|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
Dziekuję Tenebre. Zobaczysz jak zleci
![]() A moja sukienka jest od wczoraj ze mną ![]() Hihi a z tyłu storczyk we włosy
|
|
|
#3602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wow, robi wrażenie.
|
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego dziewczyny oby wszystko poszło po waszej myśli a nawet lepiej
Nie powinnam tu zaglądać ale nie mogę się powstrzymać Kurcze tak mi smutno...staram się o tym wszystkim nie myśleć ale gdzieś tak podświadomie sobie liczę ile by mi zostało itd. ... ale boli...
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wczoraj szukałam w Galerii Pomorskiej i nic... Gdzieś mignęły mi ładne granatowe ale mój TZ powiedział, że granatowego krawatu nie założy... poza tym granatowa nie dadzą takie efektu o jaki mi chodziło... Może o takie kolczyki Ci chodzi (te pierwsze)?? One sa z kolekcji diamentowej... troche za drogie jak na mnie. Mi te kółeczka w aparcie się spodobały ![]() Przymiarkę mam 22.06.. więc mam jeszcze trochę czasu na szukanie butów i bielizny. co powiecie na te zaproszenia??
Nasz Dzień: 25.09.2010 Edytowane przez aniaczek_s Czas edycji: 2010-04-23 o 09:59 |
|
|
|
|
|
#3606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ładne buty znalazłam na tej stronie: http://www.office.co.uk/womens/offic...2912/1?fs=4536. Tylko boje się zamawiać aż z anglii:/ muszę to przemyśleć... Co prawda wolałabym bardziej różowe:/ A co Ty o nich myślisz? Ja przymiarkę mam 16.06 A jeśli chodzi o bieliznę to zajrzyj do Galerii Fordon, na dole gdzie jest "Piotr i Paweł" jest sklepik z bielizną, duży wybór wzorów, rozmiarów... Dziewczyny chyba już kiedyś wspominały tu o tym sklepie (a może nie tu), ten sklep kiedyś był na Dworcowej.A co do zaproszeń, to mi się średnio takie podobają, za dużo tych różyczek. Wole bardziej skromne zaproszenia. Ale podziwiam Cię, że chce Ci się robić je własnoręcznie (dobrze pamiętam) ja mam za mało cierpliwości i czasu A nie chcesz kupić po prostu gotowych?
Edytowane przez aniall Czas edycji: 2010-04-23 o 10:23 |
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Raczkowanie
|
robienie kartek to takie moje małe hobby... uwielbiam się tak bawić. Tylko ostatnio czasu jakoś na to brakuje
![]() butki fajne ja mam niewymiarowe stopy i bałabym się zamawiać przez internet buty na śluba te? http://www.office.co.uk/womens/offic.../6036/16326/1/
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem już załamana...nie mam w ogóle koncepcji na kwiaty, fryzurkę, biżuterię......... Prawdę mówiąc miałam jakąś wizję, ale z dnia na dzień coraz bardziej się zastanawiam czy moje pomysły będą tworzyć całość?. Biżuterię kupiłam( naszyjnik i kolczyki- perły). Sukienkę którą będę mieć i fryzurkę o której myślałam załączam. Mam ciemne włosy, cera opalona. A co do kwiatów to zero pomysłów
![]() Proszę Was abyście mi pomogły... |
|
|
|
|
#3609 |
|
Zadomowienie
|
Kaaala jeżeli Twoje wosy sa podatne na loki to taką własnie fryzurę wybrałabym. Sama za takimi się "rozglądałąm", ale że moje włosy nie sa podatne to zrezygnowałam.
Aniaczek_s butki fajowe.... Widzę, że juz więcej panien młodych odchodzi od tradycji - mam tu akurat na mysli buty Libra, Carminka juz teraz tłukę szkło na szczęście!!!! Życzę Wam, aby ten dzień był najpięknieszym dniem w Waszym życiu, ale najbardziej Wam życzę niegasnącej miłości i wzajemnego szacunku, bo to jest najważaniejsze w małżeństwie!!! No i "szybkich" bocianów ![]() No i żeby było tak pięknie na dworzu, jak my mieliśmy w zeszłym roku!!!! Carminka o której ten ślub? Może uda mi się "akurat" przechodzic z Olą koło kościoła.... |
|
|
|
|
#3610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ewalena, jola darska to specjalistki... pewnie bukiet będzie zależny od tego kwiatka z boku sukienki... szkoda, że tak średnio go widać na zdjęciu... https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post18771438
|
|
|
#3611 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Właśnie znalazłam to forum, Gratuluję wszystkim przyszłym Panną młodym. Ja ślubuję 28 sierpnia i przygotowania do ślubu wciągnęły mnie na maxa! Jestem na etapie wybierania cukierni. Macie jakies rady?? Wesele mam na prawie 100 osób i jak zobaczyłam cenny od Sowy to się przeraziłam...Ktoś ostatnio zasugerował mi ciasta od Tyddy co wy na to?? Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupuje dwa torty od Sowy, szczerze mowiac w tej kwestii wole postawic na jakosc, bo uwielbiam ich ciasta. Wiem, ze jak zamowie, to na pewno beda przepyszne i pieknie ustrojone.
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Libra, Carminka Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dziewczyny!!! Przez długie lata
wspólnego życia w małżeństwie bądźcie ze sobą złączeni jak gałązka z pniem, z którego wyrasta, a mimo trudności życiowych, niech Was mech zniechęcenia nigdy nie obrasta.
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2010-04-24 o 10:31 |
|
|
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego co najpiękniejsze dla dzisiejszych Panien Młodych. Samych radości na nowej drodze życia
|
|
#3616 |
|
Raczkowanie
|
W zgodzie serc i myśli, a zawsze dłoń w dłoni płyńcie tą łodzią,która zwie się życie, jak teraz w tej godzinie. Niech Wam życie całe płynie w wierze,nadziei i miłości! Wszystkiego najlepszego Cerminko i Libro |
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Carminko i Libro - duuuuuuuuuuuuzo szczescia, milosci i zebyscie zawsze sie szanowali i mogli na sobie polegac
Dziewczyny, prosze Was o pomoc. Bylysmy z kolezanka wczoraj na kawie i rozmawialysmy o slubach, ja mowie, ze nie jestem przekonana co do welonu, a ona mowi, ze moze stroik z woalka, bedzie dobrze pasowal do moich wlosow. No i w sumie sobie pomyslalam, ze moze rzeczywiscie ta woalka? Znalazlam kilka na allegro - ktory sie Wam podoba najbardziej? Mam swoj typ, ale na razie nie powiem, bo jestem ciekawa Waszych opinii: |
|
|
|
|
#3618 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Libra, Carminka czekamy na relację!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! |
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziewczyny
![]() Libra, Carminka najlepszego miłości, miłości i miłości |
|
|
|
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczęta
![]() Interesuje mnie czy któraś wypożyczała sukienkę z salonu Kasia ze Żnina? Słyszałam,że ceny są dość przystępne i chciałabym się upewnić i od was coś ciekawego usłyszeć. I jeszcze poradźcie mi, jeśli ślub mam we wrześniu to kiedy powinnam jechać do salonu i po przymierzać sukienki? Jestem kompletnie zielona w tym temacie,więc czekam na wasze porady
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny. Jestem już po ślubie
Nie obyło się bez wpadek, ale piękna pogoda to zrekompensowała Fotki wkleję później. Przed slubem nie miałam w ogóle stresu. Dopiero jak ubrałam sukienkę, to myślałam, że wyjdę z siebie ... Ale o tym później, najpierw muszę pogadać z panią z salonu, która sprzedała mi tę sukienkę.Oczywiście dziękuje Wam za życzenia. Mimo, że slub mam za soba, to postaram się nadal tu zagladać i teraz jako żona wspomagac dobrymi radami przyszłe zony
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam sukienkę ze Żnina. Ogole wszystko zalatwiłam w terminie, tak jak było napisane.Miłe panie które tam pracują. Za wypożyczenie sukienki dałam 550 zł i stwierdzam niestety po fakcie,że sukienka nie była za biala tylko taka szarawa:/ trochę mi nie dopasowali do figury. Lepiej nawet od kogoś odkupić niż mieć sukienkę po kilku osobach MIMBI - a nie lepiej welon?? ja tam nie gustuje w takim czymś :/ Mi to się z pogrzebem kojarzy :/ Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2010-04-27 o 11:54 |
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkiego najlepszego dla już żon
|
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co się stało z sukienką??? coś nie tak zrobili??
|
|
|
|
|
|
#3628 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tu dużo zależy od Twojej sukni ślubnej jaki ma styl i od Twojego charakteru. Wybierz ten, który pasuje do Ciebie i do sukni.Nie wiem dlaczego, ale 2 kojarzy mi się z zimą i futerkiem, że dla zimowej Panny Młodej byłby super co wcale go nie wyklucza w stylizacji letniej |
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane dziękujemy za życzonka
Dzień był cudowny, jestem zadowolona ze wszystkiego od pogody, gości, jedzenia, DJ'a, przysięgi Powiem Wam, że chyba żaden dzień nie zleciał mi tak szybko jak ten. Jest mi smutno, że juz jest po...i z niecierpliwością czekam na film i zdjęcia z pleneru
Tutuszka Edytowane przez libra22 Czas edycji: 2010-09-04 o 14:03 |
|
|
|
|
#3630 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje Libro i Carminko.
Nam zostały już niecałe 2 miesiące, pewnie też szybko zleci i niedługo będę się mogła zdjęciami chwalić. Libra, super wyglądaliście i cieszę się, że wszystko Wam się tak udało. Carminka, czekamy na fotki i dłuższą relację.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

ale boli...

coś nie tak zrobili??