![]() |
#331 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasza najgorsza randka ;)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
hehe booskie te wasze przygody
![]() ![]() No więc.. Z racji, że mieszkam niedaleko morza, to w wakacje często się wyleguję godzinami na plaży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
przypomnialo mi sie
![]() wszystko dzialo sie nad morzem, mialam jakies 15 lat, bylam na wakacjach i mieszkalam w jakims tam pensjonacie. chlopak mial bodajze 19 i byl kelnerem na tamtejszej stolowce ![]() ![]() ![]() przyszedl po mnie wieczorem i poszlismy.. oczywiscie byl z kolega ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na tych samych wakacjach poznalam (niestety) mojego juz eks, a P. (wraz z kolegą ![]() ![]()
![]() |
#336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Kasia o...
|
Po świecie chodzi tylu matołów, że jeszcze czasem mnie to zaskakuje, zwłaszcza że większość z nich już spotkałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#339 |
Zadomowienie
|
Hmmm najgorsza randka to chyba była dla mnie gdy pewien gość zaprosił mnie na nią. Poznaliśmy się pare dni wcześniej, gdy po imprezie przyjechał po swoich dobrych znajomych (któych ja również znałam- choć nie tak dobrze jak on). Jako że "zgubiłam" swoich to na propozycje podrzucenia do domu od razu "zaświeciły mi się oczy"
![]() Ale "randka" miała miejsce pare dni później. Owy kierowca wziął mój nr kom i zaczęliśmy pisać. Nic specjalnego to nie było, ot dobry kolega. Jak w końcu zaprosił mnie na pizze to nie omieszkałam odmówić jako że nie cierpie przesiadywać w domu. Przyjechał po mnie swoim mega super samochodem (od czasu odwiezienia z dyskoteki zdążył już kilka razy zmienić). Pojechaliśmy na pizze... Zjechaliśmy pół miasta do jakiejś jego ulubionej pizzeri (to akurat mi nie przeszkadzało, bo nie dość, że naprawde miał auto przyciągające wzrok przechodniów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
To nie żadna randka, ale ten sms zagiął mnie wczoraj wieczorem
![]() Zmieniam się cały w 100%, zapuszczam włosy, chodzę systematycznie na siłownię, solarium i do kościoła. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#343 |
Wtajemniczenie
|
jak już się zmienia w 100% to niech jeszcze zmieni stan z żywego na martwy
![]()
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole niektore posty sa bardzo niegrzeczne,po jakiego grzyba nabijac sie z tego ze ktos jest brzydki,gruby,ma takie albo śmakie włosy,ma pryszcze i cos tam jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() podchodzę do życia na luzie. śmieję się zarówno ze swoich wad jak i z cudzych. nie sprawiam nikomu przykrości i nikt przeze mnie nie płacze więc moim zdaniem wszystko jest ok. jeśli by nie śmiać się z ludzkich wad to chyba wszyscy bylibyśmy śmiertelnie poważni ![]() a czy posty są niegrzeczne... punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. równie dobrze można by było uważać za niegrzeczne śmianie się z wpadek makijażowych lub ubraniowych gwiazd (wiele z nas to robi). i chyba w ogóle śmianie się z czegokolwiek jest w złym tonie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
no tak ale gwiazdy to jednak cos innego niz biedni zakompleksieni zakochani beznadziejnie i bez szans faceci z pryszczami.Mnie ich szkoda wiec sie wstawilam..historyczna chwila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() trochę Cię rozumiem. mi też czasami ich szkoda. ale to mi nie przeszkadza żeby się trochę z tego pośmiać ![]() gwiazd też mi szkoda. wszędzie paparazzi i nie można nawet wyskoczyć w dresie i bez makijażu do kiosku, bo zaraz pół świata się z tego nabija ![]()
![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a) ma wielkie mniemanie o sobie b) już nie raz doprowadził mnie do łez swoimi komentarzami, zresztą nawet założyłam o tym kiedyś wątek c) wyciska pryszcze celowo na naszych oczach i obserwuje reakcje dziewczyn, przy czym sprawia my to wielką frajdę d) wątpię, że jest we mnie zakochany, po prostu podobam mu się wizualnie. Gdyby był zakochany to chyba nie komentowałby mojej pupy i biustu publicznie? ![]() ![]() Dlaczego miałabym go żałować? Poza tym takie jest życie, każdy jest oceniany i trzeba się z tym pogodzić. Zresztą to nie forum radia maryja, nikt nie jest święty, jesteśmy w końcu tylko ludźmi... Wyluzuj trochę ![]()
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że tak mało w nas wpółczucia, a jedynie przeważa egoizm i ksenofobia.
Tylko przez świeta budza się w nas ludzkie uczucia i to jesczez nie u wszystkich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() My oceniamy innych,a inni też nie są święci i tak samo robią. Ludzka rzecz pogadać/skrytykować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lemoorka, nie tak ostro.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#354 |
Wtajemniczenie
|
no dobrze. to żarcik był. czarny humor jest kontrowersyjny - jedni lubią, ale większość się oburza
![]() oficjalnie przepraszam wszystkich zniesmaczonych.
![]() |
#355 |
perfumove love
|
Ja chyba większość swoich randek totalnie wyparłam z pamięci. Zresztą chodziłam na nie głównie w czasach liceum, a jak wiadomo "krew nie woda" i burza hormonów robią swoje. Więc na pewno bywało ciekawie.
Ostatnia "większa" randka na jakiej byłam, to wypad do Zoo i na pizzę (z kimś więcej niż kolega, ale mniej niż stały partner). Miejsce akcji: Szkocja Jak nie padało przez całe lato, tak akurat TEGO dnia lało i lało. Wszystkie zwierzęta się pochowały, więc zobaczyłam głównie pingwiny i ... małpy. Jedna wielka małpa pokazała nam nawet środkowy palec ![]() W sklepie z pamiątkami postanowiłam, że naszej wspólnej znajomej powinniśmy wybrać jakiegoś pluszowego tygryska (dziewczyna miała lekką depresję, a tygrysy były jej ulubionymi zwierzakami, chyba wystarczający powód do kupienia jej mięciutkiej kici). Mój znajomy zarabiał co prawda więcej ode mnie, ale chyba uznał, że skoro to JA wpadłam na ten genialny pomysł to i JA zapłacę. Wręczaliśmy później prezent oczywiście razem... W Pizza Hut okazało się, że mój Anglik naprawdę jest małomówny i głównie to JA nadawałam, a on na mnie patrzył i patrzył (ktoś coś pisał o chłopaku, który pytał co chwila "co sie patrzysz?", też powinnam była tak powiedzieć ![]() ![]() Jeśli chodzi o płacenie... Zawsze sama płacę za siebie, ale lubię, gdy facet ZAPROPONUJE, że zapłaci. Anglik chyba uznał, że jestem zbyt sfeminizowana, bo nawet nie poruszył tematu. Co więcej, moja pizza kosztowała 8 funtów, dałam mu 10. On wziął moje pieniądze, schował je sobie do portfela i zaplacił za wszystko kartą. Kelnerowi nie dał złamanego grosza. (gdyby mi oddał te dwa funty, to ja bym zostawila napiwek, ale już bylam kompletnie spłukana). Niby szczegóły, a irytują. Od czasu tej "randki" preferowałam raczej spotkania w większym lub znacznie większym gronie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Z zasadzie to nie opis całej randki, ale jej części
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I wszystko jasne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
perfumove love
|
ale to Anglik
![]() poza tym tam zazwyczaj jest tak, że prawdziwy bogaty Szkot zazwyczaj bywa lekko skąpy, skąpy lub mega skąpy ![]() a taki przeciętny, z klasy średniej lub zwykły szkocki robol, ZAWSZE ma gest. więc ja nie wiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Więc nie powinien być skąpy .
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.