![]() |
#331 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
Cytat:
![]() ![]() \\ ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- a i jeszcze jedno pytanie. jak sie zarejestrowało na jakiś kierunek, to jak się z niego rezygnuje?? bo nie wiem jak to sie robi;| a nie widze nic takiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie. Bo chciałabym jechać jutro do Krk i zawieść wszystkie dokumenty potrzebne do rekrutacji i ni chcę niczego pominąć. Mógłby mi ktoś napisać WSZYSTKIE dokumenty jakie są potzrebne??
Kserokopia świadectwa dojrzałości to to co dostaliśmy z OKE czy sami muismy zrobić ksero??
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie: zna ktoś może próg na geografię z ubiegłego roku? I na filologię angielską?
#334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Raczkowanie
|
aaaa, ja jutro jade do krakowaa i składam papiery na filologię angielską, włoską i hiszpańską
![]() może się zlitują i mnie gdzieś przyjmą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Ja mialam 63% rozsz ang. a ty? ja ich bede blagac zeby mnie przyjeli;DD
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zakorzenienie
|
Ja 77% :/ miałam nadzieję, że będzie lepiej
![]() ![]() A nie wiesz, jaki był próg w zeszłym roku?
#339 |
Raczkowanie
|
a na jakie kierunki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Przyczajenie
|
a czy z polskim podstawowym zdanym na 69% mam szansę dostac się na pedagogikę specjalną??
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie próg na filologię angielską. I geografię.
#342 |
Raczkowanie
|
ja jadę w piątek mam nadzieję, że też się dostane bo obiecałam rodzicom , że jak coś to oddam kasę z rekrutacji .. a to będzie baaaaaardzo .. trudne :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
mało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
No ja tam nie wiem, czy z moimi 77% składać na filologię...
Jeszcze myślałam o geografii (bo tą zdałam na 80% - rozszerzoną) Ale ogólnie, UP nie jest dla mnie priorytetem. A ktoś zna może progi z ubiegłego roku z geo i filologii??
![]() |
#346 |
Przyczajenie
|
dokumenty można wysłać pocztą
![]() moja przyjaciółka (która też tam składa) dzwoniła wczoraj do sekretariatu i babka jej powiedziała co ma napisać na kopercie itd. Jutro się spotykam z tą koleżanka i będę wszystko wiedziała, więc jeśli ktoś byłby zainteresowany to moge przekazać ![]() złożyłam na pedagogikę specjalną, polonistykę (nauczycielską) i romanistykę. Ktoś na tym forum wspominał kiedyś, że jak się jest na polonistyce na UP to można w trybie zaocznym robić dodatkowe przedmioty z innej specjalizacji (te które się nie pokrywają). Wie ktoś o tym coś więcej? Tzn. czy można od pierwszego roku już tak robić i jakie koszta się z tym wiążą? ściskam mocno wszystkich zmatrwionych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
i jak tam drogie Wizazanki?
![]() ![]() JA chyba zostane przy socjologi i turystyce chociaz boje sie ze sie nie dostane nigdzie i bede to tylko wyrzucone pieniadze ![]() ![]() ![]()
#348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiamm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no ale jakas mała nadzieja jest, ze Ci co zdali po 80-90 pojdą na UJ i na UP przyjmą tych z gorszymi wynikami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Może mi ktoś powiedzieć jak mam zrobić przelew internetowy na opłaty dla UP? Bo tytuł to ma być opłata kandydata na studia? I tyle?
A jak chcę potwierdzenie przelewu, to skąd mam to wziąć, po prostu przy robieniu przelewu mam zrobić skan i go potem wydrukować? |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Przyczajenie
|
Czy mógłby mi ktoś odpowiedziec czy mam szanse na dostanie się na filologię hiszpańską ?
moje wyniki: polski roz: 84% angielski roz: 83% wos podst: 81% i co jak sądzicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej W_eronika, mogłabyś mi napisać co się dokładnie Twoja Koleżanka dowiedziała odnośnie tej wysyłki, tzn co mam napisać na kopercie? ![]() Acha i pytanie jeszcze, czy kserokopia świadectwa musi być potwierdzona notarialnie czy wystarczy zwykła? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Do Kitty90..
Ja jestem na IV roku(wlasciwie po) biologii na UP.Dostac sie jest srednio w tej chwili bo biora wreszcie wyniki z matury...jak ja skladalam papiery 4 lata temu to osoby kttore zdawaly biologie tak jak ja mialy najmniejsze szanse bo pod uwage brali ludzi nie zdajacych matury z biologii i przyjmowali ich z konkursu swiadectw :/ a wiadomo jakie swiadectwa sa na koniec roku ;p nie mniej jednak biologia byla moim marzeniem ktore wlasciwie spelnilam,zadowolona jesztem z tych studiow ale teraz w ramach poszerzenia swojej wiedzy rowniez biore po 4 latach udzial w rekrutacji tyle ze na UR..Pierwszy rok u mnie to praktycznie sama chemia i fizyka,teraz sa licencjaty wiec to troche inaczej wyglada..z tego co kojaze na pierwszym roku jest totalne wymieszanie,idzie rowno fizyka,chemia,statystyka genetyka,botanika co jest troche debilne bo zeby moc sie uczyc genetyki trzeba miec podstawy a ktos kto przychodzi po lo ich nie ma..ja ja mialam na 3i 4 roku..nie mniej jednak polecam studia i trzymam kciuki,napewno sie uda!jak masz jakies pytania to spokojnie pisz.. Edytowane przez sylwek Czas edycji: 2009-07-02 o 11:10 Powód: brak informacji |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Możliwe, że w tamtym roku pierwszy rok miał WF w Nowej Hucie, ale napewno nic więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Przyczajenie
|
czyli już po wszystkim, po wynikach matur.
mam też już za sobą składanie papierów, oczywiście na AP- politologia i filologia polska, specjalność nauczycielska. zdawałam, drogie Panie, polski i niemiecki na rozszerzonym poziomie, z wynikami odpowiednio 74 i 72%. do tego historię rozsz., wos i angielski na podstawie..ale to i tak się nie liczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, jak chce się złożyć na kilka kierunków to trzeba zakładać za każdym razem nowe konto ?
i wiecie może jakie były progi na administracje i sm ? z tego co wyczytałam wcześniej na wątku to na politologie 180. pytam bo zdawałam polski i ang PP i wos R, ale wos mi nic nie daje tutaj, a tylko kłóce się z mamą bo mi każe złożyć mimo wszystko, a ja uważam, że to tylko stara czasu i pieniędzy bo i tak nie mam szans więc może jak zobaczy progi to da mi spokój. dzięki z góry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.