![]() |
#331 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam problem pewnie jak masa kobiet. Z regóły nie mam orgazmów pochwowych tylko łechtaczkowe. to jest męczace. Miałam tylko z jedym facetem pochwowe orgazmy. Macie na to jakiś sposób?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brak orgazmów pochwowych!!!
Tak. Wyszukiwarkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
No faktycznie smieszne, prawda ????
Czy Wy nie widzicie, ze to nowa uzytkowniczka ??????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Konto usunięte
|
A gdzie wyczytałaś, że jeden orgazm jest gorszy od drugiego, że trzeba mieć dwa rodzaje? Są jeszcze orgazmy sutkowe, analne etc. - wszystkie rodzaje trzeba mieć, inaczej załamka? To jakiś konkurs jest? Orgazm to orgazm - fajnie jak jest w przypadku większości stosunków (bo przecież nie zawsze być musi). Czym Ty sie stresujesz? Ja współżyję od lat i czasami nie wiem, jaki rodzaj orgazmu miałam - bo to nei jest ważne. Liczy się okazywanie sobie uczucia, poczucie bliskości, przyjemność, uczucie odprężenia po stosunku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przecież to irytujące, co chwila ktoś zakłada nowy temat, nie przejrzawszy nawet 3 pierwszych stron danego podforum, a wyszukiwarka to często-gęsto czarna magia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Doktor wyszukiwarka prawdę Ci powie.
![]() |
#339 |
Raczkowanie
|
A ja współżyje juz od 4 mies i do tej pory ani razu nie miałam przyjemności z seksu a co dopiero pomyśleć o orgazmie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
I co z tego? Nowych użytkowników regulamin nie obowiązuje? A korzystać z wyszukiwarki mają tylko starzy wyjadacze? Reszta może leniwie czekać, aż im się podsunie odpowiedź pod nos?
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez dragonfly123 Czas edycji: 2011-12-12 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
bez sensu, przecież to jest forum a nie encyklopedia, nikomu się nie chce czytać starych postów tylko normalnie pogadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Polecam lekturę regulaminu. Na forum obowiązuje zasada - poszukaj zanim zapytasz. Ale niestety jest ogromna liczba osób takich, jak Ty, którym się nie chce poszukać, tylko wolą, aż ktoś podstawi im odpowiedź pod nos. A wystarczy wpisać do wyszukiwarki (szukaj tylko w tytułach) orgazm pochwowy i wyskakuje kilka wątków, a nawet jeden zbiorczy. NIE ZAŚMIECAJCIE FORUM Z LENISTWA!
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
A po co te złośliwości?
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez dragonfly123 Czas edycji: 2011-12-12 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt,ze tematów takich przez forum przewija sie co najmniej kilkanaście i dziewczyna nie przejrzała chociażby pierwszych paru stron i nie skorzystala z wyszukiwarki,ale nie przesadzajmy ![]()
![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uważam że to było ironiczne pokazanie że nie da się na forum dać instrukcji osiągnięcia orgazmu pochwowego... Taka prawda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez dragonfly123 Czas edycji: 2011-12-12 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do autorki wątku. Orgazm taki owaki bla bla bla... Nie wymagaj od siebie zbyt wiele. Wystarczy sie cieszyć seksem i partnerem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Orgazm pochwowy-wątek zbiorczy.
Cytat:
Proszę mi się tutaj nie spierać... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a ja się ostatnio tak zastanawiam. Jaki to jest rodzaj orgazmu (no wiem, że nie powinno się tak klasyfikować itd, ale jednak różnica jest
![]() Nawiasem mówiąc, moim zdaniem to świetny sposób dla tych dziewczyn, które stosunek bardzo podnieca, ale mają problem z dojściem w ten sposób, natomiast nie mają kłopotów podczas pieszczot ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zle mnie zrozumiełaś. Ja własnie napisałam ze w ogole nie mam żadnej przyjemności ( nie chodzi tu o orgazm) a nawet przeciwnie!: odczuwam szczypanie tamw środku, dlatego napisąłam ze naweet nie śmię myśleć o orgazmie..... nawet na niego nie czekam narazie pragne tylko żeby odczuwać ta stymulacje przyjemnie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
Coż, ja byłam pewna, że skoro statystycznie ileś tam kobiet według "naukowych" badań nie ma uwarunkowań do orgazmu pochwowego to padnie na mnie jego brak :P. Poza tym na początku, zanim jeszcze wspołzyłam, wyrobilam sobie nawyk orgazmu łechtaczkowego, a pochwowy to byla dla mnie jakas abstrakcja xD . ALE dziewczyny cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość! Powoli zaczełam przyzwyczajać swoją pochwę do takich doznań - mozna powiedziec -uczyc ją, że też w kwestii przyjemnosci bierze udział
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
A ja mam inny problem. Nie mam orgazmu W OGÓLE. Nie przezyłam go nigdy ani podczas masturbacji, ani seksu z partnerem. Nawet nie mogę pokazac partnerowi jak powinien mnie piescić, bym osiągnęła orgazm, bo sama podczas masturbacji rownież go nie osiągam.
Oczywiście podczas seksu z partnerem odczuwam przyjemność, ale chyba wynikającą bardziej z poczucia bliskości i ciepla, niż typowo seksualną. Może ja jestem jakaś dziwna? Jak się tego nauczyć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
ja orgazmu pochwowego NIGDY nie miałam
![]() ![]() nie wiem od czego to zależy, teorii słyszałam tysiące! na razie nic nie pomogło ;/ już sama nie wiem w co mam wierzyć, na pewno nie w to, że to "wina" partnerów, gdyż miałam ich kilku i z żadnym nie udało mi się osiągnąć "wielkiego OOOOO" ![]() ![]() edit. i właśnie jeśli o ten łechtaczkowy chodzi, to z obecnym Tżtem miałam go ze 3 razy w życiu a sama mogę dużo częściej, tylko problem jest taki, że nie wiem jak go tego nauczyć, bo ja doprowadzam siebie do szczytowania ocierając się.... ręką nie potrafię, więc nie wiem, jak Tż ma sie tego nauczyć ![]() no a jak wyżej napisałam, o pochwowym nie marzę nawet.. Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2009-04-04 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny w koncu sie udalo
![]() ![]() wczoraj ![]() kosmos normalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też kiedyś robiłam to tak że żaden chłopak by tego nie powtórzył, ale nauczyłam się innej techniki i jest ok ![]() a jeśli chodzi o orgazm pochwowy to udało mi się go osiągnąć samej kilka razy, ale przychylam się do opini, że następuje on poprzez drażnienie łechtaczki tylko tak od środka ![]() Edytowane przez Kationa Czas edycji: 2009-04-06 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Orgazm pochwowy
Cytat:
- totalne ale naprawde maksymalne rozluźnienie! - myślisz tylko onim,jak bardzo będzie Ci z nim dobrze,nie ojakiś bzdetkach;P - najlepiej niech wasze pieszczoty trwają conajmniej z 10,15 minut ![]() - a jeszcze lepiej jest w niedozwolonym miejscu pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.