![]() |
#3601 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Zdjęcia będą jak dorwę się do aparatu.
![]() Ywonula, ta w kotki jest super i ja bym brała. ![]() ![]() Durga, podziwiam. ![]() Dzisiaj znów inwentaryzacja i znów wyprzedażowe łowy, a potem kino. Ogólnie nie najgorszy dzień, tylko ilość pieniędzy, którą wydałam mnie przeraża.. ![]() I wiecie co.. spotkałam w sklepie super-karo! ![]()
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
cholera. źle mi..
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Uf, a ja wróciłam z imprezy. Nie było najgorzej, ale żadnych rewelacji. I zimno, więc stwierdziłam, że jak zmyję się wcześniej, to wiele nie stracę... i się zmyłam.
Widzę, że pojawił się po raz któryśtam wątek braku partnera na studniówkę, i w ogóle partnera... ja niby na studniówkę go mam, ale czuję, że to będzie tak do 'zatańczenia poloneza', a poza tym to prawie jakbym szła sama. W ogóle w tym towarzystwie ostatnio się trochę pokomplikowało... A tak ogólnie, już pomijając studniówkę, to ostatnio zauważyłam, że im więcej osób poznaję, tym mniej wkręcam się w każdą znajomość. Może to dobrze, bo nie robię sobie zbędnych nadzieji, ale mimo wszystko brakuje jakiś takich wiekszych emocji... Durga ![]() ![]() A stoliki na pewno nie będą dwuosobowe, to tak nie po studniówkowemu, heh ![]() Jaki bezsens, większość moich znajomych [w tym ja] nie ma żadnych pomysłów na sylwestra. Żadnej wolnej chaty, no nic dosłownie. Bez sensu. Nie chcę za bardzo do klubu, 'nasz' lokal na 99% będzie zamknięty, więc... dupa! Zaczyna mnie to irytować... Blaque, co się stało Droga Moja? ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie lubię niczego przymierzać, nienawidzę ciągle się rozbierać i ubierać w przymierzalniach, a już szczególnie teraz, zimą... ![]() A kupowanie spodni to już w ogóle ![]() Ogólnie to mogłabym sobie chodzić i podziwiać te ciuchy, ale niech się same zmierzą i niech mi wszystkie idealnie pasują, a nie, że na wieszaku ![]() ![]() ![]() Durga napiszę to samo co dziewczyny, PODZIWIAM ![]() A mogę zapytać, ile za to dostajesz? Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj ![]() ![]() Cytat:
![]() Złożyłam wniosek o dowód ![]() urząd był czynny od 7.30, ja przyjechałam o 8.15, kolejka oczywiście, tak jak wczoraj, na 2 piętra (pokój - chyba nieprzypadkowo ![]() ![]() ![]() O 11.30 byłam w domu i jeszcze zdążyłam do biblioteki iść oddać "Cesarza", nawet w urzędzie stojąc w kolejce zaczęłam go jeszcze raz czytać (bezczynne stanie chyba by mnie wykończyło psychicznie ![]() ![]() a najlepsze, babka w biurze meldunkowym ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
blaque co sie stało?
![]() Moja przyjaciółke zostawił chłopak... Co do partnera studniówkowego to tez mi sie tak wydaje jak uhahanej. Moze nie dokońca ale jakoś tak mam dziwne przeczucia ze znalazł sobie dziewczyne ![]() ![]() ![]() Durga a jak sie załapałaś do takiej pracy? Jesli moge spytać... ![]()
#3606 |
Zakorzenienie
|
Kochane me
![]() ![]() Chciałabym mieć taki charakter, że nie przejmowałabym się tak bardzo wszystkim.. ![]() No. Ale to też po mamusi mam ![]() A nie smęcę już nic.. Nija- wiesz co.. Chociaż nam mogłaś powiedzieć, że brałaś ślub... ![]() ![]() ![]() uhahana- może się coś jeszcze wyklaruje? Zazwyczaj najlepsze imprezy wychodzą na spontanie ![]() A co z tym chłopem, co miałaś go na mecz zaprosić..? ![]() ![]() Ywonula- ważne, żebyś się dobrze bawiła ![]() to ostatnio u mnie normalka takie wiadomości.. ;/ a dlaczego ją zostawił? fuck! ;/ spotkałam się w czw z moimi babami i tyle nasłuchałam się o facetach, o zdradach, o zerwaniach że nie dobrze mi się zrobiło, a moje zwątpienie w gości tylko sięgnęło sufitu..
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
blaque własnie nie wiem dokładnie bo mamy dziś isc chyba na łyżwy i ma mi opowiedzieć. Własnie najgorsze jest to ze jak sie za dużo nasłuchasz to az Cie odrzuca na sam widok faceta i tylko myslisz że wszyscy to swinie...
Ja znowu "musze" słuchac czesto jaki to on nie jest...W przypadku osób, za którymi nie przepadam to męczące. ![]() Nie dostałam Twojego zaproszenia na naszej klasie ![]() A co do przemyśleń to tez tego nie cierpie. Chociaz czasami sie przydaje pomyslec nad samym soba ![]() Dziś kolejny dzien z życia obiboka... ![]()
#3608 |
Zakorzenienie
|
Haha, to u mnie tak samo
![]() ![]() Chociaż mam wielkie ambicje, żeby coś narysować. I macie rację z tymi przemyśleniami, do dupy są. Blaque no właśnie, ja też zaproszenia nie mam ![]() A z tamtym to dawno i nie prawda, nie mamy ostatnio żadnego kontaktu, a ja już kupę czasu planuję to zmienić, ale jakoś nie mam pomysłu, jak to rozegrać. Tzn. nie chodzi o jakieś gry, ale bez sensu napisać 'cześć, stwierdziłam że chcę z tobą pogadać'. No. Na spontan cały czas liczę, tylko czy coś z niego wyjdzie? Właściwie to w zeszłym roku był spontan w większości i dlatego teraz nic nie planowałyśmy, a tu taka lipa ![]() Dziewczyny, była może któraś z Was kiedyś na opalaniu natryskowym? Bo ja mam zakaz wstępu na solarę, a nie bardzo uśmiecha mi się bycie najbledszą na studniówce [BTW żygać mi się chce już tym tematem - 100dn.], ale boję się, że będę miała jakieś mega zacieki, albo że będę żółta...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Hehehe fajnie tak spotkać jakąs wizazanke a tym bardziej tak znajomą ![]() Oj tam zaraz podziwiać ![]() Cytat:
![]() Dosyć to dochodowe bo nie namęczę się (chyba że poza jest bardzo męcząca0 a pare groszy zawsze wpadnie ![]() Moja koleżanka z klasy chodzi na dodatkowe zajęcia w Ośrodku Postaw Twórczych i powiedziała mi że potrzebują modelek więc się zglosiłam, a że nie jestem wstydliwa to odrazu podpisaliśmy umowę i juz ![]() Często też w poszukiwaniu modelek i modeli ogłaszają się Akademie Sztuk Pięknych ale tam już nie płaca tak dobrze... Chociaż może w czasie studiów jesli normala praca nie będzie mi kolidowała z pozowaniem to na Akademii też się zatrudnię ![]() Uhahana ja na natryskowym nie byłam...jakoś to do mnie nie przemawia...i ponoć przez 1,5 doby nie można się potem myć, nawet rąk...ale nie wiem czy to prawda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Mam sukienkę, mam sukienkę!
![]() Byłam wczoraj w Gdańsku na zakupach, miałam wiele przygód, przyjechałam wykończona po 7 godzinach w galerii i dwóch na peronie ![]() Ale najważniejsze że kupiłam sukienkę, a także dwie bluzki z Bershce ![]() Miałam dzisiaj same koszmary! M.in śniło mi sie, że Uhahana...umarła ![]() ![]() Pamiętam, że byłam taka załamana i ryczałam. Śnił mi sie pogrzeb, zwłoki, wszystko... Maskara. Z ulgą sie obudziłam. Uhahana, dobrze, ze żyjesz!! ![]() ![]() Blaque, mam bardzo podobną sytuacje teraz. Wszyscy chłopacy na około pozastawiali moje koleżanki, pozdradzali itp. A Wydawali sie być tacy fajni. Też miałam kryzys. Ale ogólnie wyniosłam z tego morał, że facet to chuj : D ; ) Oto sukienka. Na zdjęciach średnio wygląda, w rzeczywistości prezentuje sie lepiej. Moja koleżanka kupiła sobie taka samą, tylko cała czarną i z innego materiału: http://img293.imageshack.us/my.php?i...73r1437au1.jpg http://img151.imageshack.us/my.php?i...73r1438zm3.jpg http://img171.imageshack.us/my.php?i...73r1439vs3.jpg
![]() |
#3611 |
Zadomowienie
|
krówka coz za podsumowanie o facetach
![]() A sukienka śliczna! fajnie w niej wyglądasz ![]() ![]() uhahana tez nie byłam nigdy na natrtskowym ![]() A moze spróbujesz samoopalacza? chociaz to i tak gówno daje... Hah porobiłam moze ze trzy zadania z chemii ![]()
#3612 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie sukienki w takim stylu mi się podobają ![]() Cytat:
![]() a ja w końcu nie zapytałam w tym urzędzie o jakąś robotę na ferie ![]() tak kombinuję, jak by tu zarobić, a się na dużo nie narobić ![]() ![]() uhahana ja też nie byłam nigdy na natryskowym ani na normalnym solarium, lubię swoją bladą skórę ![]() Cytat:
![]() to taka słodka tajemnica jest ![]() ![]()
![]() |
#3613 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() uhahana- qrde, przecież wysyłałam Ci... ![]() Uno momento- znajdę Cię ![]() Ej no ale to spróbuj coś. Na najbliższy mecz go zaproś czy cuś.. ![]() Ja też mam już dość tematu pt. studniówką ![]() Najchętniej nie poszłabym.. Zawsze sobie wyobrażałam, że na 100 pójdę ze swoim chłopakiem, że przecież to jeszcze tak daleko i do tego czasu sobie kogoś znajdę.. Ot, takie przemyślenia chyba każdej baby.. ![]() No.. a tu lipa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Krówka kocham Cię!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() (za ten tekst ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Konto usunięte
|
Krówka ładna sukienka
![]() ![]() Blaque ja tez nie dostałam zaproszenia na Naszej Klasie ![]() może uda mi się samej Cie znalezc i zaprosic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wydaje mi sie, ze to kiepski pomysl.. bo co, jesli wyjdzie zbyt pomaranczowo? ja od tygodnia smaruje sie balsamem brazujacym do jasnej karnacji, narazie bardzo delikatnie mnie zbrazowilo, ale na szczescie nie mam zaciekow ani plam zadnych. ![]() ![]() Cytat:
![]() no i pozazdroscic odwagi. Cytat:
![]() ale na szczescie sny sa przeciwienstwem rzeczywistosci, takze uhahana z pewnoscia jeszcze dlugo pożyje ![]() ladna sukienka no i slicznie w niej wygladasz ![]() kupilam dzis ponczochy samonosne, wlasciwie matka mi kupila, czyli jeden wydatek mniej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Umarłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie z tym natryskowym opalaniem to niby tak, że przez 8-10 godzin po, nie można się kąpać. Trochę czytałam, ale wizaż mnie raczej zniechęcił i nie skorzystam. Tylko kurde, nie chcę być taka strasznie blada ;/ A z brązującymi balsamami dupa, nie da się rozsmarować tak, żeby było równomiernie wszędzie, a na mojej skórze i tak przeważnie żółć wychodzi. Krówka ładna sukienka ![]() ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
uhahana ukradnę Twój gadu gadowy podpis
![]() Nic mi się nie chce ![]()
#3618 |
Konto usunięte
|
Blaque, Laylaaa
![]() Męczę się z Dyplomem...ehh....nie potrafię zrobic najprostszych rzeczy w corelu czy photoshopie ![]() I strasznie mi sie nudzi a mam tyle do zrobienia jeszcze...a nic mi sie nie chce tylko ten makowiec bym jadła ![]() Blaque ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i mi sie nic nie chce ![]() ![]()
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie mam Garniera i o ile po pierwszym razie wygląda w miarę ok, to później, to chyba wina odcienia skóry, ale robi mi się żółta, a nie brązowa. Ale coś trzeba będzie kombinować
![]() Kurde, trzeba by coś pokombinować i wybrać się na korki z maty po Nowym Roku. Nie chce mi się nawet iść pytać, a babka w mojejklatce mieszka ![]() ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje wszystkim za opinie ![]() Ja przed studniówkę, idę na solarium ![]() ![]() Poza tym w tym roku wyjątkowo malo sie opałałam, a balsam równomiernie nie zbrązowi ![]() Więc idę, ale na krótko, bo nie chce żeby było od razu widać, że sie solarkowałam, chce tylko uzyskać zdrowszy kolory skóry. Raz w życiu ![]() Uhahana, nie wiem czy to na Ciebie zadziała, ale pomyśl o swej zdanej świetnie maturze z matematyki. Bez tej pani Ci sie nie uda. ![]() Wiec GO! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
uhahana jaką wolisz motywację? Może być taka:
![]() ![]() ![]() ![]()
#3623 |
Zakorzenienie
|
ja chce korki z angielskiego.. bo zdecydowalam sie pisac rozszerzony.
trzeba bedzie kogos znalezc ![]()
#3624 |
Zakorzenienie
|
Hey Kochane! Jak będę miala tylko czas nadrobię te kilka dni kiedy mnie nie było! Ostatnio już coś czytałam ale nie odp. Miałam zepsuty komp znów
![]() Wczoraj i dziś byłam w Krakowie z moim TŻ i kolegą-Włodim. Byliśmy w kilku pubach w Loch Ness W Tower w jakimś tam jeszcze i w Jazz Rocku ![]() Starych znajomych spotkaliśmy, pogadaliśmy wypiliśmy piwko. Spaliśmy na mieszkaniu od kolegi. Mieliśmy wolne mieszkanie bo on akurat do Rabki przyjechał wczoraj ![]() Wróciłam 30 min temu do domu ![]() No to tyle chyba. Odezwę się jeszcze ![]() ![]() ![]()
#3625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I współczuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Durga- ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
po prostu Em :)
|
Świetna! Bardzo mi się podoba.
![]() mathilda, nie gadaj, Tower to mój ulubiony pub. Eh, kupa wspomnień. ![]() Inwentaryzacji dzień trzeci. Nie mam siły stać na nogach.
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
blaque to są takie pończoszki które konczą sie na udzie i tam mają wszyty (przyklejony?) silikon. A właściewie jego paski. Doskonale tzryma sie na skórze. Sprawdzone!
![]()
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda że po zatopieniu kom. zgubiłam do Was kontakty, tak to byśmy się umówiły. No i ten zepsuty komp jeszcze ![]()
![]() |
#3629 |
Zadomowienie
|
Wiecie co tak sobie przemyślałam niektóre sprawy i doszłam do wniosku, że jednak zrobię sobie małą przerwę od wizażu. Nie chciałam tak odejść bez słowa.
Do zobaczenia w maju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
ines oj szkoda
![]() Ale tak raz w tygodniu byś zajrzała ![]() Powodzenia i pisz jak bedziesz mogła ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.