![]() |
#3601 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Wiktorka dostała dzis w prezencie Mikołajkowym dinozaura który chodzi,rusza,oczkami,leci z neigo muzyczka i sie świeci,niestety moja córka nie dała sie sfotografowac z prezentem
![]() ![]() zabawka podobna bardzo do tej która kupiła Kasia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Programy-akcesoria- paint wklej zdjęcie, wybierz z przybornika znaczek Tekst - wpisz swój nick, www.wizaz.pl , zapisz i gotowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zadomowienie
|
Na uczelni u mojego narzeczonego zrobili akcję dla domu dziecka , zbierali zabawki, słodycze i takie różności dla dzieciaczków wszystko na Mikołaja. No i wybrali mojego narzeczonego aby to wszystko tam zawiózł , no więc pojechał wszedł na salę i zobaczył grupkę dzieciaczków w wieku 2-3 latka wszystkie siedziały grzecznie pod ścianą , mówi że wyglądały jakby były wystraszone i patrzyły co on im przyniósł. Cieszyły się jak szalone z najmniejszego pluszaka czy czekoladki , a on nie wytrzymał , serce mu mało nie pękło jak widział te biedne dzieciaczki
![]() ![]() ![]()
#3607 |
Zadomowienie
|
Ja też się ostatnio zryczałam jak poczytałam posty tej całej Lublinianki. Też opowiadałam TŻ-owi, że kurcze ja narzekam ciągle i na wszystko a ludzi takie tragedie spotykają i pomimo tego zachowują pogodę ducha i są tacy silni. Niezły nmer, jestem zła jak diabli, że ludzie robią tak innych w balona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Wtajemniczenie
|
Ja wlasnie przeczytalam czesc postów tej Lublinianki.
I jestem w ciezkim szoku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak mozna tak postepowac, byc tak nieuczciwym ??? I czy to do kona bylo badanie ? bo ja mam przeczucie, że to moze byc jakas osoba co ma rozdwojenie jazni. Co to za uczelnia, ze zleca takie badania do pracy ??? Az mi trudno w to uwierzyć. A najbardziej w tym wszystkim przykre jest to, że ona poprostu zraniła uczucia wielu dziewczyn, zaufały jej, wspierały a to się okazalo czyims zwyklym oszustwem. I ile jeszcze czasu miała zamiar to ciągnąc ????? bo cos mi sie wydaje z postow, ze dlugo. Bardzo to przykre i smutne, mi się w głowie nie miesci, ze tak mozna sie bawic czyims kosztem.
#3609 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś na innym forum spotkałam podobny przypadek, tylko to nie były badania, po prostu dziewczyna uroiła sobie wszystko, wklejała nie swoje zdjęcia, zdjęcia obcych dzieci, kłamała ale wyszł oto na jaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mniejsza w ta laske dziewczyn mi najbardziej szkoda,bo to wsumie ona sa najbardzie poszkodowane. Ostatnio mnie spotkała podobna sytuacja,tzn. zaufalam komus w rodzinie tż i ta osoba po pijaku jak bylismy razemna imprezie chyba za duzo wypiła i skoczyła do mnie z mordą,niesłusznie mnie oskarżając ale mysle ze nastepneg dnia miała cholernego moralniaka bo nawet jej mąż ja olał i stwierdził ze czasami zachowuje sie jak niepoczytalna... Ale co zrobić,tak juz jest,widocznie najpierw trzeba sie zawieść na kimś zeby później być bardziej ostroznym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj i ja dostałam prezencik
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Podczytalam troche lutowo-marcowe i zobaczyłam ze dziewczyny chyba sie tez chca zakupić w szczeniaczka uczniaczka
![]() My z tż stwierdziliśmy ze tez go chyba kupimy Wiktorce na Gwiazdkę,widzielismy je tez w sklepach u nas,ale spodobał mi sie jeszcze taki kucy z FISHER PRICE,cholerka kosztuje prawie 200zł ale sie zastanawiamy nad nim tez jest świetny,wsumie to troche dla starszych dzieciaczków bo napisane jest na nim ze zabawka od 1,5 do 3 lat. Było by super zeby to teśc małej kupił jakąś swietna zabawke w stanach tam zabawki sa o wiele tańsze i fajniejsze,ale "marzenia ściętej głowy"niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Wtajemniczenie
|
A ja wam powiem, ze tak naprawde to teraz to się ciesze, ze nie miałam okazji zapoznać się z tą Lublinianką blizej.
Z wieloma osobami z Wizazu pisze nie tylko tutaj na forum ale prywatnie i gdybym tak się z nią zaprzyjaznila, oferowała jej pomoc i wsparcie a potem by sie okazało to co się okazało, to ja bym sie poprostu załamala. A ona ? zrobiła przykrość dziewczyną, które sa w ciązy. Ciekawe ile jeszcze osób mogla tak nabrać ![]() Ja wiem, ze z jednej strony to tylko internet i wszystkiego mozna by sie spodziewać, bo kazdy moze tu wejsc i napisac co mu sie podoba itd ale z drugiej strony dla mnie to Az internet i AZ Wizaz. Spedzam tu duzą część dnia ![]() A teraz po calej tej sytuacji to tym bardziej nie wierze, w te jej wytłumaczenia, ze to badania. Nie wierze w to, ze jakis profesor polecił cos takiego zrobić. A jesli juz nawet to pewno nie to miał na mysli. Moze gdyby założyla jeden wątek, opisala to co opisała a potem czekala na reakcję to jakos bardziej brzmiałoby to jaki eksperyment, a tak ? ona przeciez napisała bardzo duzo postów, nie pojawiła sie jednego dnia a drugiego zniknela i z tego co zdąrzylam przeczytać chciała się bawić w tą swoją chorą grę duzo dluzej. I ze ona sie nie bala tak wymyslac, ze sie nie obawiała, ze takim wymyslaniem moze jeszcze jakies nieszczescie sciągnac. Ja naprawde tego nie moge zrozumiec, moze jakas za bardzo ufna jestem i nawina. Ale to prawda człowiek sie przejedzie na czymis zaufaniu to sie staje potem bardziej ostrozny.
#3615 |
Zakorzenienie
|
Serdeczne życzonka dla Kubusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Alienku mi tez się wydaje ze to z tym eksperymentem mogła wymyśleć aby się jakoś usprawiedliwić
![]() ![]() U nas dziś pada deszcz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Wtajemniczenie
|
Tak Jastinku pokaz sie pokaz
![]() ![]() A co do zdjęc, to ja zawsze bylam ostrozna, wiec czesto zdjęcia po jakims czasie wykasowuje a teraz bede podpisywac i to nawet nie w rogu, zeby odciąc sie nie dalo ![]() A u nas dzisiaj tez pochmurno i deszczowo, a wczoraj slonko swieciło a ja chciałabym juz śniegi i typową zimę i mrozek.
#3619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kasia nawet link na allegro podawala. My juz cieszymy sie szczeniaczkiem uczniaczkiem cudaczkiem ![]() Ale co bymsmy jej nie kupili to i tak ją nie zainteresuje na dłuzej.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Ja też chciałabym śnieg, lepsze to niż ta szarość za oknem, a już nie wyobrażam sobie świąt bez śniegu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Wtajemniczenie
|
Ja jako dumna mamusia chciałabym tez sie pochwali, ze dziecko mam bardzo mądre.
Wika szybko sie rozwija psychicznie. Wika juz od dawna mówi:mama, tata, baba, dzidzia, dzidzi, am, pa, tam, daj, nie, tak, lala i po swojemu nazywa inne rzeczy. Potrafi tez naśladować pieska: chau chau ![]() Zauwayzłam, ze ona juz wszystko rozummie co do niej mwimy tylko jeszcze nie potrafi nam o wszystkim powiedziec. Co do słuchania to nie chce słuchac. Np jak podchodzi do drukarki to mowi mama nie nie i kiwa paluszkiem, ze nie wolno czyli wie o co chodzi no ale nie słucha i podchodzi i podchodzi i podchodzi. Ona swoje a my swoje ![]() Zna tez wiele zabaw od dawna: robi papa, idzie po wskazane przedmioty, pokazuje wiele rzeczy jak sie jej zapyta, robi jaka jest duza, spiewa, tańczy, p0rzesyła ciumki, przytula sie, głaska, pokazuje jezyczek ![]() Ciekawe czy bedzie przed rokiem chodzic sama ? ale cos mi sie wydaje, ze jeszcze chyba nie.
#3622 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chociaz tamte Świeta to dla mnie jak nie Świeta, wyszłam dopiero ze szpitala, bylam wymeczona na maksa i nic jescn ie moglam ale z to w tym roku sobie to dobije podwójnie. Tylko te kg nieszczesne ![]() ![]() I pamietam ten sieg, śliczny biały snieg w tamtym roku. AAAaaaa ja chce snieg.
![]() |
#3623 |
Wtajemniczenie
|
Tak sie zastanawiam, Wika zabawkami nei chce sie bawic a ciekawe ile bawiłaby sie tym co jej nie wolno jakbym jej pozwoliła ???
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Tak Alienku w tym roku sobie odbijesz i nadrobisz straty z zeszłego roku
![]() ![]() ![]() ![]() Alienku to tylko się cieszyć z tak madrej córeczki, moja jeszcze nie mówi za wiele (poza mama tata, da, be itp) no ale ona jest tu prawie najmłodsza razem z Szymonkiem Moni ![]()
![]() |
#3625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Rozeznanie
|
Całuski dla Szymonka kochanego
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Tak piszecie o tym szczeniaczku uczniaczku ze ja coraz bardziej się do niego przekonuję. Byłam pewna ze kupimy garnuszek na klocuszek ale zobaczyłam go w sklepie i jakoś nie przypadł mi specjalnie do gustu i wątpię aby małej tym bardziej przypadł ![]() ![]() Alien a co ten szczeniaczek robi ?? Od wczoraj biorę tabletki uspokajające i dzisiaj czuję sie wspaniale, tzn rzadnych nerwów , stresu itd. nawet na Julię dzisiaj nie krzyczałam a to już znaczna poprawa ![]() ![]() U nas pogoda piękna, słonecznie i ciepło takze zaraz zmykamy na spacer ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2006-12-07 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o swiętach to co ja mam powiedziec jak u nas to juz jeśli sneig nie spadnie będa trzecie świeta bez sniegu
![]() Zawsze swięta bez sniegu po Nowym Roku zaspy i zimno,juz trzy lata tak jest u nas niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zadomowienie
|
Hmm dziewczyny a czy Kubuś nie urodził się 15 ?? A dzisiejszy dzień nalezy do Szymusia ??
Mam taką sciągę spisaną z datami urodzin i widze ze 15 stycznia ma Kubuś urodzinki a 7 Szymuś czy się mylę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.