|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Październikowa już kończy się porodówka, zaraz się rozpakuje ostatnia ciążówka.
Cytat:
!!---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Dziewczyny znowu glowa mnie boli aj to cisnienie... leze ciagle.Ja juz patrzylam na sesje noworodkow u nas polecaja max do 14 dni,.zeby wyszly specyficzne dla.tego okresu zycia, tzn. duzo spia itd i taka sesja kosztuje 1,5 tys zl!!! :O w tym az 6 zdjec do reki... masakra nawet na to,.ze dunska wyplata to mega duzooo... oglupieli. Tyle co start trzeba wydac, to.za.zdjecia tyle.chca :O
|
|
|
#332 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Październikowa już kończy się porodówka, zaraz się rozpakuje ostatnia ciążówka.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#333 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za badania!Cytat:
więc może już niedługo i Ty ![]() Cytat:
Cytat:
dla dzielnej Rity i Mamusi! Cieszę się, że jesteście w domu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My dziś dzień poza domem. Pojechaliśmy po mój wypis, potem ja z młodym do parku, a Tż na zakupy. Zeszło nam pół dnia. Teraz synek odsypia, nie wiem co, bo prawie cały wyjazd przespał
|
||||||||||
|
|
|
|
#334 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My ustaliliśmy, że ja ustawiam swoich rodziców, a Tż swoich, żeby przykro się nie zrobiło nikomu, że przyszywane dziecko coś nieprzyjemnego mówi i tak jest naprawdę ok Próbowałaś usypiać z suszarką? Może ona potrzebuje trochę hałasu? Radia? Próbowałaś otulać? Rożek? Woombie? Dziś Mikołajowi pierwszy raz założyłam takie cóś jak otulacz czy właśnie woombie na noc i spał lepiej, tylko 2 pobudki Co do jasności w dzień i ciemności w noc pewnie próbowałaś? Może ona potrzebuje trochę hałasu? ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() Słuchajcie, a Poczwarkah coś pisała??? Cofffee, coś takiego mam: http://allegro.pl/otulacz-becik-roze...688999673.html |
||
|
|
|
|
#335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zastrzyki na szyjke brrrr brzmi okropnie Ty miałaś temin na 7 pażdziernika???? bardzo dlugo Cie przetrzymali ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- daszna super ,że sie zagoiło, i co stosowałas? Edytowane przez monic84 Czas edycji: 2014-10-21 o 16:27 |
|
|
|
|
|
#336 | |
|
Rozeznanie
|
Ktoras z Was pytała jak się czuje po Cc- mianowicie świetnie!!! Ja juz następnego dnia czyli po mw 13h poszłam pod prysznic z tz pomagał mi i sama przewijalam maluszka
Dzis w sumie prawie nie boli ![]() A odnośnie krwawienia nie wiem skąd ino było... Widocznie nic strasznego skoro lekarz mi nic nie miwil i wypisie ze szpitala też nie ma wzmianki o tym. Cytat:
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec JuliuszPierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 Mój Aniołeczku |
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ktoś próbował pisać na ten telefon poczwarki? Ja miałam numer, ale straciłam wraz z awarią telefonu, który ciągle trzymają mi w naprawie Tylko że z tego co pamiętam to był firmowy telefon, więc nie wiadomo czy go brała do szpitala...
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Mortisha oby bylo tak jak piszesz, ale to chyba przez to dzisiejsze badanie, sama nie wiem hmmm...
Dzis tego wszystkiego nakupilam zelek tych na/wage w biedrze, snikersa, nazarlam sie na/zas chyba Teraz szamam jabłko i ide zejsc i wyjsc na 8 p.
|
|
#339 |
|
Zadomowienie
|
monik: smarowalam mlekiem (swoim
), maltanem i duzo swiecilam cyckami. ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- ever: widzialam ceny, masakra my chyba zrobimy sesje w Polsce, choc bedzie juz wieksza, a najslodsze sa takie noworodkowe...
|
|
#340 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, wczoraj o 21.20 urodzilam Witolda Emiliana
Wazy 3600 i mierzy 55 cm. Opisze wszystko z domu, ale dla tych co jeszcze to maja przed soba mowie z gory - bierzcie ZZO Po nim moj porod zmienil sie o 180 stopni na lepsze ![]() Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
No to 3 dzidziole do dodania. I line ktora jest pod oxy bo nie ma jej na liscie.
I zostaje nas garstka. Jejq
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
poczwarka: gratulacje
|
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No w końcu!! Gratuluję!!! abrakadabra gratulacje
|
|
|
#345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() słodziak ![]() ja wlasnie mysle nad ZZO
|
|
|
|
|
|
#346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uh jak ok 13 wróciliśmy do domu z ostatniego pożegnania, TŻ pojechał do dentysty a ja miałam takie poczucie zmęczenia, że myślałam że musi być conajmniej 19sta Zasnęłam siedząc z Małą na rękach Jak wrócił TŻ uświadomiłam sobie, że jest mi zimno i boli głowa. No to gorąca zupa, sok malinowy i dotrwałam do 17 Teraz się karmimy i dalej śpimy, bo na nic nie mam sił ![]() A tu jutro znów dzień pełen wrażeń... Z samego rana TŻ jedzie do USC, ja muszę się sama ogarnąć z Małą żeby na 11 zdążyć na pogrzeb, na 14:30 pierwsza wizyta u pediatry (którą udało się choć przesunąć z 10:30)... A do tego pogoda do d... Ma jutro padać i być dużo zimniej ![]() No to sobie pomarudziłam i idę spać z moją Chrząkałą
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam jutro pogrzeb, ale nie wiem czy dam rade jechac... Zobaczymy.
Kurde plamie caly czas, niezle mnie musiala naruszyc gin.
|
|
#349 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Coffe - priv
wyslalam fotki.nie daj się teściowej i wszystkim radom wpuszczaj jednym uchem wypuszczaj drugim...ja do dzisiaj mam wielka alergie na swoja tesciowa - a zawsze ja lubiłam i lubie nadal. tylko w temacie malej wiecznie podnosi mi ciśnienie.Cytat:
dzięki, ale nie skowronek tylko ja diabli hehe. moje dziecko sesja była swietna, teraz tez się wybieramy. a konkurs wygrałysmy na fb ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Nela miała chyba 2 tygodnie,---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- przyznaj się, ze chcialabys już takie odchowane hehe---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ceny sesji sa naprawdę rozne. widziałam, ze niektórzy placa i 1500zl za 10-15zdjec ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
te sesje uzalezniaja. zrobisz noworodkowa, a już chcesz na pol roku czy roczek
|
|||||
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potwierdzam-sesje uzależniają![]() Widzę,że ty już "na wylocie",mocno trzymam kciuki za Was I ciekawa jestem jak Nelcia zareaguje na siostrę![]() Pozdrawiam
|
|
|
#351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór ! Kolejne super wiadomości !
Poczwarkah, domyślałyśmy się, że masz już Dzidziusia dla Ciebie, za cały ten czas spod oksytocyny. Dzielna Kobitka z Ciebie !Cudny synuś A ja dziś pochłąnełam mc donalda stwierdziłam, że to ostatnia okazja w najbliższym czasie Pochłonęłam 10 nugetsów i duże frytasy Na wieczór kumpela farbowała mi włosy i żegnała się z brzuszkiem bo teraz przywita już Olinka ![]() Cytat:
Ale takie związki są w modzie- ona starsza on młodszy ![]() Te ceny za sesję, masakra ! Ok zgodzę się na cenę- 350 za sesję, 10 zdjęć do ręki. Ale resztę niech na płycie dadzą... ![]() Wodaqua, super ten otulaczek i cena też fajna, sprawdza się ? On działa tak jak rożek ? Podpowiedz coś, może sama zakupię, bo chyba normalnie jako kocyk może robić ? Nowa !! Panikaro Urodzimy i my...Zobaczysz, złapie Cię w całkowicie niepewnym momencie Majenia na pewno się szykuje
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na pewno pochwalimy się relacjami miedzy mini i Nela nadal pływacie?
|
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pływamy, młodej się nie podoba
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Purblanus ja to straszna panikara
. I niecierpliwa 2 x S dzis zaliczone i cisza . Jedynie mała szaleje w brzuchu. Ehhh
|
|
#355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no młodszych Nela tez lubi. może pojdzie w slady mamy, bo nasz tatuś tez jest ode mnie trochę młodszy :Pmy zdjęcia dostaliśmy wszystkie na plytce do samodzielnego wywolania. i wlasnie w salonie powiesiliśmy obraz na plotnie z jednej z tych fotek - taki wielki 100x70 jeśli dobrze pamiętam. jest cudny. ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
jeszcze trochę i będziemy porownywac. najbardziej licze na charakter i zachowanie - do pol roku dziecka "nie ma" :P---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
i nie zapomnij się pochwalić, bo ja nic nie podczytuje :Pmy pływamy, choć ostatnio trochę strajkujemy, bo ja nie mieszcze się w kostium hehe, a tatuś nie zawsze ma ochote
|
|||
|
|
|
|
#356 |
|
Rozeznanie
|
Ja już na sali poporodowej
Kacperek urodził się w 6h po podłączeniu oxy tak że całkiem szybko 3300 g i 53 cm szczęścia <3 Poczwarkah, gratulacje!!! Masz rację z tym zzo, mi nie dali bo już było za późno i baaaardzo żałowałam... Poogarniam forum chyba dopiero jak wrócę do domu ;-) Kciuki dla Mamuś oczekujących!
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Line gratulacje. I podnosi na duchu Twoja sytuacja. Ze tak szybciutko oxy zadzialala.
I wepchałas sie przede mna hihi
|
|
#358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak przeczuwalam. Serdeczne gratulacje!!! PurPlanca moze w czwartek do nas dolaczysz dziwne to mysi byc uczucie, taka niepewność czy to juz czy nie.Dzieki dziewczyny za słowa nadziei, ale czasami naprawdę jest cieżko, za każdym razem liczę na poprawę, a tu nic... Jutro ide do lekarza który prowadził małego w szpitalu, by ogarnął jego wszystkie problemy i wytłumaczył, czyli oczy, morfologie spadająca, przepuklinę pepkową i by nam doradził szczepienia. Apropo szczepień, co wybierajcie??? Kilio brawo dla Was za wytrwałość, piękna waga.
Skarb 06.09.2014 14:42 2230g 50cm |
|
|
|
|
|
#359 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
A my znowu na warcie....ehhh
Młoda obecnie 1h na cycu, 1h przerwy i jakaś kupa w miedzyczasie Cytat:
![]() Doczekasz się, spokojnie ![]() Cytat:
Próbowaliśmy wszystkiego, ona przysypia w nocy, ale jak ktoś jest przy niej, inaczej jojczy. A w dzień jak zabita, hałasujemy, kąpiemy, przebieramy - nawet nie drgnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

!!
aj to cisnienie... leze ciagle.

walczymy dalej 
za badania!
dla dzielnej Rity i Mamusi! Cieszę się, że jesteście w domu 
Także już teraz proszę Was o kciuki 

), maltanem i duzo swiecilam cyckami.
my chyba zrobimy sesje w Polsce, choc bedzie juz wieksza, a najslodsze sa takie noworodkowe...

stwierdziłam, że to ostatnia okazja w najbliższym czasie 
13.12.13