|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy małżeństwa jednopłciowe powinny być w Polsce zalegalizowane? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
202 | 67,79% |
Nie |
74 | 24,83% |
Nie wiem |
5 | 1,68% |
Nie obchodzi mnie to |
17 | 5,70% |
Głosujący: 298. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Konto usunięte
|
Dot.: Małżeństwa jednopłciowe (homoseksualne) w Polsce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Dalej udawajcie, że nie wiecie o czym mówię. Tak jest fajniej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Konto usunięte
|
Też sie dobrze bawię, Twój poziom ignorancji faktów można tylko obśmiać. Serio w to wierzysz? w Europie w XXI wieku i to w Polsce, w tej Polsce która była mekką dla wyszydzanych w innych krajach? Bardziej mnie zdumiewa co robisz na babskim forum-maskulinizm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
My nie rozumiemy, a oni nas. A niech sobie siedzą gdzie chcą byłbym oglądać nie musiała.
![]() |
#336 |
BAN stały
|
Nie moje klimaty. Jeszcze mam sporo do zwiedzenia w Europie. Następnie, jeżeli już, to Azja. W Maroku można jeszcze spotkać np. mężczyznę z kozą, a to już zupełnie nie moja bajka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ewentualnie opcje male/female/other w rubryce plec na wniosku wizowym ![]() Istny raj <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
lise-kotta
|
yuri, nie podróżuj, bo dziecko ci zbałamucą! nawyki sobie wyrobi!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Konto usunięte
|
Sugeruje na wszelki wypadek nie wypuszczać dziecka w domu. Może zamknąć w piwnicy i osobiście pokazywać wszystkie wzorce?
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-07 o 01:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
BAN stały
|
Nie wiem jakie zwyczaje panowały u ciebie w domu, ale u mnie nie gwałciło się dzieci w piwnicy. Wypraszam sobie jakiekolwiek insynuacje, że miałbym gwałcić własne dziecko. Jesteś zdrowo [cenzura]. Ja rozumiem różnicę w poglądach ale są pewne granice.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-07 o 01:26 Powód: Słownictwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Meh.
|
Płyniesz trochę.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-07 o 01:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
1. Pokazuję że nie zamkniesz dziecka przed całym światem 2. Heteroseksualiści też nie są świętoszkami, chodzącymi ideałami i odpowiedzią na całe zło tego świata ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Czemu płynę? Jeśli geje to zło i dziecko nabiera "nienaturalnych" poglądów na świat to czego nabiera żyjąc wśród patologicznych przedstawicieli heteroseksualnych? Były tu linkowane artykuły o gejach gwałcących adoptowane dziecko i nie wywołały aż takiego oburzenia. Ot po prostu preferowanie żeńskich lub męskich narządów płciowych nie świadczy o człowieku. Nie można powiedzieć homoseksualista zły hetero dobry lub odwrotnie. Spaczone jednostki znajdą się zarówno wśród pierwszych jak i wśród drugich. Yuri niech zacznie się martwić o to co faktycznie stanowi zagrożenie dla jego dzieci a nie o to że zobaczą dwóch facetów idących za rękę. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- A odnośnie tych wątpliwych badań świadczących o negatywnych skutkach wychowania przez pary homoseksualne... Zastanówcie się na ile zakrzywiliby wyniki ludzie typu Yuri i Renatka. Na ile na depresje takich dzieci może mieć szykanowanie przez takie osoby, wytykanie palcami i określanie jako nienaturalnych dziwolągów "bo tak". Ale w Polsce dziwolągiem może być nawet dziecko niechodzące na religię czy para niebiorąca ślubu kościelnego - i krytyka pochodzi nierzadko od osób które chodzą do tego kościoła "bo tak wypada" mając gdzieś jego zasady i jawnie je naruszając. Tacy nietolerancyjni rodzice też mają homoseksualne dzieci. Dzieci którym na pewno byłoby dużo ciężej się ujawnić wiedząc jakie zdanie mają rodzice ![]() Tyle że ocknijcie się Yuri i Renatka to nie działa tak: ![]() Homoseksualistą nie zostaje się przez zapatrzenie na geja. Brak ślubów dla par homoseksualnych nie jest równoznaczny z brakiem par homoseksualnych. Jak chcecie żeby dziecko NIGDY W ŻYCIU NIE WIDZIAŁO GEJA to naprawdę jedynym wyjściem jest piwnica. Albo zdelegalizowanie homoseksualizmu na całym świecie bo nawet jak z Polski przegnacie ich z pochodniami to dziecko sobie obejrzy w internecie, usłyszy w szkole, radiu, telewizji. Poza tym jak widać po wypowiedziach w tym wątku poglądy rodziców nie muszą się przekładać na poglądy dzieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Meh.
|
Cytat:
Ze wszelkimi EDITami posta zgadzam się w zupełności. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-07 o 01:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-07 o 01:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
jestę wieszczę
|
A na wątku jak zwykle znalazło się kilka januszełów z przerostem ego, które myślą, że cały świat istnieje po to, żeby zaspokajać ich wysublimowane gusta estetyczne. Ciebie brzydzą geje, innego brzydzi Twoja twarz, jeszcze innego grubasy, a mnie brzydzą dzieciaki z twarzą wysmarowaną żarciem albo gilami. Pozamykajmy wszystkich dla pewności. Geje i lesbijki nie są po to, żeby Ci się podobać, nie po to istnieją w przestrzeni publicznej. Są, aby być szczęśliwymi ludźmi.
A Ciebie Renatko życiowe doświadczenia niczego nie nauczyły. Nauka poszła w las. I może Ty przeżyłaś szykanowanie w szkole i sobie teraz odbijasz, nie wiem, ale ja widziałam już takich, którzy sobie nie poradzili. A z resztą... jestem bi i jak słyszę takie dyrdymały, jak pojawiają się na tym wątku, to mam ochotę publicznie przypadkowej lasce oblizać nawet mały palec od nogi ![]() Ty mówisz, że nie chcesz na gejów patrzeć. Ktoś powie, że nie chce patrzeć na upośledzonych. Innemu się nie spodobają rude włosy. Czwarty nie lubi Żydów. I ani się obejrzymy, a będziemy mieć wszyscy jasne włosy, białą skórę, małżeństwa hetero i główki poprzekręcane w prawo.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie jawne trzymanie psów na łańcuchach jest na przykład czymś, co ma negatywny wpływ na społeczeństwo w szerokim ujęciu, a na dzieci to już w ogóle dużo bardziej negatywny wpływ ma wpajanie takiego wzorca normy postępowania niż oglądanie ludzi tej samej płci trzymających się za ręce. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2016-02-09 o 02:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
BAN stały
|
Cytat:
P.S. Fajne macie standardy na tym forum. Dostałem ostrzeżenie za inwektyw w kierunku kogoś, kto zasugerował bym zamknął swoje dziecko w piwnicy i je gwałcił. Ww. osoba ostrzeżenia nie otrzymała. ![]() Edytowane przez Yuri22 Czas edycji: 2016-02-09 o 05:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
I wtedy wytłumaczę dziecku, że jest to normą w Maroku. Popatrzymy, zaakceptujemy taki widok w tym kraju, a potem wrócimy do Polski.
![]() |
#354 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie za poglady, ale za chamstwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
lise-kotta
|
Pokaż gdzie ci ktoś napisał, że tak, więzisz swojego syna w piwnicy i go gwałcisz. Bo nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-04-07 o 01:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Konto usunięte
|
Po czym wypowiedz zostala rozwinieta i z tym zgodzili sie wszyscy
Natomiast ty jak prawilny polski Seba rzuciles bluzgami. synkowi tez przekazesz taki wzorzec dyskusji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak to było? A, już wiem: "Każdy inny, WSZYSCY RÓWNI". ![]() A syna nauczę przede wszystkim, że jak pisze po polsku, to ma używać polskich znaków diakrytycznych, a nie jak typowa Graża "sorki, pisze z fona i nie mam polskich znakuf". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.