|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Zmotywowałam się.
Czeka na mnie biologia i 2 przepyszne, gorące sandwicze ![]()
![]() |
#3602 |
Zadomowienie
|
MalinowaNastko i to nie pierwszy wątek który nas łączy na moje oko
![]() mam do Was pytanie dziewczyny: czy Wasza klasa tez zaczyna się rozpadać przez organizacje stódniówki? ![]()
![]() |
#3603 |
Konto usunięte
|
miałam na dzis 2 wypracowania z angielskiego. mialy byc na 250 slow a napisalam na mniej niz 150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
ja ostatnio tez mialam do napisania opo po angielsku,a ze w te wakacje siedziaalm prawie cale w polsce to mialam zacmienie
![]() ![]() maskara, ale i tak 4 dostałam:P
![]() |
#3606 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A wiesz... Moja klasa jeszcze nic nie organizuje ![]() Więc jest cała zgrana ![]() ![]()
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co takiego w zwiazku ze studniówką was dzieli? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tyle,że zaczynamnie jzu to meczyc ![]() straszne są te dziewuchy z mojej klasy ![]() zaczynaja grac bardzo nie fair w stosunku do siebie,ale ktos wiem, moze to bedzie bardzo dobra stódniówka ![]() a propos moja tez dawno była przełamana na kilka frontów,ale dopiero w 3 klasie zaczeła się prawdziwa wojna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja niestety nie mam wypracowan na ocene ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my zaczelsmy wczesniej,bo potem sa problemy z sala i takimi duperelami:P
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
A ja powtórzyłam biologię i matmę, bo jutro mam kartkówki, a tego wosu tak mi się nie chce ruszać
![]() ![]() Na dodatek dzisiaj spieprzyłam sprawę z takim gościem, do którego nie zagadałam, bo ja po prostu nie umiem robić takich rzeczy i przyjaciółka powiedziała, że naprawdę w tych sprawach beznadziejna jestem (ale pocieszenie). Jeśli chodzi o studniówkę, to moja została przesunięta o cały miesiąc(na 22.01)a klasa i bez niej jest podzielona... |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Moja klasa jest cała rozpadnięta, ale pod przymusem zgrac sie potrafi.
Próbowałam dzisiaj powtarzac biologie i nic ![]() ![]() Do tego strasznie tesknie za TŻ ![]() Jutro na 8 do lekarza, a potem do szkoły, pieknie, o tym marzyłam :sciana: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9258201]ja niestety nie mam wypracowan na ocene
![]() tez jestes w kalsie z rozszerzonym angielskiem i piszesz rozszerzona mature? ![]() znaczy, my ocene mamy,ale na przykald ustne wypowiedzi przygotowujemy caly czas i tez z tego fige mamy:P
![]() |
#3614 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() "Szlachta" ( grupka dziewuszek ) wywaliła ze swojej społecznosci taką inną dziewczynę.. ło matko co to sie nie działo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |||
Raczkowanie
|
A na co się wybierasz?
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde wiedziałam, że tak będzie.. nic jeszcze nie zrobiłam a mam tyle roboty z polskiego ![]() najpierw jadłam obiad, potem uczyłam kuzyna z matmy, potem poszłam poleżeć, później mi się zachciało ćwiczyć.. a nauka jak była tak jest ![]() ![]() to ja już lepiej stąd zjeżdżam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
to faktycznie cyrk
![]() ![]() ![]() Idę się kąpać i spać. Czuję, że ten tydzień będzie baaardzo leniwy:| ![]() ![]()
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas (odpukać) spokojnie. Pewnie dlatego, że cała klasa ma stosunek olewczy do wszystkiego, co się dzieje. W gruncie rzeczy, cieżko się czasem dogadać w ważnych kwestiach, ale przynajmniej nie mamy problemów (tzw.) "socjalnych". ![]() Trochę mi przeszedł kryzys. Aczkolwiek, nadal mam masę roboty, a sił mi dzisiaj brakuje, motywacja uciekła i generalnie nic nie mogę zrobić. ![]() Zdecydowałam się tylko, że czas ograniczyć spożycie słodyczy. Bo mi tyłek nie wejdzie w żadną sukienkę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIĘKUJĘ! Przypomniałaś mi że przecież miałam robić to samo ! ![]() Czyli akcję Kuchnia-Odwrót Ostateczny czas zacząć. W skrócie KOO. Styczeń niby daleko ale mam dar do rozpasania się nie wtedy kiedy trzeba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Malinoważadna dieta poprotu MŻ
![]() ![]() Ide na barwy szczescia i m jak milosc ![]() Jeszcze tylko jutro i free time odpoczne sobie choc troszeczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zadomowienie
|
Nauczyłam się historii. Tak myślę przynajmniej
![]() ![]() Ale wy tu macie przebpoje w klasacj ![]() ![]()
#3622 |
Zakorzenienie
|
U nas na razie sala zamówiona, orkiertra też, kłócić się pewnie o program artystyczny będziemy.
![]() ![]() Ja dalej nie mam z kim iść. ![]() W ogóle dobija mnie ta klasa maturalna, mam dość wszystkiego. Ja chcieć maj. xD
#3623 |
Zadomowienie
|
Wiecie co? Właśnie się zorientowałam, że powtórka niektórych działów wg kalendarza operonu jest podzielona na 2-3 tygodnie. A ja dwa pierwsze działy zrobiłam w tydzień jeden, i teraz się tak zastanawiałam, w jaki sposób mam zdążyć zrobić trzeci dział w jeden tydzień, skoro on jest taki wielki, a ja mam mnóstwo spr w szkole
![]() Ach ta moja spostrzegawczość ![]() Żegnam się na dzisiaj Trzymajcie się cieplutko ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
Rany, nie mam czasu, nie mam na nic czasu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Konto usunięte
|
walcze z angielskim dodatkowym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Rozeznanie
|
Ja po pierwszym dodatkowym angolu uweirzyłam ze zdam mature z angielskiego na porzadnym poziomie, chociaz to mnie trzymaprzy zyciu
![]() choruja nauczyciele, zwalniaja nas z lekcji... czyli nic sie nie zmienia od zeszlego roku i na mature bez własnych przygotowan lub jakis korków nie ma co liczyc. Szkoda, ze zeby zdac obowiazkowy egzamin trzeba wlozyc tyle pracy i pieniedzy a wladza nie zdaje sobie z tego sprawy ![]() boli mnie to bo cholera sama płace za te przyjemnosci a na kieszen maturzysty te setki złotych to duze obciazenie. I tak własnie bogaci dochodza do lepszego wykształcenia. No, ale zem sie rozczulila ![]() Tak naprawde to mnioe boli głowa i ide spac zaraz, jutro 3 lekcje i bede na skrzydlach leciala na poczte bo dostalam prawdopodobnie list z urzedu celnego ![]() A moja klasa jest bardzo podzielona, ale w kwetsi studniowki bylismy jednogłosni pomimo jakis tam butnów wzbudzanych w innych klasach ![]() u nas juz 100 trzeba zapłacic za stodniowke ![]()
#3627 |
Zakorzenienie
|
Nic nie zrobiłam... nic!
![]() ![]() ![]() ![]() Może za chwilę uda mi się za coś zabrać, ale narazie jest masakra- tak więc dobranoc ![]()
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do pierwszych zajęc wyszłam z takim samym wnioskiem. Fakt,ze mamy masakrycznie duzo zadane troszkę mnie denerwuje,ale i w jakis sposób mobilizuje,bo nie chce zmarnowac pieniędzy,które płcę za tę szkołe. Poza tym nie poszłam tam aby obijac sie jak na angielskim w sql. odechciało mi się używac zwykłego słownika. "Bawię" się teraz jakims on-line... o wile szybciej idzie... kocham XXI wiek !! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
prosze oto : KOP !!!! ja jak juz trace mobilizacje to prze dwa dni chodze jak z depresją po czym dopadają mnie wyrzuty sumienia i nadrabiam. Dziewczyny porzadna kąpiel,peeling,maseczka, dobra muzyka, ładnie pachnacy balsam i pozytywne myslenie samo przyjdzie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.