![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
ROXANKO to weny Ci życze
![]() Ja jestem po krzywej WSZYSTKo OK ![]()
#332 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]()
#333 |
Zadomowienie
|
![]() Też muszę skończyć dziś pracę i jutro całość zanieść. Zostało mi streszczenie i dyskusja, którą nie wiem jak napisać. Nikt tego nie pisze, to nawet nie mogę sprawdzić w starszych pracach jak to wygląda. Pieluchy bambusowe jaki powinny mieć skład? 100% bambus czy mieszany z bawełną? Które lepsze jakościowo będą? Natalia ja w ciąży chodzę 2-3 razy dziennie to nie pomogę. Piłaś lactulosum albo makrogole? Nie wiem czy to 2 w ciąży można, ale podobno lepsze jest. Ja młodemu daje czasem lactulosum, to zdarza się, że trzeba szybko biegnąć do ubikacji by zdążyć. Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-05-14 o 06:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Rozeznanie
|
Hej hej
![]()
#335 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mravka, super ze Cie nie beda meczyli w szpitalu. A Ty dbaj o siebie i duzo odpoczywaj ![]() ![]() A tak w ogole to dzien dobry ![]() ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- O widzisz, nie takie to straszne jak sie wydaje, ale z wlasnych checi chyba zadna by nie powtorzyla tej "przyjemnosci" glukozowej... :-P Roxana, rowniez zycze weny, bo z checiami to pewnie sobie radzisz ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
Niespodziewajka- gratuluję wizyty
Dziewczyny kciuki za prace... Piszcie szybciutko i z głowy będzie Witam się z rana.... Co tu dziś robić? ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- tak łatwo ci poszło? ![]() ![]()
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://myroom.pl/view/539 szukam znowu pościeli bo ta w śpiące zwierzątka od patrzenia mi się najadła... ![]() co sądzicie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam się z bólem głowy ![]() U nas dziś święto, także Tż w domku jest ze mną ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Majka a maluszka bedziesz od początku kładła w poscieli?
Kasperka no to miłego dnia ![]() --- Ja juz całe mieszkanko ogarnelam. Jest świeżo i pachnąco. Pranie wyprane juz wisi a zupka na obiad gotowa. Wiec kawke sobie malutka zrobie i siadam do pracy ![]()
#341 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() asienka jestem w szoku,że nadal dzidzia się ukrywa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niespodziewajka ![]() Mravka uff dobrze,że Cię nie trzymali ![]() ![]() ![]() roksana miłego pisania.. ps. dzisiaj sejm zajmuje się naszą sprawą zasiłku dla nierobów ![]() natalia1011dziękuję ![]() ![]() ![]()
#343 |
Zakorzenienie
|
mms, przepraszam, ale nie udało mi się zrobić fotki - wczoraj po przyjściu do domu od razu wyszliśmy z Żukiem, potem padł i nie chciałam włazić do sypialnie, a dzisiaj było taki kijowe światło, że nic nie wyszło
![]() Tylko że ja mam ciemne meble i ciemne ściany ![]() Mi w poprzedniej ciąży też mówiła gin, ze jak się brzuch spina to no-spę wziąć - można forte - i dopiero jak po nospie nie przejdzie, to się denerwować ![]() Mirabelka, Weleda bardzo ok - to są ekologiczne, bardzo fajne kosmetyki ![]() Niespodziewajka, jak tam po wizycie? Doczytałam ![]() ![]() natalia, no to przynajmniej masz z głowy ![]() Mówię o takiej knajpce z kącikiem dla dzieci zaraz obok pizzerii na przeciwko sklepu ze stanikami. Mają desery, sałatki, tosty jakieś, etc... beaciorq, trzeba jeszcze mieć gdzie ten dywan wytrzepać ![]() ![]() asienka, ależ Ci się uparciuch trafił ![]() ![]() Mravka, IP ma swój koloryt ![]() Mam nadzieję, że zastrzyk pomoże ![]() ![]() ![]() 12mu05 no to masz maraton ![]() Dużo siły życzę ![]() Anevo, no i z głowy ![]() majka, fajne ![]() ![]() Znowu głowa mi odpada... buuuu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę jakie wymiary powinno mieć łóżeczko dla dzidzi???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Życzę Ci weny przy pisaniu pracy ![]() Ja idę sobie zrobić Latte, bo mi głowa pęka... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie odzywałam się wczoraj, bo wylądowałam na Ip. Miałam 4 skurcze, regularnie co 5 minut, trwały 40 sekund. Ale takie skurcze, że nie mogłam kroku zrobić, powietrza nabrać. Oddychałam jak kobiety rodzące na filmach... 20 minut pod ktg, skurcze na szczęście się nie pisały. Później badanie ginekologiczne, USG. Okazało się, że mam infekcję i to ona mogła spowodować skurcze. Jak tylko zacznie się coś dziać to szybko mam brać no-spę. Na infekcję dostałam globulki, mam zrobić CRP. Z dobrych wieści to maluch ma 800 g i wszystko z nim dobrze ![]() Na oddziale mnie na szczęście nie zatrzymali. |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz kochana co wczoraj znalazlam przy szukaniu inspiracji ![]() Wiem, ze to pokoj dla dzieci juz starszych, ale jakos od razu o Tobie pomyslalam ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1431587176.503094.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, ze z malenstwem wszystko w porzadku i ze jestes w domku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
o to będę musiała o nich poczytać
![]() Widzę, że dziś nie najlepiej się czuje nie tylko ja. Mały mnie kopie, jakby w żołądek i ledwo się trzymam, żeby nie zwymiotować... |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Wtajemniczenie
|
majka ale śliczna ta ostatnia pościel
![]() ![]()
#353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale też mieszkanie musi być konkretnie wysokie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Rozeznanie
|
Hej hej
![]() Wiec jesli będzie jeszcze możliwość dowiedzenia sie kto tam siedzi to oczywiście chce wiedzieć bo jestem ciekawa ![]() A co do wyprawki to ja kompletuje koniec a polowa czerwca takze moze jeszcze sie pokaże na kolejnej wizycie ![]() ![]() Moja mama się śmieje ze to chłopak i sie zakrywa bo ma dużej siusiaka ha ha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- co do pościeli to wiadomo - ja jestem zakochana w vertbaudet ![]() ![]() http://www.vertbaudet.com/En/cot-bum...uleur=6390&t=1 http://www.vertbaudet.com/En/green-l...uleur=6710&t=1 http://www.vertbaudet.com/En/cot-bum...uleur=6389&t=1 http://www.vertbaudet.com/En/cot-bum...uleur=6350&t=1 ostatnio mieli fajną promocję... -20/30% plus wysyłka gratis. noo i co najważniejsze - jakość super ![]()
![]() |
#356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spory maluszek juz jest ![]() Korci mnie by iść ekstra na usg, już dawno nie miałam a nie prędzej niż za miesiąc będę mieć kolejne i juz ostatnie. Roxana piękna pościel ![]() ![]() Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-05-14 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Najlepsze jest to, że ja w ogóle nie czułam, że mam infekcję. Nic, zero. Żadnego pieczenia, swędzenia, upławów. Gorzej się czuję teraz po globulkach :/ Ledwo umiem siedzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry mamusie
![]() No początek gratuluje udanych wizyt ![]() Asienka ależ będziesz miała niespodziankę, choć domyślam się że niepewność męczy mms - ja też mam sypialnie na ciemno - ciemne podłogi, meble, ściany tylko kilka jasnych dodatków ![]() ![]() Było o dywanach jeszcze - więc ja mam w obu pokojach Zuzi takie nie duże żeby na podłodze nie siedziała bo większość zabaw odbywa się właśnie nie przy stoliku a na podłodze Cytat:
ja mam coś takiego po Zuzi http://kolyski.pl/2014/07/27/lozeczk...-orzech-klups/ majka wszystkie ładne - dla mnie najfajniejsza ta z żyrafką
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całą drogę wyłam, że to dopiero 26 tydzień i nie mogę urodzić. Teraz aż mi głupio, że tak histeryzowałam, ale to nie było zwyczajne napinanie brzucha, jakie mam od 2-3 tygodni. To były normalne skurcze, 50 razy mocniejsze niż przy miesiączce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.