Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-25, 10:06   #331
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Mój tż to aż się śmieje, a jak mu opowiadam o moich snach to już zaczyna sie denerwować ze sobie coś wymyślam..

Ale na serio, keidyś wyszedł do kolegi, i nie odbierał telefonu.. o boże już byłam gotowa iść do tego kolegi pod dom

Ale zrobiłam sobie pyszną kanapkę bułeczka z kiełkami, masełko, szyneczka, ogóreczek, pomidorek
Ta grubo pokrojona?

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 10:07   #332
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Ta grubo pokrojona?
Takkkkk

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 10:07   #333
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
następna

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

A mnie się wydaje, że wpływ na to ma też to, że my jednak przybieramy na wadze...brzuchol rośnie i chociaż wyglądamy dobrze to jednak w głowie gdzieś zostaje to, że w danej chwili nie mamy figury modelki etc
ooooooooooo, dobrze prawisz
o ile brzuch może być piękny, to powiększająca się dupka i uda już mnie nie cieszą , a mój Tż właśnie lubi sobie powiedzieć do mnie "grubasku" i teraz mnie to straaaasznie dotyka.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 10:14   #334
country111
Zakorzenienie

My w niedzielę jak bylismy na zakupach to pani na kasie tak obczajała mojego tżta, że jak wyszliśmy to aż się zaczęłam śmiać bo on oczywiście nic nie zauważył. A taki pasztet, że ja to bardziej zgrabna w 7 misiącu
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 10:27   #335
Moschina
Raczkowanie

Cytat:
Mój tż to aż się śmieje, a jak mu opowiadam o moich snach to już zaczyna sie denerwować ze sobie coś wymyślam..

Ale na serio, keidyś wyszedł do kolegi, i nie odbierał telefonu.. o boże już byłam gotowa iść do tego kolegi pod dom

Ale zrobiłam sobie pyszną kanapkę bułeczka z kiełkami, masełko, szyneczka, ogóreczek, pomidorek
Kaja zdecydowanie zachowujemy się podobnie

Masija- nie mam tak długo, po prostu tak jak pisałam wcześniej ostatnio z TŻtem nie było za dobrze (przez jakieś 2 tygodnie) i stąd moje urojenia. To on był zawsze cholernie o mnie zazdrosny i przez to, że to ja się teraz bardziej staram bo zawaliłam czuję jakby on się oddalał, bądź nie był tak blisko jak wcześniej i łapie chore paranoje. Myśli kotłują mi się w głowie i sama nie wiem o co mi chodzi. Potęgują to na pewno hormony i to że wyglądam trochę inaczej niż przed ciążą- sama przed sobą.
Stary 2015-02-25, 10:35   #336
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość

wczoraj na wizycie wszystko ok, malyjuz ustawiony glowa w dol (ale przeciez jeszcze ma miejsce zeby fikolki robic... to jeszcze sie moze obrocic?) sisiolka nie widzielismy po raz drugi niestety...
wyniki krwi i moczu mam dobre, gin sie dziwi, ze bez suplementow takie ladne zelazo i hemoglobina hehe
No to bardzo ładnie jak gin pochwalil

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 10:39   #337
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Aaaa dzisiaj środa, PLL wrzucą, lecę oglądać, chyba popcorn sobie "szczelę"
O matko, kolejny nuuuudny odcinek
Ale co z tego-i tak oglądnę bo nie lubię zostawiać serialu w połowie
Mam nadzieję, że ogl. dzisiaj eyecandy i chasing life
Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
My w niedzielę jak bylismy na zakupach to pani na kasie tak obczajała mojego tżta, że jak wyszliśmy to aż się zaczęłam śmiać bo on oczywiście nic nie zauważył. A taki pasztet, że ja to bardziej zgrabna w 7 misiącu
O matko, szlag mnie trafia jak jakaś babka tak chamsko się lampi na mojego tż'ta.. Ooo, ale mam wtedy agresora
Zaraz bym tyłek skopała i nawet brzuch by mi nie przeszkadzał
Cytat:
Napisane przez Moschina Pokaż wiadomość
Kaja zdecydowanie zachowujemy się podobnie

Masija- nie mam tak długo, po prostu tak jak pisałam wcześniej ostatnio z TŻtem nie było za dobrze (przez jakieś 2 tygodnie) i stąd moje urojenia. To on był zawsze cholernie o mnie zazdrosny i przez to, że to ja się teraz bardziej staram bo zawaliłam czuję jakby on się oddalał, bądź nie był tak blisko jak wcześniej i łapie chore paranoje. Myśli kotłują mi się w głowie i sama nie wiem o co mi chodzi. Potęgują to na pewno hormony i to że wyglądam trochę inaczej niż przed ciążą- sama przed sobą.
Może tż potrzebuje czasu żeby hm..odtajać? Może nadal jest trochę zły i dlatego Ty masz takie odczucia?

kaja rozumiem Cię
Ja zawsze jak tż idzie do kumpla to zaraz mam myśli, że na bank jakieś koleżanki tego kumpla przyjdą, tż się zauroczy, bla, bla bla.. a jak jeszcze nie odbiera

masija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 10:41   #338
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

O matko, szlag mnie trafia jak jakaś babka tak chamsko się lampi na mojego tż'ta.. Ooo, ale mam wtedy agresora

Może tż potrzebuje czasu żeby hm..odtajać? Może nadal jest trochę zły i dlatego Ty masz takie odczucia?

kaja rozumiem Cię
Ja zawsze jak tż idzie do kumpla to zaraz mam myśli, że na bank jakieś koleżanki tego kumpla przyjdą, tż się zauroczy, bla, bla bla.. a jak jeszcze nie odbiera
oesu daj spokóóój..
Mój Tż jak idzie do kumpli to sajgon Jego koledzy nie mają dziewczyn, narzeczonych. ot takie przelotne znajomości.. więc wyobraź sobie co ja mam w głowie jak on idzie do takiego co ma jakaś tam skąd laskę..

Lena
Stary 2015-02-25, 10:46   #339
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba tak..

No...
U mnie w rodzinie, daleeekiej jest ciotka która ma rozwód ale ona go brała jakieś 15 lat temu. A tak to nikt, więc pewnie to potęguje u mnie to zdziwienie.

może to przejściowe? Czy masz już tak długo?

Czy ja wiem... u mnie to się nie sprawdza bo ja akurat zawsze ta zakompleksiona, zawsze w swoich oczach gorsza/brzydsza/grubsza od innych, moja samoocena dopiero deeelikatnie wzrosła przez 6 lat przez i przy tż'cie.
A teraz? Czuję się super, brzuch mam wielki i w ogóle mi to nie przeszkadza:brz ydal: co dziwi nawet tż'ta. Czuję się dobrze w swoim ciele i co najlepsze, ja-zazdrosna bardzo, choć starałam się tego nie okazywać, teraz w ogóle jakoś mi tak to przeszło

No ale wiadomo-każda z nas reaguje inaczej. Pewnie to minie

Osobiście ciężko mi zrozumieć takie podejście-wiesz, w sensie, że facet ćpa/jest chamski/agresywny/ etc. to nic, ja go zmienię/po ślubie/przy dziecku się zmieni.. Może dlatego, że zawsze mało ufnie podchodziłam do facetów i jak coś było na rzeczy to nie ciągnęłam znajomości.
Ale wiem, staram się zrozumieć, że jest tj. napisałaś.

Dużo mi też dało napisanie pracy nt. przemocy wobec kobiet. Coś tam swoje wiedziałam ale.. po przeczytaniu masy materiałów rozjaśniło mi się w głowie, zrozumiałam parę rzeczy.. No, może nie, że zrozumiałam ale bardziej wczułam.. To tak już delikatnie odchodząc od rozwodów a mówiąc o totalnej patologii, przemocy..

Skąd ja to znam...
No tak, to wszystko zależy o jakich wadach mówimy i co było problemem. Przemoc, alkohol to rzeczy które całkowicie wpływają na życie.
U mnie było tak, że mąż ciągle miał problemy z pracą i był bardzo uzależniony od komputera. Wiedziałam o tym przed ślubem, wiedziałam, że jest niezaradny ale obiecywał, że to zmieni, że się będzie starał, że zostawi komputer. I nawet przez jakiś czas tak było. A potem to zaczęło wracać z podwójną siłą. Okazało się, że cały czas nie ma pracy, jak ma to zaraz ją zmienia, a cały czas spędza przed komputerem.
Przed ślubem liczyłam, że to się zmieni. Zresztą jak się pobieraliśmy miałam 25 lat, zaręczeni już byliśmy od 3 więc to tak trochę siłą rozpędu z nadzieją na zmiany...

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

miłośniczkom PLL polecam też Devious Maids
Stary 2015-02-25, 10:57   #340
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
oesu daj spokóóój..
Mój Tż jak idzie do kumpli to sajgon Jego koledzy nie mają dziewczyn, narzeczonych. ot takie przelotne znajomości.. więc wyobraź sobie co ja mam w głowie jak on idzie do takiego co ma jakaś tam skąd laskę..
Też niekiedy się wkurzałam jak mój chodził z kumplami, bo oni nie mieli lasek i różne rzeczy przychodziły mi do głowy. Ale po piwkach on przychodził do domu, a oni szli na imprezę. I pomimo tego, że się wkurzałam czy martwiłam, to naprawdę nie miałam powodów do obaw. A teraz, gdy prawie każdy z nich ma dziewuchę, to umieram ze śmiechu bo mój tż ciągle prosi o spotkania, stara się coś wykombinować, a kumple z paczki nigdy się zgrać nie mogą, bo to jeden akurat idzie z laską na zakupy, do kina, do rodziny, gdziekolwiek... a u innego dziewczyna jest chora i musi z nią zostać w domu (jak się później okazało okres miała) i wiele wiele innych; tż nazywa ich pantoflarzami i się wkurza, a ja mam radochę jakich mało
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 11:00   #341
Princesika
Zakorzenienie

Mamy małych marynarzy, coś dla Was
http://niechajszyjenam.pl/glowna/39-...-morskich.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 11:02   #342
country111
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
oesu daj spokóóój..
A mnie takie sytuacje bawią. Co on biedny winiem, że laska się zawiesiła na nim.
Jak tż idzie z wolnymi kolegami to po powrocie mu mówię, żeby się cieszył, że ma do czego wrócić a nie jak reszta, diabli wiedzą gdzie i z kim. Najczęściej jeszcze mieszkają z mamusią bo po co ma iść na swoje
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 11:02   #343
tassia
Zakorzenienie

Devious maids polecam... A JK ktoś kochał gotowe na wszystko to w tym tez się zakocha na maksa

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 11:10   #344
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Mamy małych marynarzy, coś dla Was
http://niechajszyjenam.pl/glowna/39-...-morskich.html
Piękne!!!! Zapisuje!

Lena
Stary 2015-02-25, 11:11   #345
Moschina
Raczkowanie

Cytat:
oesu daj spokóóój..
Mój TŻ ma takich samych kolegów- zero obowiązków, nowe dziewczyny co chwile, imprezy i tak w kółko. Stąd też moje obawy.
Cytat:

kaja rozumiem Cię
Na pewno tak jest że nadal jest zły mimo tego i tak się mega stara. Czas jest najlepszym rozwiązaniem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 11:24   #346
abz
Zakorzenienie

Oj ja to byłam zazdrosna o tż jakieś może 10 lat temu. Niby był ze mną a się kiedyś z koleżanką (wspólną) umówił na rower np. Albo na studiach miał w grupie koleżankę, z która się witał buziakiem w policzek... Dobrze, że te czasy już minęły a nasi znajomi są już małżeństwami, każdy ma dziecko, jesteśmy wszyscy na podobnym poziomie dorobku rodzinnego

Zapomniałam dodać, ze kupiłam wczoraj w lidlu te lody peanut butter. O matko, oszalałam, sa idealne i ich smak mnie wcale nie zawiódł. Pożerałam wczoraj tuż przed snem a potem nie umyłam zębów

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 11:28   #347
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Oj ja to byłam zazdrosna o tż jakieś może 10 lat temu. Niby był ze mną a się kiedyś z koleżanką (wspólną) umówił na rower np. Albo na studiach miał w grupie koleżankę, z która się witał buziakiem w policzek... Dobrze, że te czasy już minęły a nasi znajomi są już małżeństwami, każdy ma dziecko, jesteśmy wszyscy na podobnym poziomie dorobku rodzinnego

Zapomniałam dodać, ze kupiłam wczoraj w lidlu te lody peanut butter. O matko, oszalałam, sa idealne i ich smak mnie wcale nie zawiódł. Pożerałam wczoraj tuż przed snem a potem nie umyłam zębów
Mój tz też miał taką koleżankę kiedyś.. Ogólnie to obracał się w towarzystwie samych dziewuch, byłych dziewczyn.. I wiem że nie powinnam być zazdrosna, ot po prostu lubi rozmawiać z babkami, prowadzić jakieś gadki ale po prostu ot tak, jak i ja z facetami.. I normalnie jakoś mi to nie przeszkadzało. A teraz...

A ja poszlam do lidla po lody, ale były tylko te peanut butter a ja ich nie lubię wiec wziełam standardowe czekoladowe

Lena
Stary 2015-02-25, 11:46   #348
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
swintuchu

ale ja dawno lodow nie jadlam!
dzisiaj sobie zrobie domowe mniam mniam
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 11:54   #349
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
swintuchu

ale ja dawno lodow nie jadlam!
dzisiaj sobie zrobie domowe mniam mniam
Pamiętam jak z mamą robiłysmy truskawkowe i śmietankowe

Lena

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-25, 12:00   #350
masija
Zakorzenienie

Cytat:
oesu daj spokóóój..
Hahah wyobrażam sobie
Cytat:
No tak, to wszystko zależy o jakich wadach mówimy i co było problemem. Przemoc, alkohol to rzeczy które całkowicie wpływają na życie.
U mnie było tak, że mąż ciągle miał problemy z pracą i był bardzo uzależniony od komputera. Wiedziałam o tym przed ślubem, wiedziałam, że jest niezaradny ale obiecywał, że to zmieni, że się będzie starał, że zostawi komputer. I nawet przez jakiś czas tak było. A potem to zaczęło wracać z podwójną siłą. Okazało się, że cały czas nie ma pracy, jak ma to zaraz ją zmienia, a cały czas spędza przed komputerem.
Przed ślubem liczyłam, że to się zmieni. Zresztą jak się pobieraliśmy miałam 25 lat, zaręczeni już byliśmy od 3 więc to tak trochę siłą rozpędu z nadzieją na zmiany...

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

miłośniczkom PLL polecam też Devious Maids
Rozumiem.. ale chyba najważniejsze, że już to masz za sobą...

DM uwielbiam! Ale kiedy wchodzi nowy sezon?
Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
A mnie takie sytuacje bawią. Co on biedny winiem, że laska się zawiesiła na nim.
Jak tż idzie z wolnymi kolegami to po powrocie mu mówię, żeby się cieszył, że ma do czego wrócić a nie jak reszta, diabli wiedzą gdzie i z kim. Najczęściej jeszcze mieszkają z mamusią bo po co ma iść na swoje
Z tż'ta na początku też się śmiali a teraz? Jeden tak się zakochał, że jeździ do dziewczyny 300km, głowę stracił zupełnie, drugi planuje się oświadczyć za jakiś czas
Ale tż mówił, że sami mu się kiedyś przyznali (oczywiście po pijaku), że naprawdę mu zazdroszczą tego, że ma już swoją połówkę, ma do kogo wracać. A oni? praca-dom, wieczorem film albo gra albo piwo.
Nagle z takich chojraków sami staną się niedługo mężami
Cytat:
Mój TŻ ma takich samych kolegów- zero obowiązków, nowe dziewczyny co chwile, imprezy i tak w kółko. Stąd też moje obawy.

Na pewno tak jest że nadal jest zły mimo tego i tak się mega stara. Czas jest najlepszym rozwiązaniem.
Zobaczysz, będzie dobrze. Dokładnie, potrzeba czasu

Sama po sobie wiem, że nic tak dobrze nie działa jak czas, przemyślenie wszystkiego, oswojenie się Tż ma na odwrót-kłótnia = chce się od razu godzić. A ja muszę swoje odczekać

Byłam w aptece, miałam kupić jakieś tabl. z żurawiną itp. ale pani sama mi mówi, że no po co. Po co się faszerować, obciążać mimo wszystko żołądek i malucha a mam wcinać kapuchę, żurawinę itp.

Poszłam więc do sklepu, akurat postawili regał ze zdrową żywnością. Patrzę-jest czysty sok z żurawiny. 23 zł
Ale oczywiście zaczęłam szukać no i znalazłam gdzieś w czeluściach-toooo samo, tyle samo, a 12 zł taniej

Stary 2015-02-25, 12:03   #351
TinaNeko
Raczkowanie

Cytat:
Mój tz też miał taką koleżankę kiedyś.. Ogólnie to obracał się w towarzystwie samych dziewuch, byłych dziewczyn.. I wiem że nie powinnam być zazdrosna, ot po prostu lubi rozmawiać z babkami, prowadzić jakieś gadki ale po prostu ot tak, jak i ja z facetami.. I normalnie jakoś mi to nie przeszkadzało. A teraz...

A ja poszlam do lidla po lody, ale były tylko te peanut butter a ja ich nie lubię wiec wziełam standardowe czekoladowe
Ja tam tez jestem o tz zazdrosna ale od zawsze tak jest. Najbardziej sie wkurzyłam jak w sobote byłam u gina i czekałam az mnie przyjmnie i przyszła jakaś babka okazało sie po chwili ich rozmowy ze to jego była.
TinaNeko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 12:07   #352
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry

Przed chwilą dostałam mms od kolegi, urodził mu się syn.. Boże, jak ja beczałam:brzyda l:
moja koleżanka z pracy urodziła wczoraj i oczywiście od razu dostałam od jej męża zdjęcie, taka mała słodka Ninka, taki skrzacik

Cytat:
Nie mogłam się wczoraj oprzeć

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

cudna

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Hahaha zaraz dobijesz do mojej wagi startowej 64
albo nie daj boże do moje startowej 65

Cytat:
Oooo i Putin mi sie snił !
oooo nie jestem sama

ponoć rosjanki uważają go za ideał mężczyzny, niesamowicie seksowny według nich jest, może my też tak podświadomie myślimy, dlatego nam sie śni

Cytat:

wczoraj na wizycie wszystko ok, malyjuz ustawiony glowa w dol (ale przeciez jeszcze ma miejsce zeby fikolki robic... to jeszcze sie moze obrocic?) sisiolka nie widzielismy po raz drugi niestety...
wyniki krwi i moczu mam dobre, gin sie dziwi, ze bez suplementow takie ladne zelazo i hemoglobina hehe
super, graty za wizyte

mała znów sie jakoś głupio ułożyła i całą noc mnie bolało i uwierało. czułam sie jakbym miała zaparcia od tygodnia teraz już lepiej, chyba sie przekręciła, ale ciągle uwiera ....
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 12:08   #353
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

oooo nie jestem sama

ponoć rosjanki uważają go za ideał mężczyzny, niesamowicie seksowny według nich jest, może my też tak podświadomie myślimy, dlatego nam sie śni

Mi się sniło że był u mnei w biurze i z racji mojego ruskobrzmiącego nazwiska chciał mnie zabrać do rosji

Lena
Stary 2015-02-25, 12:13   #354
masija
Zakorzenienie

Może zostaniecie jakimiś carycami Rosijii

Stary 2015-02-25, 12:15   #355
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Może zostaniecie jakimiś carycami Rosijii
Caryca putinowa Rosyji Karolina

Lena
Stary 2015-02-25, 12:19   #356
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Caryca putinowa Rosyji Karolina
Eeee, Kajuszka... to takie rosyjskie!

Będziesz jeździła z Putinem na koniu? ach, ta jego klata

Stary 2015-02-25, 12:26   #357
industria
Zakorzenienie

Cytat:

na tygrysie
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 12:26   #358
Cos_
Zakorzenienie

Hejka. Glukoze mam za soba ufff bylo ciezko ale sie udalo
Stary 2015-02-25, 12:27   #359
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Co do rozwodów to dokładnie tak jest, że nie wiemy co się u kogo dzieje. I z doświadczenie, nie tylko swojego, wysuwam wniosek, że często im mniej ktoś mówi tym gorszą ma sytuację.
Bo jak koleżanka narzeka na męża, mówi, że się pokłócili, żali się to przynajmniej znaczy, że są tam emocje. Często w tych pozornie dobrych małżeństwach dzieje się najgorzej.
Generalizując... Faceci są wygodni i brak im odwagi więc zazwyczaj zdradzają, kobiety najczęściej odchodzą i chcą zmian.
Ja nie bronię rozwodów, zdecydowanie uważam, że o związek powinno się walczyć. Ale czasem te małżeństwa to wcześnie popełnione błędy...
dokładnie- sama znam takie pary co to wiedziały o tym i owym przed ślubem, ale wierzyły, że to się zmieni. Nie zmieniło się. Są po rozwodzie. W tym moja kochana współlokatorka ze studiów Ale lgnęła do tego chłopaka jak ćma do świecy... I pół roku po ślubie byli już rozwiedzeni...

Cytat:
Tez mam takie zdanie.. Nie lubię takich udawanych i uśmiechniętych małżeństw w których to tak idealnie życie płynie bo w 80% to są bajki, albo żyja obok siebie i nie mają o czym ze sobą rozmawiać więc wgl tego nie robią no to i się nie kłóca. No a dla mnie dwoje ludzi którzy ze sobą nie rozmawiają.. to jednak coś nie halo..
My jesteśmy parą dość burzliwą.. Potrafimy sie w jednej minucie kłócić i przytulać. Ale niczego przed sobą nie ukrywamy, atmosfera jest czysta.
I wole tak niż takie dziumdzianie do siebie.
My też tacy jesteśmy- głównie przez to że ja temperamentna Ale i małż się przy mnie wyrobił I nieraz iskry lecą...

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Hej dziewczyny! Miałam takie koszmary w nocy, mój Tż siedział już 8 mcy w więzieniu i akurat miało się zadecydować czy wyjdzie za dobre sprawowanie czy jeszcze ponad 4 lata sobie posiedzi Obudziłam się z potwornym bólem głowy i radością, że Tż śpi obok mnie a nie na pryczy
Cytat:
Jeju ja tez miałam dziś koszmar!!

po raz enty śniło mi ise że tż ma dziecko z inną babą.. i tooo.. juz takie duże, 16letnie to miałby 9 lat jakby został ojcem
ojoj, nie wiem skąd Wy te sny bierzecie... Mi to albo się nic nie śni, albo śni mi się seks

Cytat:
Ta ciąża to nam nieźle ciąży na głowę
Mi się raz śniła jakaś wojna, ze uciekaliśmy grupą a za plecami ciągle do nas strzelali i co chwilę ktoś padał. Aż w jednym momencie byliśmy w jakimś pokoju, strzelali z okien, ja położyłam się na podłodze koło łózka i po chwili ktoś mi przystawił lufe do głowy i obudził mnie dźwięk jak pociagał za spust i z takim lękiem z zamkniętymi oczami czekałam aż strzeli... Obudziłam sie z tak szybko bijacym sercem i oddechem, że normalnie nie mogłam się uspokoić.

Z rzeczy przyziemnych to zajechałam wczoraj do lumpiku, kupiłam 5 bodziaków i jedne spodenki. Jak dziś sie okaże, ze to jednak nie dziewczynka to będę musiała kogoś obdarować Był śliczny komplecik z h&m welurowy na bawełnianej podszewce, bluza z kapturkiem i spodenki, ale w rozm chyba 56, już go niemal miałam w koszyku, ale odwiesiłam bo stwierdziłam, że to jednak lato to moge nie wykorzystać. Aż żal, taki był śliczny biało-kremowy ...
też niezły sen
A co do kompleciku- ja bym brała Sama kupiłam 2 pajace welurowe, jakieś dresowe spodenki i bluzę, a dziś przyszedł mi taki grubiutki misiowy pajac z allegro. Pamiętam, że przy Leosiu czasem nie wiedziałam co założyć, bo chłodno było... We wrześniu było już całkiem zimno- ale myślę, ze nasze dzieciaczki będą wtedy 62 może 68 nosić.

Cytat:
Ja mam koszmary już od kilku tygodni, codziennie budzę się w nocy albo tuż nad ranem zlana potem z przyspieszonym biciem serca

Mam już dość, chodzą mi pogłowie strasznie dziwne niepokojące myśli, boję się o dziecko i zrobiłam się strasznie zazdrosna o Tżta, gdzie wcześniej 100 % mu ufałam teraz jest dramat... Nie wiem czy to hormony w ciąży czy po prostu po kłótniach z nim fiksuje...
współczuję Może jakąś meliskę pij?

Cytat:
Oooo i Putin mi sie snił !

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość

A mnie się wydaje, że wpływ na to ma też to, że my jednak przybieramy na wadze...brzuchol rośnie i chociaż wyglądamy dobrze to jednak w głowie gdzieś zostaje to, że w danej chwili nie mamy figury modelki etc
eee to ja jakaś inna, bo na mnie to negatywnie nie wpływa Mąż mnie komplementuje, widzę jak się na mnie gapi i wcale ale to wcale nie jestem zazdrosna, bo wiem, że jestem dla niego tą "naj"

Cytat:
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-25, 12:28   #360
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:

Oo!! Caryca Kajuszka

Lena
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości