|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() ![]() Z niecierpliwością czekam na zdjęcia włosków, pewnie dość droga ta przyjemność? Co do Dereszowskiej to uwielbiam ją, jest śliczna (ile bym dała za taką figurę ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję Aguś ![]() Zdrówka ![]() Witam wszystkich i wracam do sprzątania ![]()
![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja także musiałabym się zabrać za tę wątpliwą przyjemność, a nie chce mi się jak nigdy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() wizazuje w trasie, 36km do gdanska zostalo. jade przewiezc rzeczy z jednego mieszkania do drugiego. o dziwo tutaj pogoda jest znosna, cieplej niz na mazowszu a i sloneczko niesmialo przebija ![]() wpadlam po odrobine dobrego humoru a widze same przykre wiadomosci! tigresko ![]() ![]() oleczko, kurcze, nie znam sie na takich sytuacjach, ale trzymam szczerze kciuki, wierze, ze sobie poradzisz! ![]() ![]() kasiu, a szynek nie udezyl sie o nic, nie spadl z czegos? one maja strasznie delikatne organizmy, kazdy wstrzas moze spowodowac u nich ciezkie obrazenia wewnetrzne. moj pierwszy niestety tak umarl ![]() mogla to byc tez jakas infekcja, bakteria, lepiej pojdz profilaktycznie do weta z druga szynka! uh, uciekam. solidaryzuje sie z reszta smarczacych! ![]()
![]() |
![]() |
#3574 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny i jestem z wami znowu
![]() rozchorowałam się i mam czas ![]() i tak na wstępie mam pytanie do Dorotki bo ty masz to mp4/ipoda niewiem co to z creativa i jesteś zadowolona? bo chce sobie to kupić i niewime czy warto ![]()
![]() |
![]() |
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też wracam do sprzątania Miłego popołudnia ![]()
![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak, to ja również mogę co nieco powiedzieć, ponieważ mój TŻ go używa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3577 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() No ba ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lejdis oglądałam, ale po wielu zachwytach, jakie słyszałam o tym filmie, trochę się rozczarowałam. Moim zdaniem Testosteron był znacznie lepszy. Ale Dereszowska bardzo mi się podoba ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() chciałam kupic go z tej aukcji, ale widze ze nie ma ładowarki to będe musiała chyba sama sobie dokupic tak? ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item433767801_...wyprzedaz.html
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w kwestii tej ładowarki to zawsze możesz go ładować przez USB przy komputerze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3580 |
Zadomowienie
|
Witam.
Coraz rzadziej wpadam, ale podczytuję, nadrabiam. Mam mało czasu, dodatkowo zapisałam się na trening karate ![]() ![]() Finlora - Tak, gotyk ze starych ksiąg. oglądaliśmy te niemieckie właśnie. Będziemy robić to chyba w tym roku, nie wydaje się tak skomplikowane, ale niektóre strony wyglądały jak nowoczesny, ozdobny druk ![]() Jeśli chodzi o suczkę - cóż, nie wiadomo czy tak się stało, ale wiele osób tak robi. Znam jedną osobę, która kocha małe zwierzątka - tylko małe. Co chwilę ma nowego pieska, kotka, szczura w akwarium (niemal bez powietrza). Jak taki pies podrośnie to oddać, albo zostawić gdzieś i koniec. :/ Akcja z łańcuchami też w Krakowie, hmmm. Virka - Bardzo ładne pudełka i świeczka ![]() Jolie - Przykro mi z powodu zwierzaka ![]() Oleczka - Na pewno znajdzie się jakieś rozwiązane, trzymam kciuki Sama dziś zrobiłam sobie "salon piękności" - Maseczka na włosy, na twarz, "plastry" na cienie pod oczami.. Należy się czasem ![]()
![]() |
#3581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też przeważnie zimą mam bardzo jasną cerę, nie lubię tego, bo mam skojarzenia z tym, że wyglądam jak chora:/ Jestem jednak zaciekłym wrogiem solarium, a brązujące kremy do twarzy też nie do końca się u mnie sprawdzają (albo trafiałam na kiepskie) więc chyba pozostaje mi się z tym pogodzić... ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3582 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A przy "Lejdis" leżałam ze śmiechu wraz z żeńską częścią mojej rodziny ![]()
![]() |
![]() |
#3583 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia za jakąś godzinkę dam na profil. A koszt nie najmniejszy, szcególnie na studencką kieszeń - 159 zł. Choć w porównaniu do innych krakowskich salonów, które za męczenie włosów rozjaśniaczem ![]() ![]() I tak, Dereszowska ma siuper figurę, jest tajka bardzo kobieca, ma wcięcie w tali, ładny biust, zaokrąglone biodra. A Korba była niesamowita. Do dziś pamiętam, ze po 'lejdis' TŻ stwierdził, że przypominam mu Korbę z charakteru (ekhe, pomimo, że rola mi sie bardzo podobała, to chyba nie był do końca komplement ![]() Co u Julci? Kiedy pojawicie sie w Krakowie? ![]() Cytat:
Karate ![]() ![]() ![]() ![]() Spróbuj z klamrą, takie grzebyczki jak szczypce zamykane, nosiłam takie na taniec i były ok. Zaspałam dziś na aerobic.. ![]() ![]() ![]() Zrobiłam gruntowne porządki w garderobie ![]() ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Świetnie wygląda z turbanem ![]() A co do reakcji na film, to nie wiem czy zauważyłyście tez, że kobiety zazwyczaj umierały ze śmiechu, a oglądającym facetom nie było już tak wesoło ? ![]() ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O jaką klamrę chodzi? Jeśli chodzi o dwa zaczepiane 'grzebienie', efekt jest fajny, ale nie dla moich włosów. Złapie krótsze, lżejsze, ale ja nijak nie mogę tego zapiąć. Klamra "duża spinka" też raczej ciężko łapie. Udało mi się kupić odpowiednio zębatą i szeroką, ale się złamała....
![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wiem, że długa - bardzo długa... wystarczy poszperać w sieci jakie cuda dziewczyny tworzą, to moje prace przy nich to jak jacyś ubodzy krewni... ![]() ![]() Emilko co do wizyty w Krakowie, to nie mam pojęcia kiedy będę, ale pamiętam i jak tylko wizyta będzie z chwilką czasu na spotkanie to na pewno dam Ci znać. Ostatnio byłam ale przelotem pozałatwiać kilka spraw i powrót... Próbuję wyciągnąć Jolie, ale coś ciężko mi idzie... ![]() ![]() A Julcia dobrze, nadal dzielny przedszkolak z zamiłowaniem do pana derektora i śpiewu ![]() Cytat:
![]() Ostatnio zauroczyła mnie ta piosenka i ciągle ją słucham ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=QHXS6L...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=aGcxDD...eature=related Obydwa wykonania bardzo mi się podobają ![]()
![]() |
![]() |
#3590 |
Rozeznanie
|
no i niewiem co zrobic
![]() Jolie a o chodzi o jakis konkretny model czy cos? ![]()
![]() |
![]() |
#3591 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]()
Naprawdę śliczne
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jej mi też się to zdarza ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oglądałam Lejdis i również byłam zauroczona Anną. Piękna kobieta, niezależna, mająca swoje zdanie i dosyć specyficzny styl życia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Większość tych ciuchów to tylko szafę widziało, albo miałam je na sobie raz, góra dwa razy ![]() Cytat:
![]() Mam problemik ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3592 | |
Zakorzenienie
|
Finlora też się poryczałam jak to czytałam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A testosteron też oglądałam i tak średnio mi się podobał ![]() Ale zmarnowałam dzień ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mówię tak ogólnie- generalnie iRivery są lepsze brzmieniowo [tylko zastanów się czy brzmienie to jest to na czym Ci zależy najbardziej- to tego co masz zamiar na tym sprzęcie słuchać]. Jeszcze lepsze są iAudio- mój brat swego czasu miał genialny sprzęt i Audio- ale taki to koszt koło 1000zł nic mi o tym nie wiadomo. Ja do kraka chętnie ![]()
![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciłam już z promocji - nogi bolą jak cholera ![]() A teraz o suczce - smska nie wysyłam, skoro mogę napisać na wizażu ![]() TŻ pisał mi, że jest już w schronisku - okazało się, że to nie przepuklina jak myśleliśmy, tylko nowotwór ![]() ![]() ![]() W poniedziałek mają zabrać ją do weterynarza i on powie czy coś da się z tym zrobić. I mają zadzwonić do TŻ i dać znać co powiedział lekarz - prosił ich o to. Kupił też dla suczki wyprawkę, parę rzeczy i dał jeszcze trochę kasy na nią i inne psiaki w schronisku. Boję się, że przez ten nowotwór po prostu ją uśpią ![]() Z przepukliną mogłaby normalnie żyć, jeśli operacja byłaby ryzykowna, a nowotwór to prawie jakby wyrok śmierci ![]() Chociaż mam nadzieję, że da się to zoperować ![]() ![]() Tacy już z nas frajerzy ![]() Bardzo się cieszę, że pracownicy schroniska nas nie olali - jak już pisałam, musieli przestać przyjmować zwierzaki i nie reagować na wezwania bo jest strasznie przepełnione ![]() Wczoraj powiedzieli TŻ'owi, że powinni jedynie przyjeżdżać po martwe zwierzęta. Cieszę się, że dla nas zrobili wyjątek ![]() A jeśli chodzi o muzykę bardzo lubię (niedawno odkryłam - tzn w zeszłym roku) solowe utwory byłej wokalistki zespołu Theatre of Tragedy - Liv Kristine. Np. ta pioseneczka bardzo mi się podoba http://www.youtube.com/watch?v=cMVVQzMEyc4 to jest zupełnie coś innego niż Theatre ![]() Kiedy pisałam pracę mgr i zdarzało mi się siedzieć całą noc przy komputerze bardzo często przez całą noc leciała w kółko jej płyta Into my religion - cichutko, żeby nikogo w domu nie obudzić ![]() Sygnałki popuszczałam a już muszę lecieć ![]() Zajrzę w tygodniu do kafejki ![]() Pa ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-09-20 o 18:50 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3595 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może ja mam za słabą siłę przekonywania ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zarobione pieniądze trochę pewnie zrekompensują ból ![]() Cytat:
![]() ![]() Co za masakra...niecenzuralne słowa mi się cisną na usta ![]() Ale nowotwór to nie wyrok...Moja sunia też miała nowotwór i była operowana jako 15 letnia staruszka i wszystko dobrze się skończyło, więc gdyby tylko był operowalny to może i dla tej psinki byłaby szansa?? Jak strasznie mi jej szkoda ![]() A Wy nie jesteście frajerzy tylko... wspaniali ludzie... ![]()
![]() |
![]() |
#3596 |
Rozeznanie
|
niewiem cos mnie ciągnie do creativa tym bardziej ze w iriverze nie mozna juz pamięci rozbudowywac, no ale cos za cos, ale w cretaivie to ta jakos dźwięku nie jest aż tak słaba?
![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Marzeną- jesteście wspaniałymi ludźmi
![]() ![]() toż to wierutne kłamstwo ![]() ![]() ale serio mówię- ustalmy jakąś date i jadymy ![]() Cytat:
![]() ![]() A propos muzyki- Marzenko jak tam creed?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niech się krakowianki wypowiedzą i wiesz, że dla mnie no problem wsiadamy i jadymy, ja zawsze chętna ![]() A Ty kiedy masz czas i chęć?? Może my rzucimy termin krakowiankom i sie do nas dostosują, bo my przyjezdne z daleka ![]() Wiesz co, tych płytek jeszcze nie ściągnęłam wszystkich i na razie słucham jakieś kawałki na you tube (u Ciebie było fajnie, bo miałaś zgrane te jedne z lepszych), ale podtrzymuję, że bardzo mi się podoba ![]() A jak tam Twoje orienty ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Orienty narazie marnie- stanęło na tym co na gg [za dużo roboty dzisiaj miałam- ale jutro też jest dzień ![]() ja mykam spać. Kolorowych wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
#3600 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kolorowych ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.