|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Stare panny są najgorsze...
Hmm.. czyżby u Was taka ładna pogoda?? Bo u mnie zimno, szaro i wogole.. ale dobrze bo jak by było cieplo to bym wdomu nie usiedziała
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
I znów tydzień nauki.
![]() U mnie pogoda brzydka, pochmurno i wieje mocno. ![]() Lecę już do nauki.
|
#3573 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Skojarzyło mi się z tekstem hitu naszej paczki znajomych.. "Czarna mewa goni białą mewę, z czym ci się to kojarzy" I refren: "Szatan szatan, szaaatan szaaatan, oł jeee... oł je-e-e-e." Cytat:
Mam nadzieję, że już lepiej A co do facetów... mimozy? Im trzeba wszystko wprost. Niestety , takie życie kobiety ![]() Cytat:
Cytat:
Marcia, u mnie dzisiaj śliczna pogoda, ale teraz coś się zachmurzyło A szkoda, bo chętnie na jakiś spacerek bym wyszła
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wróciłam ze szkoły, a teraz idę na obiad-placki ziemniaczane
![]() później trochę wolnego i do nauki.. ale znając życie i tak będzie inaczej
|
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kryzys.
Mam masę nauki, mało czasu, TŻ pojechał i wróci dopiero w piatek, w sobotę jadę na pielgrzymkę, choć strasznie mi się nie chce, do matury (a raczej jej końca) jest jeszcze strasznie daleko, a na mój wymarzony kierunek jest tylko 30 miejsc i muszę napisać maturę na wywalony w kosmos wynik, żeby się dostać. ![]() Dupa.
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co.. Załamać sie mozna.. ;( Jęczmień mi się robi na oku;( Boli jak cholera..;/ Chyba pójdę spać z tego wszystkiego ;/
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Eh...
biorę się za naukę- niemiecki słówka bo jutro powtórka z lekarza ( gorączka, złamanie nogi itp...) nienawidze tego języka później ćwiczenia z angielskiego i mam nadzieję że uda mi się zabrać za powtórkę z kalendarzem z Operonu...
|
#3578 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uszy do góry! Czekolada to najlepszy sposób na chandrę ![]() Cytat:
Powinno pomóc.Też powinnam zacząć powtarzać..zwłaszcza z polskiego.. :| |
||||
|
|
|
#3579 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dziewczyny! Czy na geodezje jest egzamin z rysunku p_q ?
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojecia, ale wydaje mi się że nie
![]()
|
#3581 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie tez się wydawało, poza tym na rekrutacji 2008 AGH pisało, że biorą pod uwagę matmę/infę/geo i chyba fizyke (jedno z czeterech) oraz język... nie pisało nic o rysunku. A dziś parę osób z klasy zasiało we mnie ziarno wątpliwości xD
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej dowiedz się u źródła
|
#3583 | ||||
|
Zadomowienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9254649]ja za tydzien zapisuje sie na egzamin. niestety podobno najblizsze wolne terminy sa dopiero na grudzien
[/quote]Uhuhuh... u mnie też Przez tyle dni to zapomne jak się jeździ ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
). Powtorka z Operonu, ktora u mnie = uczenie sie wszystkiego od poczatku... Nie wiem kiedy to opanuje. Jeszcze srawdziany codziennie.Ide do historii, operonu i ma jakas kawe
|
|
#3584 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki.
Miałam dzisiaj zabieg u chirurga plastyka ^^. Bez skojarzeń, tylko 2 pieprzyki na plecach usunęłam . I teraz czuję się jakbym miała coś do pleców przyczepionego. Śmieję się, że teraz wiem co czują anioły posiadające skrzydełka .Ale mam dzisiaj lenia. Jakoś nie potrafię się zmobilizować do nauki. Nie mam jutro nic ciężkiego, tylko spr z łaciny, ale chciałam powtórzyć coś z chemii, z biolii na sprawdzian, poczytać "Ludzi bez domu ( )".Proszę mnie kopnąć w d***, może się zmobilizuję
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa mnie rozbolała.. Ucze sie z angola słówek na kartkówke.. Heh mam czas do 20 bo potem moje seriale..
Hmm.. raczej przy facetach sie nie schudnie.. wiec jak bede przez 5 dni pościc to potem od czasu do czasu jakis wypad nie zaszkodzi na pizze albo cosik ? A po nauce dla relaku brzuszki codziennie o 10 bede sie starac robic wiecej a wiec dzisiaj 110 chyba mnie pogięlo
|
|
|
|
#3586 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzis angielski (dodatkowy) i jak wroce do domku to matma do bolu...ehhh a lekcje mialam od8-17
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lol ile godzin ![]() ![]() ja najwiecej mam od 8do 14:10 wiecej bym nie wytrzymała..
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Raczkowanie
|
K O P
Właśnie dostałaś kopa Boże wróciłam! Heh wiedziałam, że wszystko było zbyt piękne jak tylko przyjechaliśmy pękna słoneczna pogoda od razu uciekła.... Tzn nie mogę narzekać było dość ciepło, ale nie było słońca i efekt jest taki, że wróciłam z bladym tyłeczniem Hmmm.... Jeżeli chodzi o facetów to paru poznałam ale to takie tam luźne znajomości bez żadnego love story chociaż był jeden fajny kucharz ogólnie rzecz biorąc Hiszpania wygląda dokładnie tak jak na filmach, jestem pewna, że jeszcze kiedyś tam pojadę. Wrzucę parę zdjęć na dniach. Ale teraz niestety powrót do szarej rzeczywistości. Nadrabianie- ale nawet nie jest najgorzej. Jakoś wyrabiam. Nauczyciele są wyrozumiali więc bez stresu Deklarację wypełniałam na szybkiego przed wyjazdem i wpisałam polski P angielski P chemia R biologia R temat na ustną: Symbolika stroju (literatura, malarstwo, film itd) Zastanawiam się jeszcze nad dopisaniem podstawowej matmy, tylko, że wtedy musiałabym wpisać ją na obowiązkowy przedmiot, a nie wiem czy jestem dostatecznie dobra :/ No i powoli zaczynam się rozglądać za kreacją i partnerem na studniówkę. Niestety kolega, z którym uroiłam sobie, że pójdę nie będzie mi towarzyszył więc muszę szukać kogoś innego.... Ehh... Idę zjeść pożywną zupkę chińską a potem kto wie może nawet siądę do książek ![]() Aha! I od środy się odchudzam, żebym wyglądała przyzwoicie na 100dniówce (od środy o jutro mam wyjeździk i nie wiem czy nie będę zmuszona opchać się jakąś drożdżówką) Ktoś ze mną?
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ja juz sie odchudzam od wczoraj
Fajnie.. moja studniowka nie wiem czy bedzie taka wymarzona.. Partner jest ale stroj? Mamy miec białe bluzki i granatowe spódnice.. SKANDAL! |
|
|
|
#3590 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aha i.... Dołączam się Również zaczynam dietkować, do odwołania! Aż będzie już zadowalająco na studniówkę ![]() Ostatnio schudłam 4kg a teraz pms i nieograniczony głód i ciągłe jedzenie! Czuję, że mi wróciło ![]() Trzeba pokutować i zacząć chudnąć
|
|
#3591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przecież to ma być baaaaallll, wymarzony, pierwszy baaalll
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
No masakra! Impreza w szkole. Ok nie mam nic przeciwko bo w tamtym roku tez bylam z TŻ i bylo no cóż ekstra!
Ale zeby stroje takie? Jak za czasów komuny Zniosłabym np czarne czy ciemne sukienki ale nie to! JA musze schudnac 7kg i bede laska aj aj aj ![]()
|
|
|
|
#3593 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a wyorażasz sobie wdowe od 35 lat,która ma teraz cos koło 70-tki...? ;/ masakra pogoda paskudna... deszcz mnie złapał,pociagam teraz nosem. gripex i ciepła piżama i będzie good... Cytat:
nie jestem pewna...hmmmm wiem,że na Architekture Krajobrazu... |
||
|
|
|
#3594 |
|
Rozeznanie
|
Komuna z tą Waszą studniówką i strojami ;/
Marcia mi równiez wystarczy 7 i będzie bomba laska ze mnie
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma, na pewno
|
|
|
|
#3596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja teraz żyję w takiej nerwówce Ciągle coś/ktoś chce, a ja nie umiem się wyrobić. Non stop siedze przy ksiażkach i obowiazkach. Ledwo, a raczej znikome szanse mam czas dla siebie.
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór może już, bo za oknem już ciemno.
Ja jak dziś wyszłam z domu o 7.20 to wróciłam przed 16. Teraz uczyłam się na pr kl z wosu - mojego przedmiotu maturalnego. I na razie odpoczywam. Cytat:
I nie wyglądałam jak zmokła kura ![]() Ale mnie dziś wkurzył kolega (za dobre słowo, żeby go określić). Na spr z rel się z nim kłóciłam hehe I kto wygrał? Oczywiście, że JA!Kiedyś się nie powstrzymam i mu walnę z liścia w twarz za wszystkie obraźliwe słowa, które mówi do dziewczyn.
|
|
|
#3599 |
|
Zadomowienie
|
a ja tam mam zapał do nauki
wprawdzie nie zawsze efekty są takie jakbym chciała,ale w tym roku sporo nadrabiam to chyba dlatego,że nie umie przeżyć tego,że TŻ miał czerwony pasek w kalsie maturalnej muszę mu dorównać![]() i co najważniejsze na mój kierunek się dostać ![]() także pozbierac sie dziewczyny, już miesiąc za nami
|
|
#3600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Damy, damy ![]() Marcia... To jak? Ty robisz jakąś dietkę określoną, czy sama sobie mówisz, co mogę a czego nie mogę? ![]() Nika135 dokładnie mam tak samo ![]() Kiedy to pms się skończy i ten ciągły głód ![]() Potwierdzam z bardzo dobrych źródeł, że na geodezję nie trzeba egzaminu z rysunku ![]() Natalee znowu się spotykamy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

A szkoda, bo chętnie na jakiś spacerek bym wyszła 

Uszy do góry! Czekolada to najlepszy sposób na chandrę 

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55