|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
nie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kakusiu, może małżeństwo da Wam więcej siły aby walczyć o swoją miłość ![]() Kasienko w końcu do nas wróciłaś ![]() ![]() madziczek zdrówka życzę ![]() Do pracy ruszam za tydzień - 8 października ![]() ![]() ![]() ![]() no i pazurów nie mam uzupełnionych, bo moja mamuśka coś się nie dogadała z kosmetyczką i zapisała tylko 1 osobę, a mama też chciała sobie zrobić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agata R znaczy się K ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-10-01 o 17:01 Powód: dla Agatki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W koncu ... nareszczie ![]() Cytat:
![]() A pazurki ja zrobilam ![]() Ech moj Maz zalapal dola... Przez te odleglosc i remont jest nas mniej.... Mniej gadamy na GG mniej dzwonimy.... A dzis ktos urwal mu kabell od sluchawek i Skypa tez mamy z glowy.... Tesknie a widze ze jemu to tez zaczyna doskwierac a to nie wrozy dobrze.... ![]() Kakus sliczne zdjatka.... ale to juz kiedys mowilam Katarzinko niezle Ci tam namotala ta fryzjerka.... Ciekawa koncepcja choc zupelnie nie w moim stylu... Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-10-01 o 18:36 Powód: skleroza.... postepujaca |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będziesz miała welon? Jeśli tak to jak go będziesz upinała pod czy nad kokiem? Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-01 o 19:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||||||
Wtajemniczenie
|
po prostu śliczności
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki bardzo za troskę ![]() smutna byłam, bo mieliśmy niezłego stracha, który mógłby skończyć się wizytą w szpitalu ![]() I wiecie co - będziecie ciociami ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdyby zależało ode mnie to ja z moim Mężem-uparciuchem bym w tej chwili siedziała na pogotowiu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a moje pazuraski się zniszczyły po tym akrylu? żelu? nie wiem co to było, ale jestem wpieniona ![]() ![]() ![]() Kakusia piękne zdjęcia zwłaszcza to z bukietem *_* Cytat:
![]() ![]() ![]() kasienka1985 witaj spowrotem ![]() katarzinka co do fryzury na mnie większe wrażenie robi gładkie uczesanie, bo to co Ci zrobiła wygląda jakoś tak bez ładu, za dużo się tam dzieje Cytat:
daget ![]() ![]() A ja po wizycie wstępnej u lekarzy - laryngolog sugeruje mi jakąś niedokrwsitość, a internista nakrzyczał, że mam iść do ortopedy z kręgosłupem, bo inaczej ciążę ciężko będzie donosić a na starość ciężko będzie się poruszać ![]() ![]() ![]() ![]() to na tyle na dzisiaj mąż mi dokucza idę się odgryźć ![]() ![]() ![]() ps. Malutka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Wtajemniczenie
|
Malutka!!!!! Bosssko gratulacje przeogromne!!!!! Dbaj o siebie !!! I o orzeszka co się rozwija pod sercem
![]()
#3610 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie już jako MĘŻATKA pełną gębą !!!!
![]() Pomimo wielu komplikacji, problemów itd impreza okazała się hitem sezonu .... tylu zadowolonych gości to ja jeszcze nie widziałam ![]() Dzisiaj dopiero dotarliśmy do stolicy i oczywiście czekała na nas kolejna imprezka .... więc znów jestem za bardzo padnięta aby zdać relację .... ale wkleiłam kilka zdjęć na NK więc chętnie wymienię się namiarami na pw, abyście mogły sobie poogladać narazie fotki gości. Tymczasem zmykam do sowojego łóżeczka .... wow nareszcie na swojej podusiu pod swoją kołderką ze swoim mężusiem ![]() ![]() Buzianie słodziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Jessssssssssssssuuuuuuuuu uuuuuu
![]() Jestem na 113 stronie dopiero ![]() Ale dałyście czadu kobitki ![]() Oczy odpadają ![]() Postaram się jutro dokończyć czytanko i napiszę co tam u mnie! Dziobki ślę ![]()
#3612 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Hej! Ależ jestem dzisiaj padnięta. Wczoraj jeździłam po swoją sisterę na lotnisko, wróciłam ok 24:00, jeszcze jakieś pogaduchy a dzisiaj niestety do pracy trzeba było
![]() ![]() Cytat:
![]() Ze wskazywaniem to jestem jak najbardziej za ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kakusiu może się polepszy...trzymam za to kciuki. Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazisz, bo jeżeli Tobie się podoba to ok. W każdym razie jak dla mnie jest zbyt babciny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że się udało, nie ma jak to wspominanie swojego, udanego weselicha ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cala Monai... Nic dodac nic ujac.... A chcialabym zauwazyc ze "po slubie reklamacji nie uwzglednia sie"... Ja caly czas powtarzam swojemu Dziubaskowi ze gwarancja na mie juz sie skonczyla i jak mi lapka odpadnie to musi sam ja przykrecic... Wiec teraz Twoj Mąsz musi pomoc Cie naprawic i do lekarzy z Toba chodzic hihihi ![]() Brawo... Czekalysmy na Ciebie, wiec czekamy dalej hihihi ![]() A tak w ogole to dzieki za pocieszenie dziewczyny. Kochane jestescie, wpienia mnie to ze oni tam remontuja a ja nawet szufelki nie moge trzymac... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Wtajemniczenie
|
Ja witam wszystkie
![]() ![]() ![]() Przeziębienia cd i jeszcze do tego robię na rzadko!!!!A jagódek w domu nie mam:/ Wczoraj spędziłam dzień z mężulkiem- oglądaliśmy TV. Efekt taki , że moje słońce na YCD chrapało w najlepsze ![]()
#3615 |
Zakorzenienie
|
Heloł dziubaski!
![]() Dzisiaj wstawało się superaśnie, bo słoneczko świeci ![]() czekoladko ja zdjęcia uwielbiam oglądać, więc namiary na mnie już poszły na priwie! daget czas rozłąki w końcu minie, musicie jeszcze tylko troszkę uzbroić się w cierpliwość.
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja właśnie brykam po kawusię, bo zamarzam brrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Wtajemniczenie
|
co do mojego fryza ślubnego
![]() będę mieć jeszcze welon, w zasadzie z welonem wygląda dużo lepiej - mi się w każdym bądź razie wtedy bardziej podoba, bo miałam przypięty welon, ale nie mam takie fotki, a i welon będzie na wierzchu ponieważ jest gładki i cały koczek przez niego widać ![]() ![]() a chciałam mieć jakiegoś koka, bo na codzień każdy mnie widzi z tym moim warkoczem do pasa lub od czasu do czasu z rozpuszczonymi włosami i chciałam taką fryzrukę, w której nikt mnie jeszcze nie widział. jeszcze mi pani zrobi refleksy do tego. buziaki i miłego dnia - u mnie pełno słońca ![]() malutka superaśnie ![]() daget a Ty wiesz, że na stronie głównej na wizażu jesteś i wszsytko widzisz (reklama ups) ![]()
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-10-02 o 08:09 Powód: bo zapomniałam o gratulacjach i zobaczyłam daget |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Czekoladko ![]() ![]() ![]() agunia oddaj trochę tego słońca, bo u mnie pochmurno, ale przynajmniej nie pada ![]() katarzinka najważniejsze, żeby Tobie się fryzurka podobała ![]() ![]() ![]() mój Mężulek właśnie pojechał do lekarza, ale z wielkim bólem dał się w ogóle namówić ![]() ![]() Izazusia - zdrówka życzę ![]() Liluś ![]() Kasienko - nadrabiaj, nadrabiaj czytanie ![]() ![]()
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3620 |
Wtajemniczenie
|
<b>Katarzinko</b> ja uważam że fryzura przede wszystkim musi się komponować z całością- jeżeli masz sukienkę klasyczną, trochę retro to bedzie super. Poza tym to Twój dzień i Ty musisz czuć się pięknie
![]() Ja nie miałam filozofii na głowie- loki lekko podpięte i tyle ![]() ![]() Poza tym informuję że u nas sporo słońca i jest pieknie ![]()
#3621 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie loki odpadają - mam długie, proste i ciężkie włosy i co by z nimi nie robić po jakims czasie zawsze sie rozprostują ![]() a sukienka prosta jedynie to troszkę ekstrawagancji wnosi ogon spódnicy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Cześć mordki
![]() Dzisiaj będzie już 3 dzień ćwiczeń mimo, ze mnie brzuch na @ coraz mocniej boli. O 14.00 przychodzą faceci od okien. Na szczęście F. będzie już o 15.00, więc tylko godzinkę będę z nimi w samotności. Piękna pogoda sie u mnie zrobiła, tzn, temp nie jest jakaś rewelacyjna, ale słońce mocno świeci i wśród kłębiastych chmur widać gdzieniegdzie błękitne śliczne niebo. Pozdrawiam Was serdecznie i raczej do juterka! Ahoj ![]()
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Zapraszam na NK - dorzuciłam tam także foteczki z nocy poślubnej .....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Buziaki kobietki... ale dzis mam pracowity dzien od rana... juz mam dosc ale slonko siweci i gest gites ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak robisz truskawkowy to ja poproszę ![]() ps. Kobietki co robić, żeby nie mieć tych cholernych mdłości |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ja tak na chwilkę. Dziękuję za życzonka zdrówka - nie całuję bom zasmarkana :/ Dziś czuję się niestety trochę gorzej - pewnie przez gorączkę. Nawet nie moge Was dobrze poczytać, bo mi oczka łzawią ![]() Łykam ten acatar, ale wiecie co mnie zastanowiło ... czytałyście może ulotkę - tam jest napisane, że lek ten powooduje bezpłodność, co prawda niby w okresie brania lekarstwa, ale ciekawa jestem co tam jest za specyfik który pododuje takie objawy ?? Troszkę to dla mnie niepokojące jest. Malutka ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
malutka, coś mi się rzuciło kiedyś w oczy jak jakaś dziewczyna pisała, żeby na noc przy łóżku kłaść herbatniki i herbatę gorzką i rano zaraz po przebudzeniu, przed wstawaniem, jeść i napić się. Ponoć pomaga, ale ja jeszcze nie miałam okazji wypróbować
![]()
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tą herbatkę to niech mąż rano zrobi, żeby gorąca była ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.