|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fitness Blender - kto ćwiczy
Też go lubię choć pierwsza runda cardio to horror
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zadomowienie
|
Buuu, a ja odwyk od FB
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za odpowiedz ![]() A moglabys jeszcze napisac jak nazywa sie ten program? ![]() ![]() Mi w sumie az tak nie zalezy na zrzucaniu kg, (ewentualnie dwa moglabym zrzucic i koniec) ale przede wszystkim na ladnym wymodelowaniu/wyrzezbieniu sylwetki i jeszcze wiekszym ujedrnienieniu jej. Dlatego teraz szukam treningow, ktore sa przemylsanym polaczeniem cardio i silowych. Ale nie kazdy z takich treningow daje efekty (o czym sie przekonalam) ![]() ![]() A co to znaczy "dieta"? ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż bardziej niż czas w tych 1000 calorie podoba mi się to, że są 3 rodzaje treningu w jednym plus rozgrzewka i rozciąganie, jak zrobię samo HIIT, same siłowe, sam abs albo same aeroby to wtedy czuję niedosyt, zawsze czegoś brakuje, jak siłowe to brakuje hiit albo aerobów, jak aeroby to brakuje siłówki, jak abs to już w ogóle mam wrażenie, że nic dla siebie nie zrobiłam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wlasnie widzialam te 1000 kalorii i bardzo fajne sa te treningi, szczegolnie pod wzgledem urozmaicenia, ale ja narazie pozostaje przy tych ktore aktualnie mi najbardziej odpowiadaja. Dzis mam za soba :Fat Burning Cardio Workout - 37 min, 40 Min Cardio HIIT Workout + Butt, Thighs, Abs. Niezle sie zmeczylam , ale za to cudownie sie czuje. I p wczorajszym treningu mam zakwasy! ![]()
![]() |
![]() |
#336 | |
Rozeznanie
|
#28 za mna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem przerwa, i cardio, baaaardzo fajne cardio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie dolozylam tiffoczki, z ktorymi chce dojechac do 30 dni, a potem przerzucic sie na cos innego- jakies pomysly dziewczyny?? Co fajnie dziala na muffinowy brzucho? albo na oponke? Pseudofeministka- program ktory cwicze jest w formie rozpiski w pdf na pierwszej stronie tego tematu ![]() W temacie treningow 1000kcal- zajrzyj 2,3 max 4 strony wczesniej, podalam tam moj ulubiony trening 1000kcal, ktory jest za☠☠☠isty ![]() Minthema go cwiczyla, i tez byla bardzo zadowolona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Prawda jest taka, ze pilnujac zarcia mozna schudnac i bez cwiczen; natomiast nie pilnujac zarcia i cwiczac- nie osiagnie sie wiele. Sprawdzilam na sobie ![]() CDN jutro ![]() To jest jeden z filmow, ktore koniecznie trzeba obejrzec przed odchudzaniem, rozpoczeciem cwiczen. Zreszta caly kanal jest fantastyczny!
![]() |
![]() |
#337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamietam, ze w ubieglym roku przez jakis czas robilam to wyzwanie, i bylam nawet zadowolona. Ale na stronie fb jest mnostwo treningow na posladki- np Natural Brazilian Butt. Chyba nikt tutaj nie ma za bardzo doswiadczenia, wiec pozostaje poprobowac samej, a potem zdac nam relacje ktory trening jest najbardziej efektywny ![]()
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla Ciebie Banish Jill jest wyznacznikiem kondycji? ![]() Natomiast po wczorajszych cwiczeniach mam zakwasy ![]() Co do brzucha to moze jakies trening FB z abs?;D MIalabys upieczone dwie pieczenie na jednym ogniu. A jakbys chciala tylo cwiczenia na brzuch to jestem w posiadaniu zestawu cwiczen na brzuch z ksiazeczki SHAPEA ktora kilka lat temu byla dolaczona do niego. Trening jest przeznaczony wlasnie na miesnie "wokol pepka".
![]() |
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
dzisiaj po baaaaaaardzo długiej przerwie od FB, odpaliłam mój niegdyś ulubiony workout- Can you hiit like a girl 2. Wytrzymałam 15min i straciłam oddech
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
właśnie dotarłam do water break, i jak usiadłam tak już podnieść się nie mogłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przyznam szczerze, ze ja przegladalam ten trening, ale jakos mi nie podszedl ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#344 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wobec tego gratuluje formy! Za mna wczorajszy trening #29. Co prawda troche oszukalam, bo znow trzeba bylo cwiczyc dwa razy, wiec zamiast najpierw zrobic ponad godzinny trening, i potem, po uplywie 4h szybkie 10 minutowe cardio postapilam odwrotnie. cardio bylo przecudowne, i laduje w ulubionych, szybko, przyjemnie- zastanawiam sie, czy nie robic sobie tego cardio naprzemiennie z hiitem rankiem- na rozruch i jako zastrzyk energii... Trening ok, czekam na dzien dzisiejszy. Ma byc hiit- brutal home cardio ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
No i nie wytrzymałam. I zrobiłam #10.
-Lean Mean Legs Workout - Booty Toning, Thigh Slimming Exercises - fajniejsze ćwiczenia na nogi były takie z pilatesem. Tu oczywiście kombinowałam jak koń pod górę, żeby nie urazić kolana i niektóre ćwiczenia zmieniałam, niektóre zmodyfikowałam, mam nadzieję że strup wytrzymał, boję się do niego zajrzeć :P -Lower Body Stretching Routine for Flexibility - moje ulubione rozciąganie, jest długie ale jakieś takie porządne. I nie zawiera ani jednego ćwiczenia, którego bym nie lubiła. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Rozeznanie
|
fajnie wrócić na forum po przerwie i widzieć, że wątek FB wciąż żyje
![]() powodzenia w ćwiczeniach!
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brutal home cardio.... ;D Brzmi zabojczo ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2015-02-18 o 19:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chociaz i tak jest latwiejszy od killera, a juz na pewno od turbo ewki. Nienawidzę turbo. Trening #30 za mną. Mam mieszane uczucia- nie wiem z czego to wynika, ale ten niby zabojczy trening prawie w ogole mnie nie zmeczyl. Tzn pewnie byloby tak, gdybym nie musiala kombinowac przy ochronie nadgarstka, a co za tym idzie modyfikowac cwiczen ![]() Potem nadeszla kolej na moj ulubiony trening ramion z Kelli. Nie macie pojecia dziewczyny (albo i macie ![]() ![]() ![]() Ogolnie dzisiejszy trening mnie nie zmeczyl ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A radość to dla mnie ogromna bo zawsze ręce to była moja pięta achillesowa, męczyły się nawet przy 1kg (no może nie przy statycznych ale przy takim machaniu jak np z Jillian czy Mel B już tak), nie mogłam zrobić nawet babskiej pompki a jak na wf miałam się zawiesić i utrzymać na drążku, stanąć na rękach itp to zawsze umierałam i nie mogłam zaliczyć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#351 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I racja- machajac tymi prawie 3kg chyba nie zdecydowalabym sie jeszcze na 5. Chociaz... moze do odwaznych swiat nalezy ![]() Ja juz wyzbylam sie zludzen co do poprawy kondycji moich lap. Moze i w martwym ciagu daje jakos rade, ale nie oszukujmy sie- na prostych lapach nie wycisne wiecej, niz max 5kg przy tylu powtorzeniach, ktore zagwarantowalyby mi jakikolwiek efekt. Tak czuję. A to zenujacy wynik. Probowalam pompek, planka... guzik to dalo ![]() Jestesmy kobietami, i chyba pewnych rzeczy bez silowni, i porzadnego trenera oraz zbilansowanej bialkowiej diety na wzrost miesni nie damy rady ![]()
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co Wy tak dziewczyny szalejecie z obciazeniami? ![]() ![]() Zreszta ja nie daze do nie wiadomo jakich miesni sylwetkowych - po prostu estetycznie mi to nieodpowiada. Za to lubie podkreslone ksztalty, jedrne cialo i gdy wszystko jest popodnoszone ![]()
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2015-02-19 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kobiety boją się ćwiczyć siłowo bo boją się nie wiadomo jakich mięśni - serio z tym nie jest tak łatwo, trzeba się nieźle katować, żeby osiągnąć duży wzrost mięśni, nie mówiąc już o bardzo restrykcyjnej diecie. Ja jestem na głodzie ćwiczeniowym, w piątek mam bardzo ważny egzamin i teraz od kilku dni się tylko uczę, ostatnim treningiem był poniedziałkowy 1000 calorie a następny dopiero jutro po egzaminie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego moim zdaniem trzeba rozgraniczyc pewne rzeczy, poniewaz jak dla mnie wszystko zalezy od celu jaki ktos chce osiagnac i od definicji "przypakowania" jaka sobie ktos przyjmie.Dla niektorych przypakowanie moze oznaczac juz nawet tylko "jakiekolwiek wzmocnienie miesni" . Ja juz o tym pisalam na jednym z watkow, ktory zalozyla dziewczyna o sylwetce gruszki. Oczywiscie po tym co ona napisala padly argumenty, ktore napisalas Ty powyzej: ze kobiety maja za malo testosteronu, ze jest potrzebna odpowiednia dieta, odpowiednia ilosc bialka , wegle itd, ze trzeba cwiczyc latami by uzyskac taka mase miesniowa itd. itd. Wszystko ok zgadza sie. ALE!Argumenty te rozumiem jedynie w odniesieniu do osoby ktorej celem jest "kulturystyczna sylwetka", natomiast dla mnie argumenty te odpadaja w przypadku osob ktorych celem taka kulrutystyczna sylwetka nie jest, BA!ktore nawet nie chca wiekszego wzmocnienia miesni zeby jeszcze bardziej nie zwiekszyc dysproporcji, ktora ma miejsce w przypadku gruszki czy np.osob o ogolnie drobnej budowie ciala a np. dosc szerokich ramionach. Naprawde nie widze niczego zlego w tym, ze ktos moze nie chcec wyrzeżbionych, widocznych miesni. Natomiast zlo widze jedynie w stronieniu od cwiczen silowych.
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2015-02-19 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zadomowienie
|
-cardio ok, nie miałam skakanki ale udawałam że mam ![]() -siłowy to jakaś pomyłka, myślałam że to inny trening z piłką i hantlami. Hantle miałam lekkie i mi się nudziło, trochę utrudniłam (jak siedziałam na piłce to unosiłam jedną nogę). Zamiast trzeciej rundy zrobiłam to co pamiętam z Gackiej. I pffff, znów nie ma rozciągania wliczonego w czas treningu, idę zajrzeć do piekarnika i rozciągnąć się w kuchni :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy polecacie te cwiczenia na schudniecie czy raczej nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
Ha, ja na przykład zaczęłam tradycyjnie nabierać masy, ale ja jestem mutantem
![]() Muszę się zmierzyć jutro rano, bo ciągle zapominam. Głupio że nie zrobiłam tego na samym początku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
Zmierzyłam się i zapisałam wyniki na tej samej kartce, na której spisałam je w marcu 2014. Prawie nic się nie zmieniło :P
Mam dziś mało czasu a dużo do zrobienia, więc zamiast #12 zrobiłam HIIT pseudotabatę, ten 20minutowy. Zabawne że jak parę miesięcy temu robiłam go pierwsze kilka razy, to zamiast burpees robiłam pajacyki, a dziś jak zdążyłam polubić burpees, robiłam pajacyki zamiast przysiadów z wyskokiem (strup na kolanie kategorycznie odmawia przysiadów). No. Mokra, ale szczęśliwa. Od poniedziałku spróbuję wrócić do regularnego programu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.