![]() |
#331 | |
BAN stały
|
Dot.: A gdyby tak... przestać nosić stanik?
Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Zresztą przeczytaj uważnie tamte posty my byłyśmy zmuszane do mycia bez kostiumu i wszystkie naraz. Edytowane przez MalarskiSen Czas edycji: 2015-12-26 o 18:31 Powód: błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
wizażu!!!!! kocham sg ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
Napiszę Ci na priv adres świetnego lekarza od żył i przepływów, myślę, że 195 pod biustem musi być obciążające i krew może nie dopływać do obszarów odpowiedzialnych za logiczne myślenie/czytanie ![]() To świetny specjalista, leczy mi żylaki |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
nie w miejscu publicznym!!11!!1
![]() |
#334 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Konto usunięte
|
borze szumiacy! taka akcja na wątku, że nie zdążyłam zebrać podatków i obce wojsko mnie najechało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
BAN stały
|
Trolle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#338 |
Konto usunięte
|
Ja osobiście sztywne staniki lubię. W lecie, przy dużych upałach jestem w stanie wyjść bez stanika bo wtedy każda kolejna warstwa materiału jest zupełnie bezsensowna aczkolwiek noszenie stanika nie jest dla mnie żadną męczarnią, wręcz przeciwnie - jest dużo wygodniejsze niż bez.
Aczkolwiek ciało jest zupełnie normalną, naturalną rzeczą i nie widzę powodu dla którego ktoś kto nie ma chodzić bez, jeśli tak woli. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Konto usunięte
|
latem noszę grubsze, bo krępują mnie spojrzenia/gapienie się
do tej pory krępowało mnie spojrzenie panów spod budki piwnej, ten wątek mnie nauczył, iż bardziej musze obawiać się kobiet |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w nawiązaniu do wizażanek, które zbyt seksualnie do takiej nagości podchodzą. mjos masz rację, nikt chyba kobiety surowiej nie oceni niż druga kobieta, niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
(jak już pisałam wcześniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Naczelna Nastolatka
|
nie wiem dlaczego ludzi na ulicy ma w jakikolwiek sposób interesować brak stanika pod moją bluzką, nie ogarniam tego.
Już pisałam, że tam gdzie się da, chodzę bez stanika.
![]() |
#343 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I burzliwsza dyskusje wywola przejezdzajace nowe audi tdi niz walory jakiejs tam randomowej kobiety o urodzie dalekiej od pan z rozkladowek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle nie kumam. Chodzę bez stanika, nie bez ubrań, heloł, ktoś tu ma problemy. ![]()
Ignorowanie Onnej przynosi szczęście. Edytowane przez Kucias Czas edycji: 2015-12-26 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() idąc ciemną ulicą prędzej przejdę przez grupę facetów niż 2 kobiet kilkukrotnie zostałam pobita(taak sama się prosiłam, bo o 2, 3 w nocy wracałam pieszo sama z pracy, bądź czekałam do 5.30 na pierwszy autobus) i kto mnie pobił? zawsze pustaki z chromosomem xx |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Konto usunięte
|
Bo tak jest niestety, to nieprawda, ze wszystkie mamy to samo i żadnej to nie interesuje, co masz pod ubraniem. Jak widać interesuje aż za bardzo. Pan spod budki powie ładne/nieładne, kobieta powie jeszcze historyjke, jak to Ci brakuje seksu i szukasz go na ulicy. Kobiety są groźne, potem jeszcze powiedzą, że sama się prosiłaś. Już nie takie rzeczy widziałam w ich wydaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Naczelna Nastolatka
|
Chyba tylko na wizażu można jednym tchem wymienić brak stanika zaraz po braku moralności. Majtki też świadczą o braku moralności, jak ktoś ma goły tyłek pod spodniami to co to znaczy? Albo jak stringi ma, to chyba jeszcze gorzej, tak?
![]() |
#349 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dodatkowo to egoistyczne z twojej strony, może ktoś nie chce się zastanawiać czy masz pod spodem nagi pup czy stringi? Powinnaś stringi pod pępek naciagac |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Konto usunięte
|
dla złagodzenia nastrojów:
taniec kobiet dla kobiet, czyli na żywo aranżowany, bez wyćwiczonego układu, pójście za wspólkobietą-przewodniczką uwaga! cycki i gołe brzuchy ![]() ![]() Edytowane przez 201604190934 Czas edycji: 2015-12-26 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Konto usunięte
|
oh! trafilas w gust
to zeby nie bylo dyskryminacji kobieta i facet tancza razem niekompletnie ubrani i nie dochodzi do rekoczynow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Konto usunięte
|
Illan
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak, guano mnie obchodzi czyjeś obrzydzenie/zniesmaczenie/cokolwiek wobec mojego biustu. Tak jak innych guano obchodzi co ja myślę na temat ich odzieży. W społeczeństwie nie istnieje żadna zasada nakazująca noszenie stanika. To, że komuś to wadzi estetycznie, to nie jest mój problem. Mnie się na przykład nie podobają szpilki i kolor różowy, a każdy może sobie w tym chodzić do woli dokładnie tak samo jak ja bez stanika. Jeśli chodzi o życie w społeczeństwie, to jakieś tam zasady są odnośnie pokazywania gołego ciała, co nijak ma się do braku stanika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;53911003]
![]() Tak, guano mnie obchodzi czyjeś obrzydzenie/zniesmaczenie/cokolwiek wobec mojego biustu. Tak jak innych guano obchodzi co ja myślę na temat ich odzieży. W społeczeństwie nie istnieje żadna zasada nakazująca noszenie stanika. To, że komuś to wadzi estetycznie, to nie jest mój problem. Mnie się na przykład nie podobają szpilki i kolor różowy, a każdy może sobie w tym chodzić do woli dokładnie tak samo jak ja bez stanika. Jeśli chodzi o życie w społeczeństwie, to jakieś tam zasady są odnośnie pokazywania gołego ciała, co nijak ma się do braku stanika.[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Szef ds. Wymianek
|
Nie było mnie cały dzień, lektury do nadrobienia sporo, rozmiar stanika 195B zmiażdżył mnie^^. Z tego względu uważam ten wątek za jedną z perełek mijającego roku. Plus oczywiście kobiety chodzące bez staników po ulicy, którym brak seksu i które prowokują do gwałtu.
Człowiek myśli, że już wszystko słyszał, a jednak zawsze znajdzie się jeszcze coś, co zdziwi. EDIT i jeszcze Chocherovsky jako Janusz stanikowy <3.
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2015-12-26 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak się ma duży spad + przykurcz mięśni to regulacja nic nie daje, albo ramiączko spada, albo się wrzyna, stanu 'trzyma się i jest wygodnie' brak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;53911889]I sądzisz, że nie zauważyłam tego przez kilkanaście lat?
Jak się ma duży spad + przykurcz mięśni to regulacja nic nie daje, albo ramiączko spada, albo się wrzyna, stanu 'trzyma się i jest wygodnie' brak. [/QUOTE] Zapięcie ich na krzyż? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Konto usunięte
|
Jakoś mnie takie denerwuje, nie potrafię wtedy zapomnieć o tym, że mam te ramiączka na środku pleców i mnie to wkurza.
Ostatnio babcia sprzedała mi patent, że niby z mitycznych czasach jej młodości wszystkie bluzki od wewnętrznej strony na ramionach miały tasiemki, żeby te ramiączka przypiąć. Ale nie miałam jeszcze okazji, żeby sobie przyszyć i spróbować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.