![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#332 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to nawet nie problem pazerności, ale niewiedzy
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Jeszcze raz dzięki Dziewczyny za rady i podzielenie się doświadczeniem z oswajaniem psiaków z dzieciaczkami - każda na swoje podejście i widzę że nie ma jednej ścieżki - ale wskazówki super pomocne - czuję że oswoiłam temat także wielkie dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |||||||
Wtajemniczenie
|
i bardzo dobrze, idzcie wszystkie wreszcie spac i juz nie spamujcie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja jeszcze nie mam problemu z goleniem, ciekawe jak dlugo wcale nie maluje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do gina to mnie tez nie bada na kazdej wizycie dowcipnie, za to wazenie, cisnienie, mocz jest na kazdej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#335 | ||||
Zakorzenienie
|
Zostawić was same w nowym wątku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem czy uda mi się was nadrobić ![]() teraz lece już spać a jutro idę do endo i będę ze 3 godz siedzieć w kolejce ze starymi babami ![]() dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do gina ja pierwsze badanie na samolocie miałam w 22 tyg. i teraz niby co druga wizytę czyli co 8 tygodni. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz też z chęcią bym się wybrała, bo pewnie coś nowego by mi w głowie zapadło, ale... nie będę się tłuc 100 km pociągiem ani autobusem w jedną stronę na miesiąc (może krócej) przed porodem :P jak masz blisko - wybierz się ![]() grrrrr.. gardło boli :/ i ząb rośnie :/ wzięłam pół apapu, ale już nie działa..
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
Oo nie, poddaję się, mam do nadrobienia kilka stron ze starego watku i 12 w nowym? Jak mogłyście tyle napisac kiedy mnie nie było
![]() ![]() Może jutro poczytam trochę, teraz idę spać. Miłej nocki mamuśki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
w tym tempie to do końca stycznia wątek wykończycie
![]() ![]() kate przekaż pozdrowienia dla Side i powiedz, że brakuje nam tu jej szalonych wpisów. idę spać, jutro o 12:00 wizyta u gina- poproszę o Wasze niezawodne kciuki! Dobranoc
#342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W ten weekend w sobotę zdaje się że jest akcja w Chorzowie, jakieś warsztaty o pierwszej pomocy, pielęgnacji noworodków itd A 15 lutego w gliwicach w europie centralnej bezpłatne usg 3d i prelekcje. Gdyby ktoś być zainteresowany. A i od dziś w kauflandzie Jelp kosztuje coś ok 31zł za niecałe 2,5kg z tego co widziałam w gazetce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też jutro będę w Beta-dent ale o 16 u Chróściela ![]() ![]()
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
co do fotelikow, to ja akurat mialam uzywany z allegro...i nastepny tez miałam uzywany ale juz od znajomych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
ehh tez uciekam do lozka, padam z nog
Ale przynajmniej wszystko dzisiaj zalatwilismy ![]() ![]()
![]() |
#346 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mòj gin przyjmuje do 21, wizyty po 15 min, więc 4 na godzinę, płatne 140-240 zł (zależy czy z usg), więc jak ma 560zł lub więcej na godzine, to nie wiem czy w DE by miał lepiej ![]() mój maż też tak ma, że płaca mu od zleceń, więc pracuje od świtu do nocy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a szlafrok mi się bardziej podoba szary a ja tyle pryszczy ![]() a u nas dokładnie na odwrót Edytowane przez olakola Czas edycji: 2014-01-15 o 22:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jak to jest z tymi nowymi przepisami, kiedy skladam wnosek o macierzynski i czy od razu na rok czy jak???
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja was powiesze ... nosz nie da sie was nadrobić
![]() szukam laktatora elektrycznego medele badz lovi ale ceny powalaja ![]() troche rzeczy juz dzis zamówiłam reszte na przyszly ms tz sie krzywi ale jak mu mówiłam ze co ms bede cos kpować kazał sie puknąć w głowe , to teraz ja go pukłam ![]() i tak niech sie cieszy ze wiekszosc rzeczy mamy w 30 tyg niunia miała ok 1300gram - prosze wpisac na liste dziekuje
#350 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- TeQiba poproszę o wpisanie kolejnej wizyty na 04.02.2014 - wizyta +USG. Virginia ale musisz być laska skoro na basenie nie widać ciąży. Zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Odnośnie włosków to mi też teraz mega wolno rosną. Tak raz w miesiącu jak się ogolę to wystarczy a przed ciążą 2-3 razy w tygodniu. Fajnie jakby tak zostało ![]()
![]() |
#352 | ||
Zadomowienie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale duże już te nasze dzieciaczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Wtajemniczenie
|
Jakie kocyki kupujecie? Chodzi mi o wymiary 75x100 czy od razu 100x150?
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |||
Zakorzenienie
|
Póki rano i nie pędzicie z postami, to sobie ponadrabiam
![]() Cytat:
![]() Chociaż jak mam urodzić w 20 minut to mogę w tłustych włosach, poświęcę się ![]() To jest opcja jak będzie mąż, bo jak go nie będzie, to będę musiała w autobus wsiąść i sama pojechać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To zapamiętam. Czyli moja może ważyć mniej niż 4 kilo, a mieć 60 cm ![]() ![]()
Wszelkie piękno rodzi się w bólu. ![]() ![]() Edytowane przez Ela87 Czas edycji: 2014-01-16 o 04:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#355 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubie kombików. W ogóle sedanów nie lubię, źle się w nich czuję i nie dosięgam do pedałów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To może ja torby nie spakuję, bo zdążę ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. Ja też nic nie rozpoznaje ![]() 4. Oj współczuję, uwielbiam starsze panie ![]() ---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- No nadrobiłam ![]() Mogę iść dalej spać ![]()
![]() |
#356 | |||
Zadomowienie
|
Witam z zimowej Warszawy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do oszustów, facet z warsztatów opowiadał nam, że w momencie wypadku strażacy powinni przeciąć pasy fotelika bez zależności czy dziecku się coś stało czy nie. Zapobiega to właśnie sprzedaży w późniejszym czasie fotelików które brały udział w wypadku (nie da się dokupić pasów do fotelików). Niestety w Polsce strażacy jeszcze rzadko stosują ten manewr stąd nie wyłapiesz, który fotelik jest bezwypadkowy. Kiedyś już była dyskusja na forum o fotelikach i wrzucałam link do rankingu. Proszę ![]() http://fotelik.info/pl/testy/grupa:0...aco/index.html Cytat:
![]() ![]() Zobaczymy jak będzie w praktyce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
Ja nie mogę, Wy nawet w nocy piszecie!!
![]() Bebe szaleństwo z tymi terminami do lekarzy dziecięcych. My na dermatologa dla Oli tez musimy pól roku czekać ![]() Virginia podziwiam Cie za ten basen! I zazdroszczę, bo pewnie oprócz wagi Dzieciatka, lozyska, cycorów i większej ilości krwi nic wiecej Ci sie do wagi nie wlicza. A u mnie te 9kg to z gratisowym tluszczykiem. A mogłam słuchać ortopedy, żeby stosować dietę cukrzycową dla dobra mojego biednego kolana! Ela mam nadzieję, że zdrowiejesz! W ogóle coś teraz wrednego panuje co powoduje męczący, nieustępujący kaszel - 90% ludzi wokół choruje teraz i kaszle. Wczoraj wyjelismy w końcu ogromny worek prozniowy z ubrankami Oli i co??? Nie dość że się poplakalam ze wzruszenia jakie to małe, to jeszcze w dodatku mam dosłownie wszystko i nie mogę kompletnie nic kupic, bo byłoby to całkowite, nieusprawiedliwione marnotrawstwo pieniędzy ![]() ![]() Małż z Olą w drodze do żłobka, to ja się jeszcze powyleguję ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Aaa, w nowym "twoim stylu" jest fajny wywiad z tą polozną Kaletą (czy jakoś tak). Opowiada o dawnych czasach i porodach i o tym, jak się to zmienia. I w ogóle mega pozytywny artykuł - polecam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
Nie śpię
![]() ![]() Kolba nie chrzań, co to jest 9 kilo w ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Witamy się w nowej części wątku!! Super go urządziłyście!
Od wczoraj mam założony pessar. Po obchodzie prawdopodobnie wyjde ![]() ![]() Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.