem jest występ był naprawdę spoko. nie owijała w bawełnę, nie ściemniała, mówiła szczerze i otwarcie, widać, że dziewczyna nikogo nie udaje, ma dystans do siebie i jest obrotna, bo potrafi siebie promować i zarabiać na tym grubą kasę. wrażenie jak najbardziej pozytywne
no i jak sama powiedziała: dupa rządzi światem i chyba poniekąd można się zgodzić![]() i to cholernie!!! Cytat:
![]() a jesteś ogólnie zadowolona ze swoich studiów? czujesz, że to była dobra decyzja?Cytat:
gratulacje!![]() dokładnie zazwyczaj ostatecznie decyduję o planach na sylwka dzień przed, także luzik Tusia, na pewno ogarniesz sobie jeszcze jakąś dobrą imprezę![]() Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43951075]No ja o tyłku nie wspominam wygląda jak ser szwajcarski Ale właśnie go topie tym balsamem, chyba będę musiała zainwestowac w kolejne opakowania[/QUOTE] ser szwajcarski ![]() ja w ogóle jakoś zaprzestałam ostatnio używania balsamów antycellulitowych, ale muszę do tego wrócić, bo pamiętam, że efekty zawsze jakieś były ![]() ---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ---------- no kurde coś mi wszystkiego nie zacytowało ![]() Cytat:
wczoraj i dzisiaj już tak dobrze nie byłoCytat:
no to przyznaję się, że były piwka, wódka z red bullem i wegetariańska tortilla, a najlepsze było to, że przez całą noc wszystko miałam za free ![]() ![]() w ogóle już jutro grudzień, dopiero co były zaduszki, a tu już cały miesiąc minął
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Noo czas szybko leci...szkoda ze kilogramy nie
![]() A ja nawet nie wiem gdzie spedze wigilie. Pracuje wtedy ![]() ![]() Za chwile na chwile do pracy,silownia i luuuuz ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#345 |
|
Konto usunięte
|
No szkoda że kilogramy tak szybko nie lecą
![]() Wigilia w pracy ? Nie zazdroszczę Ale może Cię ominie wielka wigilijna wyżerka |
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43953702]No szkoda że kilogramy tak szybko nie lecą
![]() Wigilia w pracy ? Nie zazdroszczę Ale może Cię ominie wielka wigilijna wyżerka[/QUOTE] Nie noo az tak dlugo nie... do 15stej ale jeszcze zebrac sie i dojechac....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
myboy a na tej siłowni sama ćwiczysz czy masz kogoś kto Ci pomaga? ![]() Bee no racja, tu się zgodzę. wystarczy pokazać kawałek ciała a już było by się komentowanym haha jak za darmo to pewnie też bym piła i jadła! bardzo szybko ten czas leci, zaraz sesja i nauka
|
|
|
|
#348 |
|
Konto usunięte
|
powstałam z martwych, skalpel zaliczony, zmachałam się
![]() Zaraz na jakieś zakupy,muszę sobie kupić jakieś dietetyczne jedzonko, co mam wpisać na liste jakieś propozycje?
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
karcia ja właśnie też skończyłam skalpel haha!!
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- dla Nas! też się zmęczyłam, zaraz idę do wanny ale musiałam się Wam pochwalić. dużo owoców - jabłka, banany madarynki jogurty naturalne może musli płatki owsiane chude mleko kasze jaglaną, może jakieś mięso, nie wiem co tam lubisz jeść moja lista zazwyczaj tak wygląda
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie po wódce z energetykiem zawsze szybko bierze i dłuuugo trzyma, haha, ale uwielbiam takie połączenie a jeszcze jak to za darmo to już w ogóle żyć nei umierać ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43954950]powstałam z martwych, skalpel zaliczony, zmachałam się ![]() Zaraz na jakieś zakupy,muszę sobie kupić jakieś dietetyczne jedzonko, co mam wpisać na liste jakieś propozycje? [/QUOTE]Cytat:
![]() Ja się zabiorę za nie dopiero wieczorem, bo teraz u mnie wielkie domowe sprzątanie. Może jeszcze kalafior, brokuły, serek wiejski, chudy twaróg
biegam, tańczę i pompuję od 14.03.14 ![]() noticemysoul Is there a cure for this pain Maybe I should have something to eat But food wont take this emptiness away Im hungry for you my love Edytowane przez Tusia forte Czas edycji: 2013-11-30 o 12:14 |
|||
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#352 |
|
Konto usunięte
|
haha
![]() Jaglanke mam w domu ale ona mi zbytnio nie smakuje kupiłam sobie jęczmienną ![]() Kupiłam sobie kalendarzyk w biedrze na 2014r będę sobie zapisywać codziennie czy ćwiczyłam i ocena z diety, takie postanowienie noworoczne
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43956185]haha
![]() Jaglanke mam w domu ale ona mi zbytnio nie smakuje kupiłam sobie jęczmienną ![]() Kupiłam sobie kalendarzyk w biedrze na 2014r będę sobie zapisywać codziennie czy ćwiczyłam i ocena z diety, takie postanowienie noworoczne [/QUOTE]warzywa mrożone u mnie też zawsze są, zapomniałam oo mamo ten kolorowy? fajnie, że on kosztował 10 złotych chyba, a ja za swój z empiku dałam ponad 25 tylko, że ja potrzebuję taki szkolny od września do września, już się przyzwyczaiłam ale wkurzyłam się bo są bardzo podobne
|
|
|
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
dzięki!
marzy mi się zobaczyć 8 na początku roku, ale to raczej nie realne Za dużo stresów. Brawo dziewczynki za ćwiczenia ![]() ja zbiorę się wieczorkiem, a teraz siadam do magisterki trzymajcie kciuki
|
|
#355 |
|
Konto usunięte
|
tak kolorowy wzięłam najmniejszy format bo takiego dużego to wszędzie ze sobą nie zabiorę, chciałam wziąć różowy albo fioletowy no niestety wzięłam ostatni niebieski bo reszta zółta i zielona bee
Ja chlebek jem na diecie, bo napędza przemianę materii, i organizm do spalania tłuszczu potrzebuje węgli złożonych. |
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki temat masz pracy?ale dużo kalorii ma a u mnie na dwóch kromkach dziennie na pewno by się nie skończyło więc wolę nie kusić
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja też próbuję nie jeść chleba, bo potrafię przesadzić, ale jak na razie (staram) się ograniczać do dwóch kromek razowca dziennie albo jakieś bułki pełnoziarnistej.
Cytat:
żeby wena Cię nie opuszczała. Właśnie, pochwalisz się jaki masz temat? ![]() karcia fajne postanowienie! Moje też na pewno będzie podobne
|
|
#358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a póki co zapraszam do Wrocka w odwiedziny![]() no i z tym darmowym żarciem i piciem to akurat mi się udało, bo byłam już spłukana koniec miesiąca to naprawdę ciężki okres![]() karcia, edyta, brawa za skalpel!
|
|
#359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I bardzo chętnie Cię odwiedzę, może jakoś po nowym roku, w okolicach lata byśmy sobie zorganizowały spotkanie, co nam szkodzi ![]() Oj ciężki, wiem, wiem. A najgorsze jest to, że teraz będzie sporo wydatków na świąteczne prezenty, ech, ech
|
|
#360 |
|
Konto usunięte
|
A ja
Mi jak wszystkie plany wyjdą i przeprowadzę się do wawy to będę Cię Tusia męczyć na jakieś ćwiczenia czy bieganie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

), ale przesadziłam z ilością chleba i smażonych placków jabłkowych, które zrobiła moja mam, i trochę ich wpadło, echhh. Mam nadzeję, że to taki jednodniowy wybryk i jutro nie będę miała takiej chcicy na cokolwiek..
dla mnie przepisy dietetyczne na święta nie wchodzą w grę bo na wigilię jadę do babci więc na pewno będzie wszystkiego dużo i tłusto 

Bee nie chwaliłaś jej wystepu 
) Zapytałam jej, czy jak coś, czy będzie miała jakieś przepisy dietetyczne na święta, powiedziała, że jasne. 
jaki temat masz pracy?
I bardzo chętnie Cię odwiedzę, może jakoś po nowym roku, w okolicach lata byśmy sobie zorganizowały spotkanie, co nam szkodzi