Włosomaniaczki :D - część III - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-20, 22:38   #3601
Porcelainnn
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Wróciłam z 'Mrocznego rycerza'. Joker był niesamowity,ale Christain Bale .... Już po '3:10 do Yumy' uznałam, że jest to jeden z bardziej charyzmatycznych, a zarazym jeden z najlepszych aktorów. Ma taką nietuzinkową twarz, to nie jest typowy piękniś Hmmm... już chyba wyrosłam z wieku, w którym dziewczynki podkochują się w aktorach?

Wkleiłam 2 nowe fotki do albumu. 'Tylko' dwie bo jak na złość cały czas nieostre wychodziły, a i na dzisiejszy deszcz moje włosy strasznie się buntowały 9 nie pomógł Matrix bez
spłukiwania i okrągła szczota nawet). Wróciłam do domu z falami jak po prostownicy.

KASIA - PRZYJEDŹ! Pójdziemy do Starego portu, tam grają szanty, mają pyszny sok piernikowy do piwa i jest bardzo klimatycznie, powinno Ci się spodobać I bardzo bym chciał ażebyśmy się spotkały w większym gronie wreszcie... przyjedź <robię oczy jak kot ze Shreka>

Marzenko-jeśli Kasia nie zareaguje na mój apel , pozostaje ją związać, zakneblować i zawieść Linki do aukcji podeślę Ci jak wystawie ubrania, sfotografuje i opiszę je... chyba jutro. Chyba

Milka - sprzątanie sposobem na ścioranie ? Ksero powinno wystarczyć, szkoda Twojego biegania na taką pogodę.

Aguś- dawaj znać na bieżąco co z pieskiem... strasznie mi smutno odkąd przeczytałam o tym nowotworze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg christian-bale.jpg (38,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ChristianBale11.jpg (57,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg christian-bale-3.jpg (25,5 KB, 3 załadowań)

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 22:58   #3602
Narek
Zakorzenienie

Porcelainnn, muszę powiedzieć, że ten blond jest ładniejszy od tego rozjaśnianego Oczywiście według mnie
A co do aktorów, to chyba z tego nigdy się nie wyrasta...

Aguś, cieszę się, że suczka znajdzie jednak jakieś lokum w schronisku. Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twojego TŻ'ta- nie spotkałam się jeszcze z tak współczującą postawą

Hm, wstałam dzisiaj przed 13, a teraz chce mi się spać Trzeba kiedyś odespać 5 dni budzenia się na siłę

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 10:22   #3603
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Wolę w tygodniu
Pomyślimy

Cytat:
Ale te co miałaś mi się podobały, bardzo Zrób listę, zrób
oko oko

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Wkleiłam 2 nowe fotki do albumu. 'Tylko' dwie bo jak na złość cały czas nieostre wychodziły, a i na dzisiejszy deszcz moje włosy strasznie się buntowały 9 nie pomógł Matrix bez
spłukiwania i okrągła szczota nawet). Wróciłam do domu z falami jak po prostownicy.
Śliczny kolor- idealnie dopasowany
Cytat:
[I]
KASIA - PRZYJEDŹ! Pójdziemy do Starego portu, tam grają szanty, mają pyszny sok piernikowy do piwa i jest bardzo klimatycznie, powinno Ci się spodobać I bardzo bym chciał ażebyśmy się spotkały w większym gronie wreszcie... przyjedź <robię oczy jak kot ze Shreka>
przyjadę- a co

Cytat:
Marzenko-jeśli Kasia nie zareaguje na mój apel , pozostaje ją związać, zakneblować i zawieść Linki do aukcji podeślę Ci jak [....]
chcecie mnie sprzedać na allegro
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 10:32   #3604
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Auć, głowa mnie boli i czuje się jak by mnie kto młotkiem w nią porządnie walnął Do tego jeszcze katar Gdzie ta polska złota jesień

Cytat:
Tak jak pisałam do Porcelain, do galerii typu wylęgarnia to mi jeszcze daleko, nie powiem, że kiedyś bardzo bym chciała (bo materiały drogie są ) i fajnie by było gdyby ktoś zechciał moje rzeczy kupować, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby byli chętni...
Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz Nie zakładaj z góry przegranej. Nie widziałam Twoich cudaków na żywo, ale na zdjęciach prezentują się naprawdę świetnie

Cytat:
A Ty kiedy masz czas i chęć?? Może my rzucimy termin krakowiankom i sie do nas dostosują, bo my przyjezdne z daleka
Wydaje mi się, że takie rozwiązanie będzie najlepsze W końcu Wy musicie dojeżdzać, my jesteśmy na miejscu. Od siebie dodam, że w weekendy mam szkołę

Cytat:

Na jednej masz włoski w ciepłym odcieniu - złote refleksy, a na drugim takie bardziej chłodne Ładnie się prezentują Słodkie masz dołeczki w policzkach

Cytat:

Padłam Zwłaszcza te kocie oczy

Cytat:

Milka - sprzątanie sposobem na ścioranie ?
Ścioranie spowodowane kilkugodzinnym siedzeniem i nic nie robieniem - najlepsze na to lekarstwo to ruch

Cytat:
Aguś- dawaj znać na bieżąco co z pieskiem... strasznie mi smutno odkąd przeczytałam o tym nowotworze
Przyłączam się do prośby

Tak wogóle kupiłam sobie nowy sportowy kostium kąpielowy - bardzo mi się podoba Miałam iść dziś na basen, ale nie jestem w stanie

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość

A pozwolisz się wystawić
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 11:02   #3605
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Porcelainnn, muszę powiedzieć, że ten blond jest ładniejszy od tego rozjaśnianego Oczywiście według mnie
A co do aktorów, to chyba z tego nigdy się nie wyrasta...

Aguś, cieszę się, że suczka znajdzie jednak jakieś lokum w schronisku. Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twojego TŻ'ta- nie spotkałam się jeszcze z tak współczującą postawą

Dziękuję Trochę trudno mi się było pierwsze przyzwyczaić - przywykłam do wielkiego odrostu na głowie , hah
A narzeczony Agusi faktycznie musi być bardzo ciepłym człowiekiem, o dobrym sercu

Cytat:

Śliczny kolor- idealnie dopasowany

przyjadę- a co

Przyjedź koniecznie. (Szkoda, że nie mamy takiego włosomaniaczkowego busa kursującego po całej Polsce )

Że też o tym sprzedawaniu wcześniej nie pomyślałam! To byłby interes!
'Już dziś możesz mieć swoją Kasię na własność! Przedmiot ma porcelanową cerę i nadzwyczaj długie, piękne włosy. Przedmiot pomoże odrobić dzieciom zadania z chemii, zanalizuje skład używanych w domu detergentów. Ponadto oferowany produkt cechuje bardzo dobry gust muzyczny. Kolorystyka : biało-czarna-fioletowa (pięknie będzie prezentowała sie w domu, wzbudzi zazdrość sąsiadów)
Wymiary...
Okres ważności gwarancji... '

Dziękuję za słowa dotyczące koloru

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Auć, głowa mnie boli i czuje się jak by mnie kto młotkiem w nią porządnie walnął Do tego jeszcze katar Gdzie ta polska złota jesień

Wydaje mi się, że takie rozwiązanie będzie najlepsze W końcu Wy musicie dojeżdzać, my jesteśmy na miejscu. Od siebie dodam, że w weekendy mam szkołę

Na jednej masz włoski w ciepłym odcieniu - złote refleksy, a na drugim takie bardziej chłodne Ładnie się prezentują Słodkie masz dołeczki w policzkach

Ścioranie spowodowane kilkugodzinnym siedzeniem i nic nie robieniem - najlepsze na to lekarstwo to ruch

Przyłączam się do prośby

Tak wogóle kupiłam sobie nowy sportowy kostium kąpielowy - bardzo mi się podoba Miałam iść dziś na basen, ale nie jestem w stanie

Włosy są w odcieniu złocistym, na jednym zdjęciu bez lampy i w oświetleniu łazienkowym wypadły chłodno.

Na zdrówko może herbata z sokiem z malin i dużą ilością cytryny? Polska złota jesień ma być podobno dopiero od połowy października... I podziwiam chęć chodzenia na basen w taką pogodę. W zimie też chodzisz? I raczej rano czy wieczorem? I w ogóle jaki basen? (ale seria pytań)

Fryzjerka bardzo poleciła mi tę maskę:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15714
opinie na KWC ma świetne, na składowym Estelle uznała ją za całkiem niezłą. Trzeba pierwsze coś wykończyć i zebrać pieniążki (może jak sprzeda się Kasie na allegro )

Właśnie... dziś przyszedł mi do głowy pomysł. Nie wiem czy dobry, dlatego może powiedzcie co o nim myślicie. Pomyślałabym, że fajnie byłoby gdyby osoby znające się na składach wybrały jakieś top 10 najlepszych :masek, odżywek, szamponów do włosów suchych, tłustych, normalnych, mgiełek, wcierek w skalp, tabletek (merz, skrzypowita itp). Drugą opcją jest, ze mogłaby to być taka sonda włosomaniaczek, które glosują na ulubiony produkt z danej kategorii. A wyniki i cała akcja byłaby zamieszczona w osobnym wątku....

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 11:03   #3606
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam z 'Mrocznego rycerza'. Joker był niesamowity,ale Christain Bale .... Już po '3:10 do Yumy' uznałam, że jest to jeden z bardziej charyzmatycznych, a zarazym jeden z najlepszych aktorów. Ma taką nietuzinkową twarz, to nie jest typowy piękniś Hmmm... już chyba wyrosłam z wieku, w którym dziewczynki podkochują się w aktorach?

Porcelainnn, sliczne włosy

Też bardzo lubię Christiana Bale, jest bardzo charyzmatyczny i unikatowy. Oprócz 'Batmana' bardzo podobała mi się jego gra w 'Equilibrium'.

Chodzę po domu w termolokach na głowie i straszę rodzinę, ogólnie mam dziś całkiem dobry humor (mimo tej parszywej pogody) i jakoś zwalczyłam pierwsze, nieśmiałe oznaki przeziębienia... Po obiadku zmykam do mojego TŻ.

Buziaki i miłego dnia

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 11:09   #3607
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
opinie na KWC ma świetne, na składowym Estelle uznała ją za całkiem niezłą. Trzeba pierwsze coś wykończyć i zebrać pieniążki (może jak sprzeda się Kasie na allegro
Porcelainnn, bardzo mnie zainteresowała ta maska... Ma super opinie, a ja czegoś w tym stylu szukałam
Co prawda zaledwie kilka dni temu zamówiłam maskę Kerastase Chroma Reflect, ale w październiku mam urodziny, więc zakup drugiej mogłabym pod to podciągnąć

[wybaczcie post pod postem]

WYMIANKA

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 11:23   #3608
atsenka
Zadomowienie

Witam

Musze Wam powiedziec ze ostatnio nie mam na nic czasu. Dorosle zycie wciagnelo mnie juz na maxa. Praca- dom- Tz i tak w kolko. A wczoraj zaszalalam na imprezie i dzis zdycham I musze wam powiedziec ze mam cudownego TZa. Ciesze sie ze wreszcie go docenilam

Przejrzalam pobieznie watek i tak krociutko:

virka --> sliczna swieczka i pudeleczka Bardzo mi sie podoba.

tigresska --> bardzo mi przykro Trzymaj sie kochana.

Jolie --> Rowniez mi przykro z powodu futrzaka

Porcelainn --> Piekny kolorek wlosow Tez bym sie przerzucila na farbe, strasznie po tym rozjasnianiu mi sie przerzedzily wlosy

I dziewczyny mam do Was prosbe. Mam sesje zdjeciowa za tydzien... i potrzebuje na ta okazje czerwona szminke (tylko ze jako ze mam dosyc male usta to musi byc intensywna ale polyskujaca czerwien), najlepiej jakbyscie polecily jakas tansza, bo szkoda mi wydawac sporo kasy na jeden raz, no i jestem w Londynie wiec cos z Rimmela, Maybelline, Miss Sporty itp (chodzi o to zebysce nie polecily Bella,Lovely itp). Jezeli macie swoj typ prosze poradzcie! I jeszcze jedna prosba... Musze miec pokrecone wlosy! Nie mam zamiaru wydawac 40 funtow na zrobienie fryzury u fryzjera dlatego jesli macie jakis dobry sposob na fajne pokrecenie wlosow to piszcie! Moja siostra mi zrobi, tylko musze wiedziec jak

A tak w ogole to jestem szczesliwa- kupilam sobie wczoraj fajny tel na abonament. Place 20 funtow miesiecznie a mam 600 min, 600 smsow i darmowe rozmowy do mojej sieci. Do tego telefon jest poprostu przesliczny Ciesze sie tym bardziej, ze poraz pierwszy mam tel na siebie- w Polsce zawsze mialam na tate Wreszcie mam cos "swojego".

A i wiem ze ten problem sie juz tu przewijal, ale musze go poruszyc jeszcze raz. Potrzebuje "naprawic" swoja cere! Juz nie moge na siebie patrzec Mam naczynkowa, wrazliwa cere, raczej normalna (ani sucha, ani tlusta). I wszystkie pryszcze ulokowaly sie na czole i w okolicach ust, brody. Policzki i nosek mam perfekcyjne. Stosuje Effaclar od 4 miesiecy ale zadnych efektow nie widze Prawie wszystkie nowe kremy jakie probuje zastosowac odrazu mnie zapychaja... No i oprocz kremu potrzebuje jeszcze tabletek. Niegdys lykalam:
-Revalid - na wlosy idealny! Bardzo mi sie po nich poprawily, niestety nie patrzylam pod katem wplywu na cere poza tym jest drogi
-Skrzypowita- zero efektow, moze jedynie paznokcie mi sie troszke poprawily
- Silica- szkoda kasy
-Belissa- bylam zadowolona z tych tabletek, ale jak w przypadku powyzszych nie analizowalam jej wplywu na cere tylko na wlosy/paznokcie
Moze wy macie jakies doswiadczenie z tabletkami/preparatami na wlosy/cere i paznokcie i mozecie ktores doradzic??
Bede naprawde bardzo wdzieczna za wszelkie informacje.

MIlego dnia

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 11:54   #3609
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
'Już dziś możesz mieć swoją Kasię na własność! Przedmiot ma porcelanową cerę i nadzwyczaj długie, piękne włosy. Przedmiot pomoże odrobić dzieciom zadania z chemii, zanalizuje skład używanych w domu detergentów. Ponadto oferowany produkt cechuje bardzo dobry gust muzyczny. Kolorystyka : biało-czarna-fioletowa (pięknie będzie prezentowała sie w domu, wzbudzi zazdrość sąsiadów)
Wymiary...

Cytat:
Na zdrówko może herbata z sokiem z malin i dużą ilością cytryny? Polska złota jesień ma być podobno dopiero od połowy października... I podziwiam chęć chodzenia na basen w taką pogodę. W zimie też chodzisz? I raczej rano czy wieczorem? I w ogóle jaki basen? (ale seria pytań)
Popijam malinowo-cytrynową Sagi + dwie aspiryny Nie dam się wirusom

Chodzę do J&J sport center. W zimę również Wyłącznie rano, wieczorem trudno mi się zmobilizować do jakiegoś większego wysiłku fizycznego Obok basenu jest szkoła, więc jedyna odpowiednia godzina to 8 rano (bo od 9 dzieciaki mają zajęcia), ale za to cały tor jest mój

Cytat:
opinie na KWC ma świetne, na składowym Estelle uznała ją za całkiem niezłą. Trzeba pierwsze coś wykończyć i zebrać pieniążki (może jak sprzeda się Kasie na allegro )
Oj nie kuś

Cytat:
Właśnie... dziś przyszedł mi do głowy pomysł. Nie wiem czy dobry, dlatego może powiedzcie co o nim myślicie. Pomyślałabym, że fajnie byłoby gdyby osoby znające się na składach wybrały jakieś top 10 najlepszych :masek, odżywek, szamponów do włosów suchych, tłustych, normalnych, mgiełek, wcierek w skalp, tabletek (merz, skrzypowita itp). Drugą opcją jest, ze mogłaby to być taka sonda włosomaniaczek, które glosują na ulubiony produkt z danej kategorii. A wyniki i cała akcja byłaby zamieszczona w osobnym wątku....
Pomysł wart rozpatrzenia W sumie już wcześniej myślałam nad takim wątkiem, ale dotyczącym tabletek na włosy. Pomyślałam, że fajnie by było mieć wszystko w jednym miejscu, żeby porównać sobie cene, ilość sztuk i jakie substancje i w jakich ilościach znajdują się w danych tabletkach Nawet już kilka miesięcy temu zaczęłam robić takie zestawienie porównawcze, ale ... pomysł umarł śmiercią naturalną

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
I dziewczyny mam do Was prosbe. Mam sesje zdjeciowa za tydzien... i potrzebuje na ta okazje czerwona szminke (tylko ze jako ze mam dosyc male usta to musi byc intensywna ale polyskujaca czerwien), najlepiej jakbyscie polecily jakas tansza, bo szkoda mi wydawac sporo kasy na jeden raz, no i jestem w Londynie wiec cos z Rimmela, Maybelline, Miss Sporty itp (chodzi o to zebysce nie polecily Bella,Lovely itp). Jezeli macie swoj typ prosze poradzcie! I jeszcze jedna prosba... Musze miec pokrecone wlosy! Nie mam zamiaru wydawac 40 funtow na zrobienie fryzury u fryzjera dlatego jesli macie jakis dobry sposob na fajne pokrecenie wlosow to piszcie! Moja siostra mi zrobi, tylko musze wiedziec jak

A tak w ogole to jestem szczesliwa- kupilam sobie wczoraj fajny tel na abonament. Place 20 funtow miesiecznie a mam 600 min, 600 smsow i darmowe rozmowy do mojej sieci. Do tego telefon jest poprostu przesliczny Ciesze sie tym bardziej, ze poraz pierwszy mam tel na siebie- w Polsce zawsze mialam na tate Wreszcie mam cos "swojego".

A i wiem ze ten problem sie juz tu przewijal, ale musze go poruszyc jeszcze raz. Potrzebuje "naprawic" swoja cere! Juz nie moge na siebie patrzec Mam naczynkowa, wrazliwa cere, raczej normalna (ani sucha, ani tlusta). I wszystkie pryszcze ulokowaly sie na czole i w okolicach ust, brody. Policzki i nosek mam perfekcyjne. Stosuje Effaclar od 4 miesiecy ale zadnych efektow nie widze Prawie wszystkie nowe kremy jakie probuje zastosowac odrazu mnie zapychaja... No i oprocz kremu potrzebuje jeszcze tabletek. Niegdys lykalam:
-Revalid - na wlosy idealny! Bardzo mi sie po nich poprawily, niestety nie patrzylam pod katem wplywu na cere poza tym jest drogi
-Skrzypowita- zero efektow, moze jedynie paznokcie mi sie troszke poprawily
- Silica- szkoda kasy
-Belissa- bylam zadowolona z tych tabletek, ale jak w przypadku powyzszych nie analizowalam jej wplywu na cere tylko na wlosy/paznokcie
Moze wy macie jakies doswiadczenie z tabletkami/preparatami na wlosy/cere i paznokcie i mozecie ktores doradzic??
Bede naprawde bardzo wdzieczna za wszelkie informacje.
Same tabletki chyba nie pomogą. Jeśli stan cery jest naprawdę zły warto by było udać się do dermatologa po jakiś lek na recpete Na mnie effeclar K wogóle nie działał, a miałam dwie tubki. Może warto spróbować jakiegoś innego kwasu. Może azelinowy: może masz tam skinoren. Z tabletek nie łykałam tylko Revalidu. Nie zauważyłam, żeby tabletki w jakiś sposób działały dobrze na moją cere albo działają bardzo wolno i tego nie dostrzegam

Ja lubie szminkę w kolorze czerwonym z miss sporty. Nie pamiętam nazwy, ale Emilia chyba ma taką samą, więc może pomoże A najlepiej jak się do sklepu wybierzesz i sama potestujesz
Stary 2008-09-21, 12:11   #3610
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

A pozwolisz się wystawić
a to zależy kto kupi, ile da i ile z tego będzie dla mnie
Cytat:

Wymiary...
o losssssie- padłam
jak miło ale opis generalnie bardzo ubarwiony/wyidealizowany.

Cytat:
ciekawy pomysł- warto przemyślenia
Cytat:
A i wiem ze ten problem sie juz tu przewijal, ale musze go poruszyc jeszcze raz. Potrzebuje "naprawic" swoja cere! Juz nie moge na siebie patrzec Mam naczynkowa, wrazliwa cere, raczej normalna (ani sucha, ani tlusta). I wszystkie pryszcze ulokowaly sie na czole i w okolicach ust, brody. Policzki i nosek mam perfekcyjne. Stosuje Effaclar od 4 miesiecy ale zadnych efektow nie widze Prawie wszystkie nowe kremy jakie probuje zastosowac odrazu mnie zapychaja...
hmmmm no ja mam jedną propozycję. Mianowicie seria kosmetyków Neutrogeny Visibly Clear- niedostępna w Polsce- w londynie w każdym drugstorze [ np. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8111 ]
Ja osobiście nie stosowałam- za to brat tak- używa jej prawie od roku i jest bardzo zadowolony.

BTW: ostatnio [odkąd zrobiło się chłodniej] moja Zuza upodobała sobie spanie na minitorze [starszy typ z "tyłkiem"]- trochę jest twardy ale za to fajnie grzeje. Załaczam zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0117.jpg (50,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0122.jpg (47,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0124.jpg (44,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcia-0125.jpg (56,5 KB, 15 załadowań)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-21, 12:15   #3611
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:

BTW: ostatnio [odkąd zrobiło się chłodniej] moja Zuza upodobała sobie spanie na minitorze [starszy typ z "tyłkiem"]- trochę jest twardy ale za to fajnie grzeje. Załaczam zdjęcia

Gdyby nie fakt, że mam laptopa i wiadomo, że na monitorze ni jak można się położyć.. to już bym biegła do zoologika po kota

Zuza super się wkomponowuje w sprzęt elektroniczny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 12:20   #3612
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa, jaki cudak!
Zazdroszczę takiego futrzaka, mój to tylko sika ostatnio po kątach

Cytat:
Gdyby nie fakt, że mam laptopa i wiadomo, że na monitorze ni jak można się położyć.. to już bym biegła do zoologika po kota
Wiesz... dla chcącego nic trudnego

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 12:28   #3613
atsenka
Zadomowienie

Cytat:

Same tabletki chyba nie pomogą. Jeśli stan cery jest naprawdę zły warto by było udać się do dermatologa po jakiś lek na recpete Na mnie effeclar K wogóle nie działał, a miałam dwie tubki. Może warto spróbować jakiegoś innego kwasu. Może azelinowy: może masz tam skinoren. Z tabletek nie łykałam tylko Revalidu. Nie zauważyłam, żeby tabletki w jakiś sposób działały dobrze na moją cere albo działają bardzo wolno i tego nie dostrzegam

Ja lubie szminkę w kolorze czerwonym z miss sporty. Nie pamiętam nazwy, ale Emilia chyba ma taką samą, więc może pomoże A najlepiej jak się do sklepu wybierzesz i sama potestujesz
Dziekuje za odpowiedz
Wiem ze same tabletki nie pomoga, chcialam je dodac do kuracji jako wspomagacz. Poza tym ja nigdy nie widzialam dzialania tabletek, dopoki ic nie odstawialam Wtedy dopiero widzialam kolosalna roznice.

Cytat:
hmmmm no ja mam jedną propozycję. Mianowicie seria kosmetyków Neutrogeny Visibly Clear- niedostępna w Polsce- w londynie w każdym drugstorze [ np. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8111 ]
Ja osobiście nie stosowałam- za to brat tak- używa jej prawie od roku i jest bardzo zadowolony.

Dzieki W najblizszym czasie obczaje ten krem.
A Zuza jest cudowna Jak ona slodko wyglada na tym monitorze

Instagram
Stary 2008-09-21, 12:57   #3614
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Jolie - Mój poprzedni kot upodobał sobie taki monitor do spania - zwłaszcza w zimie, wskakiwał i kładł się. Pewnego dnia podłączyłam "płaski" LCD. Zaraz potem kot przyszedł położyć się do spania - przeskoczył za monitor i z hukiem wpadł za biurko..

Twojej kici się nie dziwię - taki sprzęt zawsze grzeje. A to, że jest przepiękna mówiłam już setki razy
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 13:07   #3615
Milka19
Zakorzenienie

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8627& recenzja=259904 - bardzo ciekawa recenzja

Eyna Twój kot wymiata

atsenka ja robie przerwy między jednymi tabletkami a drugimi i w sumie biorę, bo psychicznie czuje się lepiej
Stary 2008-09-21, 13:08   #3616
atsenka
Zadomowienie

Obczajcie ta recenzje:

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=259904

Swirow nie brakuje

EDIT: Milka mnie wyprzedzila

Instagram

Edytowane przez atsenka
Czas edycji: 2008-09-21 o 13:11 Powód: dopiska
Stary 2008-09-21, 13:09   #3617
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Obczajcie ta recenzje:

Swirow nie brakuje
Widzę, że zajmujemy się tym samym Znaczy przeglądamy KWC
Stary 2008-09-21, 13:13   #3618
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
Widzę, że zajmujemy się tym samym Znaczy przeglądamy KWC
Dokladnie

Ja szukam kremu i szminki

Instagram
Stary 2008-09-21, 13:14   #3619
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie

Ja szukam kremu i szminki
A ja się lenię Jestem chora, więc mi wolno

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-21, 13:38   #3620
atsenka
Zadomowienie

Cytat:
A ja się lenię Jestem chora, więc mi wolno
Tez sie lenie Jestem niezywa po imprezie. Mam nadzieje ze tez mi wolno

Instagram
Stary 2008-09-21, 15:00   #3621
PelniaNocy
Rozeznanie

rezygnuje z kupienia creativa i irivera i zbieram na audio

Książe z bajki? Mam go w dupi**!
Zostanę niezależną księżniczką
PelniaNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 15:26   #3622
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Zuza super się wkomponowuje w sprzęt elektroniczny
cała Zuza- jedna wielka aparatka
Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Aaa, jaki cudak!
Zazdroszczę takiego futrzaka, mój to tylko sika ostatnio po kątach
mnie się oba koty udały- dwie mega przylepy-pieszczochy
Cytat:
Dzieki W najblizszym czasie obczaje ten krem.
A Zuza jest cudowna Jak ona slodko wyglada na tym monitorze
nie ma sprawy
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Jolie - Mój poprzedni kot upodobał sobie taki monitor do spania - zwłaszcza w zimie, wskakiwał i kładł się. Pewnego dnia podłączyłam "płaski" LCD. Zaraz potem kot przyszedł położyć się do spania - przeskoczył za monitor i z hukiem wpadł za biurko..

Twojej kici się nie dziwię - taki sprzęt zawsze grzeje. A to, że jest przepiękna mówiłam już setki razy
mówiłaś, mówiłaś- też się na nią czasami napatrzeć nie mogę.
Oplułam monitor jak czytałam hostorie Twojego kociaka. Ciekawe co będzie jak mój laptop wreszcie [Marzena wie o czym mówię] wróci z naprawy. Biedna nie będzie miała gdzie grzać kupra
Cytat:
Obczajcie ta recenzje:

Swirow nie brakuje
to koniecznie trzeba zgłosić do usunięcia. Boże skąd tacy ludzie się biorą
Cytat:
Napisane przez PelniaNocy Pokaż wiadomość
rezygnuje z kupienia creativa i irivera i zbieram na audio
oj widzę, że niepotrzebnie się odzywałam. Zupełnie się nie zrozumiałyśmy.
To może inaczej- kup creativa
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-21, 15:47   #3623
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
the best!

Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8627& recenzja=259904 - bardzo ciekawa recenzja
I jaka szczodra gwiazdkowa ocena!

WYMIANKA
Stary 2008-09-21, 19:44   #3624
19agusia91
Zakorzenienie

Hej Ja tak przelotem.

Czuję się nadal chora, ominął mnie wczorajszy koncert, piknie. Idę jutro do lekarza. Znowu.

Poza tym, byłam dzisiaj u dziadka w szpitalu, wyszłam płacząc. ech, nie widziałam go jeszcze nigdy w tak kiepskim stanie. Boję się...

I z tych mniej ważnych spraw. Wyglądam okropnie. Przestałam pić pokrzywę (chyba przecholowalam ), a moja cera woła o nią. Dawno nie miałam takiego wysypu. Aż żałuję,że nie mam żadnego mocno kryjącego podkłądu, wstyd się ludziom pokazywać.

Przepraszam, że tak marudzę, ale jest mi cholernie źle.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 21:13   #3625
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Marzenko-jeśli Kasia nie zareaguje na mój apel , pozostaje ją związać, zakneblować i zawieść Linki do aukcji podeślę Ci jak wystawie ubrania, sfotografuje i opiszę je... chyba jutro. Chyba
Oki będę czekała

Cytat:
Pomyślimy
...Łosz Ty zołzo

Cytat:
Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz Nie zakładaj z góry przegranej. Nie widziałam Twoich cudaków na żywo, ale na zdjęciach prezentują się naprawdę świetnie
Może jak kiedyś dojdę do perfekcji to się zdecyduję

Cytat:
Na pewno nie będzie to weekend (żeby później nie było wykrętów )

Cytat:
Wymiary...

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Chodzę po domu w termolokach na głowie i straszę rodzinę,
Proszę, napisz mi czy jesteś zadowolona z termoloków ? Strasznie mi się marzą takie a nie mam nikogo znajomego kto by ich używał. Gdyby była szansa na jakieś zdjęcie, jak wyglądają włosy po ich użyciu, to byłabym niezmiernie wdzięczna

Cytat:
virka --> sliczna swieczka i pudeleczka Bardzo mi sie podoba.
Dziękuję Ci bardzo

Cytat:
a to zależy kto kupi, ile da i ile z tego będzie dla mnie
Nowy właściciel
A Zuza - jak już pisałam na gg - boska

Cytat:

Cytat:
Ciekawe co będzie jak mój laptop wreszcie [Marzena wie o czym mówię] wróci z naprawy. Biedna nie będzie miała gdzie grzać kupra
Jeszcze nie wysłał Podziwiam Twoją cierpliwość...

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Poza tym, byłam dzisiaj u dziadka w szpitalu, wyszłam płacząc. ech, nie widziałam go jeszcze nigdy w tak kiepskim stanie. Boję się...
A co mu jest? Może to tylko chwilowy spadek formy?

Witam wszystkich

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-21, 21:30   #3626
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę, napisz mi czy jesteś zadowolona z termoloków ? Strasznie mi się marzą takie a nie mam nikogo znajomego kto by ich używał. Gdyby była szansa na jakieś zdjęcie, jak wyglądają włosy po ich użyciu, to byłabym niezmiernie wdzięczna
Virko, nie ma sprawy, jak następnym razem je nakręcę to podeślę Ci to, co mi wyszło. A jakie masz włosy? Bo ja mam baaaardzo gęste i jest ich mnóstwo, dlatego termoloki nie do końca są w ich przypadku trafione, ale ja dostosowałam je do swojej sytuacji, a mianowicie:
- w moim zestawie jest 20 sztuk wałków (różnej wielkości) i żeby mieć polokowaną CAŁĄ głowę, to muszę ten zestaw zakładać 'na 2 razy'. Znalazłam jednak inny sposób: nakręcam na wałki część wlosów (większość) a resztę w tym czasie "dokręcam" lokówką
- częściej jednak tworzę sobie takie skręty 'od polowy wlosów' - bardzo mi się ta fryzura u mnie podoba Wtedy starcza spokojnie te 20 wałków, bo nakręcam grube pasma, które potem rozdzielam palcami na mniejsze.

Moja koleżanka, ktora ma cieńkie włosy używa ten sam zestaw o ja i u niej starcza nawet 10 wałków na calą glowę, więc tym bardziej sprawa u niej załatwia się szybko z tym kręceniem.

A tak swoją drogą dziewczyny mam pytanie: szukam jakiegoś utrwalającego kosmetyku typu guma, pasta (ale żadne z tych dwóch, to taki paradoks), tyle, że o takiej aksamitnej konstystencji (np. jak wosk). Chodzi mi o to, żeby utrwalić taki skręcony lok przeciągając go na palcu z tymże specyfikiem Guma czy pasta zupełnie się nie sprawdza, ponieważ są zbyt 'toporne' i najczęściej lok się przy tym przeciaganiu na placu niszczy. Mam nadzieję, że coś zrozumiałyście z tego mojego kulawego tłumaczenia. Znacie jakieś takie mazidełko...?

WYMIANKA
Stary 2008-09-21, 21:36   #3627
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Virko, nie ma sprawy, jak następnym razem je nakręcę to podeślę Ci to, co mi wyszło. A jakie masz włosy? Bo ja mam baaaardzo gęste i jest ich mnóstwo, dlatego termoloki nie do końca są w ich przypadku trafione, ale ja dostosowałam je do swojej sytuacji, a mianowicie:
- w moim zestawie jest 20 sztuk wałków (różnej wielkości) i żeby mieć polokowaną CAŁĄ głowę, to muszę ten zestaw zakładać 'na 2 razy'. Znalazłam jednak inny sposób: nakręcam na wałki część wlosów (większość) a resztę w tym czasie "dokręcam" lokówką
- częściej jednak tworzę sobie takie skręty 'od polowy wlosów' - bardzo mi się ta fryzura u mnie podoba Wtedy starcza spokojnie te 20 wałków, bo nakręcam grube pasma, które potem rozdzielam palcami na mniejsze.
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź
Niestety ja mam masakrycznie mało włosów i cały czas żyje nadzieją, że po termolokach trochę się optycznie zwiększą... Dla mnie to pewnie by mniej niż 10 weszło... Ale chcę spróbować (jeszcze to mnie trzyma, żeby nie ścinać...) jak będą się prezentowały po termolokach. Dlatego strasznie mi zależy na zdjęciu, żeby widzieć efekt Z niecierpliwością będę czekała na Twoje zdjęcie (kiedy będziesz znowu kręciła ?)

Co do Twojego pytania, to niestety nie mogę Ci pomóc, bo nie używam takich rzeczy, więc kompletnie się na tym nie znam

Stary 2008-09-21, 21:49   #3628
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź
Niestety ja mam masakrycznie mało włosów i cały czas żyje nadzieją, że po termolokach trochę się optycznie zwiększą... Dla mnie to pewnie by mniej niż 10 weszło... Ale chcę spróbować (jeszcze to mnie trzyma, żeby nie ścinać...) jak będą się prezentowały po termolokach. Dlatego strasznie mi zależy na zdjęciu, żeby widzieć efekt Z niecierpliwością będę czekała na Twoje zdjęcie (kiedy będziesz znowu kręciła ?)

Co do Twojego pytania, to niestety nie mogę Ci pomóc, bo nie używam takich rzeczy, więc kompletnie się na tym nie znam
Virko, a pasowałoby Ci takie zdjęcie tylko części włosów skręconych? Bo u mnie to jest cały obrzęd z tym kręceniem włosów, ale mogę nałożyć sobie kilka wałków, skręcić, zrobić zdjęcie tej części włosów i Ci wyslać, nawet jutro do poludnia. Co Ty na to?

A tak w ogole myslę, że jesli masz mało wlosów i chciałabys je skręcić termolokami, to będziesz zachwycona, bo wtedy jesli kupisz sobie zestaw 20 wałkow to będziesz mogła nakręcić takie cieńsze pasma i wtedy uzyskasz cudowny efekt

WYMIANKA
Stary 2008-09-21, 21:53   #3629
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Virko, a pasowałoby Ci takie zdjęcie tylko części włosów skręconych? Bo u mnie to jest cały obrzęd z tym kręceniem włosów, ale mogę nałożyć sobie kilka wałków, skręcić, zrobić zdjęcie tej części włosów i Ci wyslać, nawet jutro do poludnia. Co Ty na to?

A tak w ogole myslę, że jesli masz mało wlosów i chciałabys je skręcić termolokami, to będziesz zachwycona, bo wtedy jesli kupisz sobie zestaw 20 wałkow to będziesz mogła nakręcić takie cieńsze pasma i wtedy uzyskasz cudowny efekt
Jasne, jak najbardziej , żebym tylko widziała efekt skrętu (jakie fale) i najlepiej włoski przed i po, wtedy zobaczę jaki jest efekt objętościowy Strasznie byłabym wdzięczna, na prawdę

No właśnie cały czas mam nadzieję, że te termoloki trochę mi pomogą, oczywiście nie codziennie, ale przynajmniej na jakieś okazje, żeby nie wyglądać jak strach na wróble...

Stary 2008-09-21, 21:55   #3630
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, jak najbardziej , żebym tylko widziała efekt skrętu (jakie fale) i najlepiej włoski przed i po, wtedy zobaczę jaki jest efekt objętościowy Strasznie byłabym wdzięczna, na prawdę

No właśnie cały czas mam nadzieję, że te termoloki trochę mi pomogą, oczywiście nie codziennie, ale przynajmniej na jakieś okazje, żeby nie wyglądać jak strach na wróble...
Nie ma sprawy, jutro z samego rana je grzeję

Virko, wyślij mi proszę Twojego maila na priv.

EDIT: jeszcze poszukałam na allegro aukcję z tym modelem, który używam. Też kupowałam je za 99 zł i może nawet u tego samego sprzedawcy Na pewno są tańsze innej firmy i może porównywalnej jakości jak te, ale ten zestaw jest bardzo dobry i akurat na jego temat mogę się wypowiedzieć.
http://www.allegro.pl/item437565176_...anio_99zl.html

WYMIANKA

Edytowane przez evangeline
Czas edycji: 2008-09-21 o 21:59 Powód: link :)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości