|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
sylwia zuzaWielkie Gratulacje!!!
Madziorkamam nadzieję ,że wszystko się ułoży. Trzymaj się!! Ja dzisiaj miałam chwilę słabości i chciałm kupić sobie test ciązowy ale jakoś sie powstrzymałam. Ta cholerna @@@@@
|
|
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
Agabil, Jukol,i pozostalym dziewczyna dziekuje za wsparcie.Jest mi bardzo ciezko.
Madziorka ,o jak dobrze cie rozumiem.Dzisiaj mina 12 miesiac staran i dostalam @. U mne podobnie,moj maz tez nie ma za dobrych wynikow,lekarz powiedzial mu,ze na 100%,to on ma 60-70%,bierze od 1,5 miesiaca cynk i cos tam jeszcze za miesiac,poltora ponowne badanie. Tyle tylko,ze moj TZ chodzi do Urologa,a czemu twoj ma isc do androloga,czym wlasciwie zajmuje sie androlog,przepraszam za niewiedze.
|
|
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Nikita .Hm,no wlasnie ,a maz robil badanie spermy u Urologa i ten prowadzi jego leczenie. Musze sie jeszcze dopytac,moze tutaj nie ma andrologow?
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Zadomowienie
|
Madziorko,
Androlog to specjalista - budowa, chorob, leczenie itd męskiego układu rozrodczego. Urolog jest bardziej ogolny (zajmuje się też ukł moczowym). |
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu przytulam Cię wirtualnie, tak jak dziewczyny pisały musisz dokończyć swoje badania i koniecznie znaleźć dobrego lekarza dla męża. Musi się udać poprostu musi, tylko nie poddawajcie się, może będzie to trwało dłużej niż gdyby wszystko było ok ale uda się jestem pewna
|
#3608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje, dziewczyny za wsparcie, naprawdę jest mi teraz potrzebne, jesteście kochane
Cytat:
Cytat:
ANDROLODZY lekarze specjaliści zajmujący się patologią i fizjologią męskich narządów płciowych a także zagadnieniem z dziedziny męskich zaburzeń płciowych. żródło: http://androlodzy.lekarze.info/ Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-07 o 21:29 |
||
|
|
|
#3609 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale starałam się Was podczytywać. Teraz postaram sie odpisać hurtowo ![]() Przede wszystkim gratuluję jolineczce i sylwii-zuzie zafasolkowania. Fajnie, że coś się ruszyło w naszym wątku. Wiosna powoli się zbliża, bociany wracają więc teraz pewnie będzie więcej pozytywnych testów Madziorka, przykro mi A jeżeli chodzi o in-vitro, to może jestem niesprawiedliwa, ale spotkałam się z opinią, że są lekarze którzy nie chcą leczyć bardziej skomplikowanych przypadków tylko od razu sięgają po metody typu in-vitro (bo drogie i można na tym zarobić). Kindzia, może tu znajdziesz coś ciekawego na prezent? Na przykład koszulkę z Krecikiem? http://www.thun.istore.pl/sklep,1080...l-pln,0,0.html
Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka. Don Herold http://www.suwaczek.pl/cache/090aadb4fe.png Edytowane przez KasikB Czas edycji: 2007-02-07 o 21:31 Powód: link |
|
|
|
#3610 |
|
Rozeznanie
|
Ja wlasnie przechodze zalamanie
becze juz od godziny potem wrocila do domu i okazalo sie ze mezus dzis jest niedo wytrzymania okropnie zmierzly |
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3612 |
|
Wtajemniczenie
|
Ściskam Was mocniutko! Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej!! |
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
witam was dziewczyny. moj mąż odebrał wyniki i podał mi przez telefon.
Martwych plemników nie znaleziono. Homogenizacja 30 minut PH 7,6 lepkość prawidłowa, barwa biało-szare Rozpoznanie jakos tak azoospermia, hyposperia jakos tak wieczorem jak bede miec wyniki w ręku podam dokłądne parametry. Joolineczka fajnie ze wróciłac, jak sie czujesz? |
|
|
|
#3614 | |
|
Rozeznanie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
Wczoraj był super program na TVN style około 22 miasto kobiet. Któraś widziała o tych ginekologach aborterach? łzy same mi wczoraj leciały. Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-08 o 09:28 |
|
|
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
poczytalam wlasnie na roznych forach jak dziewczyny opisuja jak zmienil sie sklad plemnikow po leczeniu mezczyzny
Oszalamiajaco!!! Wiec glowa do gory dziewuszki! Byly tez przyklady dziewczyn ktore przy bardzo slabym skladzie zaszly w ciaze, az inne nie mogly uwierzyc! Na pewno nie wszystko stracone. A z tymi kapielami goracymi slyszalyscie (ze nie wolno oczywiscie)...Buzka i duzo nadziei zycze!! |
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
"madzia" tez mam nadzieje ze dzis juz lepiej
widze ze kazda po koloei przechodzi jakies dziwne zalamania to przez to durna pogode.Ja dzis z TZ jedziemy z babcia do specjalistycznego szpitala na badania troche sie boije... a jutro piatek ciekawe czy spedze wieczor sama czy z Pio poza tym ciesze sie ze juz konczy mi sie @ czas na staranka
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Nikitko czy to znaczy ze z plemniczkami jest wszystko ok.? A tak sie martwilas ![]() Tak apropo fotki -bardzo ładnie wyszliście jolineczko witamy Madziorku skarbie jak sie dzis czujesz ,mam nadzieje ze juz nie płakusiasz teraz jest cięzko ale po leczeniu napewno - sie uda Jestesmy z Tobą ![]() Magdalena a ja ty sie dzis czujesz? Wszystkie płakusiacie i mnie tez sie chce wyć , ze musicie przez to przechodzic ![]() ehhhh co za życie do d....y Juz sie zaczynam ja martwic co bedzie ze mną ,bardzo sie boje tej mojej wizyty zeby nie usłyszec tego co ostatnio ale mam nadzieje ze nie bedzie tak źle wierze ze tym razem przywioze dobre wieści - bardzo bym chciała Ale to wszystko jest zapisane odgórnie i co ma być to będzie...
|
#3618 |
|
Rozeznanie
|
DZiekuje dzwieczyny za wsparcie
Dzis jest juz lepiej bo jak narazie niemam czasu za duzo myslec bo wlasnie z pracy przyszlam i za chwile znowu wychodzimy ale przypuszczam ze wieczorem znowu mnie dorwie..... |
|
|
|
#3619 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak bym chciała Wam wszystkim indywidualnie odpisać, ale nie dam rady. Wiedzcie tylko, że ja cały czas o Was myslę i mocno trzymam kciuki!!
Ja czuję się dobrze, brzuszek pobolewa i troche mnie to martwi, ale podobno tonormalne. Niedługo ide do lekarza, ale chce poczekac do 6 tygodnia, żeby już serduszko można było zobaczyc na 100 % potwierdzić ciążę. Teraz wg ostatniej miesiączki minął 4 tydzień
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Jolineczko podziwiam Twoja cierpliwość, ja bym chyba jak najszybciej poleciala do lekarza aby potwierdzić
|
|
|
|
#3621 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Rozeznanie
|
GORĄCE KĄPIELE!!!!o CO CHODZI? jA NIC NA TEN TEMAT NIE WIEM
cZĘSTO Z tż ROBIMY SOBIE WSPÓLNĄ KĄPIELProsze odpowiedzcie.
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to bardzo nie zdrowe tak samo z bielizną powinna byc luzna i przewiewna. http://kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,72075,2516441.html http://www.polki.pl/?page=zdrowie_i_...cmn_id=8113994 http://www.tymofarm.pl/index_pl.php?id=4
|
|
#3624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikito, zapytaj się koniecznie TŻ ile plemników ma W jednym mililitrze spermy , bo ten wynik jest najważniejszy, norma jest powyzej 20mln, jeżeli ma ich mniej to wtedy szanse na zapłodnienie naturalne są zerowe. |
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej kolezanki mąż nie dość że dużo cwiczył na siłowni i brał sterydy, zaczął też jezdzić Tirami i to bardzo dużo, a koleżanka i tak zaszła w ciąże
|
|
|
|
|
#3630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.adatko, słoneczko, nie martw się na zapas , zobaczysz że wszystko będzie dobrze |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

,o jak dobrze cie rozumiem.Dzisiaj mina 12 miesiac staran i dostalam @. U mne podobnie,moj maz tez nie ma za dobrych wynikow,lekarz powiedzial mu,ze na 100%,to on ma 60-70%,bierze od 1,5 miesiaca cynk i cos tam jeszcze za miesiac,poltora ponowne badanie. Tyle tylko,ze moj TZ chodzi do Urologa,a czemu twoj ma isc do androloga,czym wlasciwie zajmuje sie androlog,przepraszam za niewiedze.
KAPUSCIANE POLE

Oszalamiajaco!!! Wiec glowa do gory dziewuszki! Byly tez przyklady dziewczyn ktore przy bardzo slabym skladzie zaszly w ciaze, az inne nie mogly uwierzyc! Na pewno nie wszystko stracone. A z tymi kapielami goracymi slyszalyscie (ze nie wolno oczywiscie)...
widze ze kazda po koloei przechodzi jakies dziwne zalamania