|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
Luba, ja się cieszę, że zostałaś.
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polozylam sie spac w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku ze napisalam co myslalam spie , a nad ranem makabra.. przysnilo mi sie ze dostalam tyle negatywnej karmy ,ze caly wezyk mi sie czerwony zrobil Rambo, Anulka i Silva jednak swiata dobrze wplywaja na ludzi i medal dla Was ze pierwsze sie przyznalyscie do swojego prawdziwego ja Co do mylenia mnie z Momo juz kiedys pisalam gdzies ze ja tam Was nie rozumiem..ja- Momo zawsze odrozniam Mi sie zadne wizazanki nie myla Luba- ja kiedys w ogole sobie zrobilam przerwe od wizazu ,ot tak samo doszlam do wniosku ze co ja tu robie i nic kompletnie nie pisalam przez.. poltora roku jak nie dluzej ![]() A tak w ogole to fajnie jest wejsc na ten watek - cieply fajny watek ot co ![]()
|
|
|
#333 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod warunkiem, że jesteś w pełni sił fizycznych. Mam duży temperament. ![]() Cytat:
A mówiłaś wczoraj, że nie jesz herbatników ![]() Cytat:
I jakoś zawsze mam z kim pogadać. Czasem śmieję się jak chora psychicznie do monitora. I zauważyłam, że wiele wynoszę z wizażu Łatwiej mi się kształtują poglądy na pewne sprawy, kiedy przeczytam jak to jest z różnych punktów widzenia.I czuję jakbym Was naprawdę znała z jakiejś strony. ![]() A moi znajomi się ze mnie śmieją (ci co wiedzą, że siedzę na wizażu). Co robisz? Zgadnij... (wiadomo ) I są święcie przekonani, że tu się tylko o kosmetykach gada ![]() Cytat:
:cojest:
|
|
|
|
#334 |
|
Wtajemniczenie
|
jaszmurko, miło mi!
chciałam jeszcze wyróżnić moee za wspólną miłość do fajkowych avatarów.
|
|
|
|
|
#335 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aha, dziękuję za medal ![]() Cytat:
![]() Zostawię Cię Anulkowi jednak, nie będę taka ![]() Tak myślałam, że mnie złapiesz za słówko Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-12-20 o 16:33 |
||
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,to znowu ja
Skoro mam być gadułą,to muszę powiedzieć coś od czasu do czasu,a wczoraj jakoś nastroju nie miałam do gadania .Pominęłam bardzoo wiele osób,które zasługują na to,by je wymienić w tym miłym wątku,bo bez nich Wizaż byłby nie ten sam. Niniejszym uzupełniam listę: Chocolatka,Aga01,Annfas,S yringa,Mirianka-bardzo miłe ,kulturalne dziewczyny.Zawsze pokojowe i naprawdę nic im nie można zarzucić(nie to co ja ).Tamara-za naprawdę mądre wypowiedzi-choć na "dzień dobry" miałyśmy małe spięcie(nie wiem,czy pamiętasz ).Mam tylko jedno zastrzeżenie i to poważne -za mało się udziela .Anul3k-wyróżniająca się madrością i inteligencją młoda osóbka,z której przykład powinna brać cała polska młodzież Jaszmurka-zapamętałam ją jako jedną z pierwszych Wizażanek-grzeczna i figlarnie machająca nóżkami .Lexie-za kulturę,mądre wypowiedzi i wprost anielską cierpliwość na ginekologii .To chyba na razie tyle,ale zdaję sobie sprawę,że to jeszcze nadal nie jest pełna lista,bo osób zasługujących na wyróżnienie jest naprawdę dużo,dużo więcej .
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamietalam o Tobie w moim pierwszym poscie na tym watku
|
|
|
#338 |
|
Wtajemniczenie
|
moee, ale ja mam doskonałą pamięć wsteczną i pamiętam dobrze te twoje nikotynowe
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
A i wstyd, bo nie dodałam do listy ulubionych wizażanek osoby, która od kiedy tylko przyszłam zawsze wywoływała na moich ustach uśmiech, a tą osobą jest Belcia
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tamo, bardzo się cieszę, że i od Ciebie dostało mi się kilka ciepłych słów Nie jesteś nadaktywną Wizażanką ale bardzo szybko się Ciebie i Twoje wypowiedzi zapamiętuje.(zresztą, już Ci tutaj nasłodziłam )
|
|
|
|
|
|
#341 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Niejeden pomidor może mi pozazdrościć ![]() Fresiu, z tym przykładem to chyba to trochę przesada - wredne ze mnie dziewczę, nie do zniesienia wręcz
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zdania nie zmieniam nawet po tym wyznaniu Tylko dodam,bo wcześniej mi z głowy wyleciało,a to też zaleta-rozsądna jesteś .
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Gadułka:Aeterna,Fresa
![]() Posty które najbardziej lubie czytac: Cattt,Shemreolin,Moee,Mom o,Audacieux,Luba Pędziwiatr:Lovisa Awatarki:Mona_Lisa,moee Twórczośc:Mona Lisa i bezkonkurencyjne Agabil i Manolita na MM Moderator roku:Rambo Osoby,które darzę sympatią: wiele ich pominę z pewnością ze sklerozy: Momo,moee,cattt,czerwona_ sukienka,ines1985,jaszmur ka,myszi,ufcio,agabil,koo tek_mamrotek,bluegirl Hosenka*,Nadin i wiele innych,które przez ten rok,który spędziłam na Wizażu były mi pomocne i zawsze uprzejme
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Piłam,piłam...zieloną herbatę
.Przy okazji uzupełniam listę o Shemreolin -za spontaniczność,podejście do życia i za odjazdowego bloga .
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaszuś dobrze że mi przypomniałaś! Aleksandra999! Oluś kochana, gdzie Ty się podziewasz?
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goń do roboty,trzymam kciuki(nieustannie)
|
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Windy, to jeszcze nie trzymaj, bo żebym wszystko zrobiła tak jakbym chciała do potrzebuję z dobre 2-3 lata :P
Ręcę Ci się spocą
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jeżeli Ty uwierzysz we mnie i w moje grabki to powinnyśmy obie dać radę ![]() ......................... ......................... ......................... ....................... Zapomniałam.Jeszcze dziękuje bardzo Marcelinie73('niby' imienniczce |
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki ludek
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Pink69
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
DEBIUT ROKU
Zdecydowanie fresita ![]() GADUŁA hmmm Choco ![]() ![]() ![]() PĘDZIWIATR ?? NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC… Cała ekipa jak zapomnieć MEZCZYZNA NA WIZAZU Zło ![]() AVATAR Anul3k i jej Kermit ![]() PODPIS Aga01 (tylko chwilowo zniknął)NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ sporo jest takich NAJLEPSZE PRZEPISY nie zaglądam NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ AgaBil i Mona lisa z avatarki Dzięki za mojego świątecznego kundla :cmokModerator ROKU wszyscy ![]() |
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
A tak sobie cmokłam
.
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Ty tak nie cmokaj na prawo i lewo bo Cię ktoś kiedyś w poślady machające kusząco ( ![]()
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje bardzo
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Mam przez to rozumieć że ona tylko tak wygląda?
A w rzeczywistości czeka mnie rozczarowanie?? To ja poproszę najpierw zdjęcie i dokładny opis przedmiotu- najlepiej na allegro
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

polozylam sie spac w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku ze napisalam co myslalam
ale na pewno nie mam 54 lat!!!

).Mam tylko jedno zastrzeżenie i to poważne

.