Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-25, 09:24   #3571
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

przyszly dwie paczki w jednej zlota bombka ekstremalna a w drugiej edp jezujezujezu jak sie ciesze i juz sie wypachnilam zlota, mrrrr a jutro przyjdzie amour de cacao z czego tez sie bardzo ciesze bo wieczory takie juz chlodne jakies, bedzie sie czym grzac

no. siedze w pracy, wszyscy wyszlo wiec moge spokojnie przejrzec wizaz. zaraz bede dzwonic do mojego komputerowca i go przez telefon zmolestuje zeby mi oddal chociaz jednego laptopa wiecie - bez laptopa to jak bez reki normalnie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 09:51   #3572
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

MagJuś fajnie, że zajrzałaś do nas
I znów jestem Korzystając z tego, że dziś mam na 12, a ochoty na robienie czegoś pożytecznego zero siedzę sobię w necie od 10 Ale zaraz strzelam mejkap i do pracy.

Cytat:
Hosenko przecież jesteś szczupła Nie masz się z czego odchudzać, nosku Ty też A już zwłaszcza najgorsza jest drastyczna zmiana typu: nie jem od dziś słodyczy itp, bo dopiero wtedy po 1-2 dniach dopada człowiek głód słodyczowy(wiem po sobie ) i mnie to nieraz aż nosi po domu żeby coś zjeść na słodko.
Właśnie, też nie rozumiem z czego one chcą się odchudzać

Cytat:
Nie wiem co jeszcze mialam pisać, zaspana jestem W każdym razie wyrzućcie mnie stąd jakbym tu za dużo siedziała, bo mam się uczyć
Za dużo już siedzisz, siooo

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Myślałam że o mnie mówisz.. mam tak samo
Eeee, marudzicie. Zgrabne z Was laski i sobie wyszukujecie jakieś dziwne powody do odchudzania.

Cytat:
Jak ja Wam zacznę wymieniać, co ja mam okrope w moim ciele, to chyba zajmę całą stronę Bo mi się wmoim ciele i twarzy praktycznie nic nie podoba i gdybym mogła się zgłosić do "Chcę być piękna" to poszłabym chętnie pod nóż byleby obudzić się potem piękna i szczupła
Ja pod nóż to bym nie poszła, ale też chciałabym wyglądać inaczej, choć z drugiej strony jakichś szczególnych kompleksów nie mam. Fakt, chcę zrzucić co nieco, ale póki co nie płaczę nad swoim wyglądem.

Cytat:
Ja niestety jestem totalnie niewysportowana, nienawidzę ćwiczeń, w szkole kombinowałam przed każdym w-f jak tu się wymigać(na szczęście w liceum miałam zwolnienie przez całe 3 lata ) a wiem, że gdybym poszła na siłkę czy aerobik to wyrobiłabym sobie trochę mięśni; tylko, że ja się szybko męczę, zaraz jestem cała zlana potem i wyglądam okropnie Zrobię 5 przysiadów, 10 brzuszków i leżę A co dopiero skakanie do muzyki
Jakbym o sobie czytała Z tym że ja tego zwolnienia nie miałam, bo mi rodzice nie pozwalali Ale reszta się zgadza. I mimo tego, że po 10min stepa wyglądam jak burak i pot się ze mnie leje, chodzę tam z przyjemnością. I efekty też są Także isa, nie marudź, tylko się zapisz na jakieś ćwiczenia i nie przejmuj się niczym, bo nie ma czym

Cytat:
Swojego czasu(chyba ze 4 lata temu) miałam taki pas z elektrodami na brzuch i codziennie go zapinałam tak na godzinę i pamiętam jakie potem miałam mięśnie twarde, ale przy tym całym "ćwiczeniu" strasznie to bolało, bo mięśnie ściskane prądem napinały się jak cholera
No proszę, nie sądziłam, że takie bajery działają cokolwiek.
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
przyszly dwie paczki w jednej zlota bombka ekstremalna a w drugiej edp jezujezujezu jak sie ciesze i juz sie wypachnilam zlota, mrrrr a jutro przyjdzie amour de cacao z czego tez sie bardzo ciesze bo wieczory takie juz chlodne jakies, bedzie sie czym grzac
Zazdraszczam tej radości z nowych zabawek Ja czekam tylko na brązowy cień Burżujka, ten strech, bo skusiłam się na niego razem z Hexx i rzyrafką. Niby brązowych cieni trochę mam, ale ten mi się b. podobał, okazja była, więc czemu by nie. W końcu jakieś przyjemności też mi się należą, a od maja chyba nic sobie nie kupiłam ot, tak.

Spadam do pracy, miłego dnia
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 09:52   #3573
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
j

!! G R A T U L U J Ę !!

śliczny pierścionek!!
Dziekuje
Cytat:
Napisane przez ariva Pokaż wiadomość
gayenko! piękny ten pierścionek....i praktyczny.
dziekuje a czemu ..praktyczny?
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Cześć
Witam poniedziałkowo

Gayenko, jestem do Twojej dyspozycji, kiedy chcesz
ou yeah
Cytat:

gayenko śliczny pierścionek

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Isa: tak, jestem szczupła ale tyko od pasa w górę Poniżej to tragedia Grube uda, cellulit i rozstępy ...
Ej..ja bym tak chciala bo u mnie miesnie nog da sie wyrobic szybki i nie ma z nimi problemu,gorzej z brzuszkiem zwlaszcza,ze mam jakies bole kregoslupa i nie moge robic brzuszkow za bardzo ostatnio a taka kobieca figure bym chciala miec (szczupla gora i wiekszy dol).To zawsze wyglada szczuplej niz jest naprawde moim zdaniem
Cytat:
Zizor paskudo gratuluje przesylek

Witam z rana musze jechac dzisiaj do Rybnika ,a jestem nieprzytomna.
Jestesmy z Kreciem dwa swiry bo wczoraj wymyslilismy,ze pojdziemy spac do pokoju dla gosci zeby sobie urozmaicic zycie(nigdy tam nie spalismy).I tam jest telewizor ,wiec ogladalismy wiedzmina w nocy ( jak mozna tak zmascic takie swietne ksiazki ).A potem gadalismy chyba do 2...

Kupilam sobie danio z oliwkami ,ogorkiem i papryka. doooobre !wreszcie bede miala co nosci na uczelnie bo slodkie jakos sa dla mnie..za slodkie..
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 09:57   #3574
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Kupilam sobie danio z oliwkami ,ogorkiem i papryka. doooobre !wreszcie bede miala co nosci na uczelnie bo slodkie jakos sa dla mnie..za slodkie..
ja bym sobie wzięła naturalny serek, pokroiła warzywka, wrzuciła własne przyprawy i zaniosła na uczelnie w plastikowym pojemniczku
Stary 2008-08-25, 09:57   #3575
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Za dużo już siedzisz, siooo
Siedzę, bo miałam pretekst: musiałam wysłać koleżance notatki I zrobiłam porządki w notatkach i trochę poczytałam też. A zaraz idę na spacer dotlenić mózgownicę.

Cytat:
Jakbym o sobie czytała Z tym że ja tego zwolnienia nie miałam, bo mi rodzice nie pozwalali Ale reszta się zgadza. I mimo tego, że po 10min stepa wyglądam jak burak i pot się ze mnie leje, chodzę tam z przyjemnością. I efekty też są Także isa, nie marudź, tylko się zapisz na jakieś ćwiczenia i nie przejmuj się niczym, bo nie ma czym

No proszę, nie sądziłam, że takie bajery działają cokolwiek.
Poszłabym może, ale u mnie na wiosce nie ma siłki, najbliższa w mieście a i tak by mi się pewnie nie chciało jeździć znając mnie
A te pasy działają, tylko trzeba systematycznie toto zapinać i ustawić na najwyższą moc Widać było aż jak mięsnie pracują i widać było efekty, tylko pas mi się potem zepsuł
Stary 2008-08-25, 10:06   #3576
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
ja bym sobie wzięła naturalny serek, pokroiła warzywka, wrzuciła własne przyprawy i zaniosła na uczelnie w plastikowym pojemniczku
Taaa tylko ze ja jak jade od rodzicow na uczelnie to musze wstac o 5 a nawet tu w Czeladzi jak jestem i wstaje o 6 to juz mi sie nie chce bawic w krojenie i tego typu rzeczy...jak mam na pozniejsza godzine ,to sobie robie sniadanka i nawet sok wyciskam czasem,ale ja mam taki gupi plan ze jak mam na pozniejsza godzine to mam 2 zajecia w bloku a jak na 8 to do 18...bez okienek. wtedy Danio bedzie dobre
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-25, 10:20   #3577
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

Jednka byłam w Sephorze, skusiłam się na kredkę, mozaikę brązujacą i podwójny róż Od żony kuzyna dostałam wanilową miełkę Victoria's Secret i perfumy - też VS (+ 2 próbki VS ) i szminkę od siostry - kupiła sobie po czym stwierdziła ze i tak nie będzie jej uzywać
szaleństwo czyste szaleństwo

Cytat:
zazdroszczę dziś też pachnę Flowerbombem EDP boski

Cytat:
ja wczoraj jadłam paprykowo pomidorowy ;D niezły, czuć samą paprykę tylko ja bym jeszcze posoliła to cudo
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 10:20   #3578
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dziewczyny ale dokonałam odkrycia Znalazłam na strychu piękny płaszczyk mojej mamy sprzed 30 lat!!! Krótki, szary w jodełkę, rękawy 3/4, taki lekko bombkowaty, ściągany pasem... Przepiękny Właśnie się pierze! Nie muszę nic kupować na jesień

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 10:27   #3579
karolina1985
Zakorzenienie

HejBoże dziś ostatni dzień dłuższego weekenduA ja znów nie słyszałam budzika

Cytat:
W każdym razie wyrzućcie mnie stąd jakbym tu za dużo siedziała, bo mam się uczyć
I mnie też

Cytat:
Isa: tak, jestem szczupła ale tyko od pasa w górę Poniżej to tragedia Grube uda, cellulit i rozstępy ...
Cytat:
Myślałam że o mnie mówisz.. mam tak samo
Co za baby kłamliwe

Cytat:
Ja od września będę chodzić na aerobic 2 x w tygodniu
Zapisuję się z koleżanką.
Ja też O ile oczywiście znajdziemy miejsce gdzie będzie latino aerobic w miarę blisko naszych miejsc pracy lub w centrum i w takich godzinach,żebyśmy zdążyły po pracy a nie musiały czekać.To jest minus mieszkania poza Wawą
Ale b.b.bym chciała

Cytat:
Jak ja Wam zacznę wymieniać, co ja mam okrope w moim ciele, to chyba zajmę całą stronę Bo mi się wmoim ciele i twarzy praktycznie nic nie podoba i gdybym mogła się zgłosić do "Chcę być piękna" to poszłabym chętnie pod nóż byleby obudzić się potem piękna i szczupła
Ja niestety jestem totalnie niewysportowana, nienawidzę ćwiczeń, w szkole kombinowałam przed każdym w-f jak tu się wymigać(na szczęście w liceum miałam zwolnienie przez całe 3 lata ) a wiem, że gdybym poszła na siłkę czy aerobik to wyrobiłabym sobie trochę mięśni; tylko, że ja się szybko męczę, zaraz jestem cała zlana potem i wyglądam okropnie Zrobię 5 przysiadów, 10 brzuszków i leżę A co dopiero skakanie do muzyki
Eeej no jakby o mnie z tym w-f'emAle ja miałam zwolnienie chyba tylko z rok albo i mniej.Jedno faktycznie po szpitalu,a drugie takie trochę naciągane
Mimo to liczę,że jeśli uda nam się trafić do grupy nie zaawansowanej to sobie poradzęJa koniecznie muszę mieć grupę i narzucone ćwiczenia,ot tak żeby chodzić gdzieś gdzie ktoś coś pokaże a potem zajmujesz się sama sobą to bez sensu w moim przypadku.
Też bym chciała sporo rzeczy zmienić,ale operacyjnie to chyba tylko jedną...No albo 2...Piersi bym chciała większe

Cytat:
przyszly dwie paczki w jednej zlota bombka ekstremalna a w drugiej edp jezujezujezu jak sie ciesze
Farciara

Cytat:
I mimo tego, że po 10min stepa wyglądam jak burak i pot się ze mnie leje, chodzę tam z przyjemnością. I efekty też są
O to to!Też na to liczę,że tak będzie w moim przypadku

Cytat:
Kurczę tak chwalicie,że muszę spróbować.I tej Pastelli też.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 10:28   #3580
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
szaleństwo czyste szaleństwo
Najlepsze jest to ze nie wzięłam do Krakowa karty Sephory Zdecydowałam wkońcu ze nie pojade do Sephory (bo by nawet nie było kiedy) ale wczoraj pojechaliśmy jeszcze do kuzyna i jego żony (no i dzieci ) a że wczesniej nie byliśmy u nich to po drodze skoczyliśmy do M1 żeby kupić coś "na nowe mieszkanie".

Śliczne mają mieszkanie Duze, stylowo i ze smakiem urzadzone tylko ze nie ma to jak życ z kredytem na 30 lat - w PL nie da sę inaczej ...

Zapowiada mi się spooooora aktualizacja sierpniowa zwłaszcza kolorówkowa

karolina: ja niestety nie kłamliwa i naprawde nie przesadzam, zmierzyłabym swoje udzicho ale nadal nie znlazałam metra krawieckiego Nie mam szczupłych ud więc krótkie spódnice i spodenki stanowczo odpadają u mnie. Od pasa w góre w sumie ok (biust mógłby być większy ) ale dół nadrabia Moja mama, kobieta 54-letnia nie ma wogóle cellulitu a i naczynka ma mniej popękane niż ja no masakra ... i te rozstępy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 10:38   #3581
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość

ja wczoraj jadłam paprykowo pomidorowy ;D niezły, czuć samą paprykę tylko ja bym jeszcze posoliła to cudo
Ja mam wlasnie ten przygotowany do sprobowania.Chcem jeszcze z ogorkiem i czosnkiem (kocham czosnek )
Cytat:
Dziewczyny ale dokonałam odkrycia Znalazłam na strychu piękny płaszczyk mojej mamy sprzed 30 lat!!! Krótki, szary w jodełkę, rękawy 3/4, taki lekko bombkowaty, ściągany pasem... Przepiękny Właśnie się pierze! Nie muszę nic kupować na jesień
Jeeeejku pochwal sie nam uwielbiam plaszczyki ja niestety mam tylko czarny skorzany plaszczyk po mamie bo reszte moja mama porozdawala ,bo nie miala gdzie trzymac.I jak mi teraz opowiada "o ja mialam podobne" to jej zawsze mowie ze jest wyrodna matka
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość

Kurczę tak chwalicie,że muszę spróbować.I tej Pastelli też.
sproboj koniecznie
Cytat:

Śliczne mają mieszkanie Duze, stylowo i ze smakiem urzadzone tylko ze nie ma to jak życ z kredytem na 30 lat - w PL nie da sę inaczej ...

karolina: ja niestety nie kłamliwa i naprawde nie przesadzam, zmierzyłabym swoje udzicho ale nadal nie znlazałam metra krawieckiego Nie mam szczupłych ud więc krótkie spódnice i spodenki stanowczo odpadają u mnie. Od pasa w góre w sumie ok (biust mógłby być większy ) ale dół nadrabia Moja mama, kobieta 54-letnia nie ma wogóle cellulitu a i naczynka ma mniej popękane niż ja no masakra ... i te rozstępy
Hosenko niestety w PL tak jest ze z mieszkaniem sa problemy... nawet wynajac jest ciezko a kupic.Masakra jakas.

Hosenko jestes klamliwa baba i tyle Ja bym wolala miec od pasa w gore mniej niz odwrotnie
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-25, 10:42   #3582
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko niestety w PL tak jest ze z mieszkaniem sa problemy... nawet wynajac jest ciezko a kupic.Masakra jakas.
"Używane" mieszkania są tańsze, ale tak meiszkac po kimś to n ie bardzo by mi sie uśmiechało Oni kupili nowe, na osiedlu które nadal rozbudowują. Mieszkają na "zadupiu" a jednak ceny chyba najwyższe Paranoja ...

Cytat:
Hosenko jestes klamliwa baba i tyle Ja bym wolala miec od pasa w gore mniej niz odwrotnie
To sie zamień

Instagram

Stary 2008-08-25, 10:45   #3583
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
moi rodzice właśnie mają kredyt za mieszkanie na 10 lat bo część mieli wczesniej odłożone na to mieszkanie - przygotowani byli na to, że im córka do miasta ucieknie ale nie aż tak przygotowani

ze 3 lata temu moja babcia się przeprowadzała do nowego mieszkania, pamiętam, że cena za mietr kw to było ok 2000zł. Teraz średnio to 2500-3000 jak ktoś apartament chce to nieco więcej. A w Wawie? minimum 10 000/mkw i nie ma o czym mówić ale niestety już lepiej wziąć ten cholerny kredyt niż pakować pieniądze w błoto - czyt. wynajmować
Stary 2008-08-25, 10:51   #3584
karolina1985
Zakorzenienie

O jejku jejkuMama do mnie zadzwoniła,że jest list do mnie w skrzynce a że ja na nic nie czekam oprócz próbeczki od Noska...Nigdy jeszcze tak nie biegłam szybko do skrzynki sąsiedzi mieli pewnie ubawI mam mam bombkę ekstremalną-Nosku jesteś kochana!Pamiętaj,że jeśli będziesz coś chciała to od razu pisz!Nie wiem czy widziałaś w zbiorach pielęgnacyjnych,ale zaoferowałam się z maską Liss na wypróbowanie
O jeju ale emocjeZaraz będę testowaćA bluzka jeszcze mi pachnie wczorajszą EDP
Ciekawe tylko ile tam leżała,bo data nadania jest 19.08 a my rzadko zaglądamy do tej skrzynki,bo przesyłki najczęściej listonosz zostawia u Babci
Przy okazji przypomniało mi się,że czekam jeszcze na jakiś nowy tusz Chanel do testów od Glamour

Cytat:
Pokaż pokaż!

Cytat:

Czekamy, czekamy

Stary 2008-08-25, 10:59   #3585
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
"Używane" mieszkania są tańsze, ale tak meiszkac po kimś to n ie bardzo by mi sie uśmiechało Oni kupili nowe, na osiedlu które nadal rozbudowują. Mieszkają na "zadupiu" a jednak ceny chyba najwyższe Paranoja
Pewnie za 10 lat to juz nei bedzie zadupie
Cytat:
To sie zamień
Chetnie dorzuce ci jeszcze te moje wielkie cycki gratis
Cytat:
moi rodzice właśnie mają kredyt za mieszkanie na 10 lat bo część mieli wczesniej odłożone na to mieszkanie - przygotowani byli na to, że im córka do miasta ucieknie ale nie aż tak przygotowani

ze 3 lata temu moja babcia się przeprowadzała do nowego mieszkania, pamiętam, że cena za mietr kw to było ok 2000zł. Teraz średnio to 2500-3000 jak ktoś apartament chce to nieco więcej. A w Wawie? minimum 10 000/mkw i nie ma o czym mówić ale niestety już lepiej wziąć ten cholerny kredyt niż pakować pieniądze w błoto - czyt. wynajmować
Dokladnie.Ceny wynajmu to jakas katastrofa.Juz wolalabym placic ta kase na cos swojego a nie komus do kieszonki...
Wynajem kawalerki w Katowicach to jakies 1000 zl przy dobrym ukladzie.Spokojnie moznaby to placic jaka rate kredytu przeciez..
Cytat:
Przy okazji przypomniało mi się,że czekam jeszcze na jakiś nowy tusz Chanel do testów od Glamour
Ojjej do testowania ? tak za freee? jak to zrobilas?

Iceflower dodalam sobie recenzje maseczki i mi sie wspomnialo,ze mialas testowac Hydra intense Lancome.Jak wrazenia?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-25, 11:00   #3586
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, z tym się jak najbardziej zgadzam Gdy poszłam na studia moi rodzice kupili mieszkanie w Krakowie bo stwierdzili ze opłacanie 2 mieszkan (dla mnie i siostry) jbędzie większym wydatkiem niż kupno. Żalowali tylko ze nie kupili od razu jak moja siostra zaczynała studia i przez 4 lata wynajmowali - no ale ja stałam przy swoim ze do Krakowa nie jade i to pewnie dlatego nie kupili Kupowali ok 6 lat temu, mieszkania były o wiele tańsze niż teraz -obecnie nie kupi sie dużego (ponad 50 m) mieszkania za troche ponad 100 tys

Cytat:
Czekamy, czekamy
Dopiero w sobote lub niedziele bo cos moze sie jeszcze przypałętać (oby nie )

gayenka: cycki w każdej ilosci chętnie przyjmę bo moje to takie wypierdki

Instagram

Stary 2008-08-25, 11:04   #3587
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Ja też O ile oczywiście znajdziemy miejsce gdzie będzie latino aerobic w miarę blisko naszych miejsc pracy lub w centrum i w takich godzinach,żebyśmy zdążyły po pracy a nie musiały czekać.To jest minus mieszkania poza Wawą
Ale b.b.bym chciała
też bym się z chęcią zapisała na jakiś aerobik czy coś w ten deseń...

Cytat:

niestey coś wiem na ten temat - 2 miesiące temu zaciągneliśmy z mężem kredyt hipoteczny na 30 lat... pocieszam się, że będę miała mobilizację do pracy...

Cytat:
Ja mam wlasnie ten przygotowany do sprobowania.Chcem jeszcze z ogorkiem i czosnkiem (kocham czosnek )
wczoraj spróbowałam z czosnkiem i jest pychotkowy!!

Cytat:
ale niestety już lepiej wziąć ten cholerny kredyt niż pakować pieniądze w błoto - czyt. wynajmować
coś wiem na ten temat, bo się tym zawodowo zajmuję...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 11:09   #3588
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjej do testowania ? tak za freee? jak to zrobilas?
Dostałam maila od koleżanki,której koleżankajest z Glamour i potrzebowała iluś tam kobiet(chyba ponad tysiąc czy 2) do testowania nowego tuszu Chanel.Nie wiem nawet jakiegoGrunt to to,że trzeba było wysłać maila do redakcji z odp.jakich marek luksusowych się używa.No i na razie ciszaSzkoda,że wtedy tu jeszcze nie pisałam,bo bym Wam porozsyłała tego maila
No i tak czekam może przyślą

Cytat:
Też chcę

Stary 2008-08-25, 11:13   #3589
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Hosenko powalilas mnie tym okresleniem
Cytat:

Też chcę
Spokojnie,prosze ustawic sie w kolejce.
Ja mam wrazenie ze moje ciagle rosna.W wieku 40 lat bede miala wieksze piersi niz glowe
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-25, 11:19   #3590
Hosenka*
Zakorzenienie

Śmiem twierdzić, ze gdyby tak sprzedać mazidła, malowidła i perfumy wzystkich NK to byłoby na całkiem spore mieszkanie + wyposażenie

Ostatnio czytam różne fora zgaraniczne nt naszego polskiego Inglota:

http://ressamakeup.blogspot.com/2008/02/inglot-cosmetics.html
http://specktra.net/f167/inglot-cosmetics-european-polish-brand-54254/
http://forums.citytv.com/forums/thread/344201.aspx
http://forums.vogue.com.au/showthread.php?t=248722

Przyjemnie sie czyta takie rzeczy

Instagram

Stary 2008-08-25, 11:20   #3591
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hej dziewczęta.

Jestem wściekła, bo wciąż nie było u mnie listonosza z moimi miniaturkami. A ja tak strasznie chciałam moja Maroussie i Lalique.

Cytat:
Iceflower dodalam sobie recenzje maseczki i mi sie wspomnialo,ze mialas testowac Hydra intense Lancome.Jak wrazenia?
Siostra mi ją zabrała, jej sie podobała.

Śliczny pierścionek.

Ja nienawidzę i nie noszę pierścionków, dobrze, że zaręczyny mi nie grożą, bo nie wiem, co bym wtedy zrobiła i czy udałoby mi się przyzwyczaić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 11:25   #3592
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta.

Jestem wściekła, bo wciąż nie było u mnie listonosza z moimi miniaturkami. A ja tak strasznie chciałam moja Maroussie i Lalique.

Siostra mi ją zabrała, jej sie podobała.

Śliczny pierścionek.

Ja nienawidzę i nie noszę pierścionków, dobrze, że zaręczyny mi nie grożą, bo nie wiem, co bym wtedy zrobiła i czy udałoby mi się przyzwyczaić.
Fajnie.ze siostra jest zadowolona
Dziekuje
Ja tez nei nosilam ,ale jak dostalam od krecika najpierw taka azurowa obraczke to zaczelam nosic ..a potem jeszcze jeden taki delikatniutki.No a teraz to noszem dumnie
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-25, 11:40   #3593
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Też zjadłam serek Danio na sniadanie, z pomidorami i papryką, dobry
Na szybkie śniadanko do pracy jak najbardziej.
Z tych słodkich to ja kocham waniliowy mmmm... i tak jak Daria na swoim blogu pokazywała, najbardziej z pomidorkiem
Stary 2008-08-25, 11:44   #3594
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Też zjadłam serek Danio na sniadanie, z pomidorami i papryką, dobry
Na szybkie śniadanko do pracy jak najbardziej.
Z tych słodkich to ja kocham waniliowy mmmm... i tak jak Daria na swoim blogu pokazywała, najbardziej z pomidorkiem
Kurdę muszę znaleźć jutro
No właśnie widziałam to połączenie...Po dżemie truskawkowym z żółtym serem,który to spowodował u mnie szok na wyjeździe w góry w podstawówceto jest kolejne dziwne połączenie.Aż chyba spróbuję

Stary 2008-08-25, 11:45   #3595
iceflower
Przyjaciółka KWC

A ja wczoraj chciałam kupić te serki warzywne Danio i nie było w "moim" Tesco.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 11:50   #3596
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A ja wczoraj chciałam kupić te serki warzywne Danio i nie było w "moim" Tesco.
Oo ja poszukam w kerfurze powinny być

A który jest najlepszy?I która Pastella?Dodam,że nie przepadam za udziwnieniamiWięc chyba jakieś proste połączenie na początek

Stary 2008-08-25, 11:52   #3597
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Pastella jest dobra z łososiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-25, 11:55   #3598
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Zizku, dziękuję za info o Bosiaku

Bossy, trzymaj się

Gayenko, piękny

Cytat:
Ty farciaro pokaż

Daria, wpadniesz dzisiaj do mnie?

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 12:06   #3599
truheart
Zakorzenienie

Witajcie kochane
Gayenko gratuluję z całego serca!!
Ja wyskakałam się na koncertach.Timberland dał strasznie, ale na Missy było fantastycznie
Nosku-ale masz fajnie, że Twoja mama trzyma takie cudeńka! moja niestety powyrzucała wiele takich perełek i teraz oglądam je tylko na starych zdjęciach
Jest mi dziś strasznie zimno i to nastroiło mnie do myslanie o jesiennej garderobie wymyśliłam sobie cos fioletowego-albo torbę albo płaszczyk i właśnie przeczytałam, że fiolet ma być w tym sezonie bardzo trendy nie ma to jak wyczucie czasu.
A w ogóle to za 2 tygodnie zaczyna się nasz remont, a my nawet jeszcze jednej płytki nie kupiliśmy wszystko mamy upatrzone, ale nie możemy się zabrać do zamówienia...
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 12:10   #3600
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
O matko Jakie określenie
Ja też mam małe, ale w sumie wolę takie niż duże, bo gdybym miala większe to moja "góra" przy masywnych ramioniskach wyglądałaby jak u Pudziana

Zrobiłam na obiad makaron z szynką, pieczarkami, cebulką, papryką i to wszystko z sosem śmietanowo-serowym z dodatkiem koperku Pęknę zaraz

O tru, dawno Cię nie było Czytałam o Timbalandzie, że z playbacku grał

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości