|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Dobranoc M.a.r.t.a
![]() Ja nie umiem zasnąć bo czekam na relacje toverka z wypiekami na buziulce Wykąpana pachnąca z maseczką na buzi Kupiliśmy kołdrę flower w jyscu czy jak to się tam pisze Taką dla alergików. Jest cienka i lekka ma być ciepła Wypróbujemy ale dopiero po zmianie pościeli![]() Poza tym u nas w bloku jest cieplutko- nie grzejemy a w mieszkaniu 21 stopni ![]() Po wcięciu 2 wielgaśnych kawałków sernika rezygnuję z kolacji Ale tak mi się żołądek skurczył przed ślubem że robię to bez wielkiego żalu
|
#3542 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziołszki!
![]() Cytat:
Ale ogólnie było całkiem przyjemnie ![]() Wiem, że panieński nie jest najważniejszy - jeśli coś zorganizują, to będę się cieszyć, jeśli nie - trudno ![]() Dzięki za info o tym kwiatuszku, u mnie babki niczym nie psikają Cytat:
Cytat:
Oj, nieźle się działo Dobrze, że ostatecznie wszystko ślicznie się udało Czekam na fotki!Cytat:
Eustomy są przepiękne! Cytat:
Uśmiałam się i wzruszyłam jednocześnie ![]() ![]() Cytat:
Miałam jednak jeszcze jakieś inne specyfiki na twarzy - bardzo gładką i miłą w dotyku buzię miałam. Z tym że ja nie mam problemów z cerą, więc aż takich spektakularnych efektów nie zauważyłam ![]() Cytat:
Cytat:
Ja, oczywiście, zapomniałam! ![]() Kochana, gratuluję! Cytat:
Wczoraj byłam razem z mamą zamówić bukiet i dekorację na samochód. Przyniosłam wydruk wybranego bukietu, przykładowej kolorystyki oraz fotę mojej sukni. Ciekawa jestem, jaki będzie efekt końcowy, bo intensywność koloru kwiatów wybierze kwiaciarka Zamówiłam do tego przypinki dla świadków oraz mojego TŻ, no i dekorację na samochód. Powiedziałam tylko, że chcę coś skromnego i z klasą. Babka powiedziała, że mniej więcej całość wyniesie nas 300 zł, do tego dodatkowo dodaje tablice rejestracyjne. Nie ma to jak znajomości ![]() Z ryjka schodzi mi skóra - kosmetyczka mnie uprzedziła, że tak będzie, więc spokojnie to przeczekam (zrobię sobie piling enzymatyczny). Dziewczyny, chyba zaczynam się trochę denerwować. Niby jestem spokojna, ale chodzę jakaś taka... podniecona
|
|||||||||
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje Izazusia zakupow , poczekamy na rezultaty.... Moze ja tez wskocze do wanny ![]() A Ty co tak wczesnie spac idziesz? Najpierw budzisz skoro swit a potem spac z kurami.... Co za kobieta.... ![]() A ja wlasnie mialam tel od kumpla i potwierdzil nasz sobotni wypad w pobliskie gory na sesje slubna.... Nocleg w Wambierzycach i jazda po malo uczeszczanych szlakach ![]() Moni ach te Twoje zdolnosci graficzne Asiuk gratuluje zalatwienia sprawy kwiatowej ... A wiecie ze w sobote zlezlismy z moim Mezulkiem calego Maximusa (zrobilismy ze 4 km w te i z powrotem) w poszukiwaniu butow dla mnie... i zalamalam sie ... bo jak juz znalazlam czarne czolenka na szpilce, ktore mi odpowiadalay, to rozmiaru nie bylo albo byly tak wyprofilowane ze noga mi sie nie zmiescila... zalamka. A moj maz wyszedl z 2 koszulami i 2 swetrami....
|
|
|
|
|
#3544 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekolady też, Madziaczka też już kolejny dzień no jak to tak jak przyjdą bez dobrego wytłumaczenia naślę na nie grabki ![]() Cytat:
Cytat:
oć pomaluję wam świa at ![]() ooo... wzorowy mąż mój pierwszy mąż - ślub odbył się na pamiętnych koloniach 1989 - musiał się ze mną dzielić deserem - ale wtedy to tak było w przysiędze, teraz to już nie te czasy niestety chociaż no nie narzekam, bo obecny mąż dzieli się a jakże ![]() Cytat:
ale Ci fajnie, wszystko przed Tobą |
||||
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wpadam jak po ogień powiedzieć tylko dobranoc, bo lecę świętować dzień chłopaka z mężusiem. Będziemy oglądać filmik, pić winko i się wtulać w siebie
![]() Buziaki!
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wam fajnie..... Bede twarda, wytrzymam do soboty
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
ja rowniez na chwilunie. pogoda wymarzona-slonce, lekki wiaterek, idealna. slub-pieknie, ksiadz zartowal dostalismy prezenty-bardzo ladne rozance; wesele-troche niespodzinek. smieje sie, ze moge oragnizowac wesela-samemu nie jest sie w stanie ogarnac wszystkiego! sukienka, fryzura, makijaz rewelacja, mona Mlodego jak mnie zobaczyl-bezcenna ;o) postaram z czasem wiecej napisac-placimy ostatnie rachunki weselne, do uzgodnienia detale z kamerzysta, troche latania jest tym samym-do nastepnego poczytania milego wieczoru kulezanki
|
|
#3548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiolis gratulacje agunia dobranoc i miłego wieczorku daget ale Wam się fajnie weekend zapowiada
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
No leniuszku jak tam.....
![]() Wiolis czekamy na wiecej Dzastinko tez tak mysle ze ciekawie..... nawet szampana zabieramy
|
|
|
|
#3551 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc już się nie smutaj tylko zaczbij cieszyć na weekend bo zbliża się - już prawie środek tygodnia ![]() Cytat:
Ja się zbieram spać powoli, mąż focha strzelił bo byłam niedobra ;p muszę się jakoś przeprosić do jutra więc |
||
|
|
|
#3552 | |
|
Wtajemniczenie
|
no to sesja z procentami może być bardzo ciekawa
![]() Cytat:
![]() Słodkich snów...
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Wstajemy, na kawke zapraszamy..... Kolejny dzien walki z wyplata....
Dam rade, jak sie uporam a wy wstaniecie to pogadamyHihih Monis znowu nabroila... |
|
|
|
#3554 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
U mnie dzisiaj okropnie, pada i jest zimno, chyba nigdy sie nie przyzwyczaję do tej okropnej pogody Dzisiaj jadę po siostrunię, bo przylatuje z Anglii przy okazji zachaczę o Arkadie (bo jak to być w stolicy i chociaż małych zakupków nie zaliczyć )Cytat:
okno to już rarytas, u nas nie stawiają takich blokówCytat:
Miałaś trochę przygód, ale przynajmniej będzie co wspominać i z czego się śmiać ![]() A z tym aktem to cholera wiecie, że ja jeszcze nic z usc nie odebrałam a to już 3 m-ce po ślubie. Dobra jestem co![]() Cytat:
![]() O kwiatuszkach może warto wspomnieć kwiaciarce. Wiem, że wiele kwiaciarni przygotowuje kwiatki, nawet w mojej mieścinie. Nawet jeżeli do tej pory tego nie robili to może czas się rozwijać... ![]() Po czym schodzi Ci skóra? Chyba nie po algach ![]() A podniecenie - jak najbardziej wskazane i zdrowe
|
|||
|
|
|
#3555 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
ale się poprawiam a wogóle się okazało że przedwczesny alarm, bo mąż tylko focha zrobił bez gniewania się faceci są nieobliczalni no... ale co tam good for me ![]() Cytat:
Cytat:
uu to sie miniemy bo mieszkam dosyć niedaleko Arkadii (no... stosunkowo niedaleko ) a w okolicach lotniska też będę się kręcić ![]() No a łazienkę z oknem to faktycznie ciężko dostać w bloku moja ciocia ma tak fajnie w Nidzicy a tak poza tym to się chyba nie spotkałam niestety ech... coś czuję, że będzie się trzeba z tą wizją pożegnać ![]() dobra lecę po kawusię
|
||
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć słoneczka
Oj, ale ciężko się dzisiaj wstawało, paskudna pogoda za oknem, brrr. Któraś coś mówiła o kawusi? To ja poproszę!
|
#3557 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jako pani instruktor bedę Cię pilnować Cytat:
zostało jeszcze trochę ciacha dla mnie???? chciałam powiedzieć, ze ci prawda zrzuciłam zdjęcia fryzurki ale pendrive został w domu na biurku - jutro obiecuję wrzucić dziewczyny Wasze relacje ślubne jak zwykle super miłego dnia tak na przekór tej straszliwej pogodzie za oknem
|
|
|
#3558 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarzinka- ostatki ale są
A kto zjada ostatki ten piękny i gładki Do porannej kawy/herbaty wysyłam kurierem szarlotkę i sernik
|
#3559 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Izazusia
Asiuk ja oczywiście też się dopisuję do tego panieńskiego Twojego
|
|
#3560 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(a może lepiej nie, bo będę jak debil wyglądać z tym ciągłym bananem na ustach)A w Nidzicy sie urodziłam może powinnam tam wrócić (dla tego okna w łazience oczywiście )Cytat:
|
||
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się dzisiaj wybrać po ten akt małżeństwa, ale chyba sobie odpuszczę, bo pogoda jakoś nie zachęca do spacerów
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to skonczylam robote... teraz cos lzejszego .. pobawie sie w segregatorach i zrobie kawusie
|
|
|
|
|
#3563 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ten świat mały! Cytat:
![]() A Kasieńka to się pojawi u nas czy się nie pojawi...?
|
||
|
|
|
#3564 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
![]() dobra jesteś Cytat:
![]() Liluś Kasienka na n-k wkleja zdjęcia, czyżby już wróciła dziś jadę do miasta i w końcu dowiem się kiedy ruszam do tej mojej pracy no i uzupełnić pazury bo w sobotę ruszamy na WESELICHO oby pogoda była ładniejsza
|
|
|
#3565 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ja tylko na chwilkę, bo tęskno mi za Wami W pracy nadal sama jestem i mnóstwo roboty (jutro wraca koleżanka z urlopu, więc może będzie lżej) i nie mam czasu czytać co piszecie ani tym bardziej włączyć się do rozmowy. Pocieszajace - przynajmniej dla mnie jest to że mam upragnionego laptopa i jak tylko uzbroję go w jakiś aprogram antywiruskowy, to podłączam się do internetu i będę mogła do Was zagladać ![]() Mam nadzieję, że mi do tego czasu nie uciekniecie. Mój Dziadziuś nadal w szpitalu od wczoraj na szczęście jest trochę lepiej, bo jak byłam u niego w piątek to prawie go nie poznałam i praktycznie zero kontaktu z nim było. A ja teraz siechyba przeziębiłam i zaczynam się robić pociągająca i mam już dość wszystkiego. Czekam na upragniony urlop - tylko mamy problem ze znależieniem miejsca wypoczynku. Buziaczki i miłego dnia życze |
|
|
|
#3566 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie zjadłam mega śniadanie. Dawno już takiego nie jadłam a teraz chyba nie mogę się ruszyć...zjadłam dwie bułki i sałatkę warzywną (na usprawiedliwienie dodam, że bułki grahamki, bo chleba razowego rano w domu nie było )Cos Ty! Zaraz się jeszcze okaże, że jesteśmy rodziną... ![]() najbardziej sie boję płacenia rachunków, co zresztą niedługo mnie czeka. Boję się, że któregoś dnia mogą mi prąd odłączyć![]() Cytat:
Na wypoczynek bierzcie Egipt - tanio, gwarancja pogody i w ogóle superzaście. |
||
|
|
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Laseczki
![]() wpadam na kawkę i przywitać się ![]() miłego dzionka-do potem ![]() p.s wczoraj mieliśmy baaaardzo udany wieczorek aż mi się buźka cieszyDzastunia Kinusia Monia Dagecik Mili Agunia Marta i cała reszta Pm2008
|
|
|
|
#3568 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewuszki!
Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze ![]() Też zauważyłam, że jedna z wielu gaduł zapadła się pod ziemie. ![]() Cytat:
![]() Ktoś mnie tu obgaduje, bo mam czerwone uszęta .
|
|
|
#3569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie uciekniemy stąd - a przynajmiej ja nie i parę dziewczyn mi obiecało, że tu ze mną dotrwa do mojego ślubu a mnie łapie jakies cos - myslałam najpierw, ze tylko gardzioło przeciążone, ale czuje sie kiepskawo a tu jeszcze sie zaczął rok akademicki i w pracy masakra ![]() nie mogę się rozłożyć
|
|
|
#3570 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też bym poszła na czyjeś wesele ![]() Cytat:
![]() ja do rachunków się nie dotykam na razie miałam jeden i już była obsówa bo kurde mąż powinien płacić rachunki ja wogóle to mogę wskazywać co, a mąż powinien płacić Cytat:
![]() miłego dnia ![]() zbieram się do lekarza na badania wstępne ee... już wiem
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

Dobrze, że ostatecznie wszystko ślicznie się udało 

... bo jak juz znalazlam czarne czolenka na szpilce, ktore mi odpowiadalay, to rozmiaru nie bylo albo byly tak wyprofilowane ze noga mi sie nie zmiescila... zalamka. A moj maz wyszedl z 2 koszulami i 2 swetrami....
hand-made: urodzinowo na 40tkę

oć pomaluję wam świa at 

więc już się nie smutaj tylko zaczbij cieszyć na weekend bo zbliża się - już prawie środek tygodnia

Dam rade, jak sie uporam a wy wstaniecie to pogadamy
Dzisiaj jadę po siostrunię, bo przylatuje z Anglii przy okazji zachaczę o Arkadie (bo jak to być w stolicy i chociaż małych zakupków nie zaliczyć
odjechali doslownie 20 min przed przyjazdem TZa.
ale dobrze mi to zrobilo bo potem juz ani razu nie zbieralo mi sie na placz, tylko wielki usmiech goscil na mojej twarzy.