![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Ja też: wizaż (targowisko głównie), allegro, gg w pracy nie mam, ale rozmawiam z różnymi ludźmi na żywo. Czasem dzwoni telefon, to odbieram. Przeczytałam wczorajszą Rzeczpospolitą i Piątą Aleję (jest artykuł o fiołkowych perfumach, ale nieciekawy). Nie mam już pomysłu czym jeszcze zabić czas. A dopiero 13.15... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Prasowanie też bardzo lubię,uwielbiam ten zaspach który unosi się podczas prasowania. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() No dobra, u mnie zaraz służbowe jajeczko i może się ewakuuję....
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Ja juz po jajeczku urzęduje w domciu
![]() Cytat:
![]() Masakra Moje dzieci razem z dziadkiem umyśliły sobie, że chcą psa - ale nie byle jakiego tylko Buldoga Angielskiego. Teraz mam wszędzie kocią sierść, jak dojdzie do tego psia flegma - to wyląduję w wariatkowie ..... albo padnę na zawał ..... ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-03-21 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę smacznego i umiarkowanie służbowego jajeczka ![]() Cytat:
![]() Ja mam w domu(i na tych ubraniach co piorę szczególnie) potrójną porcję sierści.Ile z tym zachodu żeby odkłaczać garderobę,fotele i inne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Favkes- ja mam kocią sierść x 2 (nawet w zamkniętej maselniczce
![]() ![]() A prasować- NIENAWIDZĘ! Za to prać..sama przyjemność ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
BAN stały
|
Ech już posprzątałam, teraz idę kroić sałatkę
![]() Burn nie martw sie ta prezentacją, to taki pic na wodę. Ja sie pracą stresuję ale jakoś napiszę, w końcu nie mam wyjścia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
tez mam sierściowe atrakcje. ale ostatnio...moj kot zrobił kupe pod wanna, odkryłam żródlo okropnego zapachu dopiero na drugi dzień, bo było to w niedostępnym jak cholera miejscu, sprzątnąć niespodzianke musiałam w zasadzie na oślep wkładając rękę w rękawiczce do środka i wymiatając co trzeba... to była dopiero trauma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak pomyślę o tej psiej flegmie to mnie febra trzęsie - kocham psy -ale ... czy nie mogli by chcieć takiego co się nie ślini? ![]() ps. kupiłam sobie wczoraj owies w doniczce - takiej małej - teraz siedzę z nosem w trawie i wącham - nienormalna jestem co nie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Favkes - ciesz się, że nie chcą bernardyna
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
aaa pomysły były różne ..
1.Mastino Napolitano 2.Mastif Angielski 3.Cane Corso Italiano ( o zgrozo brrrrrr ) 4.Bullmastiff 5.Wodołaz Czyli generalnie bydlęta a nie psy - Chociaż pozycja 1 i 2 podoba mi się bardziej nawet niż buldog - tylko nie wyrobilibyśmy na żarcie dla cielaczka ![]() Ale masz rację, bernardyn to by było coś strasznego - tak jak i wodołaz .. nie dość, że wielkie, ślini się to jeszcze lnieje .... masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
W końcu sieknie Cię ta cudowna świadomość: pewnego dnia, kiedy zlejesz się na świeżo i globalnie. Zobaczysz... ![]() ![]() [quote=tymena;6970457] Cytat:
Też mam reflektorkowe oświetlenie nad toaletką. Jestem w nim urodna jak w żadnym innym. ![]() Dobrze. ![]() Cytat:
![]() Widzę, że Annmarie i Tymena miały podbone wizje, czuję się więc trochę usprawiedliwiona. ![]() Eenax, wierzę, że czujesz się świetnie, też tak miałam. ![]() I przez to właśnie tak chojraczyłam w ciąży, że teraz mam zerwane to wiązadło, czy cokolwiek to jest, na którym normalnie zawieszona jest macica i litościwie nie napiszę, czym może to w ostatecznej konsekwencji grozić... ![]() W każdym razie uważaj na siebie. Proszę. ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że nie mam kota... Zewnętrznego. ![]()
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Przypomina mi się film Beethoven i te glutki, które wszędzie zostawiał. Ja osobiście bym nie zniosła, brrrr....
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakranykota, te psy są takie piękne, piękne, piękne... Kicham ślinienie. ![]() Ale i tak nie będę miała psa, bo mam dziecko z astmą i uczuleniem na sierść... ![]()
![]() |
#3615 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Favkes, Bullmastiff... śliczności!
![]() ![]() Rottweilera nie chcieliście? ![]() Moja była, ukochana sunia:
![]() |
#3616 | |||
Czekam na Ragnarok
|
Zuziuniu - bardzo ładne kolczyki. Kupiłam właśnie niedawno takie przezroczyste samoróbki, ale kwadratowe
![]() Cytat:
Cytat:
Marzyłam o brzoskwiniowej sypialni. Cytat:
![]() Co do ślinienia... Pamiętam jak chodziłam z bokserem na spacery, cały czas byłam brudna, co się otarł to ta ślina na mnie i spodnie do prania!!! Nienawidzę ślinienia, nie znoszę, paskudztwo. Lenię się w domku ![]() Edit: Tak w ogole to mam maly problem, bo popiłam wczoraj troche i dzisiaj rozmazuje mi się obraz w prawym oku, nie wiem o co biega, oko czyste :/ Jak przelicza się oz na mililitry? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Jak się przelicza to nie wiem, ale wygląda to tak:
1.0 fl.oz. = 30 ml 1.7 fl.oz. = 50 ml 3.4 fl.oz. = 100 ml 6.8 fl.oz. = 200 ml
![]() |
#3619 |
Zadomowienie
|
omatko, ale się Wizażowi padło
![]()
#3620 |
Zakorzenienie
|
Tez to zauwazylas
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Kochane Wizażanki i Wizażowe Rodzynki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt kochane i kochani
![]() Cały dzień bez wizażu prawie ![]() Jeżeli chodzi o psy to bardzo,bardzo lubię.Szczególnie charty ze wskazaniem na miłość mojego życia od dawien dawna-afgany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Mnie rozczula rasa chihuahua
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-28 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
Coś strasznego taka awaria
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra, uciekam zaraz do pracy, tylko do 22 dzisiaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
W każdym razie korzystajac z okazji, ze chwilowo mozna pisać, życzę wszystkim Wesołych Świąt i smacznego jajeczka! ![]()
![]() |
#3629 |
Zadomowienie
|
Awarie wizażu są miażdżące, siedzę i strasznie nie tak się czuję niemając otwartego panelu użytkownika na pierwszej zakładce w Mozilli.
![]() ![]()
#3630 |
BAN stały
|
Co sie dzieje z wizażem, od wczoraj nie mogłam wcale wejść
![]() Siedzę w necie i zamawiam koraliki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.