|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
przyszly dwie paczki
w jednej zlota bombka ekstremalna a w drugiej edp jezujezujezu jak sie ciesze no. siedze w pracy, wszyscy wyszlo wiec moge spokojnie przejrzec wizaz. zaraz bede dzwonic do mojego komputerowca i go przez telefon zmolestuje zeby mi oddal chociaz jednego laptopa wiecie - bez laptopa to jak bez reki normalnie
|
#3572 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Korzystając z tego, że dziś mam na 12, a ochoty na robienie czegoś pożytecznego zero siedzę sobię w necie od 10 Ale zaraz strzelam mejkap i do pracy.Cytat:
Cytat:
Eeee, marudzicie. Zgrabne z Was laski i sobie wyszukujecie jakieś dziwne powody do odchudzania. Cytat:
Cytat:
Ale reszta się zgadza. I mimo tego, że po 10min stepa wyglądam jak burak i pot się ze mnie leje, chodzę tam z przyjemnością. I efekty też są ![]() Cytat:
Cytat:
Ja czekam tylko na brązowy cień Burżujka, ten strech, bo skusiłam się na niego razem z Hexx i rzyrafką. Niby brązowych cieni trochę mam, ale ten mi się b. podobał, okazja była, więc czemu by nie. W końcu jakieś przyjemności też mi się należą, a od maja chyba nic sobie nie kupiłam ot, tak.********** Spadam do pracy, miłego dnia |
||||||
|
|
|
#3573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() dziekuje a czemu ..praktyczny?![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo u mnie miesnie nog da sie wyrobic szybki i nie ma z nimi problemu,gorzej z brzuszkiem zwlaszcza,ze mam jakies bole kregoslupa i nie moge robic brzuszkow za bardzo ostatnio ![]() Cytat:
Witam z rana musze jechac dzisiaj do Rybnika ,a jestem nieprzytomna.Jestesmy z Kreciem dwa swiry bo wczoraj wymyslilismy,ze pojdziemy spac do pokoju dla gosci zeby sobie urozmaicic zycie(nigdy tam nie spalismy).I tam jest telewizor ,wiec ogladalismy wiedzmina w nocy ( jak mozna tak zmascic takie swietne ksiazki Kupilam sobie danio z oliwkami ,ogorkiem i papryka.
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę, bo miałam pretekst: musiałam wysłać koleżance notatki
I zrobiłam porządki w notatkach i trochę poczytałam też. A zaraz idę na spacer dotlenić mózgownicę.Cytat:
![]() A te pasy działają, tylko trzeba systematycznie toto zapinać i ustawić na najwyższą moc Widać było aż jak mięsnie pracują i widać było efekty, tylko pas mi się potem zepsuł
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ze ja jak jade od rodzicow na uczelnie to musze wstac o 5 a nawet tu w Czeladzi jak jestem i wstaje o 6 to juz mi sie nie chce bawic w krojenie i tego typu rzeczy...jak mam na pozniejsza godzine ,to sobie robie sniadanka i nawet sok wyciskam czasem,ale ja mam taki gupi plan ze jak mam na pozniejsza godzine to mam 2 zajecia w bloku a jak na 8 to do 18...bez okienek. wtedy Danio bedzie dobre
|
|
#3577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyste szaleństwo ![]() Cytat:
dziś też pachnę Flowerbombem EDP boskiCytat:
|
|
#3578 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny ale dokonałam odkrycia
Znalazłam na strychu piękny płaszczyk mojej mamy sprzed 30 lat!!! Krótki, szary w jodełkę, rękawy 3/4, taki lekko bombkowaty, ściągany pasem... Przepiękny Właśnie się pierze! Nie muszę nic kupować na jesień
|
|
#3579 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale b.b.bym chciała Cytat:
Ale ja miałam zwolnienie chyba tylko z rok albo i mniej.Jedno faktycznie po szpitalu,a drugie takie trochę naciągane![]() Mimo to liczę,że jeśli uda nam się trafić do grupy nie zaawansowanej to sobie poradzę Też bym chciała sporo rzeczy zmienić,ale operacyjnie to chyba tylko jedną...No albo 2...Piersi bym chciała większe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurczę tak chwalicie,że muszę spróbować.I tej Pastelli też.
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze jest to ze nie wzięłam do Krakowa karty Sephory
Zdecydowałam wkońcu ze nie pojade do Sephory (bo by nawet nie było kiedy) ale wczoraj pojechaliśmy jeszcze do kuzyna i jego żony (no i dzieci ) a że wczesniej nie byliśmy u nich to po drodze skoczyliśmy do M1 żeby kupić coś "na nowe mieszkanie". Śliczne mają mieszkanie Duze, stylowo i ze smakiem urzadzone tylko ze nie ma to jak życ z kredytem na 30 lat - w PL nie da sę inaczej ... ![]() Zapowiada mi się spooooora aktualizacja sierpniowa zwłaszcza kolorówkowa ![]() karolina: ja niestety nie kłamliwa i naprawde nie przesadzam, zmierzyłabym swoje udzicho ale nadal nie znlazałam metra krawieckiego Nie mam szczupłych ud ) ale dół nadrabia Moja mama, kobieta 54-letnia nie ma wogóle cellulitu a i naczynka ma mniej popękane niż ja no masakra ... i te rozstępy ![]()
|
#3581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uwielbiam plaszczyki ![]() sproboj koniecznie Cytat:
nawet wynajac jest ciezko a kupic.Masakra jakas.Hosenko jestes klamliwa baba i tyle Ja bym wolala miec od pasa w gore mniej niz odwrotnie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni kupili nowe, na osiedlu które nadal rozbudowują. Mieszkają na "zadupiu" a jednak ceny chyba najwyższe Paranoja ...Cytat:
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo część mieli wczesniej odłożone na to mieszkanie - przygotowani byli na to, że im córka do miasta ucieknie ale nie aż tak przygotowani ze 3 lata temu moja babcia się przeprowadzała do nowego mieszkania, pamiętam, że cena za mietr kw to było ok 2000zł. Teraz średnio to 2500-3000 jak ktoś apartament chce to nieco więcej. A w Wawie? minimum 10 000/mkw i nie ma o czym mówić ale niestety już lepiej wziąć ten cholerny kredyt niż pakować pieniądze w błoto - czyt. wynajmować
|
|
|
|
|
#3584 | ||
|
Zakorzenienie
|
O jejku jejku
Mama do mnie zadzwoniła,że jest list do mnie w skrzynce a że ja na nic nie czekam oprócz próbeczki od Noska...Nigdy jeszcze tak nie biegłam szybko do skrzynki sąsiedzi mieli pewnie ubaw![]() O jeju ale emocje Zaraz będę testowaćCiekawe tylko ile tam leżała,bo data nadania jest 19.08 a my rzadko zaglądamy do tej skrzynki,bo przesyłki najczęściej listonosz zostawia u Babci ![]() Przy okazji przypomniało mi się,że czekam jeszcze na jakiś nowy tusz Chanel do testów od Glamour ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chetnie dorzuce ci jeszcze te moje wielkie cycki gratis![]() Cytat:
Wynajem kawalerki w Katowicach to jakies 1000 zl przy dobrym ukladzie.Spokojnie moznaby to placic jaka rate kredytu przeciez.. Cytat:
jak to zrobilas?Iceflower dodalam sobie recenzje maseczki i mi sie wspomnialo,ze mialas testowac Hydra intense Lancome.Jak wrazenia?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowali ok 6 lat temu, mieszkania były o wiele tańsze niż teraz -obecnie nie kupi sie dużego (ponad 50 m) mieszkania za troche ponad 100 tys Dopiero w sobote lub niedziele bo cos moze sie jeszcze przypałętać (oby nie gayenka: cycki w każdej ilosci chętnie przyjmę
|
|
#3587 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam maila od koleżanki,której koleżanka
jest z Glamour i potrzebowała iluś tam kobiet(chyba ponad tysiąc czy 2) do testowania nowego tuszu Chanel.Nie wiem nawet jakiego Grunt to to,że trzeba było wysłać maila do redakcji z odp.jakich marek luksusowych się używa.No i na razie cisza Szkoda,że wtedy tu jeszcze nie pisałam,bo bym Wam porozsyłała tego mailaNo i tak czekam może przyślą ![]() Cytat:
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko powalilas mnie tym okresleniem ![]() Spokojnie,prosze ustawic sie w kolejce. Ja mam wrazenie ze moje ciagle rosna.W wieku 40 lat bede miala wieksze piersi niz glowe
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiem twierdzić, ze gdyby tak sprzedać mazidła, malowidła i perfumy wzystkich NK to byłoby na całkiem spore mieszkanie + wyposażenie
Ostatnio czytam różne fora zgaraniczne nt naszego polskiego Inglota: http://ressamakeup.blogspot.com/2008/02/inglot-cosmetics.html http://specktra.net/f167/inglot-cosmetics-european-polish-brand-54254/ http://forums.citytv.com/forums/thread/344201.aspx http://forums.vogue.com.au/showthread.php?t=248722 Przyjemnie sie czyta takie rzeczy ![]()
|
#3591 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hej dziewczęta.
Jestem wściekła, bo wciąż nie było u mnie listonosza z moimi miniaturkami. ![]() Cytat:
![]() Śliczny pierścionek. Ja nienawidzę i nie noszę pierścionków, dobrze, że zaręczyny mi nie grożą, bo nie wiem, co bym wtedy zrobiła i czy udałoby mi się przyzwyczaić.
|
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Ja tez nei nosilam ,ale jak dostalam od krecika najpierw taka azurowa obraczke to zaczelam nosic ..a potem jeszcze jeden taki delikatniutki.No a teraz to noszem dumnie
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Też zjadłam serek Danio na sniadanie, z pomidorami i papryką, dobry
Na szybkie śniadanko do pracy jak najbardziej. Z tych słodkich to ja kocham waniliowy mmmm... i tak jak Daria na swoim blogu pokazywała, najbardziej z pomidorkiem
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie widziałam to połączenie...Po dżemie truskawkowym z żółtym serem,który to spowodował u mnie szok na wyjeździe w góry w podstawówce to jest kolejne dziwne połączenie.Aż chyba spróbuję
|
|
#3595 |
|
Przyjaciółka KWC
|
A ja wczoraj chciałam kupić te serki warzywne Danio i nie było w "moim" Tesco.
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A który jest najlepszy?I która Pastella?Dodam,że nie przepadam za udziwnieniami Więc chyba jakieś proste połączenie na początek
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Pastella jest dobra z łososiem
|
|
#3598 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Zizku, dziękuję za info o Bosiaku
Bossy, trzymaj się ![]() Gayenko, piękny ![]() Cytat:
pokażDaria, wpadniesz dzisiaj do mnie?
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
Gayenko gratuluję z całego serca!! ![]() Ja wyskakałam się na koncertach.Timberland dał ![]() Nosku-ale masz fajnie, że Twoja mama trzyma takie cudeńka! moja niestety powyrzucała wiele takich perełek i teraz oglądam je tylko na starych zdjęciach ![]() Jest mi dziś strasznie zimno i to nastroiło mnie do myslanie o jesiennej garderobie wymyśliłam sobie cos fioletowego-albo torbę albo płaszczyk i właśnie przeczytałam, że fiolet ma być w tym sezonie bardzo trendy nie ma to jak wyczucie czasu.A w ogóle to za 2 tygodnie zaczyna się nasz remont, a my nawet jeszcze jednej płytki nie kupiliśmy wszystko mamy upatrzone, ale nie możemy się zabrać do zamówienia...
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam małe, ale w sumie wolę takie niż duże, bo gdybym miala większe to moja "góra" przy masywnych ramioniskach wyglądałaby jak u Pudziana ![]() Zrobiłam na obiad makaron z szynką, pieczarkami, cebulką, papryką i to wszystko z sosem śmietanowo-serowym z dodatkiem koperku Pęknę zaraz ![]() O tru, dawno Cię nie było
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

w jednej zlota bombka ekstremalna a w drugiej edp
jezujezujezu jak sie ciesze
wiecie - bez laptopa to jak bez reki normalnie 

siedzę sobię w necie od 10
Nie masz się z czego odchudzać, nosku Ty też
) i mnie to nieraz aż nosi po domu żeby coś zjeść na słodko.

) a wiem, że gdybym poszła na siłkę czy aerobik to wyrobiłabym sobie trochę mięśni; tylko, że ja się szybko męczę, zaraz jestem cała zlana potem i wyglądam okropnie
A co dopiero skakanie do muzyki 

a czemu ..praktyczny?

(+ 2 próbki VS 

Zdecydowałam wkońcu ze nie pojade do Sephory (bo by nawet nie było kiedy) ale wczoraj pojechaliśmy jeszcze do kuzyna i jego żony (no i dzieci 
Grunt to to,że trzeba było wysłać maila do redakcji z odp.jakich marek luksusowych się używa.No i na razie cisza