![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych
U mnie właściwie bez zmian, tzn jeśli chodzi o sprawy partnerskie - bo partnera wciąż brak
![]() ![]()
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
BAN stały
|
Poziomko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zadomowienie
|
Madziu już zaglądam
![]()
#3605 |
Wtajemniczenie
|
Poziomko i o to chodzi! Każdej z nas należy się szczeście, a ono wcale nei zależy od faceta, tylko od nas samych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy chce wrócić... być może bardziej doskwiera mu samotność niż mój brak. Aktualnie spotykam się z M. o którym kiedyś zresztą wspominałam. Powiedzmy, że to jest dobra znajomość. Wolę się nie nakręcać bo potem to strasznie boli.... Bynajmniej on jest pierwszym facetem na którego mogę spojrzec od czasów H. Świetny facet...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() On ma problemy... głównym problemem są pieniądze, których brakuje nie tylko jemu, ale ogólnie w domu. Sytuacja jest tragiczna ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie... ja byłam gotowa mu napisać, że już wcale nie potrzebuje więcej uwagi, że wystarczy mi tyle ile mi da ![]() 2 tygodnie temu wycierał moje łzy i zapewniał, że nie zostawi... a teraz ![]() Ale się rozpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
plina...
Moim zdaniem powinnaś stać się dla niego osobą, które chociaz na chwile odciągnie go od problemów, przy której będzie mógł zapomnieć o przykrej sytuacji w domu. Moze nie poruszaj z nim tak często tego tematu, co? Niech poczuje, ze przy tobie nie musi się martwić, ani myslec... |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie, że teraz powracają przykre wspomnienia... Tak długo musiałam odchorowywać M. (moją pierwszą i największą miłość)... A teraz znowu tamte słowa w mojej głowie: "Nie to, że się na Ciebie obraziłem. Poprostu już nie chcę Cię znać." "Zapomnij o mnie jak ja zapomniałem o Tobie." ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Plina tak szybko przywiązałaś się do Ł. bo byłaś głodna i spragniona uczuć. To się często zdarza.
Musze zajrzeć na ten wątek o szczęsliwych singielkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
i panicznie się boję samotności
![]() Poziomko - gratuluję... Też tak chcę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety zycie jest CHORE ...a moze to poprostu faceci. Jak sobie przypomne, na lotnisku ... W. tulil mnie, mowil ze przyleci za miesiac, ze kocha...juz teskni... a pozniej nie odzywal sie juz tak czesto...az w koncu powiedzial ze mnie nie kocha. Nie wiem, wydaje mi sie - ze kobiety nie sa takie, nie zmieniaja z dnia na dzien zdania na temat takich uczuc (a niby to kobiety zmienne sa ![]() Wczoraj L. powiedzial mi - ze kazdy facet to swinia, on rowniez jest nim i nie ebdzie mi klamal i obiecywal Bog wie czego jaki to on boski jest, bo nie ma sensu samego siebie nawet oszukiwac... po raz pierwszy w zyciu ![]() ![]() BUUUUUZIAKI ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja- Łukasz... Jesteś moim Aniołem ![]() Ł.- Nie mów tak, nie jestem Aniołem. Za przeproszeniem kawał ******syna ze mnie ![]() Ja- Więc dlaczego jesteś dla mnie taki kochany? ![]() [...] Ja- Słabość? Ł.- Tak. ![]() Ja- Więc dla mnie jesteś Aniołem. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Wtajemniczenie
|
byłam z d. na wyborach. On myśli że mi nie zalezy, że go olewam. nie mówi tego wprost, ale podtekstami i ja to czuję.
Co gorsza nie potrafię zrobic nic zeby to zmienic. Umówiłam się z nim na wieczór. Muszę powiedziec mu dlaczego zachowuję się tak a nie innaczej, choc ciężko mi to z siebie wykrztusic ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Jamaico przecież nie musisz wdawać się w szczegóły. Najważniejsze, żeby facet miał ogólne pojęcie o Twoich sprawach i tyle. Myślę, że to doceni, że byłaś z nim szczera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jak nie to mu napukamy ![]() Cytat:
![]() Jamaico ![]() ![]() Ja wlasnie pisze wypracowanie i popijam piwkiem... z lyczka na lyczek coraz ciezej mi pisac, tzn mam coraz to wieksza ochote na wieksza ilosc piwka...i na obecnosc jakiegos faceta ... pomyslalam o eksie ![]() mialam o nim nie myslec dzis, nie dalo sie ... przypomnialo mi sie jak przynosil do domku zimne Leffe... i usmiechal sie podejrzliwie, "czy aby nie za duzo piwka na dzis" ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś będzie miło powspominać, to co lepsze w związku było. W końcu nie zawsze było źle ![]() ![]() ![]() U mnie była przyjaciółka... ja - Z M. to wszystko skończyło się w niedziele... O. - "To ostatnia niedziela..." Taka piosenka była. Ja - "...dzisiaj się rozstaniemy" ![]() O. - Sorry! Nie wiedziałam, że to tak szło ![]() Głupio jej się zrobiło... Ogólnie to rozbawiła mnie... Np. "Paula, może Ty powinnaś sobie zmienić fryzurę" ![]() ![]() Ale mam nadzieję, że mój problem szybko się rozwiąże... Przecież on nie może mnie trzymać w takiej niepewności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Na 2 ma być dzisiaj o 21:00 "Osada" jak nie zapomne to obejrze.
Ehhh..i weekend się skończył ![]() EDIT: kuźwa przez te wybory zmienili repertuar w telewizji i zamiast osady jest inny film, nie wiem czy to "Pułkownik Kwiatkowski" czy "C.K. dezerterzy" ![]() ![]() Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2007-10-21 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Branoc laski
![]() Jutro się zaczyna kolejny "fantastyczny" tydzień w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Camilla wysłałam Ci mejla na adres wizażowy
![]() ![]()
#3623 |
Wtajemniczenie
|
Branoc;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
ide spać z nadzieją na lepsze jutro (ablslutnie nie ma nic wspolnego z wyborami)
![]() podniesiona na duchu przrz wizażanki zamierzam powstać z dniem jutrzejszym (oo już dzisiejszym) odmieniona ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ,pojechalam wczoraj na zakupy z kolezanka.Gdy wyszlam z domu popatrzylam w okno Mattea i go zobaczylam ale szybko odwrocilam glowe i udalam ze go nie widze.Nie minela nawet minuta jak napisal smsa co robie.Napisalam mu co i jak i zapytalam sie czy mam mu dac znac kiedy bede w domu,odp.ze pewnie.Potem jeszcze raz wyslal wiadomosc zebysmy sie spotkali wieczorem ,odp mu ze bede pewnie po 11 pm a on na to ze da mi wtedy znac gdzie jest.Gdy wrocilam do domu napisalam do niego mowiac ze juz jestem i ze co tam porabia.Odp.mi ze pije piwo z kolega i oglada mecz.I tyle! a przeciez mielismy sie spotkac! po 12 jak mecz sie skonczyl laskawie do mnie napisal z zapytaniem czy nie mam zadnych planow! rozumiecie jaki moron?>???po tym jak sie mecz skonczyl i juz nie mial co robic to sobie pomyslal zeby sie ze mna spotkac??
![]() ![]() ![]() ![]() dzis jak szlam psa sasiadki wyprowadzic to nie widzialam go ale jak sie odwrocilam to stal w oknie i sie mi przygladal, wiec mu pomachalam.Oczywiscie jestem walnieta bo napisalam mu smsa co slychac,a on odp ze dobrze i zapytal sie co tam u mnie,a ja ze ide jesc kolacje,a on ze sie uczy.I to byly nasze smsy! rany! wiecie co? gadalam o tym z moja Mary i ona powiedziala ze musze byc dla niego niedostepna bo faceci lubia wyzwania,a ja niestety na poczatku nim nie bylam ![]() ![]() ![]() zreszta moja kumpela jak sie dowiedziala ze z nim jeszcze na powazna randke nie wyszlam to byla w totalnym szoku! jakos go qurcze nie moge rozszyfrowac.A moze rzeczywiscie jemu chodzi tylko o jedno ![]() nieeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! !!
#3626 |
Zakorzenienie
|
Bry dziewczyny!
Żeby ten dzien szybko minął i nie był tak cięzki jak myslę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Wtajemniczenie
|
Bry!
Wczorajsza rozmowa z D. nie była taka zła. Powiedziałam mu że ostatni facet strasznie mnie skrzywdził, i że ciężko jest mi zaufac i się zaangazowac. Powiedział że rozumie, i że jemu tak samo ostatnio nie wychodziło. Jest za mną, bardzo... o wiele bardziej niż ja. Chciałby widywac się codziennie, żebym przyjedzała jak tylko mogę. Rano wstaję smsy od niego"pisz do mnie często, i jesli możesz to przyjedz buzi", kolejny "zrób zeby był już wieczór, i żebyś była u mnie" Trochę mam stracha że go skrzywdzę... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wstałam dzisiaj w nielepszym humorze niż miałam wczoraj. Może jakiegoś dystansu do tego nabieram, ale nie potrafię o nim nie myśleć. Nie funkcjonuję prawidłowo. Rozchorowałam się i cała jestem wielkim bólem. Nie mam ochoty na nic, wszystko straciło sens...A najgorsza jest niepewność. I w ogóle ciekawa jestem jak to z jego strony wygląda... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry- ze tak sobie pozwole sklamac:/
#3630 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny
![]() ![]() jula ![]() ![]() pilna tylko nie pytaj go o nic, daj mu trochę czasu niech przemyśli. Musisz byc teraz bardzo silna, większośc z nas zaraz po rozstaniu wydzwaniała do byłych, prosiła o spotkanie itp. Skutek był taki że już nigdy ich nie odzyskamy,a straciłyśmy sporo szacunku dla samych siebie. Trzymam kciuki, musi byc dobrze,niech on sobie wszystko poukłada;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.