Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-21, 14:07   #3601
Rosalyn
Zakorzenienie

Dot.: Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II

Cytat:
Napisane przez Olanzapinka Pokaż wiadomość
Jeden wyglądał na chłopca a drugi nie bardzo chciał się pokazać. Schował się za bratem/siostrą?!
W każdym razie to będą dwa takie same dzieciątka więc na tą chwilę bardziej chłopcy.
Ale się nie nastawiam na nic zobaczymy na następnej wizycie
Na połówkowym już raczej wszystkie się dowiemy. Nie mogę się doczekać.
Ja też się nie nastawiam. Nie ważne co będzie i tak będę kochać jak swoje

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 14:07   #3602
freddy296
Wtajemniczenie

Witajcie

Dawno się nie odzywałem ale nie mam kompletnie czasu ale staram się zaglądać i czytać na bieżąco. Zmartwilam się zdjęciem na fb Butterfly i jej rozstepy bardzo wspolczuje.

Ja w pierwszej ciąży miałam też cały brzuch w rozstepach ale dla pocieszenia powiem ze iedy brzuch zrobil sie plaski to z biegiem lat stały się jasne ze prawie ich nie widać. Teraz znów je widzę bo brzuszek rośnie ale smaruje olejkiem z migdałów i póki co nie ma nowych ale jestem nastawiona na nie

AFB gratuluję córeczki

Ja mam jutro wizytę i się denerwuje. Tez juz tęsknię za moim maleństwem. Wezmę pendrive i poproszę gina żeby mi nagrał film to pokaże chłopakom bo oni nie chcą wchodzić do Gabinetu. Syn jak syn ale Tż mógłby ale skoro nie chxe to nie będę go ciągnąć

Robilam tez wyniki wczoraj. TSH cały czas ok 4 a robilam tez FT4 I mam w górnej granicy czyli dobrze. Musze się umówić do endo.

Morfologia wyszła idealnie ale w moczu wyszły mi ketony. Czytałam ze przy cukrzycy są ale ja mam glukozę ok a jak nie cukrzyca znaczy ze robie za duże przerwy między posiłkami. Zobaczymy co powie lekarz.

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Jejku a ja leżę na łóżku i wyję...
Złapało mnie nagle,bez przyczyny i wyję. I to tak,że się mogę pohamować.
Czo ta ciąża

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja tez jestem bardziej wrażliwa. Ogólnie z natury jestem ale teraz tez mi się częściej zbierają łzy w oczach wystarczy ze o czymś pomyślę to zaraz mi się oczka mokre robią

Stary 2017-12-21, 14:39   #3603
tanzanka
Zadomowienie

Przeglądy różnie, tak na prawdę dobrze jest 2razy do roku odwiedzić stomatologa teraz ciąża to inaczej, najlepiej załatwić wszystko w drugim trymestrze na spokojnie się znieczulać, a i skaling nie jest jakimś przeciwwskazaniem. Nikt nam tak nigdy nie powiedział w każdym razie. Guerka ma racje, korzyści są ponad nie, więc jak najbardziej dobrze zrobiłaś

Guerka to już dużo! Ja nawet na ostatniej wizycie się tego nie dowiedziałam ;/

AFB, najcudowniejsze wieści!!! ❤️❤️❤️ pięknie!

Ja buszuje po sklepach. Niech ktoś zablokuje mi kartę! Wydałam 600zl w massimo na wyprzedaży... kupiłam sobie spodnie na styk! Po co??? Na tydzień??? Pomocy????
A i Mamrmoladka ja się pobeczałam idąc przez dział dziecięcy w hm...

Ładne imiona macie, obym się dogadała z TZ o jakieś normalne... bo nawet Serafinem zarzucił - pomocy!!!!

5 miesiąc nie jest od skończonego 18? Ja już się gubię ale czas leci, prawda...

Co do rozstępów mam ich trochę po dojrzewaniu... teraz już nie chce! Dzisiaj drugi raz rano stwierdziłam że mój brzuch leżąc na plecach nie jest płaski! Szok!

Freddy ketony tez jak za mało jesz! Organizm sam siebie „zjada”, futruj! :p

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tanzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 14:47   #3604
pacia91
Wtajemniczenie

Na drogach w Krk taki sajgon, że masakra u was też O 16 mam angielski ale chyba już się będę zbierać bo pokazuje mi, że będę jechać do centrum 45 min. gdzie bez korków w 15 min bym dojechała

U nas zaczął jakaś godzinę temu padać śnieg, niby fajnie ale do świąt i tak się nie utrzyma bo temperatura ma być na plusie...
Stary 2017-12-21, 14:58   #3605
Feliska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Na drogach w Krk taki sajgon, że masakra u was też O 16 mam angielski ale chyba już się będę zbierać bo pokazuje mi, że będę jechać do centrum 45 min. gdzie bez korków w 15 min bym dojechała

U nas zaczął jakaś godzinę temu padać śnieg, niby fajnie ale do świąt i tak się nie utrzyma bo temperatura ma być na plusie...
W Krakowie nie dość, że sajgon przedświąteczny to jeszcze sajgon, bo prószy śnieg dramat.

Dziewczyny, mam wyniki z dziś, lekka anemia się utrzymuje, ale mocz już bez zarzutu i glukoza niecałe 92, uff! Mieszczę się w górnej granicy normy
Całe szczęście, bo może mi to oszczędzi szybszego testu obciążenia
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 15:01   #3606
tanzanka
Zadomowienie

Pacia we wro deszcz i korki

Feliska super wyniki

tanzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 15:12   #3607
neesanek
Rozeznanie

Hej, nie mam ostatnio czasu pisać ale udało mi się chyba wszystko przeczytać. Gratulacje wizyt! Szczególnie AFB! ja też jeszcze nie znam płci i kolejna wizyta jest 18.01 USG połówkowe.
Dzisiaj pogrzeb miała córeczka Fiole cały czas o nich myślę...
Co do świąt to ubierałam już choinkę 50 razy przy Łucji to jest syzyfowa praca. A tak w ogóle to jestem od poniedziałku na tygodniowym L4 i myślałam, że wypocznę ale Ł. w poniedziałek zachorowała więc nawet do sklepu nie mam jak wyjść i ciągle jest coś do roboty.
neesanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 15:21   #3608
freddy296
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tanzanka Pokaż wiadomość

Freddy ketony tez jak za mało jesz! Organizm sam siebie „zjada”, futruj!

No też mi się gdzieś w necie rzuciło w oczy ze za mało jem... pewnie dostanie mi się lanie od lekarza...

Ale w święta nadrobie

Stary 2017-12-21, 16:04   #3609
pajeczyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
Witajcie

Dawno się nie odzywałem ale nie mam kompletnie czasu ale staram się zaglądać i czytać na bieżąco. Zmartwilam się zdjęciem na fb Butterfly i jej rozstepy bardzo wspolczuje.

Ja w pierwszej ciąży miałam też cały brzuch w rozstepach ale dla pocieszenia powiem ze iedy brzuch zrobil sie plaski to z biegiem lat stały się jasne ze prawie ich nie widać. Teraz znów je widzę bo brzuszek rośnie ale smaruje olejkiem z migdałów i póki co nie ma nowych ale jestem nastawiona na nie

AFB gratuluję córeczki

Ja mam jutro wizytę i się denerwuje. Tez juz tęsknię za moim maleństwem. Wezmę pendrive i poproszę gina żeby mi nagrał film to pokaże chłopakom bo oni nie chcą wchodzić do Gabinetu. Syn jak syn ale Tż mógłby ale skoro nie chxe to nie będę go ciągnąć

Robilam tez wyniki wczoraj. TSH cały czas ok 4 a robilam tez FT4 I mam w górnej granicy czyli dobrze. Musze się umówić do endo.

Morfologia wyszła idealnie ale w moczu wyszły mi ketony. Czytałam ze przy cukrzycy są ale ja mam glukozę ok a jak nie cukrzyca znaczy ze robie za duże przerwy między posiłkami. Zobaczymy co powie lekarz.

Ja tez jestem bardziej wrażliwa. Ogólnie z natury jestem ale teraz tez mi się częściej zbierają łzy w oczach wystarczy ze o czymś pomyślę to zaraz mi się oczka mokre robią

Ja tez mialam ciala ketonowe, ale to tuz po nqjgorszych wymiotach, kiedy przestałam jesc cokolwiek. Jesli jesz wystarczajaco to mozliwe, ze zjadlas za wczesnie kolacje przed badaniem. A ile mialas tych cial ketonowych? Ja 50mg/dl.
Cytat:
Napisane przez neesanek Pokaż wiadomość
Hej, nie mam ostatnio czasu pisać ale udało mi się chyba wszystko przeczytać. Gratulacje wizyt! Szczególnie AFB! ja też jeszcze nie znam płci i kolejna wizyta jest 18.01 USG połówkowe.
Dzisiaj pogrzeb miała córeczka Fiole cały czas o nich myślę...
Co do świąt to ubierałam już choinkę 50 razy przy Łucji to jest syzyfowa praca. A tak w ogóle to jestem od poniedziałku na tygodniowym L4 i myślałam, że wypocznę ale Ł. w poniedziałek zachorowała więc nawet do sklepu nie mam jak wyjść i ciągle jest coś do roboty.
Ojej, biedna Fiole Oby nowy rok przyniosl im samo szczescie.

pajeczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 17:12   #3610
freddy296
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pajeczyna Pokaż wiadomość
Ja tez mialam ciala ketonowe, ale to tuz po nqjgorszych wymiotach, kiedy przestałam jesc cokolwiek. Jesli jesz wystarczajaco to mozliwe, ze zjadlas za wczesnie kolacje przed badaniem. A ile mialas tych cial ketonowych? Ja 50mg/dl. Ojej, biedna Fiole Oby nowy rok przyniosl im samo szczescie.

Podobnie miałam 55. To może tak być ze zbyt wcześnie kolacje jem. Bo tak zazwyczaj do 20 jem a badanie było o 8. Zbyt duża przerwa. Może powinnam przed spaniem, a kładę się ok 22 zjeść jakąś mała kanapeczke.

Stary 2017-12-21, 17:39   #3611
aankaa092
Zakorzenienie

Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II

Cytat:
Napisane przez AFB Pokaż wiadomość
Aaa !! Marzenia się spełniają. Najpiękniejszy prezent świąteczny Po 1,5 roku starań, ciężkim początku ciazy wiem ze mame brzuszku wymarzona córkę, zdrowa córkę !! (Przyszły wyniki Panoramy)

Wesołych Świat dziewczyny, tak na zaś! Marzenia się spełniają !
Cudownie
Cytat:
Napisane przez Natus276 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała bardzo Klare ale tz źle wymawia R I się nie zgadza. Ostatnio spodobała nam się Iga, a dla chłopca chcialam Antka ale tz nie jest przekonany I ja w sumie też już sama nie wiem

U mnie tak samo z Klarą i wymawianiem R przez TZ ale nic straconego, na bierzmowanie imię wzięłam Klara

U nas jest dla chłopca
1. Beniamin
2. Stanisław
3. (Nie pamietam, TZ coś mówił)
Mi się podobał Albert ze względu na Einsteina, ale TZ źle się kojarzy z dzieciństwa

Dla córki
1. Anastazja
2. Jana (przekonuje do tego imienia TZ)

Ale jednak wygrywają Beniamin i Anastazja

Cytat:
Napisane przez AFB Pokaż wiadomość
Tak mążjest Szwedem Mieszkamy sobie w Sopocie

Przyjaciółka, w moim wieku 23 lata, była obserwowana, prawdopodobnie miała trafić za granice w ramach handlu ludźmi, facet wepchnął ją do mieszkania jak otwierała drzwi, wstrzyknął jej w szyje prawdopodobnie środek usypiający i dziewczyna dostala zawału i zmarła, zostawił ją i dopiero po paru dniach policja ją znalazła w mieszkaniu na prośbę rodziców ( mieszkają kilkaset kilometrów od niej i nie mają auta). Także gdyby nie zawał to prawdopodobnie teraz byłaby w jakimś domu publicznym...
Okropieństwo! straszna sytuacja
Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
W Krakowie nie dość, że sajgon przedświąteczny to jeszcze sajgon, bo prószy śnieg dramat.

Dziewczyny, mam wyniki z dziś, lekka anemia się utrzymuje, ale mocz już bez zarzutu i glukoza niecałe 92, uff! Mieszczę się w górnej granicy normy
Całe szczęście, bo może mi to oszczędzi szybszego testu obciążenia
Koło Lublina ciagle pada śnieg. wszędzie jest biało. A świat w ogóle nie czuje.

Jeśli wyszły w moczu ciała ketonowe to lekarz pewnie zleci szybsze badanie krzywej cukrowej. Na wszelki wypadek pewnie.

Ja po pierwszym dniu w pracy... jestem wykończona. Chce mi się plakac. W pracy płakałam

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2017-12-21 o 17:40
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 19:38   #3612
lattelatte1
Raczkowanie

Kochane czy któraś miała problem ze skradająca sie szyjka ?
Ja niestety od kilku dni wiem ze szyjka sie skraca...
Szukam jakies grupy na ten temat, znacie moze ?
Znalazłam taka: ale mało kto tam zagłada
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126696

lattelatte1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 19:50   #3613
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lattelatte1 Pokaż wiadomość
Kochane czy któraś miała problem ze skradająca sie szyjka ?
Ja niestety od kilku dni wiem ze szyjka sie skraca...
Szukam jakies grupy na ten temat, znacie moze ?
Znalazłam taka: ale mało kto tam zagłada
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126696

Mialas badaną szyjke przez ginekologa?
Ja nie pomogę, raczej się wypowiedzą te co już rodziły

ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 19:59   #3614
pajeczyna
Zadomowienie

My po wizycie, dzidzia dalej sie ukrywa, nie wiadomo czy jest chlopcem czy dziewczynka. Nam sie bardziej wydaje ze jednak dziewczynka, ale pewnie dopiero na polowkowym sie dowiemy cos czuje, a to ma byc ok. 7. lutego. Takze ciuszkow poki co nie bedzie a tu sie wyprzedaze szykuja!

Najwazniejsze ze rosnie jak powinno, fikalo dzisiaj w brzuszku. Strasznie to jest smieszne ogladac taka skaczaca zabke a przy tym absolutnie nic nie czuc

Stary 2017-12-21, 20:01   #3615
ladyroses
Zakorzenienie

Dziewczyny a wam lekarz sprawdza szyjke macicy na każdej wizycie? Bo ja nie wiem
Ja na każdej wizycie mam badanie na fotelu i tam lekarz coś sprawdza.

Ale.. Usg zawsze przez brzuch, od 8 tc już przez brzuch. Powinnam zwrócić uwagę lekarzowi? Na badaniach prenatalnych też mialam usg przez brzuch.

Przed ciążą lekarz powiedział że mam idealną szyjke macicy. Ale przecież to chyba nic nie znaczy

No i już zglupialam, czy on mi tą szyjke macicy na fotelu sprawdza? Wtedy przed ciąża kiedy stwierdzi że jest niby idealna też to było na badaniu na fotelu.

Czy to za wcześnie jeszcze żeby w ogóle mierzyć szyjke macicy? Bo teraz zglupialam...

Stary 2017-12-21, 20:09   #3616
pacia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wam lekarz sprawdza szyjke macicy na każdej wizycie? Bo ja nie wiem

Ale.. Usg zawsze przez brzuch, od 8 tc już przez brzuch. Powinnam zwrócić uwagę lekarzowi? Na badaniach prenatalnych też mialam usg przez brzuch.

Przed ciążą lekarz powiedział że mam idealną szyjke macicy. Ale przecież to chyba nic nie znaczy

No i już zglupialam, czy on mi tą szyjke macicy na fotelu sprawdza? Wtedy przed ciąża kiedy stwierdzi że jest niby idealna też to było na badaniu na fotelu.

Czy to za wcześnie jeszcze żeby w ogóle mierzyć szyjke macicy? Bo teraz zglupialam...

Tak, na fotelu bada szyjkę.

Stary 2017-12-21, 20:09   #3617
karolson
Zakorzenienie

Ladyroses mierzy w badaniu na fotelu

Stary 2017-12-21, 20:12   #3618
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Tak, na fotelu bada szyjkę.

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Ladyroses mierzy w badaniu na fotelu

Dzięki, uspokoilyscie mnie

Stary 2017-12-21, 20:13   #3619
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
My po wizycie, dzidzia dalej sie ukrywa, nie wiadomo czy jest chlopcem czy dziewczynka. Nam sie bardziej wydaje ze jednak dziewczynka, ale pewnie dopiero na polowkowym sie dowiemy cos czuje, a to ma byc ok. 7. lutego. Takze ciuszkow poki co nie bedzie a tu sie wyprzedaze szykuja!

Najwazniejsze ze rosnie jak powinno, fikalo dzisiaj w brzuszku. Strasznie to jest smieszne ogladac taka skaczaca zabke a przy tym absolutnie nic nie czuc

Hi ja ide na wyprz i bede kupowac unisex jest naprawde duzo fajnych.
Ostatnio chcialam w lidlu kupic 2 pak body za 19.90 zapinane na kieszonke i tak mi sie niebieskie podobaly ze stwierdzilan ze dla dziewczynki tez było by super ale sobie darowalam gorzej rozowe dla chlopca albo dla dziewczynki z jakimis autami chodz jak bedzie u nas dziewczynla to bedzie musiala to przezyc bo mam troche po Filipie

Stary 2017-12-21, 20:13   #3620
pajeczyna
Zadomowienie

Mi bada za każdym razem na fotelu i wpisuje w karcie. A usg do tej pory za kazdym razem przezpochwowo. Nastepnym razem ma byc przez brzuch, moze juz bedzie brzuch do tej pory

Stary 2017-12-21, 20:44   #3621
weIka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Ja po pierwszym dniu w pracy... jestem wykończona. Chce mi się plakac. W pracy płakałam
Co się dzieje? Aż tak źle było?

Cytat:
Mi bada za każdym razem na fotelu i wpisuje w karcie. A usg do tej pory za kazdym razem przezpochwowo. Nastepnym razem ma byc przez brzuch, moze juz bedzie brzuch do tej pory

Ja UG już miałam przez brzuch.
weIka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 20:44   #3622
Feliska
Zakorzenienie

Ja przez brzuch miałam tylko ug 1 trymestru, wcześniej dopochwowo Teraz pewnie, jak pójdziemy w srodę też tak będzie. Jakby nie patrzeć podobno znacznie lepiej widać
Ciekawe, czy mój lekarz powie coś na temat płci W dalszym ciągu nie jestem przekonana do tego chłopca
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 21:01   #3623
Natus276
Zakorzenienie

Ja też po wizycie, pani doktor zbadala szyjke, usg trwało może z 5 sekund bo nie widziała potrzeby dłużej skoro było w poniedziałek. Wszystko ok teraz czekać pozostaje do 19 stycznia na kolejną wizytę
Po prenatalnych mialam zapis że łożysko jest nisko, ale kazała się tym nie martwić. I zapomniałam zapytać o to ciagniecie w brzuchu... W ogóle zapomniałam kasy na wizytę, ale na szczęście koleżanka była ze mną I pobiegła do bankomatu 😂 masakra

6.09.2014 -
Natus276 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 21:04   #3624
pajeczyna
Zadomowienie

UG tez przez brzuch, ale wbijal mi sie strasznie w miednice takze w sumie sie cieszę ze iv, tylko zdziwilam sie ze dalej iv.

Stary 2017-12-21, 21:10   #3625
Natus276
Zakorzenienie

Cytat:
UG tez przez brzuch, ale wbijal mi sie strasznie w miednice takze w sumie sie cieszę ze iv, tylko zdziwilam sie ze dalej iv.

Miałam to samo ! Myślałam, że mi dziurę w brzuchu zrobi 😂

6.09.2014 -
Stary 2017-12-21, 21:26   #3626
Olanzapinka
Zadomowienie

Cytat:

Ależ tajemnicze te nasze dzieciaki
Cytat:

Mi sprawdza szyjkę zawsze na fotelu ale nie mierzy przez usg tylko tak na oko.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Natus276 Pokaż wiadomość
Ja też po wizycie, pani doktor zbadala szyjke, usg trwało może z 5 sekund bo nie widziała potrzeby dłużej skoro było w poniedziałek. Wszystko ok teraz czekać pozostaje do 19 stycznia na kolejną wizytę
Po prenatalnych mialam zapis że łożysko jest nisko, ale kazała się tym nie martwić. I zapomniałam zapytać o to ciagniecie w brzuchu... W ogóle zapomniałam kasy na wizytę, ale na szczęście koleżanka była ze mną I pobiegła do bankomatu 😂 masakra

A u Ciebie już potwierdzona płeć?

Kurczę gubię się już co, kto i kiedy?!
A wątek idzie nam jak krew z nosa... Chętnych do założenia następnego też nie widać
Olanzapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 21:29   #3627
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

Cytat:

Ja miałam UG przez brzuch, ale nic mi tam nie wbijała teraz i mojej gin też miałam przez brzuch, ale tylko chwilę trwało skoro kilka dni wcześniej miałam szczegółowe USG. Moja gin sprawdzała mi teraz szyjke. Wcześniej też sprawdzała ale nie ma każdej wizycie bo w I trymestrze miałam wizytę co 1-2 tygodnie i uznała że w zagrożonej ciąży lepiej nie badac aż tak często szyjki. Także miałam badana tak raz w miesiącu.

W ogóle 4 tygodnie do kolejnej wizyty. Jak to długo...
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 21:31   #3628
Natus276
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olanzapinka Pokaż wiadomość
A u Ciebie już potwierdzona płeć?

Kurczę gubię się już co, kto i kiedy?!
A wątek idzie nam jak krew z nosa... Chętnych do założenia następnego też nie widać
Nie, na ug lekarz tylko wspomniał, że obstawia dziewczynkę, ale to jeszcze wcześnie.

Też się gubię, ale na zakładanie wątku się nie pisze bo o bez tego nie ogarniam swojego życia. W pracy dają popalić na koniec roku 😔

6.09.2014 -
Stary 2017-12-21, 21:41   #3629
ladyroses
Zakorzenienie

Ja bym mogła prowadzić wątek bo czasu mam dużo, więc jak się nikt nie zgłosi to mogę

No ale może któraś o tym marzy?

Stary 2017-12-21, 22:34   #3630
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym mogła prowadzić wątek bo czasu mam dużo, więc jak się nikt nie zgłosi to mogę

No ale może któraś o tym marzy?

Moje zdanie: trzecia odslona wątku jest Twoja 😁😁
Jak ktoras o tym marzy, chyba by sie juz ujawnila 😉 Ale niech sie reszta dziewuszek wypowie 😘❤️

Odnośnie szyjki - ja to nie mialam nigdy w ciąży badanej 🙄 w UK nikt do pochwy nie zaglada, mówiąc bez ogrodek 😏
Niestety, bo jak jest krotka i sie otwiera, to jak to wykryc?
Dziękuję Bogu, ze u mnie wszystko przebiegało be komplikacji. A jak przytrafil soe krwiak i trochę krwi, bylam akurat w Polskuni.

U nas jest moj tata od wczoraj. Strasznie sie cieszę, bo wnusia ma chociaż dziadka przy sobie. No i my mamy wiecej bliskich, a nie jak zawsze sami. Od chyba trzech lat sobie obiecuje, ze następne święta beda w Polsce.
Nastepne juz musowo, nie bede przecież pracować

frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości