Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-10, 13:19   #3601
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
I żadna z was nie pamięta, co to był ten Glam Box w Sephorze?
A po co Ci to wiedziec skoro już nie ma ??

To chyba było takie sreberko do naklejania np na twarz jako "ozdoba"

A ja się chyba skusze na krem na noc Neutrogeny - w Rossmanie jest w promocji za 19,99. Ostatnio kremy na noc ida mi w zawrotnym tempie Wcześniej planowałam kupno ich "kremu na zime" (), ale mimo iż w promocji to jednak nie kupię, bo mam dosyć spory zapas kremów więc w zimie już go nei zdąże zuzyć ani pewnie nawet zaczać używać. No chyba że ktoś (np. MagJa) napisze że na cieplejsze dni też sie nada

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 13:26   #3602
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jest w Sephorze na wyprzedaży i myślałam, ze może to jakiś rozświetlacz. Są też róże w musie w cenie 9 zł i pełno innych rzeczy.

Z tego co wiem, to MagJa odkryła, ze ten krem "na zimę" jest normalnym kremem, bo nie różni się składem, ale może sama się na temat wypowie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 13:27   #3603
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jest w Sephorze na wyprzedaży i myślałam, ze może to jakiś rozświetlacz. Są też róże w musie w cenie 9 zł i pełno innych rzeczy.

Z tego co wiem, to MagJa odkryła, ze ten krem "na zimę" jest normalnym kremem, bo nie różni się składem, ale może sama się na temat wypowie.
więc dlatego napisałam w cudzysłowiu i dodałam "".

Coś mi sie wydaje że sie jednak skusze na oba

Instagram

Stary 2008-01-10, 13:32   #3604
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
więc dlatego napisałam w cudzysłowiu i dodałam "".
Ja ciężko dzisiaj odbieram aluzje wszystko przez ten katar.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-10, 13:36   #3605
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
No bo w sumie tyle kosztują, ale "paki" taniej wychodzą, a poza tym były na wyprzedaży -50%. Za coca-colę dałam 2,5 funta (12,50) - nie był na wyprzedazy. Pojedyncze były w takich własnie cenach 1,75-2,5
To za coca-colę przepłaciłaś

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
zizou interes złoty, nie ma co

Najtańsze są w USA, zwłaszcza przy obecnym kursie
No i przy obecnym kursie aż żal nie kupować na Truskawie Taki Wirtuoz za 62zł Jakby był brąz, to bym się długo nie zastanawiała

Cytat:
HI jest mokry i kremowy, raczej o konsystencji rzadkiego kremu. Mi bardzo odpowiada. Nie poszłam dzisiaj po Lash Doubling, bo bierze mnie znowu jakies paskudztwo. Nie chcę być chora na weekend.
Rzadki krem też może być
A Ty się kuruj lepiej. Zaaplikuj sobie cosik i pod kołderkę marsz.

Cytat:
Mi się powoli wykrusza pielęgnacja apteczna i nieapteczna i czekają mnie spore zakupy niezbędników.

Potrzebne będą:
- krem nawilżający
- Sensibio
- Effaclar A.I.
- maseczka Nuxe
- krem pod oczy
- maseczka do włosów (mam już tylko Absolut Repair, ale ona nie jest do używania na co dzień)

Kusi mnie coś do włosów z Klorane. Ktos miał jakąś odżywkę?
A do mnie dotarła paka z Aptecusa Ile próbek dali 13 saszetek + 2 mini-tubki + 2 buteleczki Szkoda tylko, że część podkładów ciemna No ale liczy się, że dali, zwłaszcza, że większość to to, o co mniej więcej prosiłam

Cytat:
I żadna z was nie pamięta, co to był ten Glam Box w Sephorze?

Cytat:
A ja się chyba skusze na krem na noc Neutrogeny - w Naturze jest w promocji za 19,99. Ostatnio kremy na noc ida mi w zawrotnym tempie Wcześniej planowałam kupno ich "kremu na zime" (), ale mimo iż w promocji to jednak nie kupię, bo mam dosyć spory zapas kremów więc w zimie już go nei zdąże zuzyć ani pewnie nawet zaczać używać. No chyba że ktoś (np. MagJa) napisze że na cieplejsze dni też sie nada
Na wielkie mrozy to on się nie nada, jest za lekki. On jest tak na teraz. Ale i tak nie polecam, jak dla mnie jest zbyt zwykły i zapach ma dziwny, i niepotrzebnie mu mikę wsadzili. Świeci się po nim człowiek jak nie powiem co Pod podkładem mika ginie, ale i tak nie rozumiem po cholerę ją tam pchali

Cytat:
Dokładnie tak

Cytat:
Coś mi sie wydaje że sie jednak skusze na oba
Nie kupuj, nie warto wydawać 20zł na zwykły krem. No chyba, że ten na noc weźmiesz, on ma chyba całkiem niezłe opinie, więc może faktycznie jest dobry. Ten na dzień dostanie ode mnie *** chyba.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 13:39   #3606
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
To za coca-colę przepłaciłaś
Na wielkie mrozy to on się nie nada, jest za lekki. On jest tak na teraz. Ale i tak nie polecam, jak dla mnie jest zbyt zwykły i zapach ma dziwny, i niepotrzebnie mu mikę wsadzili. Świeci się po nim człowiek jak nie powiem co Pod podkładem mika ginie, ale i tak nie rozumiem po cholerę ją tam pchali

Nie kupuj, nie warto wydawać 20zł na zwykły krem. No chyba, że ten na noc weźmiesz, on ma chyba całkiem niezłe opinie, więc może faktycznie jest dobry. Ten na dzień dostanie ode mnie *** chyba.
Tak Coca-cola od razu mi się droga wydawała, ale cóż - podekscytowanie zrobiło swoje

Z tego co kojarze, to poczatkowo byłaś chyba zadowolona z tego na dzień? Jednak zmieniłaś zdanie?
Więc w takim razie wybiorę się (może nawet jeszcze dziś) po nocną wersję

Aaa no i oczywiście po głowie mi chodzi ten Cenror pod oczka. Planowałam go kupić jak mi sie obecny zel skończy (czyli zapewne najwcześniej w marcu) ale doczytałam gdzies potem, że nie polecasz używać go 2 razy dziennie bo wysusza skórę. W takim razie nabędę go teraz - może tez dziś

A czy miała któraś z was krem rozświetlająco-koloryzujacy z Avonu ? Wypróbowałam dziś u cioci (ale tylko na ręce) i wydał mi się ok, zwłaszcza dlatego ze żadnego koloru nei zauważyłam Tylko czy on nie jest za lekki?

Instagram

Stary 2008-01-10, 13:44   #3607
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Coca-cola od razu mi się droga wydawała, ale cóż - podekscytowanie zrobiło swoje

Z tego co kojarze, to poczatkowo byłaś chyba zadowolona z tego na dzień? Jednak zmieniłaś zdanie?
Więc w takim razie wybiorę się (może nawet jeszcze dziś) po nocną wersję
No bo on zły nie jest, ale jakiś super też nie. Taki zwykły po prostu. Ciężko o nim cokolwiek powiedzieć na korzyść czy na niekorzyść. Po prostu już bym wolała kupić afrykański krem Bielendy zamiast niego. Lepszy pod każdym względem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-10, 13:47   #3608
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
No bo on zły nie jest, ale jakiś super też nie. Taki zwykły po prostu. Ciężko o nim cokolwiek powiedzieć na korzyść czy na niekorzyść. Po prostu już bym wolała kupić afrykański krem Bielendy zamiast niego. Lepszy pod każdym względem.
rozwiń proszę tę myśl

Instagram

Stary 2008-01-10, 13:51   #3609
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
rozwiń proszę tę myśl
A KWC to od czego jest Tam się rozpisałam
Stary 2008-01-10, 13:51   #3610
ariam4
Raczkowanie

Ja zamówiłam ten kremik z avonu i właśnie czekam na niego, jak tylko przyjdzie, to wypróbuję i dam znać.
ariam4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 13:52   #3611
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A Ty się kuruj lepiej. Zaaplikuj sobie cosik i pod kołderkę marsz.
No niestety nie mogę. Mam dzisiaj mocno zaniedbywane przez cały semestr proseminarium i nie mogę sobie odpuścić. I jutro też zajęcia.

Cytat:
A do mnie dotarła paka z Aptecusa Ile próbek dali 13 saszetek + 2 mini-tubki + 2 buteleczki Szkoda tylko, że część podkładów ciemna No ale liczy się, że dali, zwłaszcza, że większość to to, o co mniej więcej prosiłam
Ja zaatakuję Eskulapa. Niby powinnam już, ale może wytrzymam jeszcze kilka dni, bo nie wiem, jaki krem sobie kupić. Myślę nad czymś z serii Atoderm Biodermy, ale nie wiem, czy to się nadaje do twarzy (niby powinno).
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-10, 13:54   #3612
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A KWC to od czego jest Tam się rozpisałam
A co to jest KWC???

Cytat:
Napisane przez ariam4 Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam ten kremik z avonu i właśnie czekam na niego, jak tylko przyjdzie, to wypróbuję i dam znać.

Instagram

Stary 2008-01-10, 14:36   #3613
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Uwaga! Wyczytałam w Elle, że Benefit wchodzi do Polski.

Cytat:
W Krakowskiej wczoraj była tylko jedna czekoladka, ale nie wiem, który odcień.
Widziałam dziś, pomacałam testerek i przeszła mi ochota na nią całkowicie znaczy chciałam powiedzieć

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
do krakowianek: powstaje nam kolejne centrom handlowe tym razem na olszy, w okolicy ch krokus
ojej, to wcale nie jest dobrze
Cytat:
Napisane przez ariam4 Pokaż wiadomość
Rzyrafko widzę, że inne wizażanki podzielają moje zdanie na temat tego Castingu. Naprawdę nie chcę żebyś sobie zrobiła krzywdę! Ja mojej koleżanki nie mogłam poznać po tym farbowaniu. Ona ma naturalne trochę ciemniejszy blond włosy ale w odcieniu popielatym, a ten Casting tylko przez swoją mroźną nazwę kojarzy się z odcieniem popielatym. Po zrobieniu miała na głowie takie żółto-brązowo-rude włosy, mówiąc bardziej obrazowo ten kolor do złudzenia przypominał...kupę.
No dobra, rezygnuję z niego.
Cytat:
opowim o virtuose
przestańcie mnei kusić wszędzie naokoło tym Virtuosem nooo
Cytat:
A mi zakupy żelu do depilacji odpadają - nie używam żeli/pianek itp. Najcześciej używam zwykłego żleu pod prysznic
Ja też

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ja żel do depilacji stosuję tylko pod pachami - nogi katuję depilatorem
A ja pachy katuję depilatorem Na nogach mi się naczynka poniścyły i nie moge uzywać

Na długiej widziałam nowe podkłady Bell- matujący i korygujący, na szczęście nie kupiłam bo po wyjściu do światła dziennego kolor na ręce masakrycznie ściemniał
W Rossmannie w Krakowskiej nie ma paletek Manhattana
Z poszukiwań czarnego cienia mam 2 typy: albo kupię pojedynczego Manhattanka albo Inglota AMC 63 bodajże bo jednaj jets czarniejszy niż ten zwykły przy okazji napaliłam się na paletkę trójkę- ten czarny, taki jeden jasny róż i drugi ktry ma MagJa w swojej paletce i od tego podobno jets promocja i pędzelek gratis
W HM zakochałam się w nowych lakierach do paznokci 9,90 ultramaryna, fuksja, wrzosowy róż, pomarańcz opalizujący lomonkowym złotem wkleję zaraz fotki z tefelonu na wątek hm-owy.
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 15:01   #3614
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
A mi zakupy żelu do depilacji odpadają - nie używam żeli/pianek itp. Najcześciej używam zwykłego żleu pod prysznic
A ja mydła i na szczęście nie nękają mnie podrażnienia. Choć nie zdziwiłabym się, gdyby wkrótce to się zmieniło. Kiedyś nic nie mogło mnie ruszyć, używałam wszystkiego na co miałam ochotę i miałam normalną cerę w kierunku mieszanej. Teraz każdy żel do twarzy mnie wysusza (nie zdziwiłabym się, gdyby był to skutek samej wody) i muszę używać tłuściochów Ziaji, żeby ją potem doprowadzić do normalnego stanu, a na dodatek ostatnio wyskakują mi na ciele czerwone plamy jeszcze zanim zdążę się "nażelować".

Cytat:
A czy miała któraś z was krem rozświetlająco-koloryzujacy z Avonu ? Wypróbowałam dziś u cioci (ale tylko na ręce) i wydał mi się ok, zwłaszcza dlatego ze żadnego koloru nei zauważyłam Tylko czy on nie jest za lekki?
Ja go mam już od jakiegoś czasu. Bardzo mi przypasował. Na co dzień nie używam podkładów, więc on służy mi na wielkie wyjścia lub jak mam po prostu ochotę. Wyrównuje koloryt twarzy nadając jej cieplejszy kolor. Na pewno nie traktowałabym go jako krem nawilżający.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Widziałam dziś, pomacałam testerek i przeszła mi ochota na nią całkowicie znaczy chciałam powiedzieć
Czemu?
Stary 2008-01-10, 15:20   #3615
ariam4
Raczkowanie

Mam tą czekoladkę, jaśniejszy odcień wzięłam i na początku była nią zachwycona. Po kilku dniach mi zachwyt przeszedł, wprawdzie kolor nawet ujdzie i nie pozapychała mnie ale strasznie przesuszyła mi skórę. Jest jakaś taka mocno pudrowa, proszkuje się i mimo, że nakładam bardzo mało, to się ten puder jakoś tak sproszkowuje i wychodzi nie wiadomo gdzie. Mam ją tak krótko, a już sporo jej ubyło więc chyba leciała na podłogę jak strzepywałam pędzel czy co. Muszę jej zmienić recenzję, bo za dużo achów na nią napisałam na kwc.
ariam4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 15:23   #3616
rzyrafka
Zakorzenienie

nie wi em czemu mi przeszła ochota, chyba jak zobaczyłam fotkę od Hosenki jakie cudo do mnie przyleci jutro to stwierdziłam, ż ebędzie leżec nie używane 'jakieś Joko'

No to błyszczyki znów zjechały na dalszy plan... Muszę jeszcze spytać do kiedy jest promocja w Inglocie na pęsetki
Stary 2008-01-10, 16:48   #3617
Estella
Zakorzenienie

Byłam w drogerii, w której już nie było balsamów Joanny maja przyjść w przyszłyym tygodniu. Wzięłam na pocieszenie żel Joanny grapefruitowo pomarańczowy pahcnie grapefruitem, owocowo, letnie.
Kolejna przesyłka z MACiem doszła. Pewnie jeszcze jutro wpadnę do jakiejś drogerii, więc póki co nie robię fotek

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 18:20   #3618
iceflower
Przyjaciółka KWC

Krakowianki, marne szanse, żebyśmy zostały w tym roku obdarzone sklepem TBS - tam, gdzie w jesieni powinna stać Bonarka stoi kilka koparek, kilka wierteł, kupa błota i mnóstwo kałuż.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-01-10, 19:12   #3619
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Krakowianki, marne szanse, żebyśmy zostały w tym roku obdarzone sklepem TBS - tam, gdzie w jesieni powinna stać Bonarka stoi kilka koparek, kilka wierteł, kupa błota i mnóstwo kałuż.
to bylo do przewidzenia
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-10, 21:48   #3620
snowqueen
Zakorzenienie

Właśnie doczytałam w Elle, że Benefit "już za chwilę w polskich Sephorach", no, to w przynajmniej jednej wrocławskiej na pewno się pojawi
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 21:49   #3621
pakosta
Wtajemniczenie

Wariatki kochane, co Wy z tym Wirtuozem? Może któraś chce mój przygarnąć

Ostatnio molestwałam Truskawę w poszukiwaniu nieznanych rozświetlaczy niedostępnych w PL marek, jak będę przy kasie to pozamawiam sobie coś w ciemno, czuję taką gwałtowną potrzebę

Stila - Powder - Illuminating Pressed Powder

Laura Mercier - Powder - Loose Shimmer Powder
Anna Sui - Cheek - Face Color Stick
Stila - Cheek - All Over Shimmer Face Luminizer Powder
I podkłady nawilżające:
Anna Sui - Complexion - Moisturizing Fluid Foundation SPF12
Anna Sui - Powder - Moisturizing Powder Foundation ( Case & Refill )

Ech

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 21:54   #3622
zizou
Zakorzenienie

pakosta, lanie Ci sie nalezy takimi pieknosciami tu kusisz
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 21:55   #3623
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Wariatki kochane, co Wy z tym Wirtuozem? Może któraś chce mój przygarnąć
Ja kcem, ja Tylko napisz co za niego chcesz i w ogóle.

Cytat:
Ostatnio molestwałam Truskawę w poszukiwaniu nieznanych rozświetlaczy niedostępnych w PL marek, jak będę przy kasie to pozamawiam sobie coś w ciemno, czuję taką gwałtowną potrzebę

Stila - Powder - Illuminating Pressed Powder

Laura Mercier - Powder - Loose Shimmer Powder
Anna Sui - Cheek - Face Color Stick
Stila - Cheek - All Over Shimmer Face Luminizer Powder
I podkłady nawilżające:
Anna Sui - Complexion - Moisturizing Fluid Foundation SPF12
Anna Sui - Powder - Moisturizing Powder Foundation ( Case & Refill )

Ech
Zamów, zamów Będzie kogo molestować o opinię bo i ja sama niektóre z tych cudów oglądałam. I część z nich jest na MUA, więc można się coś wywiedzieć. Na pewno ten sztyfcik piękny Anna Sui i podwójny rozświetlacz Stila
Stary 2008-01-10, 22:02   #3624
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
pakosta, lanie Ci sie nalezy takimi pieknosciami tu kusisz
Postanowiłam zabawić się dzisiaj w szatana
Cytat:
Ja kcem, ja Tylko napisz co za niego chcesz i w ogóle.
Masz jakiś wątek na targowisku

Cytat:
Zamów, zamów Będzie kogo molestować o opinię bo i ja sama niektóre z tych cudów oglądałam. I część z nich jest na MUA, więc można się coś wywiedzieć. Na pewno ten sztyfcik piękny Anna Sui i podwójny rozświetlacz Stila
No własnie w weekend sobie pobadam MUA, teraz idę spac

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-10, 22:17   #3625
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Postanowiłam zabawić się dzisiaj w szatana
Nasz Anioł Stróż przeszedł na stronę zła

Cytat:
Masz jakiś wątek na targowisku
Wątku nie mam i mieć raczej nie zamierzałam, ale napisz mi na PW czego mogłabyś pragnąć, to zobaczę. Może zmienię zdanie, bo kosmetyków do wydania trochę jest, a nie chce mi się wyrzucać ich na Allegro. Zbieram się i zbieram i zebrać nie mogę Lenia mam

Cytat:
No własnie w weekend sobie pobadam MUA, teraz idę spac
W takim razie miłych snów o rozświetlaczach oczywiście
Stary 2008-01-10, 22:21   #3626
rzyrafka
Zakorzenienie

ja też muszę zrobić fotki nieuzywanych kosmetyków, pora coś wystawic do sprzedaży
Stary 2008-01-11, 09:30   #3627
isa666
Zakorzenienie

MagJa widziałam właśnie na KWC Twoją recenzję tonującego kremu Bielendy i widzę, że same superlatywy, ja miałam próbkę tego cuda i też bardzo mi się spodobał, ale nie widzę nigdzie go w drogeriach

(wogóle mi się wydaje, że kosmetyków Bielendy mało jakoś albo tak mi się nie rzucają nigdzie w oczy)

Także jakbyś gdzieś go wypatrzyła w Krk, proszę o cynk Też planuję go zakupić na wiosnę
Stary 2008-01-11, 10:06   #3628
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

myślicie że utworzenie wątku na Targowisku daje wytłumaczenie dla nowych zakupów? bo ja znowu przeglądam Truskawkę (Marta, nie kuś

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-11, 10:14   #3629
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
myślicie że utworzenie wątku na Targowisku daje wytłumaczenie dla nowych zakupów? bo ja znowu przeglądam Truskawkę (Marta, nie kuś
Ja też od jakiegoś czasu zaglądam na Truskawkę, ale niestety(albo stety) nie mam karty i boję się też zamówić przez to głupie cło Ale ceny tam są naprawdę super
Stary 2008-01-11, 10:25   #3630
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
MagJa widziałam właśnie na KWC Twoją recenzję tonującego kremu Bielendy i widzę, że same superlatywy, ja miałam próbkę tego cuda i też bardzo mi się spodobał, ale nie widzę nigdzie go w drogeriach

(wogóle mi się wydaje, że kosmetyków Bielendy mało jakoś albo tak mi się nie rzucają nigdzie w oczy)

Także jakbyś gdzieś go wypatrzyła w Krk, proszę o cynk Też planuję go zakupić na wiosnę
Jak wypatrzę, to dam znać A sama swego czasu widziałam go w drogerii Europejskiej w Krakowskiej, tam nawet siostra kupowała. Bo sama nawet nie wiem gdzie kupiłam swój

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Myślimy, że to żadne wytłumaczenie
A utworzyłaś już ten wątek Bo nie widzę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości