|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Wróciłam z 'Mrocznego rycerza'. Joker był niesamowity,ale Christain Bale
![]() ![]() ![]() Wkleiłam 2 nowe fotki do albumu. 'Tylko' dwie bo jak na złość cały czas nieostre wychodziły, a i na dzisiejszy deszcz moje włosy strasznie się buntowały 9 nie pomógł Matrix bez spłukiwania i okrągła szczota nawet). Wróciłam do domu z falami jak po prostownicy. KASIA - PRZYJEDŹ! ![]() ![]() Marzenko-jeśli Kasia nie zareaguje na mój apel , pozostaje ją związać, zakneblować i zawieść ![]() ![]() Milka - sprzątanie sposobem na ścioranie ? ![]() Aguś- dawaj znać na bieżąco co z pieskiem... strasznie mi smutno odkąd przeczytałam o tym nowotworze ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
Porcelainnn, muszę powiedzieć, że ten blond jest ładniejszy od tego rozjaśnianego
![]() ![]() A co do aktorów, to chyba z tego nigdy się nie wyrasta... ![]() Aguś, cieszę się, że suczka znajdzie jednak jakieś lokum w schronisku. Jestem pełna podziwu dla Ciebie i Twojego TŻ'ta- nie spotkałam się jeszcze z tak współczującą postawą ![]() Hm, wstałam dzisiaj przed 13, a teraz chce mi się spać ![]() ![]()
![]() |
#3603 | |||
Zakorzenienie
|
Pomyślimy
![]() oko oko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3604 | |||||
Zakorzenienie
|
![]()
Auć, głowa mnie boli i czuje się jak by mnie kto młotkiem w nią porządnie walnął
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ścioranie spowodowane kilkugodzinnym siedzeniem i nic nie robieniem - najlepsze na to lekarstwo to ruch ![]() Cytat:
![]() Tak wogóle kupiłam sobie nowy sportowy kostium kąpielowy - bardzo mi się podoba ![]() ![]() ![]() A pozwolisz się wystawić ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3605 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A narzeczony Agusi faktycznie musi być bardzo ciepłym człowiekiem, o dobrym sercu ![]() Cytat:
![]() ![]() Że też o tym sprzedawaniu wcześniej nie pomyślałam! To byłby interes! 'Już dziś możesz mieć swoją Kasię na własność! Przedmiot ma porcelanową cerę i nadzwyczaj długie, piękne włosy. Przedmiot pomoże odrobić dzieciom zadania z chemii, zanalizuje skład używanych w domu detergentów. Ponadto oferowany produkt cechuje bardzo dobry gust muzyczny. Kolorystyka : biało-czarna-fioletowa (pięknie będzie prezentowała sie w domu, wzbudzi zazdrość sąsiadów) Wymiary... Okres ważności gwarancji... ' ![]() Dziękuję za słowa dotyczące koloru ![]() Cytat:
![]() Na zdrówko może herbata z sokiem z malin i dużą ilością cytryny? Polska złota jesień ma być podobno dopiero od połowy października... I podziwiam chęć chodzenia na basen w taką pogodę. W zimie też chodzisz? I raczej rano czy wieczorem? I w ogóle jaki basen? ![]() Fryzjerka bardzo poleciła mi tę maskę: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15714 opinie na KWC ma świetne, na składowym Estelle uznała ją za całkiem niezłą. Trzeba pierwsze coś wykończyć i zebrać pieniążki (może jak sprzeda się Kasie na allegro ![]() Właśnie... dziś przyszedł mi do głowy pomysł. Nie wiem czy dobry, dlatego może powiedzcie co o nim myślicie. Pomyślałabym, że fajnie byłoby gdyby osoby znające się na składach wybrały jakieś top 10 najlepszych :masek, odżywek, szamponów do włosów suchych, tłustych, normalnych, mgiełek, wcierek w skalp, tabletek (merz, skrzypowita itp). Drugą opcją jest, ze mogłaby to być taka sonda włosomaniaczek, które glosują na ulubiony produkt z danej kategorii. A wyniki i cała akcja byłaby zamieszczona w osobnym wątku....
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też bardzo lubię Christiana Bale, jest bardzo charyzmatyczny i unikatowy. Oprócz 'Batmana' bardzo podobała mi się jego gra w 'Equilibrium'. ![]() Chodzę po domu w termolokach na głowie i straszę rodzinę ![]() ![]() Buziaki i miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co prawda zaledwie kilka dni temu zamówiłam maskę Kerastase Chroma Reflect, ale w październiku mam urodziny, więc zakup drugiej mogłabym pod to podciągnąć ![]() ![]() ![]() [wybaczcie post pod postem] |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Musze Wam powiedziec ze ostatnio nie mam na nic czasu. Dorosle zycie wciagnelo mnie juz na maxa. Praca- dom- Tz i tak w kolko. A wczoraj zaszalalam na imprezie i dzis zdycham ![]() ![]() Przejrzalam pobieznie watek i tak krociutko: virka --> sliczna swieczka i pudeleczka ![]() tigresska --> bardzo mi przykro ![]() Jolie --> Rowniez mi przykro z powodu futrzaka ![]() Porcelainn --> Piekny kolorek wlosow ![]() ![]() I dziewczyny mam do Was prosbe. Mam sesje zdjeciowa za tydzien... i potrzebuje na ta okazje czerwona szminke (tylko ze jako ze mam dosyc male usta to musi byc intensywna ale polyskujaca czerwien), najlepiej jakbyscie polecily jakas tansza, bo szkoda mi wydawac sporo kasy na jeden raz, no i jestem w Londynie wiec cos z Rimmela, Maybelline, Miss Sporty itp (chodzi o to zebysce nie polecily Bella,Lovely itp). Jezeli macie swoj typ prosze poradzcie! I jeszcze jedna prosba... Musze miec pokrecone wlosy! Nie mam zamiaru wydawac 40 funtow na zrobienie fryzury u fryzjera dlatego jesli macie jakis dobry sposob na fajne pokrecenie wlosow to piszcie! Moja siostra mi zrobi, tylko musze wiedziec jak ![]() A tak w ogole to jestem szczesliwa- kupilam sobie wczoraj fajny tel na abonament. Place 20 funtow miesiecznie a mam 600 min, 600 smsow i darmowe rozmowy do mojej sieci. Do tego telefon jest poprostu przesliczny ![]() ![]() A i wiem ze ten problem sie juz tu przewijal, ale musze go poruszyc jeszcze raz. Potrzebuje "naprawic" swoja cere! Juz nie moge na siebie patrzec ![]() ![]() -Revalid - na wlosy idealny! Bardzo mi sie po nich poprawily, niestety nie patrzylam pod katem wplywu na cere ![]() -Skrzypowita- zero efektow, moze jedynie paznokcie mi sie troszke poprawily - Silica- szkoda kasy -Belissa- bylam zadowolona z tych tabletek, ale jak w przypadku powyzszych nie analizowalam jej wplywu na cere tylko na wlosy/paznokcie Moze wy macie jakies doswiadczenie z tabletkami/preparatami na wlosy/cere i paznokcie i mozecie ktores doradzic?? Bede naprawde bardzo wdzieczna za wszelkie informacje. MIlego dnia ![]()
![]() |
#3609 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chodzę do J&J sport center. W zimę również ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja lubie szminkę w kolorze czerwonym z miss sporty. Nie pamiętam nazwy, ale Emilia chyba ma taką samą, więc może pomoże ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3610 | |||
Zakorzenienie
|
a to zależy kto kupi, ile da i ile z tego będzie dla mnie
![]() ![]() Cytat:
![]() jak miło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja osobiście nie stosowałam- za to brat tak- używa jej prawie od roku i jest bardzo zadowolony. BTW: ostatnio [odkąd zrobiło się chłodniej] moja Zuza upodobała sobie spanie na minitorze [starszy typ z "tyłkiem"]- trochę jest twardy ale za to fajnie grzeje. Załaczam zdjęcia ![]()
![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Gdyby nie fakt, że mam laptopa i wiadomo, że na monitorze ni jak można się położyć.. to już bym biegła do zoologika po kota ![]() Zuza super się wkomponowuje w sprzęt elektroniczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę takiego futrzaka, mój to tylko sika ostatnio po kątach ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3613 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiem ze same tabletki nie pomoga, chcialam je dodac do kuracji jako wspomagacz. Poza tym ja nigdy nie widzialam dzialania tabletek, dopoki ic nie odstawialam ![]() Cytat:
![]() A Zuza jest cudowna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3614 |
Zadomowienie
|
Jolie - Mój poprzedni kot upodobał sobie taki monitor do spania - zwłaszcza w zimie, wskakiwał i kładł się. Pewnego dnia podłączyłam "płaski" LCD. Zaraz potem kot przyszedł położyć się do spania - przeskoczył za monitor i z hukiem wpadł za biurko..
![]() Twojej kici się nie dziwię - taki sprzęt zawsze grzeje. A to, że jest przepiękna mówiłam już setki razy ![]()
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
![]()
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8627& recenzja=259904 - bardzo ciekawa recenzja
![]() Eyna Twój kot wymiata ![]() atsenka ja robie przerwy między jednymi tabletkami a drugimi i w sumie biorę, bo psychicznie czuje się lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3616 |
Zadomowienie
|
Obczajcie ta recenzje:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=259904 Swirow nie brakuje ![]() EDIT: Milka mnie wyprzedzila ![]()
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-09-21 o 13:11 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3618 |
Zadomowienie
|
Dokladnie
![]() Ja szukam kremu i szminki ![]()
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3620 |
Zadomowienie
|
Tez sie lenie
![]() ![]()
![]() |
#3621 |
Rozeznanie
|
rezygnuje z kupienia creativa i irivera i zbieram na audio
![]()
![]() |
![]() |
#3622 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oplułam monitor jak czytałam hostorie Twojego kociaka. Ciekawe co będzie jak mój laptop wreszcie [Marzena wie o czym mówię] wróci z naprawy. Biedna nie będzie miała gdzie grzać kupra ![]() Cytat:
![]() oj widzę, że niepotrzebnie się odzywałam. Zupełnie się nie zrozumiałyśmy. To może inaczej- kup creativa ![]()
![]() |
![]() |
#3623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czuję się nadal chora, ominął mnie wczorajszy koncert, piknie. Idę jutro do lekarza. Znowu. Poza tym, byłam dzisiaj u dziadka w szpitalu, wyszłam płacząc. ech, nie widziałam go jeszcze nigdy w tak kiepskim stanie. Boję się... I z tych mniej ważnych spraw. Wyglądam okropnie. Przestałam pić pokrzywę (chyba przecholowalam ), a moja cera woła o nią. Dawno nie miałam takiego wysypu. Aż żałuję,że nie mam żadnego mocno kryjącego podkłądu, wstyd się ludziom pokazywać. Przepraszam, że tak marudzę, ale jest mi cholernie źle.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3625 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Proszę, napisz mi czy jesteś zadowolona z termoloków ![]() ![]() Dziękuję Ci bardzo ![]() Nowy właściciel ![]() ![]() A Zuza - jak już pisałam na gg - boska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam wszystkich ![]()
![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - w moim zestawie jest 20 sztuk wałków (różnej wielkości) i żeby mieć polokowaną CAŁĄ głowę, to muszę ten zestaw zakładać 'na 2 razy'. Znalazłam jednak inny sposób: nakręcam na wałki część wlosów (większość) a resztę w tym czasie "dokręcam" lokówką - częściej jednak tworzę sobie takie skręty 'od polowy wlosów' - bardzo mi się ta fryzura u mnie podoba ![]() Moja koleżanka, ktora ma cieńkie włosy używa ten sam zestaw o ja i u niej starcza nawet 10 wałków na calą glowę, więc tym bardziej sprawa u niej załatwia się szybko z tym kręceniem. ![]() A tak swoją drogą dziewczyny mam pytanie: szukam jakiegoś utrwalającego kosmetyku typu guma, pasta (ale żadne z tych dwóch, to taki paradoks ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety ja mam masakrycznie mało włosów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Twojego pytania, to niestety nie mogę Ci pomóc, bo nie używam takich rzeczy, więc kompletnie się na tym nie znam ![]()
![]() |
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogole myslę, że jesli masz mało wlosów i chciałabys je skręcić termolokami, to będziesz zachwycona, bo wtedy jesli kupisz sobie zestaw 20 wałkow to będziesz mogła nakręcić takie cieńsze pasma i wtedy uzyskasz cudowny efekt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie cały czas mam nadzieję, że te termoloki trochę mi pomogą, oczywiście nie codziennie, ale przynajmniej na jakieś okazje, żeby nie wyglądać jak strach na wróble... ![]()
![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Virko, wyślij mi proszę Twojego maila na priv. ![]() EDIT: jeszcze poszukałam na allegro aukcję z tym modelem, który używam. Też kupowałam je za 99 zł i może nawet u tego samego sprzedawcy ![]() http://www.allegro.pl/item437565176_...anio_99zl.html Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2008-09-21 o 21:59 Powód: link :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.