Niziutkie Też Są Piękne!!!! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-23, 19:56   #331
201707171013
Konto usunięte

Dot.: Niziutkie Też Są Piękne!!!!

Cytat:
Napisane przez DJADKJGU Pokaż wiadomość
ja tez
dla mnie szpilki to samobojstwo! obcasy tak, nawet takie 10 cm mam, ale grubsze, nigdy na szpilce :P
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-23, 20:28   #332
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

No ja mam szpilki ale na 6cm obcasie, więc nie jest źle Na początku ledwo stałam, ale poszłam na kilka dyskotek i teraz śmigam

Kurczę, nie wiem co z tymi saszkami:/
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-23, 20:43   #333
201707171013
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
No ja mam szpilki ale na 6cm obcasie, więc nie jest źle Na początku ledwo stałam, ale poszłam na kilka dyskotek i teraz śmigam

Kurczę, nie wiem co z tymi saszkami:/
Kup!
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-23, 20:53   #334
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

a kupię! Może załapię się chociaż na 3-4cm
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-09, 19:35   #335
winyl
Zakorzenienie

Czemu ten wątek umarł? O.o

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-09, 20:09   #336
MaPa
Zadomowienie

No właśnie...
MaPa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-09, 20:21   #337
martus9191
Zakorzenienie

No i ja się przyłączam do Was dziewczyny Mam 157 wzrostu no i nie waze tak malojak Wy bo 50:P Fakt że kiedys mialam duzo komentarzy na temat mojego wzrostu , ale teraz ( 2 LO) jest juz ok Nikt nie zwraca juz na to uwagi

No ale w koncu male jest piekne ! i O
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 09:03   #338
hellena85
Rozeznanie

GG do hellena85

Dokładnie. Ja kiedyś w szkole bardzo często słyszałam takie uwagi, że mała, etc. A teraz nie mam z tym problemu W końcu co mają powiedzieć Ci którzy nie mają nawet 150. Ja mam 162 cm wzrostu ważę około 50kg i jest mi z tym dobrze. Ale mam nadzieję, że wbrew wszystkiemu chociaż do 165 urosnę.
Stary 2008-10-10, 09:59   #339
Audacieux
Wtajemniczenie

ja mam 156 cm i waże 42 kg, nigdy nie słyszałam przykrych komentarzy na temat swojego wzrostu.
Jedyny mój problem to zakup spodni. I nawet nie chodzi o długość, bo skracam spodnie zawsze, więc to jest kwestia przyzwyczajenia. Problemem jest ich szerokość, rozmiar 25 mimo iż dobry w pasie, to na tyłku odstaje, w udach odstaje...

Audacieux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 12:07   #340
scarlettmonroe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Audacieux Pokaż wiadomość
ja mam 156 cm i waże 42 kg, nigdy nie słyszałam przykrych komentarzy na temat swojego wzrostu.
Jedyny mój problem to zakup spodni. I nawet nie chodzi o długość, bo skracam spodnie zawsze, więc to jest kwestia przyzwyczajenia. Problemem jest ich szerokość, rozmiar 25 mimo iż dobry w pasie, to na tyłku odstaje, w udach odstaje...
Ja mam dokładnie taki sam problem.Niektóre z moich koleżanek załatwiają problem odstających spodni tym,że kupują o rozmiar za ciasne spodnie(biodrówki niskie bo gorzej gdy spodnie uciskają w brzuch niż niżej), co niedawno zauważyłam i jakoś w głowie mi się nie mieści żeby kupować spodnie, w których żeby się dopiąć musiałabym wykonywać akrobacje cyrkowe.Na znalezienie w miarę dopasowanych jeansów przeznaczam dzień albo dwa, przymierzam setki par,jestem gotowa wydać astronomiczną kwotę a i tak klapa Znam na pamięć style i kroje jakie szyje większość marek i dochodzę do wniosku,że ciągle poszerzają
spodnie w tyłku i na udach a rozmiar 25 jest jak 26,27 kiedyś. Spodni często nie skracam bo noszę obcasy 8cm, ale mam jeszcze taki problem,że szyją spodnie z coraz wyższym stanem i jak tak dalej pójdzie to za chwilę będą mi sięgać pod biustNo, może trochę przesadzam,ale jedyne odpowiednio niskie biodrówki mam z młodzieżowej wersji Zary czyli z Bershki.Lee, które mają fajny krój są np. koszmarnie wysokie z tyłu.Jakbym umiała szyć to zaczęłabym sama sobie robić idealne spodnie

scarlettmonroe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 12:19   #341
DJADKJGU
BAN stały

racja z tym ze stany sa za wysokie. idealne dla mnie tez mam z bershki - OGLASZAM BERSHKE SKLEPEM PRZYJAZNYM MALENSTWOM
ja zaraz jade na zakupy i tez chce jeansy, moze cos znajde...
DJADKJGU jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 12:27   #342
Equita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez scarlettmonroe Pokaż wiadomość
Ja mam dokładnie taki sam problem.Niektóre z moich koleżanek załatwiają problem odstających spodni tym,że kupują o rozmiar za ciasne spodnie(biodrówki niskie bo gorzej gdy spodnie uciskają w brzuch niż niżej), co niedawno zauważyłam i jakoś w głowie mi się nie mieści żeby kupować spodnie, w których żeby się dopiąć musiałabym wykonywać akrobacje cyrkowe.Na znalezienie w miarę dopasowanych jeansów przeznaczam dzień albo dwa, przymierzam setki par,jestem gotowa wydać astronomiczną kwotę a i tak klapa Znam na pamięć style i kroje jakie szyje większość marek i dochodzę do wniosku,że ciągle poszerzają
spodnie w tyłku i na udach a rozmiar 25 jest jak 26,27 kiedyś. Spodni często nie skracam bo noszę obcasy 8cm, ale mam jeszcze taki problem,że szyją spodnie z coraz wyższym stanem i jak tak dalej pójdzie to za chwilę będą mi sięgać pod biustNo, może trochę przesadzam,ale jedyne odpowiednio niskie biodrówki mam z młodzieżowej wersji Zary czyli z Bershki.Lee, które mają fajny krój są np. koszmarnie wysokie z tyłu.Jakbym umiała szyć to zaczęłabym sama sobie robić idealne spodnie

W Zarze ciezko cos znalezc dla drobinek, nosze rozmiar 34, ale przy moich 158cm wszystkie sukienki i spodnice siegaja mi do lydek Najgorzej jednak jest w Mango- spodnie sa wasko krojone i do tego nogawki maja strasznie dluuugie, a nie wszystkie da sie tak ladnie skrocic.
Ostatnio doszlam do wniosku, ze najlepiej pasuja mi spodnie z Orsay.
Ja tez chetniej nosze biodrowki i do tego pasek (obowiazkowo).
http://suwaczki.maluchy.pl/sl-21469.png

http://bubbleplanet.blox.pl/html
Equita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 12:28   #343
DJADKJGU
BAN stały

Orsay? i sie tam wszystkie spodnie gigantyczne wydaja... nawet te 34 ich.. ale dawno nie bylam moze cos zmienili przez ostatnie kilka miesiecy :P
Stary 2008-10-10, 12:32   #344
Equita
Rozeznanie

Cytat:
Orsay? i sie tam wszystkie spodnie gigantyczne wydaja... nawet te 34 ich.. ale dawno nie bylam moze cos zmienili przez ostatnie kilka miesiecy :P
Czasem biore rozmiar 32... to zalezy od spodni. Kiedys to myslalam, ze Orsay to tylko dla nastolatek, ale teraz maja fajne kolekcje.

Stary 2008-10-10, 12:36   #345
DJADKJGU
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Equita Pokaż wiadomość
Czasem biore rozmiar 32... to zalezy od spodni. Kiedys to myslalam, ze Orsay to tylko dla nastolatek, ale teraz maja fajne kolekcje.
dla mnie za powazne :P dlatego zawsze mnie wystawa odrzuca :P i nie wchodze ale jak mowisz ze 32 male jest to zobacze dzis.. chociaz ja generalnie zaczelam teraz na rozmiar spodnie przerabiac - np. mam krotkie z wysokim stanem oczywiscie xs, na dole pupy byly ok, na gorze juz odstawaly, a talia to wogole tak szeroka ze nie bylo jej widac :P ale zanioslam do pani krawcowej, znalazlam taka przefajna i niedroga to mi tak zrobila ze sa IDEALNE po prostu, w talii tak ladnie dopasowane i szwy z tylu wpuscila ze nawet z tylu dobrze leza, cudo! teraz przerabia mi (uwaga! ) skorzane spodnie dzwony rozmiar duze M na skorzane rurki XXS powinnam dostac za jakies 2 tyg bo to troche zabawy
Stary 2008-10-11, 11:24   #346
scarlettmonroe
Rozeznanie

Cytat:
Nie mają gigantycznych spodni,czasem niestety fajny fason jest tylko od rozmiaru 36 czy 34,ale ja i tak tam nie zaglądam bo większość spodni szyją fatalnie i mimo że są dobre rozmiarowo, to brzydko się układają i marszczą.Za to czasem uda mi się w Orsayu upolować fajne koszule,raz nawet śliczny płaszczyk się trafił.

scarlettmonroe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-11, 12:54   #347
winyl
Zakorzenienie

Hm ja mam ok 165cm wzrostu i jakoś przesadnie drobna nie jestem , żeby XXXXS nosić, a ten wątek raczej dotyczy niskich osób, niekoniecznie malutkich, prawda? Problem ze spodniami też często mam, nienawidzę, jak kupię sobie spodnie, a potem ileśtam czasu muszę czekać aż je skrócą brrr...
Czy buty na obcasie nie są zbawieniem? Chociaż nie mogę znaleźć żdnych czółenek, które byłyby wygodne ...

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-11, 12:55   #348
Equita
Rozeznanie

Cytat:
dla mnie za powazne :P dlatego zawsze mnie wystawa odrzuca :P i nie wchodze
ja skoncze niedlugo 30 wiec dla mnie sa ok

Cytat:
Napisane przez scarlettmonroe Pokaż wiadomość
Nie mają gigantycznych spodni,czasem niestety fajny fason jest tylko od rozmiaru 36 czy 34,ale ja i tak tam nie zaglądam bo większość spodni szyją fatalnie i mimo że są dobre rozmiarowo, to brzydko się układają i marszczą.Za to czasem uda mi się w Orsayu upolować fajne koszule,raz nawet śliczny płaszczyk się trafił.
nie wiem, czy w Austrii jest taki sam wybor, fakt bluzeczki, sweterki jest mi latwiej dopasowac... dlatego w szafie mam ich mnostwo, za to spodni tylko kilka par Chyba przestawie sie na spodniczki

Stary 2008-10-11, 13:14   #349
DJADKJGU
BAN stały

ja wczoraj znalazlam boskie spodnie w Bershce znow jade je dzis kupic bo mi sie karta zablokowaa wczoraj :/// echhh...ale robia takie cuda z moim tylkie ze aaaaach
Stary 2008-10-11, 13:28   #350
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hellena85 Pokaż wiadomość
Dokładnie. Ja kiedyś w szkole bardzo często słyszałam takie uwagi, że mała, etc. A teraz nie mam z tym problemu W końcu co mają powiedzieć Ci którzy nie mają nawet 150. Ja mam 162 cm wzrostu ważę około 50kg i jest mi z tym dobrze. Ale mam nadzieję, że wbrew wszystkiemu chociaż do 165 urosnę.

Ja nie mam nawet 150 i nie narzekam

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-11, 14:49   #351
hellena85
Rozeznanie

GG do hellena85

Cieszę się, że Tobie ten wzrost odpowiada, ale wiele osób ma z tym niesamowite problemy. Ja się próbuję z tym oswajać, chociaż do najniższych nie należę.
Stary 2008-10-11, 20:05   #352
DJADKJGU
BAN stały

kupilam sobie te spodnie echh chyba sporo malenstw jest bo wczoraj rozmiarow 32 bylo pelno a dzis zostal jeden ktory w dodatku ktos chyba schowal miedzy inne jeansy podobnego koloru :P a ja zalamana ze tych nie ma zaczelam inne przegladac i je znalazlam hehe no i mam
Stary 2008-10-11, 20:42   #353
xxboo
Zakorzenienie

Ja mam 162 i mam nadzieję że już więcej nie urosnę bo dla mnie to idealny wzrost

a tak właściwie do jakiego wieku się rośnie?
xxboo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-11, 21:32   #354
athine
Raczkowanie

Nie wiem czy ktoś wspominał o Zbuntowanych gwiazdach (pewnie ich nie znacie, lae wystarczy że ja znam:

Dulce Maria - 1.57 cm
Anahi - 1.63 cm (to tez nie dużo chociaż)
Mayte Perroni - 1.60
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg anahi-a-sus-23-a%C3%B1os-es-una-de-las-integrantes-de-rbd.jpg (39,9 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg anahi4.jpg (86,4 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 418509.1.jpg (49,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mayte4.jpg (56,7 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rbd2aak2fa4.jpg (14,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z5320762X.jpg (63,3 KB, 45 załadowań)
athine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-11, 21:34   #355
DJADKJGU
BAN stały

oni sa z mexyku zdaje sie, to sie nie licza :P
Stary 2008-10-11, 21:42   #356
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
kupilam sobie te spodnie echh chyba sporo malenstw jest bo wczoraj rozmiarow 32 bylo pelno a dzis zostal jeden ktory w dodatku ktos chyba schowal miedzy inne jeansy podobnego koloru :P a ja zalamana ze tych nie ma zaczelam inne przegladac i je znalazlam hehe no i mam
heheh to pewnie ktos je schowal tam bo chcial je kupic ,poszedl po kase-wraca a tu nie ma

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-11, 21:48   #357
athine
Raczkowanie

Cytat:
oni sa z mexyku zdaje sie, to sie nie licza :P
na początku pisze że to wątek o niskich wszystkich ludziach, aktorkach, piosenkarek itd. a nawet zwykłych ludzi.
Więc nawet jak ich nikt nie zna, to się liczą.
Stary 2008-10-11, 21:53   #358
DJADKJGU
BAN stały

nie licza sie bo w mexyku srednia wzrostu jest ujmijmy to sporo nizsza nie gdziekolwiek w Europie itp :P nie no to zart oczywiscie (z tym ze sie nie licza, nie ze wzrostem) spokojnie
znam duzo Mexykanow i wlasciwie tylko jeden sie wyroznia wzrostem, wiekszosc jest kilka cm ponad 160, a mojego bylego chlopaka siostra ma 148.. i jej kolezanki podobnie
Stary 2008-10-11, 22:20   #359
athine
Raczkowanie

ej to ja nie wiedziałam. XD
Racja, nigdy nie zastanawiałam się czemu zawsze ludzie z telenowel są niscy. A raczej aktorki.
Miło wiedzieć że nie tylko one xP
Stary 2008-10-11, 23:11   #360
DJADKJGU
BAN stały

nooo ja sie przy nich czulam jak calkiem wysoka dziewczyna
tak sie zastanawiam jak sie czul przyjaciel tego mojego :P bo on jakis wybryk natury, 198 cm mial :O
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości