|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2016 część 6.
Witam my byliśmy z Tz na targach poznańskich, a zaraz wybieramy sie na jakaś kolacje. Muszę tylko sie przebrać bo oczywiście zabrudzilam bluzkę i spodnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chyba zaraz odpalę jakiś film i otworzę winko
|
|
|
|
#3573 |
|
luckygirl
|
Ja tez pije winko - alkofree
nie polecam. Wypiłam lampkę i chyba pójdzie do kibla
|
|
|
|
#3574 |
|
PeeMa
|
Hej
![]() Ja miałam dzisiaj dzień wielkiego sprzątania, tak mnie natchnęło, że uporządkowałam dwie duże reklamówki kosmetyków. Przeważnie mam skłonności do chomikowania, ale tym razem byłam bezwzględna Aż mi lżej teraz, tyle rzeczy wyrzuciłam ![]() Teraz leżę już w łóżku i zabieram się za czytanie książki, nie ma to jak wieczory starych ludzi Lenka zaraz zajrzę do klubu, ale z tego co piszesz, musiałaś mieć bardzo silną wolę, świetne efekty, gratuluję Blanka super, że beta rośnie ![]() Sophie bardzo fajnie wyglądają te kapcie, przydałyby mi się takie do pracy, chyba się skuszę
|
|
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
My oglądamy The Voice od Poland. Dodatkowo mam rozkime czy obciąć wlosy.. tyle zapuszczalam ale tak mnie kusi obciąć
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3576 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
ja oglądam "House of cards" a TŻ gra na kompie. Kiedyś o tej porze poprawiałam makijaż, a dziś nawet go nie robiłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3577 | |
|
sajkolidżist
|
To w takim razie Wam bliżej w Beskid Niski niż w Bieszczady
Swoją drogą Beskid Niski jest równie piękny i taaaki spokojny Cytat:
Ja byłam wczoraj na babskim wypadzie, wynajęłyśmy sobie pokój w pensjonacie, wypiłyśmy sporo wina, dziś zjadłyśmy śniadanie, wypiłyśmy kawę, pospacerowałyśmy i każda pojechała w swoją stronę. Uwielbiam takie babskie chwile
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Japońska rzepa
|
Mors,wyślę Ci
![]() Ja też stary człowiek, właściwie babuszka chyba bo robie mężowi ciepłą czapkę na drutach i ogladam Outlandera ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3579 |
|
sajkolidżist
|
Mój mąż polazł do pracy, a bez niego nie lubię nic oglądać. Szukam już prezentów świątecznych
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj chciałam spędzić wieczór mlodziezowo, pójść do klubu albo chociaż na drinka, ale chłop mnie wkurzył, bo akurat jak mamy wolny wieczór nie chce wychodzić i nie chce alko
nawet nie wiecie jaka zła jestem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Ladyl ale to sama nie mogłaś pójść?
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? raczej nie![]() gdybym wiedziała wcześnie, że tak mnie załatwi to bym sobie czas zorganizowała, a tak to
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez sama bym się nie wybrała na impreze/ drinka
Lubie jak tz jest obok. Tak w ogóle to nie pamiętam już kiedy ostatni raz byłam na imprezie w klubie jakoś mnie nie ciagnie - chyba tez lecące latka robią swoje
|
|
|
|
#3584 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Mam dzis humor odebrałam nowe okulary i mi sie mega podobają ![]() Ogolnie dzis mielismy super dzien, pojechaliśmy do teściów na urodziny teściowej, najpierw kawka potem kręgle i kolacja w tajskiej knajpce a potem fajerwerki w ogrodzie na Guy Fawkes Night
|
|
|
|
#3585 |
|
Dostojna peema.
|
Ja sama sama to bym nie poszła, ale z koleżankami to już tak. Albo ze znajomymi jak TŻ by nie było, on bardzo dużo pracuje, czasem daleko od domu więc takie sytuacje się zdarzają i będą zdarzać. Ech, niedawno wstałam, oglądam oczywiście House of cards i zaraz zbieram się na studia. Mam zamiar po nowym roku wysyłać CV do jakichś firm związanych tymi studiami,mam nadzieję, że mi się uda coś znaleźć, bo jestem już mega znudzona moją pracą.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3586 | |
|
Japońska rzepa
|
Dzien dobry!
Ja nie lubię klubów, dla mnie to żaden fun więc ani nie chodze sama ani z tż, tż na szczęście podziela moje poglądy Wolę porobić na drutach ![]() Zdjęcia przesłane, przyjaciele zadowoleni. Stasznie mi brakuje jasnego obiektywu, mam wrazenie,że stoję w miejscu przez to :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Zamówiłam 3 pary butów na zalando bo jest dzisiaj zniżka na przecenione, a ja nie mam żadnych płaskich jesiennych i już od miesiąca szukam. Zobaczymy co przyjdzie, będę wybierać. ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2017-11-05 o 08:58 |
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jeszcze w lozku zalegam a M. od dwoch godzin pracuje w mieszkaniu, jakos nie chce mi sie wstac:P Klapki chyba zamowie kolejne jako po prostu kapcie dla gosci szalec nie bede ale ze dwie pary bym jeszcze kliknela ostatnio wywalilam wszystkie kapcie i robie zapasy Wczoraj szukalam plaszcza welnianego - przejrzalam poki co tylki Zalando i C&A - nic mnie nie urzeklo a nawet jesli to nie bylo rozmiaru albo cena jednak zabijala. My do klubow nie chodzimy ale na drinku bylismy jakos w ubieglym roku, w sierpniu chyba:P ogladalismy wczoraj Lowce czarownic i potem mi sie snily, obudzilam sie w nocy ze strachu.
|
|
|
|
#3588 |
|
PeeMa
|
Dzień dobry
![]() To ja mam tak jak Lolusl, nie przepadam za klubami Bez TŻa zdarza mi się wyjść z koleżankami, ale tak zupełnie sama bym nie wyszła w imprezowe miejsce ![]() Zaraz się zbieramy do kościoła, później odwiedziny u jednych i drugich rodziców i niedziela zleci
|
|
|
|
#3589 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, my dziś korzystamy z pogody i spędzamy czas w plenerze. Założyłam moje nowe buty bo są niestety noeocieplane więc na zimę się nie nadadzą
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3591 |
|
Japońska rzepa
|
My też zaraz gdzieś do parku się wybieramy, bierzemy książki i sobie poczytamy na ławeczce
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My dziś jemy obiad moimi rodzicami, a później do teściów na kawę. Niedziela szybko nam minie A pogoda też całkiem przyjemna nas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie jedziemy nad jezioro na spacer
udanej niedzieli!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
My byliśmy na śniadaniu w aioli a pozniej w auchanie po spozywke. Jedziemy teraz do mieszkania, a pozniej do ikea po taka niebieska duża torbę zeby zawieść pranie do suszenia. Powiem Wam, ze niektórzy ludzie to jeżdżą po drodze jakby znaleźli prawi jazdy w paczce chipsów.
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie cienszego szukam bo nie lubie byc w okryciu jak "napompowana"
dzieku Lolus, zerkne sobie do nich![]() Ja nie wiem jaka dzis pogoda, znaczy slonecznie jest ale czy cieplo to nie wiem. M. szlifuje sciany wiec mam kurz wszedzie. Jestem zalamana bo to bedzie sprzatanie razy kilk nim caly kurz opadnie. Chyba sie wyniose. W ogole pms daje mi popalic, mam ochote serio sie wyniesc, mieszkanie tak mi sie nie podoba, ze widze tylko strate kasy we wszystkim. Narzekam nawet na ilosc gniazdek, ze za duzo. Pms to zlo. |
|
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na kurz po szlifowaniu polecam rozłożenie na podłodze w kilku miejscach mokrych szmat/starych ręczników
|
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Izka, moze znajde cos co sie nada do polozeni. Usyfione i tak jest cale mieszkane, drzwi pozamykane ale to nie wiele dalo. M. mowil, ze to bedzie malo kurzu bo niby mala powierzchnia a wyszlo tego o wiele wiecej. Poki co i tak nie sprzatam bo jeszcze cos tam bedzie szlifowane. Poki co pozyjemy w brudzie.
Jutro przyjezdza serwis do lodowki zmienic strone otwierania drzwi ale tak sie przyzwyczailismy do tej strony, ze nie wiem czy to dobry pomysl:P moglismy zrobic to od razu. |
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuchy pomóżcie!
Przywiezlismy dywany do zmierzenia i nie jestem przekonana który wybrać:p Ogólnie to taki pokój komputerowy bez żadnych fajerwerków nazywam to pokojem ikea kKtóry wybrać? [IMG][/IMG] Kurczę zdjęcia się nie chcą.dodac:/ mam wrażenie, że na zdjęciach bardziej pasuje ten w romby, a na żywo ten miętowo-srebrny..ehh był jeszcze trzeci ale odrzuciłam:P
Edytowane przez LadyI Czas edycji: 2017-11-05 o 15:25 |
|
|
|
#3599 |
|
Wtajemniczenie
|
Drugi albo trzeci
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
drugi i trzeci to ten sam
pierwszy i czwarty również
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

nie polecam. Wypiłam lampkę i chyba pójdzie do kibla 

nawet nie wiecie jaka zła jestem

jakoś mnie nie ciagnie - chyba tez lecące latka robią swoje 

Co prawda nadal gdzieś tam staram się sporo chodzić, rower czasem wyciągniemy ale żeby tak regularnie to nie.