![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)
Monian mój TŻ miał 5 kg
![]()
#332 |
Rozeznanie
|
Szacuneczek dla Teściowej
![]()
#333 | |
Zakorzenienie
|
Ela trzymam kciuki za Ciebie i Zuzię. Oby te skurcze się wyciszyły i żebyś szybko wyszła ze szpitala.
Siobhan gratuluję! Niech Danusia zdrowo rośnie ![]() Cytat:
![]() Współczuję wam dziewczyny tych koszmarów i nieprzespanych nocy. Mnie śpi się tak dobrze, że aż rodzić nie mam ochoty bo wtedy trzeba będzie wstawać do dziecka ![]() Ja chcę rodzić za tydzień. 7 to ładna data. Choć przy moim zamknięciu na 4 spusty to przenoszę jak nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Jak to teściowa zrobiła to nie wiem, ale wyrazy szacunku
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Rozeznanie
|
ale mnie uszy pieka az mam czerwone ;p ktos mnie obaduje jak nie wiem :P
glowa mnie zaczyn bolec a tak byc nie moze bo nie mam czasu na bol glowy ;p
#336 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny, pazdziernik sie konczy a u nas nadal nic
![]()
#337 | |
Rozeznanie
|
jestem na str 8... jak zwykle czadu dałyście
![]() Cytat:
![]() uduszę Cię !! ja teeeż poproszę... chce wiedzieć co mnie czeka tak mniej wiecej... a na świeżo to najlepszy opis... też taki zrobię... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i zmierzyłam cukier a tam 121 ![]() także nie przejmuj się, ja tez swojej cukrzycy nie rozumiem... Cytat:
![]() teraz czuje ze jest wielka - daje je 4500 ![]() Cytat:
u mnie tez powyżej 4kg nie jest wskazaniem ... hm.... Cytat:
czekoladka tyle na pewno nie przybrala! W koncowce dziec mniej przybiera, podobno jakies symboliczne gramy, także na pewno nie 800g! ![]() ja to się boje o te kg bo mi w male ciuszki nie wejdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Czuje ze dzisiaj i jutro sie sypniemy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
Podeszlam na oddzial do lekarki, czekam minutke a tu wpada do gabinetu zastepca ordynatora i mowi "Zuza na operacyjna" i tyle mnie zbadala :-/ zaprowadzila do pielegniarek teraz czekam na podpiecie ktg pozniej az sie operacja skonczy... Mowila ze kolo 2h potrwa
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Aaaaa siedze na polozniczyn na korytarzu i slysze dzidzusie malutkie i juz jeden obok mnie przejechal ![]() ![]()
#342 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba ze u Was "sluzba nie druzba" i wszystko jedno czy swieto czy nie - jak sluzba to sie pracuje, tak? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A moja tydzien temu wazyla ok. 3,8kg wiec jak tak dalej pojdzie to tez bedzie spokojnie ponad 4...
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę, sen miałam naprawdę makabryczny, dlatego obudziłam się przerażona. Oczywiście absolutnie nie nastawiam się negatywnie, ale tak się niedobrze składa, że wiele złych snów - dotyczących śmierci, włamań, chorób itd. się u mnie sprawdziło ![]() Pochwalę się, że dziś oficjalnie można przyjąć, że ciąża jest donoszona ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez silesianna Czas edycji: 2014-10-31 o 10:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Umyłam dwa okna bo po tym jak robili nam podjazd nic przez nie nie widać. Tyle osób mi obiecało że okna umyje, teściowa to się już w czerwcu zapowiedziała i do dzisiaj jej nie widać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Rozeznanie
|
To jest dobra opcją. M.też przenoszona o tydzień i jak słyszałam:jeszcze nie urodziłaś to chciałam się ludziom do aorty rzucać. Każdy sąd by mnie uniewinnił wtedy ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie wiem jak teściowa to zrobiła,urodziła 3 dzieci ,rodzeństwo TŻ ponad 4 kg a on właśnie taki kloc
![]() Martha no mam nadzieje ze będzie tak jak gin obstawia 3800g-4000g,nie wiecej ![]() A moja waga ciągle rosnie ![]()
#350 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak w pracy by na to spojrzeli....a jakieś pozory trzeba zachować ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ...a dzisiaj..zaczęło mnie piec przy sikaniu.... tantum rosa - pomoże...?? na ulotce jest że przeciwzapalny, przeciwbólowy etc.. idę dalej nadrabiać (str 9) ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Wtajemniczenie
|
Hej... wczoraj lezalam bite 8h pod ktg.... od 14 do 22... myslalam ze łóżko pogryze...
Skurcze jakies lekkie mi sie zapisuja ale ja ich nie czuje... tachykardia czasem... myslalam ze dzis wyjde ale nie... do jutra na pewno zostaje. Tymczasem przepuszcza palec i glowka niziutko... jak tak uslyszalam 3 lata temu to urodzilam za dwa dni... ale ja jednak nie chce jeszcze... wczoraj te 8 h to na porodowce bylam i za parawanem rodzila,, osluchalam sie... i nie chce na razie.. buu a wiecie ze toreb nie mam spakowanych.... dzis tz bedzie walczyl z tematem... Do tego Jasiek ma sranie... o malo co nie w szpitalu.. jesCze w domu jjest proba... Takze generalnie bosko....
#352 |
Wtajemniczenie
|
Siedze sobie czekam w kolejce a tu przylazla jakas dziewczyna ze jej krazek wyjeli w brzuchu zakuło, zrobil sie twardy i ona rodzi... Cos mi sie wydaje ze tylko jej sie tak wydaje bo teraz jest ok ale w kolejce ma pierszenstwo
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Jeszcze matka jej mowi idz siku jak zobaczysz kropelke krwi to znaczy ze sie zaczelo, nie wpadly na to ze po wyjeciu krazka moze plamic??? ![]() Ela trzymaj sie w tym szpitalu ![]()
#353 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Ela podziwiam. Ja ostatnio 45 minut ledwo wylezalam. Ale nie zalamuj sie, bedzie dobrze
![]()
#355 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() - - - Hm, przyszedł do mnie własnie dostarczyciel paczek z PP i na dzień dobry posłał mi buziaka w powietrzu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#358 | ||
Zadomowienie
|
Ela
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja mała miała w 32tc 1850g czyli zupełny średniaczek. Teraz nie wiem bo oczywiście USG nikt mi nie raczy zrobić, będę miała 14.11 przed porodem, ciekawa jestem ile tam wyjdzie, nie czuję, żebym dzwigała przed sobą jakiś wielki ciężar ale moja intuicja jest nic nie warta więc wiecie ![]() A, zapomniałam wam powiedzieć, śniło mi się, że urodziłam UWAGA! Na Kasprowym Wierchu ![]()
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
No pewnie, że tak, my przy pierwszym dziecku tez wzięliśmy... i przy drugim... a teraz się zastanawiamy, bo to jednak o kilka stów mniej do wypłaty, a trójka dzieci to nie jedno
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Elu dużo zdrowia, wirus Was dopadł skoro mały też ma rozwolnienie... będzie dobrze! ![]()
#360 |
Rozeznanie
|
ela powodzenia i oby Cie jeszcze wypuscili min na tydz do domku
![]() ja tez wczoraj na ktg miałam niby jakies skurcze macicy ale niczego nie czulam.. siobhangratulacje z okazji narodzin coreczki.. ![]() ![]() Lolaohh..jak maja jakas operacje to sobie posiedzisz.. ja na szczescie ktg miałąm robione na IP i nie slysze maluszków bo bym sie podłamała,ze u mnie jeszcze nie ruszyłoa inne to maja za soba.. czekoladka dobrze,ze Wercia wraca do zdrowia Kostkanie mamy wplywu na to kiedy to sie stanie..jesli nawet jutro to tez trzeba sie cieszyc chociaz data mniej optymistyczna. sweet to miałas widoki podczas porodu benettaja farbuje ale kupuje loreala bez amoniaku..ostatnio nie trzymalam zbyt dlugo i mialam roznice w odcieniu..a teraz zas odrost na 0,5 cm..rosna te wlosy jak po dropsach ja sobie mysle,ze juz nie ma co byc wybrednym,maluchy i tak zdecyduja same..kazda data bedzie dobra,bo jak sie nie cieszyc narodzinami dziecka? wszystkie przenoszone---aplikuje wam dopalacze aby Was wybiło jak z procy ![]() ja w nocy zaliczyłam tylko 2 razy siuśki..sukces..a rano tadam tadam...Odszedł mi czopek..najsmieszniejsze jest to,ze czulam iz mi idzie jakas klucha,zdazyłam do wc i piekny dorodny korek ![]() ![]() byłam w kościele bo jutro nie chce mi sie isc jak tyle ludziufff bedzie i masa pytan..a to jeszcze nic..itp.i dodatkowo rewia mody a ja nic specjalnego na siebie w chwili obecnej nie moge zarzucic.. robie obiadek..dzis u mnie pstragi z pieca..i pomidorowka..ogarne moj burdelllo bum bum w hasjendzie i zaczynam weekend ![]()
[B][COLOR="Red"]Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić /[I][FONT="Palatino Linotype"] 11.11.2014.r Nasze szczęście-Franuś ![]() Edytowane przez esti87 Czas edycji: 2014-10-31 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.