![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() pokaż sprawdzimy ![]() ![]() teraz przez Ciebie będe musiała życ z tą traumą po tym jak odkryłam Twoje prawdziwe oblicze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Teraz to jakoś się przed słońcem uchroniłam, że nie jest tak najgorzej, ale jeszcze kilka lat temu na wakacjach to byłam spalona na tosta na brązowo i do tego żółte, słomiane jak siano włosy. Cud, miód.
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3603 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To już trudno, wyobraziłabym sobie, że to Kimi. I tak byście mi zazdrościły. ![]() Ja nie lubię buraków. ![]() Woleć to Ty możesz. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jaki trójkąt, toż to ja wierna jednemu! niepamiętam żadnych trójkątów, to chyba Ty chciałaś i nie wmawiaj mi ![]() to znaczy się żem wykształcona ![]() i pewnie bierzesz mnie za debila co siedzi przed lustrem i sobie ząbki liczy ![]() jakieś sugestie jeszcze? spełniam życzenia, mogę wbiegając na tor wziąść jakieś wasze transparenty, albo rozbiorę się a na ciele bedą napisy markerem permanentym "finn love" ![]() następna gÓpia ![]() sie pije sie wie. ![]() ja lubie mieć ciemne włosy, więc nie lubię jak mi jaśnieją od słońca, bo muszę je wtedy farbować, bo płowieją. ![]() ![]() Ty tak myślałaś o Kaś? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: a propos finn love mam av finn love ![]() a btw avków, Kaś, mocne uderzenie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dalej jestem w traumie i nie moge z niej wyjść ... ![]() Cytat:
![]() a jak Heikki nocował u Ciebie to kto chciał trójkąta ? ![]() moja krew ![]() wybacz ale jak to czytałam to tak ![]() zastanowie sie nad tym ![]() taka stara a taka głupia ![]() avek ładny szczególnie ta lewa strona ![]() ![]() kurka, avek Kaś też super ![]() też mam neu, jak sie podoba ? ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-07-23 o 19:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie mówmy już o tej krwi ![]() wybaczam, sama teraz myślę co za łoś ze mnie ![]() bo człowiek im starszy tym głupszy jest. ![]() ![]() u Ciebie też szczególnie ta lewa strona ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra, to o czym teraz ? ![]() nieee, chcesz poporstu wiedzieć ile masz zębów, tyle ![]() mam nadzieje ![]() u siebie wole jednak tą prawą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no niewiem, zarzuć jakimś tematem ![]() ![]() ![]() dokładnie, prowadzę statystyki, Kaś mi już powiedziała, że ma 8, Jo że nie ma, więc czekam aż mi reszta wyjawi swój stan uzębienia i zdam specjalny raport do Nasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale sama przyznaj, że obie połówki się ładnie uzupełniają ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Plot a tylko 8 Cię interesują czy jakieś braki w uzębieniu oraz ilość plomb również
![]() http://www.odyssei.com/pl/cuisines/finlandia.php
If you're out on the road Feeling lonely and so cold All you have to do is call my name And I'll be there on the next train Edytowane przez jo@n@ Czas edycji: 2008-07-23 o 20:00 Powód: dopisek :-) |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bym tam powiedziała, że oni nie narzekali ![]() wręcz prosili o więcej ![]() ![]() To Ty Kasia coś ich na dystans trzymasz, że biedne chłopaki muszą "podratowywać" się (cokolwiek miałoby to znaczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwaliłaś mnie z tym daniem ![]() jejciu nie wiem sama ![]() zobaczyłam to łoś, więc poprosze łosia zapiekanego w winie ![]() ile razy ja tak myślałam ![]() was i nikt nie chce ze mną gadać ... ![]() dobrze że sie tym ktoś zajął ![]() przyniesie albo co ![]() przyznaje ![]() ![]() ale sie wczoraj awantura zrobiła ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Lunka nie idź na łatwiznę, byle łosia każdy umie przyrządzić
![]() Ja na Twoim miejscu wolałabym tradycyjną zupę Kesakee itto a na danie główne Karjalanpaisti. Myślę, że dla Plot to żaden problem ![]() Jaka awantura ![]()
#3612 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Ja właśnie tysz.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż z drugiej strony... jak zakocha sie w Tobie np. mister Kimster to chyba będziemy wszystkie miały darmowe GP do końca naszych dni, nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj tak, ja pamiętam. ![]() ![]() Zaszalałyście z tymi Finami. ![]() I jeszcze nam próbujecie wmówić, że żadnych trójkątów nie było. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3613 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za taką którą dostałam 3 karniaki ![]() Cytat:
![]() oj, raz sie żyje ![]() ja znam tylko wódke Finlandie, Plot postawisz na/pod stół ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
#3615 |
Zakorzenienie
|
cóż ... brak wolności słowa istnieje nie od dziś ...
nie dość że samotnie i niekochane( bo przeciez nikt nas nie chce) to jeszcze nie rozumiane przez otoczenie ... ![]() ale siedze cicho bo jeszcze mnie zbanują i sie skończy moja przygoda ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę ćwiczyć. ![]()
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja ide coś zjeść ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Raczkowanie
|
hejjjjj ale miałam zaległości;p
żadnych tańców-przytulańców nie będzie,od razu przejdziemy do sedna sprawy, w końcu mamy tylko jedną noc;ppppp jeśli chodzi o danie jesli moge sie wypowiadac ;p to jestem za Finlandia;p a w ogole to też ostatnio zauważylam tą reklame haha ale jaja, ciekawe jak oni się tu znaleźli ![]()
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, wiesz co dobre ![]() czuje sie jakaś niedociumana bo nie widziałam tej reklamy ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteśmy dwie niedociumane. ![]()
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ach te włochate myśli ![]() ![]() ![]() Kasia, jak Ty nie wyrabiasz to oddaj ich trochę nam. My już się jakoś podzielimy i godnie Cię zastąpimy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo wierna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.