|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Rozeznanie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
sylwia zuzaWielkie Gratulacje!!!
Madziorkamam nadzieję ,że wszystko się ułoży. Trzymaj się!! Ja dzisiaj miałam chwilę słabości i chciałm kupić sobie test ciązowy ale jakoś sie powstrzymałam. Ta cholerna @@@@@ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Raczkowanie
|
Agabil, Jukol,i pozostalym dziewczyna dziekuje za wsparcie.Jest mi bardzo ciezko.
![]() Madziorka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
Dzieki Nikita .Hm,no wlasnie ,a maz robil badanie spermy u Urologa i ten prowadzi jego leczenie. Musze sie jeszcze dopytac,moze tutaj nie ma andrologow?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zadomowienie
|
Madziorko,
![]() Androlog to specjalista - budowa, chorob, leczenie itd męskiego układu rozrodczego. Urolog jest bardziej ogolny (zajmuje się też ukł moczowym). |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Madziu przytulam Cię wirtualnie, tak jak dziewczyny pisały musisz dokończyć swoje badania i koniecznie znaleźć dobrego lekarza dla męża. Musi się udać poprostu musi, tylko nie poddawajcie się, może będzie to trwało dłużej niż gdyby wszystko było ok ale uda się jestem pewna
![]()
![]() |
#3608 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuje, dziewczyny za wsparcie, naprawdę jest mi teraz potrzebne, jesteście kochane
![]() Cytat:
Cytat:
ANDROLODZY lekarze specjaliści zajmujący się patologią i fizjologią męskich narządów płciowych a także zagadnieniem z dziedziny męskich zaburzeń płciowych. żródło: http://androlodzy.lekarze.info/ Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-07 o 20:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale starałam się Was podczytywać. Teraz postaram sie odpisać hurtowo ![]() Przede wszystkim gratuluję jolineczce i sylwii-zuzie zafasolkowania. Fajnie, że coś się ruszyło w naszym wątku. Wiosna powoli się zbliża, bociany wracają więc teraz pewnie będzie więcej pozytywnych testów ![]() Madziorka, przykro mi ![]() ![]() ![]() A jeżeli chodzi o in-vitro, to może jestem niesprawiedliwa, ale spotkałam się z opinią, że są lekarze którzy nie chcą leczyć bardziej skomplikowanych przypadków tylko od razu sięgają po metody typu in-vitro (bo drogie i można na tym zarobić). Kindzia, może tu znajdziesz coś ciekawego na prezent? Na przykład koszulkę z Krecikiem? http://www.thun.istore.pl/sklep,1080...l-pln,0,0.html
Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka. Don Herold http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png Edytowane przez KasikB Czas edycji: 2007-02-07 o 20:31 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Rozeznanie
|
Ja wlasnie przechodze zalamanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ściskam Was mocniutko! Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
witam was dziewczyny. moj mąż odebrał wyniki i podał mi przez telefon.
Martwych plemników nie znaleziono. Homogenizacja 30 minut PH 7,6 lepkość prawidłowa, barwa biało-szare Rozpoznanie jakos tak azoospermia, hyposperia jakos tak wieczorem jak bede miec wyniki w ręku podam dokłądne parametry. Joolineczka fajnie ze wróciłac, jak sie czujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Rozeznanie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() Wczoraj był super program na TVN style około 22 miasto kobiet. Któraś widziała o tych ginekologach aborterach? łzy same mi wczoraj leciały. Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-08 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
poczytalam wlasnie na roznych forach jak dziewczyny opisuja jak zmienil sie sklad plemnikow po leczeniu mezczyzny
![]() Buzka i duzo nadziei zycze!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
"madzia" tez mam nadzieje ze dzis juz lepiej
![]() ![]() Ja dzis z TZ jedziemy z babcia do specjalistycznego szpitala na badania troche sie boije... a jutro piatek ciekawe czy spedze wieczor sama czy z Pio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Nikitko czy to znaczy ze z plemniczkami jest wszystko ok.? ![]() A tak sie martwilas ![]() Tak apropo fotki -bardzo ładnie wyszliście ![]() ![]() jolineczko witamy ![]() ![]() Madziorku skarbie jak sie dzis czujesz ,mam nadzieje ze juz nie płakusiasz ![]() ![]() teraz jest cięzko ale po leczeniu napewno - sie uda ![]() Jestesmy z Tobą ![]() Magdalena a ja ty sie dzis czujesz? ![]() Wszystkie płakusiacie i mnie tez sie chce wyć , ze musicie przez to przechodzic ![]() ehhhh co za życie do d....y Juz sie zaczynam ja martwic co bedzie ze mną ,bardzo sie boje tej mojej wizyty zeby nie usłyszec tego co ostatnio ![]() ale mam nadzieje ze nie bedzie tak źle ![]() wierze ze tym razem przywioze dobre wieści - bardzo bym chciała ![]() Ale to wszystko jest zapisane odgórnie i co ma być to będzie...
#3618 |
Rozeznanie
|
DZiekuje dzwieczyny za wsparcie
![]() ![]() ![]() ![]() Dzis jest juz lepiej bo jak narazie niemam czasu za duzo myslec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Wtajemniczenie
|
Tak bym chciała Wam wszystkim indywidualnie odpisać, ale nie dam rady. Wiedzcie tylko, że ja cały czas o Was myslę i mocno trzymam kciuki!!
Ja czuję się dobrze, brzuszek pobolewa i troche mnie to martwi, ale podobno tonormalne. Niedługo ide do lekarza, ale chce poczekac do 6 tygodnia, żeby już serduszko można było zobaczyc na 100 % potwierdzić ciążę. Teraz wg ostatniej miesiączki minął 4 tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Jolineczko podziwiam Twoja cierpliwość, ja bym chyba jak najszybciej poleciala do lekarza aby potwierdzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Rozeznanie
|
GORĄCE KĄPIELE!!!!o CO CHODZI? jA NIC NA TEN TEMAT NIE WIEM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo to bardzo nie zdrowe tak samo z bielizną powinna byc luzna i przewiewna. http://kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,72075,2516441.html http://www.polki.pl/?page=zdrowie_i_...cmn_id=8113994 http://www.tymofarm.pl/index_pl.php?id=4
![]() |
#3624 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikito, zapytaj się koniecznie TŻ ile plemników ma W jednym mililitrze spermy , bo ten wynik jest najważniejszy, norma jest powyzej 20mln, jeżeli ma ich mniej to wtedy szanse na zapłodnienie naturalne są zerowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej kolezanki mąż nie dość że dużo cwiczył na siłowni i brał sterydy, zaczął też jezdzić Tirami i to bardzo dużo, a koleżanka i tak zaszła w ciąże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() adatko, słoneczko, nie martw się na zapas , zobaczysz że wszystko będzie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.