Włosomaniaczki :D - część III - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-20, 09:55   #3571
virka
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Marzenka- świeczki są super. Normalnie chyba swój kramik powinnaś mieć
Dziękuję Emilko bardzo Do galerii to jeszcze dużo pracy przede mną

Z niecierpliwością czekam na zdjęcia włosków, pewnie dość droga ta przyjemność?

Co do Dereszowskiej to uwielbiam ją, jest śliczna (ile bym dała za taką figurę ) A Lejdis były świetne, super był ten film, a Dereszowska w swojej roli rozbrajająca

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dam na pewno, TŻ napisze do mnie jak to się odbyło Tylko smska dostaniesz jakoś wieczorem, jak już wrócę z promocji, tak więc nie myśl, że zapomniałam
W takim razie będę oczekiwała

Cytat:
Właśnie, zapomniałam - jak mogłam
Marzenka, sliczne!
Dziękuję Aguś

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Witam
Nie udzielam się zbytnio bo chora jestem
Zdrówka

Witam wszystkich i wracam do sprzątania

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 10:08   #3572
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Witam
Nie udzielam się zbytnio bo chora jestem
Jednak staram się Was podczytywać
U mnie od samego rana okropna pogoda bez sensu, czekam na tż.
Co do psinki to dobrze zrobiłaś Finlora
Idę przygotować sobie śniadanko i moje napoje
Miłego dnia
Dużo zdrówka papif!

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich i wracam do sprzątania
Ja także musiałabym się zabrać za tę wątpliwą przyjemność, a nie chce mi się jak nigdy...

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 11:15   #3573
blonndee
Wtajemniczenie

dzien dobry
wizazuje w trasie, 36km do gdanska zostalo. jade przewiezc rzeczy z jednego mieszkania do drugiego. o dziwo tutaj pogoda jest znosna, cieplej niz na mazowszu a i sloneczko niesmialo przebija
wpadlam po odrobine dobrego humoru a widze same przykre wiadomosci!
tigresko trzymaj sie jakos!
oleczko, kurcze, nie znam sie na takich sytuacjach, ale trzymam szczerze kciuki, wierze, ze sobie poradzisz!
kasiu, a szynek nie udezyl sie o nic, nie spadl z czegos? one maja strasznie delikatne organizmy, kazdy wstrzas moze spowodowac u nich ciezkie obrazenia wewnetrzne. moj pierwszy niestety tak umarl
mogla to byc tez jakas infekcja, bakteria, lepiej pojdz profilaktycznie do weta z druga szynka!

uh, uciekam. solidaryzuje sie z reszta smarczacych!
Stary 2008-09-20, 12:10   #3574
PelniaNocy
Rozeznanie

cześć dziewczyny i jestem z wami znowu
rozchorowałam się i mam czas
i tak na wstępie mam pytanie do Dorotki bo ty masz to mp4/ipoda niewiem co to z creativa i jesteś zadowolona? bo chce sobie to kupić i niewime czy warto

Książe z bajki? Mam go w dupi**!
Zostanę niezależną księżniczką
PelniaNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 12:28   #3575
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
kasiu, a szynek nie udezyl sie o nic, nie spadl z czegos? one maja strasznie delikatne organizmy, kazdy wstrzas moze spowodowac u nich ciezkie obrazenia wewnetrzne. moj pierwszy niestety tak umarl
mogla to byc tez jakas infekcja, bakteria, lepiej pojdz profilaktycznie do weta z druga szynka!
nie- nie spadł- on od zawsze był mizerny- od urodzenia- mały i chudziutki- ale przeżył 7 lat. Nie wiem co się stało- cóż- przyroda. O wiki się nie martwię- wygląda zdrowo- je jak zwykle i jest ruchliwa- ale pewnie profilaktycznie ja zabiorę do weta.

Ja też wracam do sprzątania
Miłego popołudnia
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 12:34   #3576
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PelniaNocy Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny i jestem z wami znowu
rozchorowałam się i mam czas
i tak na wstępie mam pytanie do Dorotki bo ty masz to mp4/ipoda niewiem co to z creativa i jesteś zadowolona? bo chce sobie to kupić i niewime czy warto
PelniaNocy, wiem, ze nie kierowałaś swojego pytania do mnie, ale czy może chodzi Ci o ten, który dodałam w załączniku?
Jeśli tak, to ja również mogę co nieco powiedzieć, ponieważ mój TŻ go używa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png creative zen.png (110,5 KB, 4 załadowań)

WYMIANKA
Stary 2008-09-20, 12:47   #3577
xyoko
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Bardzo się cieszę, moc czarownic znowu podziałała
No ba

Cytat:
To ja już sobie z nim porozmawiam

To Ci wyślę płytkę z filmem
Albo zapytam koleżankę w jaki sposób ściągała
Na pewno znajdziesz na stronie www.isohunt.com.

Oj, już dobrze, dobrze

Dziewczyny, napiszę Wam coś, dlaczego mam po raz kolejny ochotę pozabijać ludzi
Od kilku dni koło przystanku na mojej ulicy śpi malutka suczka z przepukliną - ktoś musiał ją tam przywieźć i po prostu ją zostawić bo za każdym razem jak podjeżdzał autobus ta suczka przychodziła na przystanek i patrzyła z nadzieją na wysiadających ludzi... No normalnie zabiłabym tego człowieka...
Zanosiłam jej jedzenie i wodę i za każdym razem przychodziła do mnie i nieśmiało machałą ogonkiem... Nawet z ręki mi jadła, widać od razu, że to domowy psiak...
Dzisiaj rano jak przyniosłam jej coś do jedzenia zaczęła się do mnie łasić, przewróciła się na grzbiet i głaskałam ją po brzuszku... Normalnie wyć mi się chciało kiedy ją zostawiałam... I naprawdę zaczęłam płąkać kiedy się odwróciłam a ona stała w tym miejscu, w którym ją zostawiłam i patrzyła się za mną... Normalnie się rozbeczałam
Ona jest taka słodka, przestraszona ale jednocześnie ufna, tak strasznie garnie się do ludzi, mimo, że ktoś ją wyrzucił...
Mój TŻ zadzwonił dzisiaj do schroniska i powiedzieli, że wprawdzie nie powinni (bo od 16 września nie przyjmują już zwierząt, bo schronisko jest strasznie przepełnione, powinno być ok 150 zwierząt a jest ok 250 psów i 30 kotów) ale przyjadą po nią jutro Wprawdzie w schronisku nie będzie miała super warunków do życia ale na pewno będzie lepiej niż leżeć w tym zimnie na gołej ziemi, w deszczu... W schronisku przynajmniej dostanie coś do jedzenia w miarę regularnie...
No normalnie po raz kolejny mam ochotę pozabijać ludzi i w głowie mi się nie mieści, jak można wyrzucić z domu psiaka, tylko dlatego, że zachorował...
Tak rozmawialiśmy z TŻ, że szkoda, ze nie wyprowadzamy się w tym momencie, bo byśmy wzięli do siebie Reksia a ta suczka zostałaby u moich rodziców, zabralibyśmy ją do weterynarz, zoperowali przepuklinę i psinka miałaby dom...
TŻ nawet rozesłał wszytskim swoim znajomym na gg wiadomość, czy ktoś nie mógłby jej przygarnąć...
Ludzie naprawdę są okrutni...
Kiedy o tym tym myślę naprawdę zaczynam momentami nienawidzić ludzi...
I całkowicie zgadzam się z tym powiedzeniem "Im bardziej poznaję ludzi tym bardziej wolę psy".
Normalnie szlag mnie trafia! i mam ochotę tych ludzi a szczególnie tego, który wywalił tę suczkę!
Biedna suczka, mam nadzieje, że ktoś ją jeszcze przygarnie..

Cytat:
[
Wróciłam od Agi Jaśko, jest przesympatyczna, taka, że uwielbia sie ją po kilku chwilach rozmowy I! JEDNAK OKAZUJE SIĘ , ŻE MOŻNA ZROBIĆ BLOND FARBĄ, NIE ROZJAŚNIACZEM Wyszedł jasny (może nawet troszkę za, bo mój dotychczasowy wydawał mi sie za ciemny), złocisty. Robiony był na bardzo delikatnej wodzie. Więc koniec z rozjaśniaczem, a za jakiś czas chyba zamiast farby będzie Wella Sunlight - czyli łagodna płukanka, coś w stylu Luocolor Loreala. Więc Milka, jeśli blond, to ja bym powiedziała, ze tylko do Agi Jaśko. Jutro postaram sie załączyć jakieś zdjęcia, teraz jestem ściorana.

Oglądałyście Lejdis? Ja się długo wzbraniałam, bo nie cierpię nowych polskich komedii, ale o dziwo bardzo mi się film spodobał. I zauroczyłam się Anną Dereszowską. Grała świetnie swoja postać, poza tym jest bardzo, bardzo ładną kobietą. Ma 'to coś' W dodatku po jej wypowiedziach wygląda, ze ma dobrze poukładane w głowie.
[/I]
Jestem bardzo ciekawa zdjęć

Lejdis oglądałam, ale po wielu zachwytach, jakie słyszałam o tym filmie, trochę się rozczarowałam. Moim zdaniem Testosteron był znacznie lepszy. Ale Dereszowska bardzo mi się podoba
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 13:09   #3578
PelniaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
PelniaNocy, wiem, ze nie kierowałaś swojego pytania do mnie, ale czy może chodzi Ci o ten, który dodałam w załączniku?
Jeśli tak, to ja również mogę co nieco powiedzieć, ponieważ mój TŻ go używa.
tak ten
chciałam kupic go z tej aukcji, ale widze ze nie ma ładowarki to będe musiała chyba sama sobie dokupic tak? no i powiedz czy warto wogóle to kupowac
http://www.allegro.pl/item433767801_...wyprzedaz.html

Stary 2008-09-20, 13:27   #3579
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
tak ten
chciałam kupic go z tej aukcji, ale widze ze nie ma ładowarki to będe musiała chyba sama sobie dokupic tak? no i powiedz czy warto wogóle to kupowac
Moim zdaniem warto jak najbardziej, to fajny sprzęt bardzo dobrej jakości. Myślę, że będziesz z niego zadowolona

A w kwestii tej ładowarki to zawsze możesz go ładować przez USB przy komputerze

WYMIANKA
Stary 2008-09-20, 13:32   #3580
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Witam.

Coraz rzadziej wpadam, ale podczytuję, nadrabiam.
Mam mało czasu, dodatkowo zapisałam się na trening karate chociaż to tylko 2x w tygodniu (w moim odczuciu to zbyt mało, ale może będzie dobrze). Jak to u mnie, wszystko ma z włosami powiązanie, zastanawiam się co mam z nimi do ćwiczeń robić - ja zawsze chodzę w rozpuszczonych, w kitce nie udaje mi się wytrzymać - zawsze mnie ciągną w którymś miejscu - jedyną alternatywą są dwa warkocze

Finlora - Tak, gotyk ze starych ksiąg. oglądaliśmy te niemieckie właśnie. Będziemy robić to chyba w tym roku, nie wydaje się tak skomplikowane, ale niektóre strony wyglądały jak nowoczesny, ozdobny druk

Jeśli chodzi o suczkę - cóż, nie wiadomo czy tak się stało, ale wiele osób tak robi. Znam jedną osobę, która kocha małe zwierzątka - tylko małe. Co chwilę ma nowego pieska, kotka, szczura w akwarium (niemal bez powietrza). Jak taki pies podrośnie to oddać, albo zostawić gdzieś i koniec. :/

Akcja z łańcuchami też w Krakowie, hmmm.

Virka - Bardzo ładne pudełka i świeczka

Jolie - Przykro mi z powodu zwierzaka

Oleczka - Na pewno znajdzie się jakieś rozwiązane, trzymam kciuki

Sama dziś zrobiłam sobie "salon piękności" - Maseczka na włosy, na twarz, "plastry" na cienie pod oczami.. Należy się czasem Doszłam do wniosku że ciekawie wyglądam z czystą, prawie białą skórą, "wydobywa" to oczy.. Ale nie lubię swojej skóry w zimie, wyglądam na zmęczoną.
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 13:37   #3581
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Sama dziś zrobiłam sobie "salon piękności" - Maseczka na włosy, na twarz, "plastry" na cienie pod oczami.. Należy się czasem Doszłam do wniosku że ciekawie wyglądam z czystą, prawie białą skórą, "wydobywa" to oczy.. Ale nie lubię swojej skóry w zimie, wyglądam na zmęczoną.
Ja wczoraj miałam takie popołudnie dla siebie Pobawiłam się w owijanie włosów z maską w folię i turban z ręcznika - opłaciło się

Też przeważnie zimą mam bardzo jasną cerę, nie lubię tego, bo mam skojarzenia z tym, że wyglądam jak chora:/ Jestem jednak zaciekłym wrogiem solarium, a brązujące kremy do twarzy też nie do końca się u mnie sprawdzają (albo trafiałam na kiepskie) więc chyba pozostaje mi się z tym pogodzić...

Pozdrawiam

WYMIANKA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 13:53   #3582
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak??? Ja się pierwszy raz spotkałam z taką akcją, a jako, że o pieskach się z Agą zgadałyśmy, to mi się przypomniało i wstawiłam linka
Poszukaj tego wątku

Cytat:
Oglądałyście Lejdis? Ja się długo wzbraniałam, bo nie cierpię nowych polskich komedii, ale o dziwo bardzo mi się film spodobał. I zauroczyłam się Anną Dereszowską. Grała świetnie swoja postać, poza tym jest bardzo, bardzo ładną kobietą. Ma 'to coś' W dodatku po jej wypowiedziach wygląda, ze ma dobrze poukładane w głowie.
Strasznie mnie się podoba, jak Dereszowska ma turban na głowie Świetnie w nim wygląda
A przy "Lejdis" leżałam ze śmiechu wraz z żeńską częścią mojej rodziny

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 13:54   #3583
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Emilko bardzo Do galerii to jeszcze dużo pracy przede mną

Z niecierpliwością czekam na zdjęcia włosków, pewnie dość droga ta przyjemność?

Co do Dereszowskiej to uwielbiam ją, jest śliczna (ile bym dała za taką figurę ) A Lejdis były świetne, super był ten film, a Dereszowska w swojej roli rozbrajająca
Ja myslę, że wcale nie taka długa droga

Zdjęcia za jakąś godzinkę dam na profil. A koszt nie najmniejszy, szcególnie na studencką kieszeń - 159 zł. Choć w porównaniu do innych krakowskich salonów, które za męczenie włosów rozjaśniaczem chcą czasem ponad 200 zł nie wypada to najgorzej. Poza tym teraz miałam nałożoną farbę nie tylko na odrosty - poprzeciąganą gdzieniegdzie żeby nie było różnicy kolorów, następnym razem będą już odrosty tylko i chyba będzie kosztować mniej.

I tak, Dereszowska ma siuper figurę, jest tajka bardzo kobieca, ma wcięcie w tali, ładny biust, zaokrąglone biodra. A Korba była niesamowita. Do dziś pamiętam, ze po 'lejdis' TŻ stwierdził, że przypominam mu Korbę z charakteru (ekhe, pomimo, że rola mi sie bardzo podobała, to chyba nie był do końca komplement )

Co u Julci? Kiedy pojawicie sie w Krakowie?

Cytat:
Witam.

Coraz rzadziej wpadam, ale podczytuję, nadrabiam.
Mam mało czasu, dodatkowo zapisałam się na trening karate chociaż to tylko 2x w tygodniu (w moim odczuciu to zbyt mało, ale może będzie dobrze). Jak to u mnie, wszystko ma z włosami powiązanie, zastanawiam się co mam z nimi do ćwiczeń robić - ja zawsze chodzę w rozpuszczonych, w kitce nie udaje mi się wytrzymać - zawsze mnie ciągną w którymś miejscu - jedyną alternatywą są dwa warkocze

Karate Fajna sprawa, coś nowego I zawsze atut na pprzyszłość, jeśli TŻ nie będzie chciał Cię słuchać

Spróbuj z klamrą, takie grzebyczki jak szczypce zamykane, nosiłam takie na taniec i były ok.

Zaspałam dziś na aerobic.. A już dawno nie byłam (Tzn. w poniedziałek ostatni raz) Wybieramy się z koleżanką niedługo na 'Mrocznego rycerza', obydwie wielkie fanki batmana jesteśmy

Zrobiłam gruntowne porządki w garderobie Wymieniłam szafki, wyrzuciłam stare ubrania, w których nie będę już chodzić (ile się naśmiałam przy jakiś dziwnych ubraniach, które kilka lat temu wydawały mi się super ), część ubrań oddzieliłam na sprzedaż na allegro itd. Jutro będzie ciąg dalszy, ale najtrudniejsze już za mną.

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 13:56   #3584
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Poszukaj tego wątku

Strasznie mnie się podoba, jak Dereszowska ma turban na głowie Świetnie w nim wygląda
A przy "Lejdis" leżałam ze śmiechu wraz z żeńską częścią mojej rodziny
Przepraszam, że post pod postem
Świetnie wygląda z turbanem

A co do reakcji na film, to nie wiem czy zauważyłyście tez, że kobiety zazwyczaj umierały ze śmiechu, a oglądającym facetom nie było już tak wesoło
?

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 14:12   #3585
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
A co do reakcji na film, to nie wiem czy zauważyłyście tez, że kobiety zazwyczaj umierały ze śmiechu, a oglądającym facetom nie było już tak wesoło ?
Nie dziwie się Ale skoro oni mają swoje filmy, to my nie możemy mieć swoich?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 14:21   #3586
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Ja wczoraj miałam takie popołudnie dla siebie Pobawiłam się w owijanie włosów z maską w folię i turban z ręcznika - opłaciło się

Też przeważnie zimą mam bardzo jasną cerę, nie lubię tego, bo mam skojarzenia z tym, że wyglądam jak chora:/ Jestem jednak zaciekłym wrogiem solarium, a brązujące kremy do twarzy też nie do końca się u mnie sprawdzają (albo trafiałam na kiepskie) więc chyba pozostaje mi się z tym pogodzić...

Pozdrawiam
Do solarium też się nie wybieram Moja skóra ma to do siebie, że przy odpowiedniej dawce światła mogę stać się mulatką, ale na zimę szybko traci kolor. W tym roku chciałam właśnie raz porządnie się opalić - nic z tego nie wyszło

Cytat:

A co do reakcji na film, to nie wiem czy zauważyłyście tez, że kobiety zazwyczaj umierały ze śmiechu, a oglądającym facetom nie było już tak wesoło
?
Bo to typowo babski film

Cytat:

Karate Fajna sprawa, coś nowego I zawsze atut na pprzyszłość, jeśli TŻ nie będzie chciał Cię słuchać

Spróbuj z klamrą, takie grzebyczki jak szczypce zamykane, nosiłam takie na taniec i były ok.
Z moim podejściem żadnego Tż-ta za szybko mieć nie będę To znaczy, jak kogoś upatrzę to trwam w zauroczeniu przez kilka lat, choć wiedząc że nie mam szans i nie spoglądając nawet na nikogo innego..

O jaką klamrę chodzi? Jeśli chodzi o dwa zaczepiane 'grzebienie', efekt jest fajny, ale nie dla moich włosów. Złapie krótsze, lżejsze, ale ja nijak nie mogę tego zapiąć. Klamra "duża spinka" też raczej ciężko łapie. Udało mi się kupić odpowiednio zębatą i szeroką, ale się złamała....
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 14:25   #3587
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
tak ten
chciłam go kiedyś kupić ale brat mi odradził. Sprzęt jest generalnie dobry- ale jeśli jesteś tzw. audiofilem o szerokim spektrum to jest to taki "pierdek"- dużo lepszą jakość dźwięku mają iRivery i iAudio- ale te drugie to już drogie cacka
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-20, 14:30   #3588
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Do solarium też się nie wybieram Moja skóra ma to do siebie, że przy odpowiedniej dawce światła mogę stać się mulatką, ale na zimę szybko traci kolor. W tym roku chciałam właśnie raz porządnie się opalić - nic z tego nie wyszło
Ja zawsze mam taką lekko opaloną twarz, duuużo jaśniejszą niż reszta ciała, ale solidnie ją filtruję Tak czy siak ta opalenizna bardzo szybko zniknie, nie ma sensu dla chwilowego brązowego kolorytu zmagać się potem z niedoskonałościami, suchą, a potem przetłuszczającą się cerą i na dodatek, po latach, ze zmarszczkami Nieopłacalna inwestycja!

WYMIANKA
Stary 2008-09-20, 14:34   #3589
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Lejdis oglądałam, ale po wielu zachwytach, jakie słyszałam o tym filmie, trochę się rozczarowałam. Moim zdaniem Testosteron był znacznie lepszy. Ale Dereszowska bardzo mi się podoba
A dla mnie znowu Lejdis b iją na głowę Testosteron - który nie podobał mi sie w ogóle...Natomiast mojemu mężowi bardzo

Cytat:
Ja myslę, że wcale nie taka długa droga
A ja wiem, że długa - bardzo długa... wystarczy poszperać w sieci jakie cuda dziewczyny tworzą, to moje prace przy nich to jak jacyś ubodzy krewni... No, ale ja dopiero zaczęłam moją przygodę z decu, więc nie mogę liczyć, że na wstępie będę takie cuda tworzyła

Emilko co do wizyty w Krakowie, to nie mam pojęcia kiedy będę, ale pamiętam i jak tylko wizyta będzie z chwilką czasu na spotkanie to na pewno dam Ci znać. Ostatnio byłam ale przelotem pozałatwiać kilka spraw i powrót...
Próbuję wyciągnąć Jolie, ale coś ciężko mi idzie... Może Ty ją namówisz
A Julcia dobrze, nadal dzielny przedszkolak z zamiłowaniem do pana derektora i śpiewu

Cytat:
Zrobiłam gruntowne porządki w garderobie Wymieniłam szafki, wyrzuciłam stare ubrania, w których nie będę już chodzić (ile się naśmiałam przy jakiś dziwnych ubraniach, które kilka lat temu wydawały mi się super ), część ubrań oddzieliłam na sprzedaż na allegro itd. Jutro będzie ciąg dalszy, ale najtrudniejsze już za mną.
Rzuć na PW linkiem do swoich aukcji

Ostatnio zauroczyła mnie ta piosenka i ciągle ją słucham
http://pl.youtube.com/watch?v=QHXS6L...eature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=aGcxDD...eature=related
Obydwa wykonania bardzo mi się podobają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 15:37   #3590
PelniaNocy
Rozeznanie

no i niewiem co zrobic czy wziąść tego creativa czy tego irivera...
Jolie a o chodzi o jakis konkretny model czy cos?

Stary 2008-09-20, 17:13   #3591
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Prezentuję świcę do kolekcji Kasiowych pudełek
Naprawdę śliczne Spokojnie można by było pomyśleć o jakiś internetowych galeriach typu wylęgarnia Nie ma to jak zarabiać na tym co się tak lubi robić

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Milka - mam nadzieję, że namówisz mamę na operację Na pewno wszystko będzie dobrze

Cytat:
Agusia
Tylko mnie nie zabij Na śmierć zapomniałam Ci odpisać na smsa...
Jej mi też się to zdarza U mnie to norma, bo ja zawsze taka roztrzepana

Cytat:
Może to K. nam kogoś podesłała?

Cytat:
Dziewczyny, napiszę Wam coś, dlaczego mam po raz kolejny ochotę pozabijać ludzi
Od kilku dni koło przystanku na mojej ulicy śpi malutka suczka z przepukliną - ktoś musiał ją tam przywieźć i po prostu ją zostawić bo za każdym razem jak podjeżdzał autobus ta suczka przychodziła na przystanek i patrzyła z nadzieją na wysiadających ludzi... No normalnie zabiłabym tego człowieka...
Zanosiłam jej jedzenie i wodę i za każdym razem przychodziła do mnie i nieśmiało machałą ogonkiem... Nawet z ręki mi jadła, widać od razu, że to domowy psiak...
Dzisiaj rano jak przyniosłam jej coś do jedzenia zaczęła się do mnie łasić, przewróciła się na grzbiet i głaskałam ją po brzuszku... Normalnie wyć mi się chciało kiedy ją zostawiałam... I naprawdę zaczęłam płąkać kiedy się odwróciłam a ona stała w tym miejscu, w którym ją zostawiłam i patrzyła się za mną... Normalnie się rozbeczałam
W schronisku będzie miała duże szanse na nowego właściciela, może ktoś ją przygarnie Swojego czasu odwiedzałam krakowskie schronisko i ujęli mnie pracujący tam wolontariusze i ich szczera miłość do zwierząt. Również dosyć często przychodzili tam ludzie, którzy decydowali się na przygarnięcie psiaka.

Cytat:
Wróciłam od Agi Jaśko, jest przesympatyczna, taka, że uwielbia sie ją po kilku chwilach rozmowy I! JEDNAK OKAZUJE SIĘ , ŻE MOŻNA ZROBIĆ BLOND FARBĄ, NIE ROZJAŚNIACZEM Wyszedł jasny (może nawet troszkę za, bo mój dotychczasowy wydawał mi sie za ciemny), złocisty. Robiony był na bardzo delikatnej wodzie. Więc koniec z rozjaśniaczem, a za jakiś czas chyba zamiast farby będzie Wella Sunlight - czyli łagodna płukanka, coś w stylu Luocolor Loreala. Więc Milka, jeśli blond, to ja bym powiedziała, ze tylko do Agi Jaśko. Jutro postaram sie załączyć jakieś zdjęcia, teraz jestem ściorana.

Z niecierpliwością czekam na zdjęcia Cieszę się, że jesteś zadowolona. Jeśli nabiorę chęci na jasny blond będę wiedzieć, gdzie się kierować

Oglądałam Lejdis i również byłam zauroczona Anną. Piękna kobieta, niezależna, mająca swoje zdanie i dosyć specyficzny styl życia

Cytat:

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym wziąć tą sunię do siebie... Normalnie jak tylko o tym pomyślę, to mam łzy w oczach...
Najgorsza jest ta bezsilność...

Cytat:
O widzę, że zajęłyśmy się dziś tym samym Wróciłam do krk i ściorana tak długa podróżą ... postanowiłam w ramach odpoczynku posprzątać

Większość tych ciuchów to tylko szafę widziało, albo miałam je na sobie raz, góra dwa razy

Cytat:
Emilko co do wizyty w Krakowie, to nie mam pojęcia kiedy będę, ale pamiętam i jak tylko wizyta będzie z chwilką czasu na spotkanie to na pewno dam Ci znać. Ostatnio byłam ale przelotem pozałatwiać kilka spraw i powrót...
Próbuję wyciągnąć Jolie, ale coś ciężko mi idzie... Może Ty ją namówisz
Czyżby Nasza Kasia Krakowa nie lubiła

Mam problemik Powinnam mieć umowę o praktyki w trzech egzeplarzach a mam tylko w jednym. Nie za bardzo mi się uśmiecha wypełniać znowu to wszystko i biegać za podpisem. Myślicie, że kolorowe ksero załatwi sprawę i nie będzie widać różnicy czy to jest kopia czy orginał
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 17:26   #3592
karla_92
Zakorzenienie

Finlora też się poryczałam jak to czytałam Strasznie przykre. Mam nadzieję, że sunia znajdzie jakiś dom.

Cytat:
Ja też oglądałam i Dereszowska bardzo mi się podobała Ogólnie "zauroczyłam" się nią już po tym serialu na którego podstawie powstał "Swiadek koronny" (nie pamiętam jak to się nazywało) - grała tam żonę jednego z gangsterów
A testosteron też oglądałam i tak średnio mi się podobał

Ale zmarnowałam dzień Spędziłam pół dnia na zakupach - miałam kupić kozaki, oczywiscie nic mi się nie podoba, albo jak mi się podoba to się nie nadają do chodzenia na codzien, bo momentalnie w takich butach zrobi się zapewne powódz I jeszcze nigdzie nie sprzątnęłam, nie zabrałam się za lekcje, książkę muszę czytać...
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 17:26   #3593
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
no i niewiem co zrobic czy wziąść tego creativa czy tego irivera...
Jolie a o chodzi o jakis konkretny model czy cos?
moim zdaniem [a raczej mojego prywatnego audiofila] lepiej wziąść iRivera.
Ja mówię tak ogólnie- generalnie iRivery są lepsze brzmieniowo [tylko zastanów się czy brzmienie to jest to na czym Ci zależy najbardziej- to tego co masz zamiar na tym sprzęcie słuchać]. Jeszcze lepsze są iAudio- mój brat swego czasu miał genialny sprzęt i Audio- ale taki to koszt koło 1000zł
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

nic mi o tym nie wiadomo. Ja do kraka chętnie bliżej określona data i można się umawiać
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-20, 18:17   #3594
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Wróciłam już z promocji - nogi bolą jak cholera

A teraz o suczce - smska nie wysyłam, skoro mogę napisać na wizażu
TŻ pisał mi, że jest już w schronisku - okazało się, że to nie przepuklina jak myśleliśmy, tylko nowotwór
W poniedziałek mają zabrać ją do weterynarza i on powie czy coś da się z tym zrobić. I mają zadzwonić do TŻ i dać znać co powiedział lekarz - prosił ich o to.
Kupił też dla suczki wyprawkę, parę rzeczy i dał jeszcze trochę kasy na nią i inne psiaki w schronisku.
Boję się, że przez ten nowotwór po prostu ją uśpią
Z przepukliną mogłaby normalnie żyć, jeśli operacja byłaby ryzykowna, a nowotwór to prawie jakby wyrok śmierci
Chociaż mam nadzieję, że da się to zoperować Nawet byśmy z TŻ pokryli koszt operacji, byle by tylko jej ulżyć i żeby się nie męczyła
Tacy już z nas frajerzy

Bardzo się cieszę, że pracownicy schroniska nas nie olali - jak już pisałam, musieli przestać przyjmować zwierzaki i nie reagować na wezwania bo jest strasznie przepełnione
Wczoraj powiedzieli TŻ'owi, że powinni jedynie przyjeżdżać po martwe zwierzęta.
Cieszę się, że dla nas zrobili wyjątek

A jeśli chodzi o muzykę bardzo lubię (niedawno odkryłam - tzn w zeszłym roku) solowe utwory byłej wokalistki zespołu Theatre of Tragedy - Liv Kristine.
Np. ta pioseneczka bardzo mi się podoba
http://www.youtube.com/watch?v=cMVVQzMEyc4
to jest zupełnie coś innego niż Theatre
Kiedy pisałam pracę mgr i zdarzało mi się siedzieć całą noc przy komputerze bardzo często przez całą noc leciała w kółko jej płyta Into my religion - cichutko, żeby nikogo w domu nie obudzić

Sygnałki popuszczałam a już muszę lecieć
Zajrzę w tygodniu do kafejki
Pa

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-09-20 o 18:50 Powód: dopisek
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-20, 20:58   #3595
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę śliczne Spokojnie można by było pomyśleć o jakiś internetowych galeriach typu wylęgarnia Nie ma to jak zarabiać na tym co się tak lubi robić
Tak jak pisałam do Porcelain, do galerii typu wylęgarnia to mi jeszcze daleko, nie powiem, że kiedyś bardzo bym chciała (bo materiały drogie są ) i fajnie by było gdyby ktoś zechciał moje rzeczy kupować, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby byli chętni...

Cytat:
Może ja mam za słabą siłę przekonywania Ale jak się więcej krakowianek zbierze, to może wspólnymi siłami...

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
nic mi o tym nie wiadomo. Ja do kraka chętnie bliżej określona data i można się umawiać
Ile razy już Ci proponowałam I zawsze tylko było "pomyśli się..."

Cytat:
Wróciłam już z promocji - nogi bolą jak cholera

Zarobione pieniądze trochę pewnie zrekompensują ból

Cytat:
A teraz o suczce - smska nie wysyłam, skoro mogę napisać na wizażu
TŻ pisał mi, że jest już w schronisku - okazało się, że to nie przepuklina jak myśleliśmy, tylko nowotwór
W poniedziałek mają zabrać ją do weterynarza i on powie czy coś da się z tym zrobić. I mają zadzwonić do TŻ i dać znać co powiedział lekarz - prosił ich o to.
Czyli już wiadomo dlaczego ją wyrzucili... potwory
Co za masakra...niecenzuralne słowa mi się cisną na usta
Ale nowotwór to nie wyrok...Moja sunia też miała nowotwór i była operowana jako 15 letnia staruszka i wszystko dobrze się skończyło, więc gdyby tylko był operowalny to może i dla tej psinki byłaby szansa??
Jak strasznie mi jej szkoda
A Wy nie jesteście frajerzy tylko... wspaniali ludzie...

Stary 2008-09-20, 20:59   #3596
PelniaNocy
Rozeznanie

niewiem cos mnie ciągnie do creativa tym bardziej ze w iriverze nie mozna juz pamięci rozbudowywac, no ale cos za cos, ale w cretaivie to ta jakos dźwięku nie jest aż tak słaba?

Stary 2008-09-20, 21:15   #3597
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

A teraz o suczce [.....]
Zgadzam się z Marzeną- jesteście wspaniałymi ludźmi w przeciwieństwie do właścicieli suczki- toż to zwykłe bydlactwo
Cytat:
Ile razy już Ci proponowałam I zawsze tylko było "pomyśli się..."
toż to wierutne kłamstwo ja mówię "pomyślimy..."
ale serio mówię- ustalmy jakąś date i jadymy
Cytat:
niewiem cos mnie ciągnie do creativa tym bardziej ze w iriverze nie mozna juz pamięci rozbudowywac, no ale cos za cos, ale w cretaivie to ta jakos dźwięku nie jest aż tak słaba?
ja niewiem jakie masz potrzeby. Poza tym kochana korzystaj z tego co niesie internet. Masz calą masę forów o takiej tematyce- często spotyka się porównania. Większość sklepów ma możliwość wystawiania komentarzy- poczytaj- porównaj- poproś kogoś kto się na tym zna. Ja wiem, że iRivery mają lepszą jakość dźwięku- nie mówiąc już o iAudio- ale jak już wspomniałam te są droższe Miałam przyjemność posłuchać sobie jak na iAudio chodzą kawałki. Dosłownie ja*a urywa

A propos muzyki- Marzenko jak tam creed?
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-20, 21:36   #3598
virka
Zakorzenienie

Cytat:
toż to wierutne kłamstwo ja mówię "pomyślimy..."
ale serio mówię- ustalmy jakąś date i jadymy
Kłamstwo?? Jakie kłamstwo?? Na drugi raz Cię nagram Twoje słowa "pomyśli się" (jak byłyśmy w Krośnie ostatnio, tak coby koleżance przypomnieć...)
Niech się krakowianki wypowiedzą i wiesz, że dla mnie no problem wsiadamy i jadymy, ja zawsze chętna
A Ty kiedy masz czas i chęć?? Może my rzucimy termin krakowiankom i sie do nas dostosują, bo my przyjezdne z daleka

Cytat:
A propos muzyki- Marzenko jak tam creed?
Wiesz co, tych płytek jeszcze nie ściągnęłam wszystkich i na razie słucham jakieś kawałki na you tube (u Ciebie było fajnie, bo miałaś zgrane te jedne z lepszych), ale podtrzymuję, że bardzo mi się podoba

A jak tam Twoje orienty ?

Stary 2008-09-20, 22:03   #3599
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Kłamstwo?? Jakie kłamstwo?? Na drugi raz Cię nagram Twoje słowa "pomyśli się" (jak byłyśmy w Krośnie ostatnio, tak coby koleżance przypomnieć...)
Niech się krakowianki wypowiedzą i wiesz, że dla mnie no problem wsiadamy i jadymy, ja zawsze chętna
A Ty kiedy masz czas i chęć?? Może my rzucimy termin krakowiankom i sie do nas dostosują, bo my przyjezdne z daleka
o jaaaaa na bank "pomyślimy" - jeśli idzie o hasła to mam standardowy zestaw Co do kraka to hmmm no nie wiem- ale pewnie weekend. Chyba, ze wolisz w tygodniu
Cytat:
Wiesz co, tych płytek jeszcze nie ściągnęłam wszystkich i na razie słucham jakieś kawałki na you tube (u Ciebie było fajnie, bo miałaś zgrane te jedne z lepszych), ale podtrzymuję, że bardzo mi się podoba

A jak tam Twoje orienty ?
no to ściągaj ja Ci mogę zrobić listę najlepszych numerów- ale....moje ucho to nie Twoje- najlepiej jak się sama osłuchasz

Orienty narazie marnie- stanęło na tym co na gg [za dużo roboty dzisiaj miałam- ale jutro też jest dzień]

ja mykam spać. Kolorowych wszystkim
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-20, 22:14   #3600
virka
Zakorzenienie

Cytat:
o jaaaaa na bank "pomyślimy" - jeśli idzie o hasła to mam standardowy zestaw Co do kraka to hmmm no nie wiem- ale pewnie weekend. Chyba, ze wolisz w tygodniu
Wolę w tygodniu

Cytat:
no to ściągaj ja Ci mogę zrobić listę najlepszych numerów- ale....moje ucho to nie Twoje- najlepiej jak się sama osłuchasz
Ale te co miałaś mi się podobały, bardzo Zrób listę, zrób

Cytat:
Orienty narazie marnie- stanęło na tym co na gg [za dużo roboty dzisiaj miałam- ale jutro też jest dzień]
Oki, tak tylko pytam

Cytat:
ja mykam spać. Kolorowych wszystkim
Kolorowych

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości